מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:
-
טוב, גם לפני כמה ימים אמרתי שאני מתכנן.. אבל ההודעה ירדה כמה עמודים. אז שוב, למישהו יש המלצות? אני מעונין לקנות 1GB זיכרון בכרטיס אחד... תקציב 1300 עדיף פחות, וזה בכרטיס אחד כי יש לי רק עוד יציאה אחת, השניה בשימוש עם 256 של DDRAM, תודה.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 2600 BARTON אבל לא נראה לי שהוא ברטון איך אני יכול לדעת אם זה ברטון או לא? כתוב עליו AXDA2600DKV3D Y868433240291 AIXIB 0332VPMW 1999AMD והוא בצבע ירוק לא חום דחוף אני רוצה לדעת לפני שאני שופך עליו משחה ואז אני לא יוכל להחזיר אותו!!!!! תודה תודה תודה
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לתקן מעבד שנשברו לו שני פינים? המעבד המדובר הוא AMD 64 אין בעיה שיעשו את זה בחנות ואני ישלם השאלה אם בכלל אפשר או שפשוט לזרוק את המעבד לפח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
-
-
אני לא רוצה להגזים ולקנות זכרונות 566 2-2-5 ב4000 שקל הסכום המדובר הוא מקסימום 2350ש"ח. אני רוצה להגיע כמה שיותר רחוק עם ה3400+ שלי.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע הבאתי לוח של אסוס p4p800-e deluxe שמתי עליו 2 זיכרונות של hunix 256mb ddr400 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי dual channel 266 מוזר..:\
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי דגמים ספציפיים של לוחות כאלו
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי.. אני יודע ששאלו את זה כבר אבל עוד לא ראיתי תשובה.. אז מישהו יודע איך אני יכול לחבר\לבנות\לקנות מקלט לשלט רחוק שיתחבר ליציאת IR שיש לי בלוח ? אני מכיר את המדריך של HeetSeekerz אבל אמרתי אם כבר יש לי את כל הרכיב הלוח אז אני ינסה לנצל אותו לפני שאני בונה אחד חדש. אם אני לא ימצא תשובה אז באמת אני יעשה אות לפי המדריך ושיתחבר ל COM אבל הייתי מעדיף לחבר ללוח קיצור מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן! אני מתכנןן לקנות מחשב מבוסס AMD64. השאלה שלי היא מה כל ההבדלים בין שני המעבדים, יתרונות\חסרונות. וחשוב לי לדעת אם יש להם בקר DUALDDR מובנה במעבד. מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות ואם אפשר המלצה של לוח אם עד 900 ש"ח. אני רוצה OC גדול (יש לי זכרונות 512X2 PC4000 PQI) וכמובן שמשחקים יעבדו טוב (מאוד). ואני מבקש חוות דעת על לוח אם ABIT 3-RD EYE 939 KT800 PRO.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אומרים שיש בעיות כי הוא לא מזהה את המעבד ויש צורך לעדכן את ה- BIOS שיתמוך בליבה החדשה (90) וזה ניתן רק עם מעבד 3500 או 3800 . אם משהוא כבר קנה או התקין אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול את מי שיודע,ומי שכבר קנה. כמה עולה 512 MB זיכרון של DDR ?
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי והכל עכשיו אני רוצה לקנות athlon64 3000 סוקט 939. אני יודע שיצא NFORCE4 אבל זה לא כזה קריטי עכשיו וגם ככה עוד שנה לא יהיה לי זמןלמחשב (צבא - קרבי) אז בעיקרון מה עדיף...KT800 או NFORCE3 ? ואיזה לוח אם הבנתי שיש רק של ABIT או GIGABYTE אז מה כדאי? החברה ממפרטים המליצו לי על הEPOX עם ה NFORCE3 אבל הוא 754 אז אני לא קונה...אשמח אם תעזרו לי, תודה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
באיזו טכנולוגיה מיוצר המעבד הזה 90 או 130 ננומטר ? האם יכול להיות אותו מעבד שמיוצר בטכנולוגיה שונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם [attachment deleted by admin…
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA *דיון על הנושא הנ"ל יפתח בפורום כרטיסי מסך* וגם בנושא מעבדים: רווחים Intel וAMD לפני יציאת הAthlon 64(Intel שולטת בשוק) רווחים Intel וAMD אחרי יציאת הAthlon 64 ועד היום הזה. תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול d3 128 הייתי מעוניין שתציעו לי זכרון ולוח אם חדשים במקום מה שיש לי עכשיו, שיתאימו ביניהם ויתאימו למפרט שיש לי עכשיו כך שלא יעשו בעיות, חשוב שהזכרון יהיה בנפח של ג'יגה אחד. בסכום של עד 2800 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-