עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Goadzilla,

כל הפרטים נמצאים כאן

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by lmlm,

אחרי שאינטל השיקה היום את מעבדי C2D, הם לא שוכחים את ירידת המחירים שהם הבטיחו על פנטיום D והשיקו גם שני מעבדי פנטיום D חדשים מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3544 מעניין מתי זה ישפיע בארץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by hadad6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים לי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by dennis14,

מה ההבדל בין שני הזכרונות האלה? תסבירו לי בבקשה. 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2087&products_id=13005 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2087&products_id=13424

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by easyuri,

אני חושד שהזיכרון הפנימי שקניתי לא מתאים למחשב למרות מה שנאמר לי בחנות ( אני צריך DDR400) כיוון שיש לי אין סוף בעיות החל מהרגע שהכנסתי אותו למחשב מישהו יודע כיצד אני בודק האם הוא מתאים למחשב שלי או לא?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??

7. Started by bashi,

שלום. יש לי מחשב עם 256MB זיכרון. האם ניתן להוסיף לו 512MB ? או שחייב להוסיף 256 ? יש לי AMD ללא דואל-צ'אנל. תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  8. Started by doreiny,

מכרתי השבוע את הלוח שלי של asus a8n-sli deluxe (לא היה לי צורך ב sli באמת) ואני רוצה לקנות לוח חדש (939) אני לא הולך לעשות כל כך אובר קלוקינג אז אני לא בטוח שאני צריך dfi אבל ההתלבטות כרגע היא בינו לביין ה GA-K8N Ultra-9 (העדפתי ultra על פני ה X4 הרגיל) רוצה לדעת אם הוא לוח טוב...(זאת שאלה) כלכלית יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by SN מחשבים,

קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by yair33,

קניתי זיכרון 2X256 ddr400 pc3200 בקיצור התקנתי אותם במחשב ביחד עים ה256 שהיה לי ויש לי עכשיו 768 המחשב זיהה אותם יפה אבל האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה על העזרה שתגיע

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  11. האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by pashpash1,

של ג'יגה בייט דגם GA-K8NF-9 מה אתם אומרים עליו? כנראה שאני קונה אותו... האם הוא שווה משהו? יש פה הרבה מידע עליו.. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by ofer40,

היי הזמנתי מחשב שמבוסס על מעבד AMD בסוקט 754 ורציתי לדעת אם עשיתי נכון שבחרתי את הלוח הזה: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo_Platinum&class=mb אם יש לכם הצעות ללוח טוב יותר במחיר הזה אשמח לדעת ואשנה את ההזמנה. תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by elad_rabi,

טעות..

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by Prince-Natan,

בדקתי את הלוח של ASUS : A8V-E Deluxe http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8v-e-d/overview.htm ולא מצאתי שום זכרון של PDP שמתאים אליו. אני מאמין שהחברה פשוט לא חשבה לרשום אותם אבל עכשיו כדאי להסתכן ולקנות את ה- PDP Patriot PDC 512MB 3200+XBLK בלי לדעת אם הם מתאימים? בנוסף אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של ATI ושיהיה 256MB בסביבות ה600 שקל ואין לי מושג מה המחירים של הכרטיסים שלהם...

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  16. Started by 111111,

המפרט הוא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 745 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 POINT OF VIEW 6800GT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by RT2,

שלום..פניתי לOCZ לגבי מדוע הבוסטר לא עובד על הלוח הנ"ל (לפי האתר שלהם).. ונענתי כך: It does work. The problem is that the A8N-SLI uses a 24-Pin ATX connector, but the DDR Booster requires the use of a 20-Pin PSU connector. If you use an OCZ PSU with a snap-off 4-Pins on the end of the 20-Pin connector, you could use the DDR Booster, but 24-Pin PSU's without snap-off connectors would not work with the A8N-SLI/DDR Booster combination. If you are using a 20-Pin connector with the board as it is, you could use the DDR Booster. Most people use the board with a 24-Pin connector for added stability. תרגום מהיר: אם משתמשים בספק עם חיבור 20 פינים ללוח..אז הכל יעבוד כשורה

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by er12,

איזה זכרונות ממולצים ל-oc ? אם אפשר דגמים ספציפיים תקציב 1500 ש"ח ( 2X512) מפרט חלקי: AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. יש לי 4 - (Serial ATA II (nFrce4 Ultra ובנוסף 4 - (Serial ATA (Silicon Image 3114 ובנוסף 2 - Parallel ATA מה ההבדל ולמה נועד כל אחד...

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  21. Started by neogod,

באחת החנויות (לא נציין את שמה בגלל חוקי הפורום) יש אגף שנקרא Discounted price ,יש שם לוחות אם ב 120 שקל רציתי לדעת אם הלוחות האלה הם יד שניה או עודפים שנשארו בחנות? והאם שווה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל(מי שיודע על איזה חנות מדובר) ל P4 1.7 478

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. לא מתכוון לעשות OC נראה לי חשוב שיהיה SataII (האם זה משפר משהו בכלל) חוץ מזה.. לא יודע.. דיי נדלקתי על Abit fatl1ty אבל הוא יקר (מעל 1000 ש"ח) יש סיכוי למצא אותו ביותר זול מעבד אני לוקח Amd 3200 vince steping E6, מה שמוחרים בפנדה

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  23. יש מישהו שהAMD עשה לו בעיות בהפעלת תוכנות גרפיות???

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  24. התקנתי סטיק זכרון של קינגסטון, 512MB, DDR, 333 MHz, וכעת הסטיק הישן, זהה חוץ מזה שהוא של סמסונג והוא 256 מ"ב, לא מזוהה - הWindows מראה רק 512MB. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by antgold,

מחשב פנטיום 2.6 ליבת northwood עם לוח אם 800 FSB השאלה ( על סמך הכרות לאחור) של התנהגות השוק - האם אוכל לשדרג בעלות של 200 $ למעבד מהיר יותר המבוסס על אותה ליבה - בעתיד הנראה לעין ? או במילים אחרות - האם ליבה זו שהוחלפה לפני חודש ע"י prescot תישאר בשוק תוך כדי ירידת מחיר כך שאוכל לשדרג במחיר כלכלי , או שפשוט ליבה זו תעלם מהשוק ללא תהליך נוסף של ירידת מחיר ? לפי מה שהבנתי - עבור הסוקט שיש לי מסלול שדרוג לפרסקוט לא ישתלם מבחינת ביצועים גם אם יתנו לי מעבד כזה בחינם ....

• 5 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.