מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
סיימתי להתקין את המחשב, עם לוח אם MSI NEO 2 Platinum ועדכנתי את הדרייברים ל - nForce 3 דרך ה - Utility של MSI. הבעייה היא שכאשר אני הולך לאתר של NVIDIA - אני רואה שיש להם דרייברים אחרים + Utility יותר חדשים. מה עושים? האם לוח אם זה כמו כרטיס מסך שניתן להוריד דרייברים לצ'יפסט תמיד מאתר יצרן הצ'יפ או כדאי להתקין רק מה שמומלץ ע"י יצרן לוח האם? תודה
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם: ABIT IS7 מעבד: 2.8 נוורטווד זיכרון:256X2 DDR400 TWINMOS (תיחסו בעיקר לחברה אני רוצה לדעת אם היא טובה) אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות OC טוב תודה
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מאמר נהדר של DEV HARDWARE. עשו חיים!
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
חברי הטוב מוכר מחשב נייד ישן. המחשב מאד חלש, אבל חשבתי לרכוש אותו ב-200 ש"ח ולשדרג. המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים ישנים, אופיס וסרטים. מפרט המחשב: פנטיום 2 300 16 מגה זיכרון כונן קשיח 8 גיגה כרטיס מסך 4 מגה סוללה לא תקינה אפשר או בכלל משתלם לשדרג את המחשב? אם כן, איפה וכמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם ל: Pentium III Xeon 677 Mhz Two וג'יגה זכרון ECC תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי סלרון אמד...............................................(כל המעבדים שיש) ואם ההמעבד הזה טוב Intel Mobile Celeron 2.8GHz
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD 2400 XP-MOBILE עם זכרונות 256SDRAM. אחרי שהורדתי את תוכנת ה-CPU-Z שמתי לב שרק מפתיחת האקספלור התדרים עולים בצורה חדה ביותר. שימו לב לתמונות האם משהו לא בסדר או שפשוט זה ככה בגלל שהמחשב על מצב מנוחה הוא על תדרים נמוכים בגלל שהוא לא רוצה לגזול בטרייה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הלוח הוא INTEL Black Canyon (925X) - GigaLan - DDR2 - mATX מבחינת כל התוספות שעליו, הוא מתאים בדיוק למה שאני צריך, המחיר גם מתאים. אבל האם הלוח הזה מתאים לOC של עוד 25 מגה הרץ לFSB? (במקום שיהיה 200, על 225) תודה
-
- 16 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של זכרון עם CL2.5 במהירות 266MHZ, ועוד סטיק אחד במהירות 400MHZ (שכמובן עובד ב266MHZ) עם CL3. הבנתי שזה לא טוב שיהיו זכרונות שיפעלו עם CL שונה. האם יש אפשרות לגרום לסטיק עם הCL3 לפעול בCL2.5? מצטער אם טעיתי במושגים, אני לא כ"כ מבין בזה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ערב טוף.. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB כ"א (לינק) שרצים בדואל, וחוצמזה יש לי עוד זיכרון 256MB של סמסונג (שחיפשתי באתר החברה אבל לא מצאתי אותו.. אבל אני יודע שהוא PC2100 אם זה עוזר..) שסתם שוכב בבית.. בזמנו רציתי להוסיף אותו למחשב אבל שאלתי פה וממה שבהנתי זה יבטל לי את הדואל ובסופו של דבר זה לא ישתלם לי.. עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB ויוסיף עם ה-256 הישן, אני אקבל דואל 512X2? (קיצור ג'יגה שפועל בדואל?) מה שרציתי לדעת גם אם זה לא משנה איזה חברה אני אוסיף?.. או שאני חייב את אותם זיכרונות בדיוק?.. כי אם אני יכול לקנות ב-300 שקל בערך סטיק של 256MB ולקבל בעצם 512, זה יהיה סבבה (: מצטער שסיבכתי ותודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב אז בלוג'יק יש כל כך הרבה חברות לזכרונות ואני לא כל כך יודע מה הכי אמין ולא מבין בתזמונים וביחסי העלות\מחיר של זכרונות אילו מהבאים הכי יתאים לי למחשב AMD בלי OC: מחיר\חברה A-DATA - 540 GEIL - 545 KINGMAX SUPERRAM - 549 KINGSTON - 577 PDP - 541 HYNIX - 515 SAMSUNG - 535 SUPERTALENT - 569 TWINMOS - 585 טוב הייניקס הכי זול השאלה אם הם אמינים והבנתי שיש כרטיסים של חברות מסויימות עם מאפיינים מיוחדים האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי... הבנתי למשל שלזכרון של גייל יש קירור(???) כל הזכרונות הנ"ל הם 512מב ו400מהצ... כאמור אני לא עושה אובר קלוק דעות עצות חוות דעת ותגובות מנסיון אישי הכל יתקבל בברכה תודה
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו לקחתי מחבר שלי סטיק של 128 mb עכשיו הוא מתאים (מבחינת כל הדברים) הקיצר יש לי לוח אם שיכול עד 384 ולי יש עכשיו 256 ורציתי להוסית את ה 128 ואז יוצא לי בדיוק 384 עכשיו חיברתי תסטיק והדלקתי תמחשב הכל עבד סבבה אבל פתאום בזמן שהמחשב אמור להתחיל לעלות את וינ' xp הוא נעצר\ נתקע ורואים רק שחור מה אתם חושבים מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של EPOX דגם 8RDA3+ REV2.1 עם מעבד אטלון XP 2500 בארטון. עם זיכרון 256 מגה של NCP. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד זכרון של סמסונג או A-DATA, חשבתי על לקנות סטיק אחד של 512. האם אני יכול להכניס אותו ביחד עם הזיכרון הזה? או כדאי להוציא אותו ולמכור ולהכניס רק את סמסונג? שאלתי השניה היא אם אני מוציא את ה NCP אז לקנות שני סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512..? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם בסיסי לAMD לא משהו לאובר קלוקינג משהו שיעבוד טוב ..ובמחיר טוב האם הלוח אם הזה מתאים..? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד ועדיין לא החלטתי איזה אחד מבין השניים... מה יותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים במשחקים (משחקים כבדים: HL2,DOOM3 וכ'ד) ,צפייה בסרטים וגם סתם גלישה באינטרנט. מה יתרום לי הכי הרבה ביצועים לטווח הקרוב וגם לטווח הארוך? (אם אפשר לקבל גם עובדות בבדיקות ביצועים ולא סתם רק להגיד AMD טובים יותר.. ) אם יש השוואות בין שניהם או בין שני דגמים אחרים בסידרה אני אשמח לקבל... תודה מראש לעוזרים AMD ATHLON 64 3000 INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף רק את הלוח במערכת שלי ואם כבר אני מחליף אז זה ל PCI-E אז אני רוצה לדעת אם יהיו לוחות לסוקט 478 שיהיה להם PCI-E או שכבר יש? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3000 שאלתי היא באיזה סוקט כדאי לי.. אם אני יקח בסוקט 754 אז אני יקח את הלוח GIGABYTE K8NS ואני יקח שתי זכרונות A-DATA 512MB. אם אני יקח בסוקט 939 אז אני יקח את הלוח ABIT AV8 ואני יקח זכרון אחד A-DATA 512MB. אני רוצה מחשב למשחקים..מה הייתם ממליצים לי יותר? החבילה עם הסוקט 754 עולה ב250 ש"ח יותר מה939
-
- 10 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מעבדים שעומדים בדרישות המחיר שלי.... 1.·מעבד + AMD Mobile Athlon XP2800 2.CELERON M 1.4 G המחשב שאני מחפש לא צריך להיות חזק במיוחד ....( לצורך ישומי OFFICE ) שאלת בונוס האם משהו מכיר את המחשבים הניידים של חברת FUJITSO SEIMENS ....?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-