עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nadav275,

סתם מעניין לדעת כמה כאלה יש ומה הם חושבים עליו (ולעומת האיפוקס 8rda3+)

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by eyaller,

והרצתי CPU Z התוכנה מראה 2 מודולים של זיכרון, Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes המוכר בחנות אמר שמדובר בזיכרון במהירות 400 אבל התוכנה מראה: DRAM Frequency 200.7 MHz האם זה בסדר ? ה MB הוא ASUS P5GDC-V תודה

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  3. שלום לכולם. קיבלתי לוח אם MSI 6309 גרסה 1.0 ואני לא מצליח להתקין XP. הצלחתי להתקין WIN98 אבל בהתקנה של XP לאחר האתחול הראשון כשאמורה להתחיל ההתקנה (לאחר העתקת הקבצים) המחשב עושה RESET. ניסיתי להחליף כרטיסי מסך, זכרונות וכלום. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? ניסיתי לעדכן ביוס לגרסה 1.9 וניסיתי גם להוריד לגרסה 1.8 ואין הבדל. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by icebreak,

לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  6. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by Dwhore,

שלום... יש לי barton 2500+ עם לוח אם nforce ו1G זכרונות של A-data 400mhz . עכשיו אני קצת בדילמה האם להשתמש בduel channel או לא... תודה לעוזרים .. אם אפשר פירוט קטן מה זה עוזר, כי הבנתי שבamd זה לא מוסיף הרבה. (עשיתי למעבד oc ל3200+ אבל אני לא חושב שאמור להיות קשר לזה ... אם יש אז אני מעוניין לדעת P:)

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by chris_u16,

מישהו נתקל בדבר כזה? הלוח הוחלף כבר באחריות, הביוס עודכן ועדיין הכרטיס רשת O/B בכלל לא מזוהה, אין בביוס אפשרות בכלל להפעיל או לבטל אותו והוא גם לא מזוהה בביוס (ברשימה של הקצאות כתובות הIRQ) ???

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by ea666,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות, מעבד ולוח אם שהכי יתאימו לי כגיימר... התקציב שלי הוא עד -3000-4000 ש"ח בלחץ בבקשה תגידו לי מה הכי כדאי לי לקנות ומחירים... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by kotel,

מה אומר ה-Prescott הזה???

11. יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by BlackDiablo,

אני רוצה זכרונות טובים לOC שבעתיד אני יעשה OC ל3500 שלי שהוא יהיה עייף קצת... כמובן שאני לא רוצה להתפרע במחיר... תודה לעוזרים. בנתיים חשבתי לכיוון של GeiL Ultra-X 512x2 3200Mhz

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Y.k,

אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !

14. Started by RayZ,

איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  15. Started by PCguy,

משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by Elad87,

מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  17. המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  18. Started by manorking,

בלוח אם שלי כל ההתקנים שלי תפוסים בזה שיש 2 סידי רום ו 2 דיסקים קשיחים. השאלה שלי היא: אם אפשר לחבר עוד התקנים בצורה כלשהיא נגיד אם איזה כרטיס או משהו ?? בתודה manorking

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום לכולם, אחרי חיפושים בפורום אחר הצעות למערכת מחשב אני צריך את עזרתכם לגבי בחירת המערכת הבאה שלי השאלה שלי היא, מה עדיף מערכת אשר מבוססת על לוח עם ציפסט של אינטל (925) או לחלופין מערכת אשר מבוססת על מעבד AMD 64. הבנתי שהרבה יישומים לא תומכים ב 64BIT עדיין...אבל מצד שני 64BIT הרבה יותר חזק... אני צריך מעבד - לוח - זיכרון תקציב 4000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by nadavmor,

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by rami135,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  24. חברה, בהמשך לחדשה הזו הנה התמונות שהבטחתי: לחץ להורדה1 ו לחץ להורדה2

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. אני צריך להוסיף לי זיכרון אחרי שאני משתמש בהרבה ישומים המחשב שלי לא פועל כבר כמו שהוא צריך לפעול וזה בגלל שהזכרון שלי הוא קטן.. אז ככה יש לי מחשב עם OC amd 2500+ @ amd 3200+ . זיכרון של סמסונג 256MB pc3200 400mhz תזמונים של 3,3,3,8 Nf7-SL עם SLK 947U שזה משהו חזק! עם SF2 על המעבד. עכשיו השאלה שלי איזה זיכרון אתם ממליצים לי כי חבל שהזמנתי את הסמסונג בהתחלה.. אז מה כדי לי לעשות מה מומלץ? והזיכרון חוסם אותי לOC יותר גבוהה כי המעבד עוד על 39 מעלות במאמץ כרגע הוא לא חוסם כי אני רק על 3200+ ברגע שאני מעלה את הfsb ל216 הוא לא נותן יותר אז מה כדי לעשות איזה זיכרון יהיה טוב?

• 8 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים