עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בקיצר מה זה צ'יפסט ומה הוא עושה ומה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? :s05: אני יודע שזו שאלה בסיסית ודי ניובית אבל אני בתחום המחשבים כבר איזה 10 שנים ואני פה בפורום בערך 3-4 שנים ותמיד התביישתי לשאול אבל עדיף מאוחר מלעולם לא. אז בבקשה תענו לי. תודה נועם

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  2. Started by finish,

אני רוצה לקנות זיכרון 256 של a-data ו400 מגה הרץ עכשיו אני לא יודע עם הלוח שלי מתאים ואיך זה ילך עם הזיכרון 256 שיש לי עשיו שהוא 133 מגה הרץ ומה שאני רוצה לקנות זה 400 ואני לא יודע עם הלוח שלי מתאים הוא של אינטל דגם D845EBG2 ואני לא יודע איך להגדיר את הזיכרון אז גם זה יעזור לי תודה פיניש

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by Crazy Angel,

אהלן. רציתי לדעת, מי מבין המעבדים הללו יותר טוב? מה יותר טוב בו? ומה בכלל ההבדל בין סידרת ה64 הרגילה(3000+ , 3500+ וכ'), לבין סדרת הFX. (כלומר FX-53, FX-51 וכ').

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by rooster,

האם הם יותר טובים מה-kingston?

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by Snufkin,

כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by TrancEnergY,

מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  7. התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

דבר ראשון, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. כי זה לא בדיוק קשור לסוגי מעבד או משהו.. קיצר המעבד שלי (אינטל 2.6C) התחיל לא לעבוד כמו שצריך. דבר ראשון למי אני צריך להביא אותו, לחנות שקניתי ממנה את המעבד או לאינטל? דבר שני אני לא ממש רוצה להסחב עם כל המחשב ואין לי את הקופסא של המעבד, איך להביא אותו? הדבר האחרון שאני רוצה זה שיגידו לי שדפקתי אותו בזמן שהבאתי אותו לחנות\אינטל. אז מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  9. השאלה הכותרת שווה להשקיע עוד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by shshmul,

מקור ההודעה http://www.theinquirer.net/?article=20058

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  11. שלום לכולם , אני בקרוב קונה AMD 3500 ווינצ'סטר ואני מחפש לוח טוב. אני מאוד אוהב את הלוחות של EPOX מבחינת יציבות ואוברקלוק מרשימים. האם ניתן להשיג לוח ל 939 מתאים לווינצ'סטר בארץ ? זה הלוח שחשבתי ללכת עליו כרגע - http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 אני לא ממש מצליח למצוא אותו בארץ. האם מתוכנן לוח שלהם בזמן הקרוב ל - NFORCE4 , אם כן אז אני אחכה קצת. תודה.

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  12. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

יש לי 2.8 נוורטווד כמה זמן הוא יהיה מספיק טוב למשחקים אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך יש לי כרטיס מצויין אבל אני כנראה גיימר ואני חייב להפעיל פילטרים וגרפיקה גבוה ואת זה אני לא יכול ב 9600XT אז רציתי לדעת עד כמה מעבד חשוב למשחקים ואם המעבד שלי מספיק וגם עד כמה זיכרון חשוב למשחקים וכרטיס מסך כמובן הכי חשוב את זה אני יודע ;D

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש חזק ל AMD 64 3000+ אם תוכלו לעזור לי להביא לי דגמים של לוחות אם שאתם יודעים שהם ממש טובים אני אשמח... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by dan_dekel,

רציתי לדעת... מה ההבדל בין מחשב P4 2.8E 800fsb, 512ddr 400Mhz,asus p4p800s se לבין אותו מחשב רק עם לוח שתובך ב dual יותר נכון.. האם יש הבדל בביצועים למחשב עם Dual לבין מחשב בלי Dual channel תודה, דן.

• 14 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by glassmoon,

הי יש לי מעבד 2600 barton עם זכרון Infineon DDR333 256MBX2 בתזמון של 2.5-3-3-7 ,ו- FSB 166MHz, יש משהו שאפשר לשפר? ניסיתי לעשות OC אבל כבר ב182MHz היו טעויות בזכרון תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by adiyanai,

לא יקרים מידי ואמינים תודה

• 17 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by alfred3,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם בסוגיה משונה. בשבוע שעבר המחשב שלי התחיל לעשות בעיות הוינדוס לא עלה והמחשב נתקע. בסוף התברר שהבעיה נובעת מהזכרונות הוצאתי את כולם והשארתי סטיק אחד והבעיה נפתרה. התחלתי לבדוק את הסטיקים שמתי אותם כל אחד בנפרד בכל אחד משלושת הסלוטים כולם עובדים טוב בכל הסלוטים אבל לבד. כל פעם שאני מתקין סטיק נוסף הוינדוס לא עולה והמחשב נתקע. אני משתמש ב3 סטיקים של 128 מגה כל אחד כולם של קינגסטון 133 MHZ,SDRAM ולא היה הבעיות אף פעם עד עכשיו וינדוס XP PRO P3 תודה מראש לכל העוזרים :-\

• 18 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by isoTop,

בגבול ה600 שקל

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by adiyanai,

DDR.. יש לי כרגע 256.. על איזה כרטיסים אתם ממליצים? אני מחפש משהו במחיר סביר.. תודה

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  23. Started by shshmul,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=1244&item=6727604027&rd=1&ssPageName=WDVW אני יכול לקבלו החודש הזה

• 18 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by shshmul,

אני שואל באופן כללי ,בלי שום קשר למפרט המחשב האם גודל 2x1024 יתן לי ביצועים מהירים ויציבים יותר מאשר 2x512 ? או שזה סתם בזבוז כסף? תודה

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by שמנואל,

שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים