מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NXP-SLI.htm כמו שאמרתי... F11.. "Update CPU code " מה זה אומר? לא ראיתי שינוי... ???
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את הלוח הבא:MSI 915G Combo יש לו 512MB והוא מעוניין להוסיף עוד 512. המחשב שלו נקנה באייבורי ואני משער שהזיכרון שלו ג'נרי,יש מצב שיהיה לו בעיה לעבוד בDUAL CHANNEL עם זיכרון של SAMSUNG למשל? או שעדיף בכלל שהוא יקנה כבר DDR2? ובל י שום קשר,יש הבדל משמעותי בין הלוח KN8 לAN8(של ABIT)? כי רציתי לקנות את הAN8,אבל לא היה להם במלאי ונאלצתי לקחת את הKN8. תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
(קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה) יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון. אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע. השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי? ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני ליצור דיסק אתחול (ולא דיסקט אתחול) של MEMTEST ואין לי מושג מה עושים. ניסיתי להוריד את קובץ הISO אך יורד לי הקובץ ZIP. ואם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ עצמו ולהנחות אותי, תודה רבה עריכה: הרבה זמן עבר ואני אשמח לתשובה :-\
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=408039 האם שווה לקנות את זה זה מחיר ממש זול אבל השאלה אם זה איכותי
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי לוח האם הנ"ל. מה אני אמור להבין מהתוצאות שהוצאתי מEVEREST להלן : Front Side Bus Properties: Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s Memory Bus Properties: Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link …
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מחפש מידע לגבי CHIPSET בעיקר עבור AMD אני מחפש אתר שיסביר את ההבדלים בין הסוגים והיתרונות וחסרונות ולאיזה שימוש מיועד כל סוג. מי שיש לו לינקים אנא פרסמו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
AMD 64 2800 Athlon מגיע בביצועים לרמה של P4 2.8?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדית אני צריך להחליט על המעבד המחשב יורכב מ לוח של אינטל 945 זכרון ddr2 667 עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבה האם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z? או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533? (וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד) כמה זה חשוב הבאס של המעבד?? איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה (ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000, ואני רוצה להתקין לוח אם חדש +מעבד AMD, האם יש סיכוי שאחרי שאני יתקין, אני יצרך לעשות פורמט לכוננים הקשיחים, ושכול המידע על המחשב שלי יעלם???
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? ה- AMD athlon64 AM2 3800Mhz winsdor או ה- INTEL pentium D 960 LGA775 preslar? (אני מקווה שכתבתי נכון את השם של ליבת ה-960 נכון )
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asrock p4i65g http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ואני מעוניין להוסיף זכרונות משניים של 256 ל 1 או 2 גיגה מכיוון שאין טעם להשקיע יותר מדי במחשב [ הוא משמש כמחשב משרדי ופוטושופ ] חיפשתי זכרונות זולים ומצאתי את זה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=373&CatCode=47 נדמה לי שמהירות הזכרון גבוהה מהיכולת של לוח האם שלי האם זה יעבוד בכל זאת? מהו בדיוק הדגם המקסימלי שאני יכול להתקין בכזה לוח? (אני יודע שיש פרטים באתר הלוח למעלה אבל קצת התבלבלתי) מבחינת MB,MHz,CL ושאר ירקות מה אני צריך לקחת בחשבון? אינני גיימר או אוברקלוקר אני מחפש רק סטיק או שניים במחיר זול שכל מה שאצטרך לעשות יהיה לתקוע בחריצים הנכונים במידה והשידרוג בכלל יועיל תודה מרא…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אם כן באסה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאבורקלוק, ושיתן ביצועים טובים כמובן. חובה שיתמוך SLI ויתמוך בזכרונות DDR2 1066. עדיף מבית אביט או אסוס (פשוט יש לי נסיון טוב עם שניהם). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz לוח אם אחד מאלו : ASUS P5WD2-E Premium 975X Asus P5WDG2-WS 975X השאלה שלי איזה זכרונות ממומלץ לקנות (DDRII) ? חשוב האיכות ולא המחיר. בבקשה להמליץ על מספר חברות ידועות. סה"כ מעוניין ב 2GB ברמת העקרון האם יש צורך כיום ביותר מזה ? מיועד במיוחד למשחקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר אותו למעבד AMD PHENOM II X3 720 - 2.8GHz - BLACK EDITION, איך הוא לעומת GIGABYTE GA-MA74GM-S2H שהוא עולה אותו דבר. אני לא מתכנן OC והמחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים , אינטרנט ועובדה משרדית בעיקר. אין לי צורך בכ.מסך מובנה כי אני מתכנן לקנות את ה hd4850 כנראה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/09/01/first_look___abit_aw9d_max/1.html הצליחו להגיע איתו ל 460 באס, כנראה אפשר יותר. מה דעתכם? רק מעניין מה יהיה מחירו
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-