עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב יש לי מעבד סלרון 1.7 בעל ליבת וולמאייט ואני רוצה לדעת אם הלוח אם של ABIT דגם: IS7-V תומך בליבה כי שמעתי שהוא לא. לינק למפרט... http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 תודה מראש לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  2. Started by ng400,

קניתי לפני שנתיים AMD Athlon XP 1800, ועד שהלכו לי הקבלים בלוח האם - כתוצאה מאבק שלא ניקיתי במשך חודשים ארוכים - הייתי מאוד מרוצה. מאז הכנסתי לוח אם פשוט יותר והוספתי עוד מאוורר פשוט... וחיי אינם אותם חיים 8) אבל הרגשתי בחסרונות כבר בהתחלה. המאווררים עשו המון רעש מהיום הראשון, והמחשב חימם מאוד את כל החדר - ועדיין מאוד מחמם. עכשיו גיסי קונה מחשב ושאל אותי איך AMD מבחינת עלות ותועלת. על פניו, כפי שמציינים םה כמעט כל החברים - AMD משתלם מאוד. השאלה הראשונה היא, האם המעבדים החדשים שלהם עדיין מחממים כל כך ועדיין מצריכים מערכת אוורור חזקה יותר. היה לי מחשב פנטיום של NEC לפני כמה שנים ואני מכיר עוד מחשבים רבים אחרים שמחממים פחות ובאופן טבעי גם עושים פחות רעש. השאלה השנייה היא ,א…

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  3. שלום, אני צריך לקנות 10 מחשבים למשרד. המחשבים יהיו מסוג אינטל סלרון. המחשבים ישמשו לפעולות מאוד בסיסיות וממש אין צורך שיהיו חזקים. כמו כן התקציב לכל מחשב כולל מסך הוא בסביבות ה-2500 שקל. אני מחפש כרגע לוח אם למחשבים. אני צריך לוח אם שיכלול כרטיס מסך מובנה, מחיר עד 400 שקל, והכי חשוב שיהיה לוח אם אמין ככל האפשר בהתאם למגבלות. על מה אתם ממליצים? האם יש לי סיכוי להשיג לוח עם צ'יפסט של אינטל? איך הלוח הזה לדעתכם: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=700010&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=99&aff=zap

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!

• 10 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by fadlon64,

מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  6. שלום לכולם, כחלק משילוש צפוי.. אני מחפש זיכרונות עם תמחור נמוך, כלומר לא מהפרמיה הגבוהה.. הדרישות הם כאלו: 2X512mb, PC3200, שיספקו עבודה אמינה במהירות הנתונה אך בטיימינג נמוך (2-2-2-5). כאשר אוברקלוקינג..(העלאה מעל המהירות המוצהרת) אינו ברשימת הדרישות. איני מוגבל בזמינות לרכיבים בארץ.. תודה על העזרה, אורי.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by koshoro,

חייב תשובה ממשהו.... האם מעבדים שנקראים CELERON-M כולם בטכנולוגיית CENTRINO ???

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by PCguy,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 S 939 אין לי צורך ב-SLI אבל מאוד חשוב לי PCIe האם ניתן למצא לוח כזה עכשיו? האם יש NFORCE4 ללא SLI ? בבקשה אם אתם מכירים או ראיתם אנה שתפו אותי כי אני לחוץ לקנות כבר מחשב

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by Satlan,

שלום, יש לי שאלה... אם יש לי מעבד AMD 3000+ סוקט 939 ויש לי 2 פלטות של זכרון אחד A-data 512MB 400mhz and the second 1 A-data 256 400mhz זה יעשה DUEL או איך שלא קוראים לזה ? כי הבנתי שבלי זה יורדים בביצועים בצורה בלהבלה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 441 צפיות
  10. Started by koshoro,

שלום ...יש לי מספר שאלות לגבי רכישת נייד המחשב שאני מחפש הינו לצרכים בסיסיים (לימודים) 1. האם משהו מכיר את המעבד AMD ATHLON XP-M 2800 כיצד הוא יחסית למעבדים של אינטל מסידרת הסנטרינו ואיזה מהם עדיף לנייד ?(מעבד CENTRINO הוא שם נרדף ל CELERON M ) 2. יש צורך באפשרות הרחבת זיכרון עד ל 2G או ש 1G מספיק ? 3. שאלה כללית - כיצד יודעים מהו צואר הבקבוק של המחשב מבחינת ביצועים , הזיכרון או המעבד ? 4. אני צריך מחשב עם אחריות בין לאומית יש כזה דבר ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by slim_shady,

חחחחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת בשבילכם אבל אני נוב (ככה אומרים את זה???) מוחלט בנושא... קיצר יש לי לוח ממש ישן ומעצבן ולא מתחברים אליו כרטיסי מסך חדשים (לפי מה שתכנאי אמר לי...) אז אני רוצה לבדוק איזה דגם הלוח הזה בשביל שתגידו לי מה אפשר לעשות איתו או שעדיף לקנות חדש או משהו...

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by SupeRnovA,

מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  13. Started by שמנואל,

אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Ben in Black,

כל פעם שאני משחק counter-strike כמה זמן רצוף פתאום נהיה לי מסך כחול שאומר לי משהו damage your computer..... bla bla bla .... dumped ניסיתי ליבדוק אם יש איזו שהיא חומרה לא מותקנת טוב התקנתי עדכון של הכרטיס מסך נכנסתי גם ללוח בקרה -> מערכת -> מתקדם -> הפעלה ושחזור -> והורדתי את הוי ב הפעל מחדש אוטומטית זה גם לא עזר יש לי windows xp pro אני כבר מיואש מה עוד אפשר לעשות יש מצב שצריך לקנות מאוררים כי יש לי רק אחד של הפנטיום בבקשה תעזרו לי תודה מראש :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by Satlan,

שלום, בעוד כשבועיים אני קונה מחשב, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני רוצה שהוא יתמוך בAMD 64 וב-PCI EXPRESS בשביל כרטיסי מסך מסוג זה... יש משהו שאפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  18. יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by Snufkin,

אני יודע שלוותיקים פה השאלה תשמע מגוחכת, אבל היא די רצינית. מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות, מה תפקידו של ה-CHIPSET?? ומה זה VIA VT8375 ProSavageDDR Km266????

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  20. Started by Snufkin,

חבר שלי קנה מחשב מחברת AMD. כשהרצתי את התוכנה EVEREST קיבלתי ש: +CPU Type - Amd Athlon xp 2200 +CPU Name - Amd Athlon xp 2600 איזה מחשב זה??? 2200 או 2600???

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by Red-AnGel,

שלום יש לי מעבד סלרון 1.7 כבר 3 שנים לפני שבועיים נשרך הלוח אם ואין אחריות יותר בקיצור אני רוצה לקנות רק לוח אם ... אני צריך לוח אם תומך AGPX8 ו DDR400 השאלה שלי האם הלוח אם הזה: ??ABIT ?IS7-V2 טוב? (הוא עולה 330) או שיש לוח אם טוב יותר באותו מחיר... חשוב לי המחיר עד 350 לא יותר, אם יש לוח יותר טוב בהרבה ממה שהבאתי בעוד 50 שקל גג מהמחיר שאמרתי אז גם תביאו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  22. Started by asher_pa,

רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח GA-7N400-L1 ל GA-7N400-L (עם 1 ובלי 1 ) והאים ההבדל כ"כ משמעותי -

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  23. יש לי מחשב והוא די ישן, פנטיום 3 .. לא היה ניתן להתקין בו XP מכיוון שה-bios ישן .. אז הסבירו לי פחות או יותר איך להתקין גרסה חדשה של הביוס שלי חשבתי שזה לא כזה מסובך , מסתבר שטעיתי , ועכשיו המחשב לא עולה לי . אני מדליק אותו ואין שום פלט על המסך .. קראתי את ההודעות השונות לגבי ביוסים .. הבנתי שצריך להוציא את הבטרייה .. או את הג'מפר שלידו .. והמחשב בכלל לא עולה בשתי המבים האלה .. אם מישהו יודע אולי מה עובר על המחשב שלי , אני ממש אשמח לדעת , תודה רבה לכם ..

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  24. Started by siin,

מערכת XP מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64 ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים. האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ? מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G? או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF? פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי. אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה. או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!). כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי. בכוונה לא…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by shu sha,

טוב אז אני מתכוון לקנות בע"ה מעבד AMD XP 2600+ ואני לוקח בשבילו לוח אם ABIT NF7-SL הבעיה שאני גם מתכנן לקנות 6600GT ורציתי לדעת איזה אופציות יש לי ללוח אם שדומה במאפיינים שלו ללוח הזה אבל גם תומך בPCI-E.... אני יודע שיש גם את הכרטיס הזה עם יציאות AGP אני פשוט רוצה לדעת מה האופציה השנייה... תודה

• 7 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים