עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DrLEON,

במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. היי לכולם מעבד AMD 3800X2 לוח ASUS M2NPV-VM . אני מעוניין בזכרון 512X2 667MHZ . רציתי לשאול האם הזכרונות האלו משתלמים: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=VS1GBKIT667D2 או שיש זכרונות יותר מומלצים מהם למעבד וללוח אם שציינתי לעיל.. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by shklak,

Intel AMD מקור : Xtremesystems

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by dardanadg,

שלום, אני בהתלבטויות רבות בקשר לקניית לוח אם. אני משתמש בזיכרון RDRAM 800 MHZ והשאלה העיקרית שלי היא האם יש לוחות ספציפיים שתומכים בזיכרון זה ואם כן איך אני מזהה אותם. מעבר לזה אני מצפה שתמליצו לי על לוח אם אמין אם ביצועים טובים. אני סומך עליכם חבר'ה. דרך אגב אם זה משנה או לא את בחירת הלוח אם אז המעבד שאני מתכוון לשים על הלוח זה או : Intel Pentium 4 2.6 Ghz 800Mhz או INTEL P-4 2.40GHZ 800MHZ FSB. תעזרו לי בבבקשה לבחור לוח אם פשוט שזו השקעה לטווח ארוך ואני את הלוח הכי אפקטיבי שמתאים לי הכי. תודה רבה שוב... :

5. Started by Baridy,

Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 בלוח אם יש כרטיס קול ורשת?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by asnast,

שלום לכולם.. יש לי לוח של אביט KV8-MAX3 כבר איזה חצי שנה. המאורר הקטן על הchipset התחיל לעשות הרבה רעש ממש מעצבן. עכשיו אני החלטתי להוציע לו את מקור המתח. את המאורר עצמו אני לא יכול להוציא כי בשביל זה צריך להוציא את כל הלוח. מישהוא יכול בבקשה להגיד לי שאני יכול לעשות את זה מבלי לפחד שיקרה נזק למערכת שלי או שזה דבר מסוכן לעשות ואני צריך לסבול את הרעש?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by itzik562,

יש לי זיכרון 256M DDR אבל במאפיינים של המחשב בWINDOWS מופיע 128M האם זה תקין? והאם זה יפעל לפחות כמו 256M SDRAM רגיל?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by PCguy,

יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by POD,

אהלן , ברשותי לוח די ישן של +GIGABYTE 7VTXE ומעבד AMD 1800, לפני זמן מה המחשב נדפק (כנראה התחמם), היו מלא סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (שסודרו), אך שתי מערכות ההפעלה שהיו עליו נדפקו לגמרי (עדיין אפשר לראות אותן כשהמחשב עולה- כלומר ה-BOOT SECTOR תקין). המחשב היה אצל 2 טכנאים והם טענו שהדיסק הקשיח נדפק וצריך להחליף. החליפו דיסק, אבל מה, עכשיו שמתי לב ששיחקו עם ה- clock switch בלוח אם, הורידו את המהירות ל1150 MHZ. אם אני מעלה אותו ל-1500 (כמו שהיה תמיד), שוב מסך כחול כשחלונות עולים. ניסיתי לצרוב גירסאות BIOS שונות, לא עוזר. רק לעבוד במצב של 1150 MHZ. האם נראה לכם שהלך הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by oron1g,

קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה TwinMOS 512MBx2 DDR2 667 PC2-5300U CL 5-5-5-15 איך הם לOC? אפשר לנצל אותם? כל שאר המפרט בצד ימין תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום לכולם יש להורים שלי מחשב די ישן למטרת גלישה באינטרנט בלבד במחשב זה יש לוח אם לוח אם gigabyte ga-8siml כרגע הזכרון במחשב זה הוא 256 ביררתי באתר של הלוח אם gigabyte לגבי הלוח אם- הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1335 Memory 2 x 184-Pin DIMM slot Supports up to 2GB DDR266 memory אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב ב 1 או 2 ג'י'גה רציתי לדעת איזה כרטיסים מתאים ללוח האם? כל כרטיס שהוא DDR ובכל גודל של זיכרון למשל ג'יגה? כמו לדוגמא הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1443&CatCode=520 זכרון תוצרת Ceon נפח 1,024MB מהירות cl3 400MHz מהירות זכרון Speed 400MHz סוג Type DDR נפח Capaci…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by alone66,

האם לוח האם הזה ABIT IL9 PRO INTEL945P הוא לוח טוב למעבדי p-D http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ולגבי LGA 775 Intel® 945P FSB1066 Dual DDR2 667 PCI-E X16 SATA 3G GbE LAN 7.1 CH HD Audio RoHS Compliancy מה אומר ה RoHS Compliancy תודה מראש

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by TheShadow,

יש לי בבית זכרון 256MB ו512MB שניהם זה 333 עכשיו אני קונה מעבד AMD 64 3000 ואני עושה לו OC ואני קונה זכרון של 256MB אבל 400 איך עדיך לשים אותו? לבד או עם כל הזכרונות.. כי לפי מה שהבנתי אם אני ישים אותו עם הזכרונות אז זה ימשיך לעבוד על 333 אבל מה שמענין אותי זה איך המחשב יעבוד טוב יותר.. עם הכל ביחד או רק נגיד עם 256 400 או נגזים 512 400 השאלה שלי 512 יכול להיות יותר אפקטיבי נגיד שהוא לבד מאשר עם שאר הזכרונות?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. רציתי לבקש את הערכתכם בנושא: האם תיהיה ירידת מחירים של מעבדי AMD עקב כניסת הדור החדש, ואם כן לאחר כמה זמן? (אני מתעניין בעיקר בX2 כי זה מה שאני רוצה לקנות) ועוד שאלה קטנה, האם המעבר מAMD X2 3800 לAMD X2 4200 מצדיק את תוספת המחיר של כ400 ש"ח (יותר מ20% מהמחיר)?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by מתן ביטון,

ואני מחפש לוח שיתמוך לי במערך הcrosfire בכרטיסים מסוג ATI בתקציב עד 650 שקל מי שיוכל לומר לי איזה לוח תומך בדרישות האלה אני יודע לו מאוד הוא יוכל גם לישלוח לי הודעה לאיימל זה עוד יותר טוב narkoyanarko@walla.co.il רצויי שיהיה לוח טוב בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by Swed,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש לא משהו רציני. ואני צריך לוח אם עד 400 שקל מKSP. עדיפות לגיגה בייט. המערכת המתוכננת E5200 או E2200 2 גיגה ראם וכרטיס מסך 9400GT. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by NTT,

היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by avigdo,

שלום, יש לי במחשב 256M במהירות 266 DDR, של spectek. אני מעוניין להוסיף עוד 256. אני מעוניין להפחית את הסיכוי לבעיות ולכן אודה על התייחסותכם לשאלות הבאות: האם יש יתרון לרכישת זכרון של אותה חברה? האם יש משמעות למהירות של הזכרון החדש האם הוא צריך להיות שווה למה שקיים עכשו? תודה,

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1876685,00.asp במקום הראשון יש תחרות קשה בין מעבד ה3000+ של amd למעבד ה630 של אינטל מעבד ה3800+ הוא בחירת העורכים שהיחס ביצועים למחיר הפתיעה לטובה ובמקום האחרון הfx57 וגם ה840EE

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. רכשתי מערכת מחשב עם זיכרונות G.Skill 2 סטיקים שכל אחד הוא 1 גיגה בתדר 800MHz עם תזמונים CL5-5-5-5-15 . נודע לי היום שאין במלאי כרגע את הזיכרונות האלה והציעו לי במקום את אותם הזיכרונות ואותם התזמונים של חברת Giel, ללכת על זה או להתעקש מתי שיגיע ה-G.Skill?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. http://www.idsoftware.com/ נראה לי ה PATCH הראשון שנועד לנצל ריבוי נימים במשחקים ? id Software and Raven have worked with Intel to dramatically improve QUAKE 4 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. Players who have a system with one of these configurations will notice performance gains in QUAKE 4 of anywhere from 25% - 87% depending on processor type. נחמד שה PATCH הזה אמור להביא תוספת של 25% למעבדי INTEL רגילים שתומכים ב HT.

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אני כרגע עובד בCAS 2-2-6-2@T1 עם זכרונות XTREME DDR PC2700 256MB יציב. עכשיו, בגלל שאין לי 450 שקל ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB, חשבתי לקחת WINBOND PC2700 256MB במחיר 280 ש"ח. האם הם יעמדו בתזמונים הללו? תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים