מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
עד כמה שידוע לי מה שהולך הכי חזק כיום בשוק ל754 זה DFI Lanparty nForce3-250, והלוח של Asus K8N-E Deluxe.. מה עם לוחות 939? עד שיגיע nForce4 וישתקע, איזה לוחות עדיפים? יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים? יש גם את ה-MSI אבל המחיר שלו כבר קרוב לאלפיה.. האם בטוח שהם עובדים על ליבות 0.9nm? גם לאחר עידכון ביוס?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הC של הזיכרון? מה הכי טוב 2, 2.5 או 3. מישהו יכול להסביר לי מהם תזמונים טובים ולמה. תודה לעוזרים BOSE.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
-
יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה תשובה מוחלטת ואם אפשר עם סקירה nf3 250 ו nf3 250GB וישנו nf 3 ultra עכשיו מה ההבדלים והאם זה נכון ש VIA KT800 יותר טוב מה 250... שווה להשקיע 100 שח יותר ולקחת 6600 עם 256 מ'ב במקום 128 מ'ב והאם הוא משתווה ל 9600XT או טוב ממנהו ובכמה אחוזים ? עוד משהו לסוקט 939 K8NS-Ultra (s939 או את ה AV8 (s939) sata,GBL תודה...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
דבר ראשון מזל-טוב לנדב הגדול מכולם 18 מגניב ואחלה שיהיה לך :] אוהב אותך ועכשיו אחרי שבירכנו את השמן הזה :] אני רוצה שתעזרו לי במשהו חמוד יש לי לוח אם מדגם: Tyan - Trinity 400 model: s1854 ושזה לוח אם שיש בו 2 מעבדים slot1 + socket 370 עכשיו מחובר למחשב slot1 600 mgz פנטיום ולא סלרון ועובד אחלה... ואני רוצה להוסיף עוד מעבד סוקט 370 נגיד 1000 מגה הרץ או לא משנה.. העיקר שהמחשב ירוץ עם הוספת מהירות ניסיתי לחפש באתרים ובהורואת של הלוח אם (שלא קיבלתי עם הלוח) אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לחבר עוד מעבד אני מאוד אשמח.. שיהיה בהצלחה :] תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת כמה כאלה יש ומה הם חושבים עליו (ולעומת האיפוקס 8rda3+)
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
והרצתי CPU Z התוכנה מראה 2 מודולים של זיכרון, Kingston DDR-SDRAM PC3200 - 512 MBytes המוכר בחנות אמר שמדובר בזיכרון במהירות 400 אבל התוכנה מראה: DRAM Frequency 200.7 MHz האם זה בסדר ? ה MB הוא ASUS P5GDC-V תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי לוח אם MSI 6309 גרסה 1.0 ואני לא מצליח להתקין XP. הצלחתי להתקין WIN98 אבל בהתקנה של XP לאחר האתחול הראשון כשאמורה להתחיל ההתקנה (לאחר העתקת הקבצים) המחשב עושה RESET. ניסיתי להחליף כרטיסי מסך, זכרונות וכלום. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? ניסיתי לעדכן ביוס לגרסה 1.9 וניסיתי גם להוריד לגרסה 1.8 ואין הבדל. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום... יש לי barton 2500+ עם לוח אם nforce ו1G זכרונות של A-data 400mhz . עכשיו אני קצת בדילמה האם להשתמש בduel channel או לא... תודה לעוזרים .. אם אפשר פירוט קטן מה זה עוזר, כי הבנתי שבamd זה לא מוסיף הרבה. (עשיתי למעבד oc ל3200+ אבל אני לא חושב שאמור להיות קשר לזה ... אם יש אז אני מעוניין לדעת P:)
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו נתקל בדבר כזה? הלוח הוחלף כבר באחריות, הביוס עודכן ועדיין הכרטיס רשת O/B בכלל לא מזוהה, אין בביוס אפשרות בכלל להפעיל או לבטל אותו והוא גם לא מזוהה בביוס (ברשימה של הקצאות כתובות הIRQ) ???
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זכרונות, מעבד ולוח אם שהכי יתאימו לי כגיימר... התקציב שלי הוא עד -3000-4000 ש"ח בלחץ בבקשה תגידו לי מה הכי כדאי לי לקנות ומחירים... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה זכרונות טובים לOC שבעתיד אני יעשה OC ל3500 שלי שהוא יהיה עייף קצת... כמובן שאני לא רוצה להתפרע במחיר... תודה לעוזרים. בנתיים חשבתי לכיוון של GeiL Ultra-X 512x2 3200Mhz
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
משהו מכיר את הלוח של GIGABYTE - KVT800M עם ציפסט של VIA K8T800 ? אם כן תנו חוות דעת ואם לא אז תמליצו על לוח טוב עם רשת וכרטיס קול 6 ערןצים במחיר של עד 600 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-