עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני הולך להשתמש בלוח של INTEL עם 915G עם מעבד 3.0 ללוח קוראים נראה לי AVALON או משהו דומה לזה לא בטוח. האם מישהו יודע משהוא עליו? אני יודע שיש לו תאימות לDDRII וגם DDR מה עדיף 256 של II או 512 I או לעשות איזהשהוא אובר קלוק או משהוא כזה ?? אפשר תהשתמש באחד של זה ואחד של זה או משהוא כזה?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by visual_boy,

שלום.. לפני כמה ימים הרגשתי שהמחשב רץ בצורה איטית מידי אז הרצתי CPu-z ושמתי לב לזה שאני לא יכול לשנות את הלשונית בprocessors לprocessors #2 יכול להיות שאחת הליבות נשרפה? חדלה מלפעול? המעבד שלי הוא E8400 ... איך אני בודק ששני הליבות עובדות ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. תוצאת Geekbench עבור מחשב גיימינג מסוג Razer Blade 18 נחשפת - עם שימוש בדגם ה-HX הבכיר של אינטל בדור ה-Raptor Lakeלכתבה

4. Started by dvd21,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין הכל בו עכשיו חיברתי את הכל ובביוס שלי אין הרד דיסק ולא פלופי דיסק יש רק DVD-ROM למה הביוס לא מוצא את ההרד דיסק שלי?? ??? יש לי לוח אם אביט NF7-SL והרד דיסק מקסטור סיראל ATA HDD

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by oded900,

מבחינת ביצועים,מחיר,יכולת OC, איזה מהם עדיף? חוץ מזה מה יהיה המחיר של שניהם לאחר ירידת המחירים?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by tibia,

שלום ! אני צריך זיכרון לוח אם ומעבד לשמחקים ךקחתי כך אנא תקנו אותי אם זה לא טוב amd 3400(s-754? 1260 GIGBAYTE K8NS 440 ADATA 256 X 2 400 לקחתי את המפרט מksp יכול להיות שהמחירים קצת מוזרים ?!

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by Boxster,

יש לי כרגע 1GB Kingston 667MHZ זכרון. אני רוצה לשדרג ל עוד 1GB זכרון. האם אני יכול לקנות עוד 1GB זכרון של 1GB Kingston 800MHZ ? ואיך זה יקלוט את הזכרון באיזה מהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by moshe20,

זכרון טוב ל OC בתקציב של עד 1000 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 1700 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by oren12,

יש לי זכרונות מסוג : G.skill 2X1GBPK 6400CL4 800MHz שאני נכנס לcpuz הוא מראה לי שהמהירות 400Mhz, למה זה מראה ככה ?

10. Started by lior46,

?P5VDC-MX של אסוס או ?775Dual-VSTA של אסרוק.איזה מהם עדיף? אם יש לי מעבד 531 של אינטל

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  11. בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  12. אני קניתי לפני כשנה מעבד e6750 יש לי כ.מ. 8800gt יש לי צאוור בקבוק? אם כן על איזה מעבד היתם ממליצים לי.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by המפציץ A החמקן,

הביוס שלי נעול איך אפשר ליפרוץ אותו (ליפתוח)

14. http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=499&pgno=1 16 מעבדים במבחני ביצועים, הרשימה מתעדכנת אחת לכמה שבועות.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. אני לא מחפש לרדת לעומק הדברים אלא להתעדכן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by FRANKO,

האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. רוצים ליהנות מרוחב פס כפול של 40Gbps במערכת המודרנית שלכם? זה הפתרון של אסוס לעניין - בתנאי שיש לכם חומרה נתמכת מתוצרתהלכתבה

18. Started by aquarius,

האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. כמו אינטרנט WORD וכו ... אינטל 2.8 או . AMD Sempron 2600+ for Socket 754

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

זאת מהירות המעבד?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by jeyjey,

אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. יצרנית השבבים חשפה את הדור הרביעי של משפחת המיקרו מחשבים שלה, עם יותר כוח עיבוד ותוספות מבורכות לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-מחשבי-ה-nuc-החדשים-של-אינטל-כעת-עם/

23. Started by bull,

אני רוצה לקנות מחשב חדש חשבתי על שילוב של p5n32 - SLI e6600 ו ocz2n1066sr2gk קישור לזכרונות: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אני כל הזמן רואה פה בפורום שאנשים לא ממליצים על המעבד הזה לעומת ה - E4400 וכו' קראתי את המדריכים באתר כולל קישורים לאתרים אחרים בחו"ל ואני עדיין לא יודע אם מה שבחרתי הוא שילוב אופטימלי מבחינת FSB וכו' ובמילים פשוטות אני רוצה שהכל יעבוד בסינכרון אופטימלי המחשב מיועד למשחקים בעיקר ולא ל-OC כרגע תודה רבה הצעות מישהו?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by snoopdogg,

חג שמח לכולם קיבלתי אתמול את החלק האחרון שהיה חסר למחשב שלי... 2*512 Crucial Ballistik PC4000 הזכרונות יושבים במערכת הבאה: AMD 64 3200 MSi K8N PT Leadtek 6800 GT הורדתי בביוס תזמונים של הזכרונות ושאני מסתכל על CPUZ נראה לי שיש משהו לא בסדר צירפתי תמונה... אני מתכוון לנתון האחרון - 256 קלוקים ?? מה זה אומר? ??? שאני נמצא בתזמונים SPD 2 3 3 8 הנתון הזה נמצא על 16 וזה מוזר שהוא הרבה יותר נמוך. זה פוגע בביצועים? ומה זה הנתון Bank cycle time? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by kikoos,

יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..

• 11 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים