מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי ושלום לכולם הלוח שהיה לי עד היום היה פיצוץץץץ p5b deluxe asus שווק חיים לאחר כמה שנים יש לי מחשב לגימריים ואני צריך המלצה ללוח בהתאםלא הולך לעשות corsfire/sli) חשוב מאוד שיהיה אפשר לעשות עליו overclock ויהיה סוס תקציב עד 800 ש"ח מקסימום בתודה לעוזרים (רק gigbyte /asus)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=1575&CatCode=77 הנתונים שלו די טובים המחיר טוב הבעיה שאני לא מבין בגיפים אז תגידו אם הגיפ טוב אולי מישהו מכיר לוח בערך אם אותם נתונים רק אם גיפ יותר טוב שיראה לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן זיכרונות של החברה PQI והם די זולים ולא שמעתי עליהם אף פעם. אז אני שואל - האם הם איכותיים או שהם לא טובים?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על nForce, על הביצועים שלו (גרפיקה, רשת, וכמובן לא פחות חשוב גם הסאונד) ומה אתם חושבים עליו בהשוואה למחיר שלו? והאם יש כבר לATI מוצר דומה משלה? ואיפה אפשר להשיג בארץ במחירים סבירים (או יותר נכון, לא מופקעים) ? והאם עם מעבד חדש ומספיק זיכרון, זה יתן מענה למשחקים שמשחררים היום...?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני עדיין לא הבנתי מה ההבדל בינו לבין אחיו הws ומעבר לזה אם יש לוח באותה רמה מחברה אחרת אולי משהו מוצלח יותר? תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
לגבי מעבד של Pentium-D830 מה ההבדלים הראשיים בין שני הלוחות ? Abit AL8 Intel® 945P Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
זה הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B אני רוצה לשים לו מעבד 3.4 וזכרונות שתי ג'יגה תומך לא תומך ? לי נריאה שכן לפי מה שאני קראתי שמה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
את זה ששני סטיקים של 512 עדיפים על סטיק אחד של 1G אני יודע. אבל אם אני ארצה לשדרג בעתיד? אז אני אצטרך לקנות שוב 2*512? לא עדיף לקנות עכשיו סטיק של 1G ואז כשארצה לשדרג עוד סטיק של 1G? :s05:
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה . למחשב שלי יש לוח אם KVPRO8 וזיכרון DDR 2 256 * 2 עם 500 MHZ אבל הוא מקבל רק 400. האם יש דרך לעדכן את הלוח אם שיקבל את ה 500 ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב מיודע להתעסקות בתחום המוסיקה....קיובייס עם הרבה כלים...השאלה איזה מעבד יותר עדיף... אינטל 805 או AMD 3200??
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך ה-O/C שלו? האם הוא ייתן ביצועם טובים יותר במשחקים? לא מזמן היה באתר של טום ביקורות על לוחות NFORCE 2 שתומכים במעבדים החדשים של בארטון עם ה-400 FSB והוא היה לא רע. אם יש לכם ביקורות זה יעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום השאלה בכותרת תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6071 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 יו ה1111MHZ מה זה יקר מעניין מי יקנה אותם אבל אין לוח שתומך במהירות כזאת
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
התקנתי לא ממזמן את המשחק Enemy Territory ולפעמים כשאני משחק בו אני שומע ציפצוף (יחיד) כמו זה ששומעים כאשר מדליקים את המחשב. עד עכשיו לא שמתי לב שזה קרה לי בעוד משחק.. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ככה קניתי היום זכרון נוסף אותו נפח אותם תיזמונים אותה חברה זכרון זהה. בקיצר קחו זה המידע מ cpu-z Chipset & Memory Northbridge NVIDIA 650i SLI SPP rev. A2 Southbridge NVIDIA 650i SLI MCP rev. A3 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 333.3 MHz (4:5) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS# (tRDC) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 31 clocks Bank Cycle Time (tRC) 20 clocks Command Rate 2T Memory SPD Module 1 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Information Module 2 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Informatio…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום אני לומד בקורס A+ ביקשו ממנו לכתוב כמה מילים על SLOT 1 ואיניי מוצא שום דבר באיטרנט וגם אל בספר שקניתי.. אם אפשר עזרה קטנה אשמח מאוד תודה.. אינני בטוח שזהו המקום לפתיחת הנושא אם זה לא מבקש את סליחתכם..
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אממ אז ככה הלך לי הלוח אם לS478 אז חשבתי במהלך קנייית לוח אם חדש גם לשדרג את המעבד בדרך. האם קיימת חיה כזאת שתשרת את מה שאני צריך? אם לא אשמח ללוח אם מומלץ לS478 וחנות באזור המרכז, בתודה רבה, דור.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-