מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 ומישהו יוכל להסביר לי בבקשה את כל העיניין שלהפרסקוט הזה? כי יש לי לוח אבל אני לא יודע אם הוא יתאים... ואני לא מבין איך אתם יודעים שהמעבד הזה הוא פרסקוט ואיך אני ידע עם הלוח שלי תומך או לא?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד של amd, דגם 2000+ , כמה זה בghz? האם הוא בעל אותה יכולת כמו intel p-4 2000?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני כרגע עובד בCAS 2-2-6-2@T1 עם זכרונות XTREME DDR PC2700 256MB יציב. עכשיו, בגלל שאין לי 450 שקל ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB, חשבתי לקחת WINBOND PC2700 256MB במחיר 280 ש"ח. האם הם יעמדו בתזמונים הללו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב,מחר הוא מגיע. הנה כמה שאלות: 1.האם הוא מציג נתונים טובים כשיש לו 4.8 g לעומת אחיו הצעיר AI7 שמציג 6.4 G . 2.מישהו יודע כמה יש לו בזיכרון 128 bit? 3.עד כמה באמת הבחור חיית OC? 4.האם 500 מחיר סביר? 5.האם יש מישהו יותר טוב במחיר הזה? 6.האם AGPX8 0.8V זה AGP3.0? 7.יהיו לי אי אילו בעיות ידועות איתו?...(ד"א מי שיש לו שיציג תוצאות 8)). זהו.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (AMD Athlon 2800) שעד היום שירת אותי נאמנה. הזכרון שיש לי במחשב לפי CPU-Z הוא 512MB DDR במהירות 166MHZ (סטיק אחד). השימושים העיקריים שלי איתו הם עבודה עם MATLAB ועם VISUAL STUDIO 2005. עכשיו, עד היום הוא איכשהו הריץ אותם להפתעתי בצורה סבירה, אבל הוא מראה סימני עייפות בעיקר עם תוכניות עמוסות ב-VS. מסיבות תקציביות נראה לי שאני אוכל לקנות מחשב חדש רק עוד כחצי שנה, ולכן אני רוצה לנסות לשדרג אותו בינתיים. בלוחות אם אני לא מבין, מה שיש לי, שוב לפי התוכנה, זה K7 Motherboard שך ECS דגם M825G צ'יפסט KM400. בהוראות שלו כתוב שיש לו שני סלוטים לזכרון, סה"כ מוגבל עד 2GB ול-DDR במהירויות 266/333 (שזה לא תואם את מהירות הזכרון שיש לי ???). חשבתי על שתי אפשרויות…
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 3400 ש"ח ואני מתלא בבחירת המעבד אני צריך מחשב שיהיה לי להמון שני טובות וגם מחשב שיהיה חזק לערכיה תוכנות עריכה כבדות כמו פרימיר ווגאס כי אני עוסק בתחום הקולנוע.. ואני לא יודע איזה מעבד כי גם המשחקים חשבוים פה אני רוצה מחשב חזק שיריץ לי משחקים טובים אם אפשרות לשידרוגים בעתיד הרחוק! מה אתם מעציים לי לעשות כי חשבתי לקחת את המעבד של amd Phenom II x4 Quad-Core 920 אבל אמרו לי שהוא חלש למשחקים וזה והוא ברמה בקושי של ה q8200 אז מה כדי לי לקחת (חשוב לא מעבד מעל 1200 שקל!!)
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. חוות דע על הלוח ( עם כרטיס מסך OB) ? 2. האם יש משמעות שהוא Micro ATX ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר את כרטיס המסך לסלוט המשני ועדיין לקבל עדיין 16 ליינס? חיפשתי תשובה בחוברת הוראות ובאתרים ואין תשובה. כנראה אף אחד לא עושה את מה שאני רציתי לעשות...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אנשים, במחשב החדש שאני קונה יש את שני הרכיבים הנ"ל. המחשב מעודכן עם הביוס האחרון. לפי הבדיקות שנעשו בחנות, כנראה שיש בעיית תאימות בין המעבד Q9550 stepping E0 ללוח האם ASUS P5Q PRO - המחשב קורס בבדיקת מאמץ. עם אותו המעבד בstepping C1 אין שום בעיה. האם מישהו מכם נתקל/ יודע משהו על בעיה כזאת? אודה לכם מאוד על תשובה. דרך אגב, לפי האתר של ASUS לא צריכה להיות בעיית תאימות. למרות שבעדכון האחרון הם תיקנו מספר בעיות תאימות עם stepping C1.. גילי.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום עברתי על כול הפורם ורציתי לדעת איזה זכרונות טובים לאוברקלוק איזה זכרונות טובים לא לאוברקלוק ומה אתם אומרים על זכרונות SAMSUAG ו KINGSTON תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L רציתי לדעת איך הוא? האם הוא עובד טוב עם מעבד (Intel Core 2 Duo E6550 Box)? והאם מובנה עליו כרטיס קול? תודה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אני לא מומחה בלוחות אם של AMD, כיוון שלא חשבתי שאקנה מעבד AMD. אולם ההוזלת מחירים שינתה את המצב ואני שוקל ברצינות לקנות את ה4600+ (X2 כמובן). בעניין הלוח אם, אני לא בטוח איזה לוח אם יהיה הטוב ביותר בתקציב של עד 550 ש"ח, ומה אומר הnForce® בלוחות?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום , אני הורדתי הת התוכנה מהאתר שלכם PCMark2002 בלה בלה קיצר זה בודק את מהירות המחשב בסוף ראיתי את נתונתי המחשב שלי והכל היה מצוין עד שפתאום אני שם לב שהמידע שהם נתנו על המעבד היה מוזר: Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 2.04 GHz Internal Clock Maximum: 2.04 GHz External Clock: 166 MHz Socket Designation: Socket A Type: <unknown> Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: AMD Athlon XP CPUID: 0x000006a0 Version AMD Athlon, Family Duron? what the fuck is going on? help.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רציתי לשאול מספר שאלות לגביו, ראשית כמה פינים יש לו? האם הוא תומך AGP או pci-express? ואני מתכנן מפרט עם Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY וכרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL האם הוא מספיק טוב ומתאים בשביל המעבד והכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כרגע יש 2GB אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB. מלבד לחבר אותם ללוח-אם, צריך להגדיר אותם בביוס או במערכת הפעלה משהו על מנת שיכנסו לשימוש? או שזה נכנס אוטמטית לשימוש?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! די ברור מהכותרת - איזה צ'יפסט עדיף לשימושים כליים ומשחקים: 1.P35 2.nFORCE 650I ? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי a64 2800 עם epox 8kda3j (אני חושב,שכחתי אם זה הדגם אבל אתם יודעים איזה אני מתכוון) ויש לי מודול אחד של Twinmos של 512 ראם שרץ ב400 מגה הרץ ויש לי מהמחשב הישן שלי עוד אחד ג'נרי של 256 שרץ ב266 מגה הרץ אז מה עדיף למחשב שלי,להשתמש בשתיהם ביחד או רק באחד? (הרבה זכרון איטי או קצת זכרון מהיר? [הכל יחסי]) האמת אני אפילו יכול אולי להביא עוד אחד של 128 מגה גם של 266 מגה הרץ אבל זה לא קשור, כי לא בטוח אם זה יקרה
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-