עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש שיפור משמעותי במשחקים בין שני ערכות השבבים ? כמה יהיה ההבדל למשל ב-3D MARK ? (עם אותו כרטיס מסך ואותו מעבד בבס של 800 )

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  2. אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by alexrta,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by dddd211,

איפה הפרום של המארז??

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by E-tay,

עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא היחידי שלא יודע מה הן כל האופציות בביוס,אז החלטתי לפתוח על זה עמוד שאלות\תשובות. קומפוננט תעשה את זה סטיקי בבקשה זה דיי חווזר על עצמו. ועכשיו לשאלה שלי,איך פאט עובד? איך ממש הוא עובד,כתוב שהוא מוריד לייטנסיז מהמעבד לזיכרון אבל מה אם הזיכרון שלי כבר על הלייטנסי הכי טוב שלו?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. מחשב שישמש לעריכות בפרמייר. כמו כן יחובר לטלויזית LCD לצפיה בסרטי HD. מתכוון להשתמש בוינדוס 7. צריך שתהיה כניסת FIREWIRE ורצוי גם כניסת קומפוזיט או SVIDEO לדגימת חומר. אם הכרטיס מסך מהווה הסחת דעת ולא מתאים פה אפשר לוותר כרגע, אני אברר על זה בפורום המתאים. נאמר 1500 לשילוש בלבד. כמה שאלות עקרוניות : - בתקציב נתון (1500 בערך), מקבלים יותר תמורה במערכת מבוססת אינטל או AMD ? - האם יורגש הבדל משמעותי בביצועים בין DDR3 ל DDR2 800MHZ ? - מה אפשרויות השדרוג העתידי לכל מערכת שמציעים ? דוגמה להצעה שקיבלתי ממכר שמתעסק עם מחשבים : # לוח אם GA-H55M-UD2H 688 ₪ # מעבד Intel® Core™ i3 696 ₪ # זיכרון DDR2 2G KINGSTON 800MHz X 2 420 ₪ ----------------- סה"כ 1804

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by Mczestaw,

קניתי מחשב חדש, כחלק מהמפרט ביקשתי זכרון פנימי של 4GB, ז"א שאמורים להיות 4096MB של זכרון (אם אני לא טועה), אבל כשאני בודק את הזכרון הפנימי כתוב שהוא רק 3325MB, השאלה היא אם זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר...?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by iyehuda,

1.איך עושים שהמעבד יבוד קבוע על 3G קבוע ( מעבד E8400 ) 2.איך יודעים כמה צורך הכרטיס המסך ה O.B זיכרון מהלוח ,או שהוא לא צורך מהלוח ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by a1a1a1a,

יש לי מחשב פנטיום 4 אבל עם הלוח GA-8I865GME-775, אני רוצה להפוך אותו למחשב מדיה סנטר. ראיתי שהוא תומך במעבדי DUAL CORE אבל רק בAGP יש לי אופציה אחרת לחיבור כרטיס מסך, כי הכרטיסי AGP נורא יקרים יש אופציה לקנייה יד שנייה של דברים כאלה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by eliil1,

הם נראים לי זהים .. INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX 916 ש"ח INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER EXTREME 965 ש"ח INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO 912 ש"ח מה הכי כדאי? *הכרטיס מסך הוא 4850 SONIC , או EVGA 9800GTX+ SUPERCLOCKED, מארז : COLLER MASTER 690 ספק : CORSAIR 450 W , או 550 W (לא החלטתי סופית)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  14. ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by lironn12,

יש לי מחשב AMD 2500 R9800P לוח של. ASUS לא זוכר איזה קיצר אני רוצה להוסיף למחשב 1GB זיכרון עכשיו השאלה שלי אי כזאות אזיה זיכרון עדיף A-DATA DDR1 400MHZ 1GB או OCZ 1GB DDR400 PC-3200 מה עדיף לפי איכות אמינות ....

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. כותרת

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by frogman,

היי ושלום לכולם הלוח שהיה לי עד היום היה פיצוץץץץ p5b deluxe asus שווק חיים לאחר כמה שנים יש לי מחשב לגימריים ואני צריך המלצה ללוח בהתאםלא הולך לעשות corsfire/sli) חשוב מאוד שיהיה אפשר לעשות עליו overclock ויהיה סוס תקציב עד 800 ש"ח מקסימום בתודה לעוזרים (רק gigbyte /asus)

18. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

19. אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל אני חושב שהוספה של 512 RAM נוספים יכולה לתת שיפור לא מבוטל לביצועים. האם זה נכון? אם כן אשמח אם תוכלו לומר לי מה סוג הזכרון שאני צריך. תודה!

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום ברשותי 2 זיכרונות של 1gb ddr sdram האם ניתן למצוא היום מעבד חדש שעובד גם עם זיכרון מסוג ddr או שכולם עובדים רק עם ddr2 ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. כדי שאני יוכל לראות ולשמוע בטלויזיה שלי סרטים מהמחשב הבנתי שאני צריך לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך בHDMI לHDMI ואת הכרטיס מסך לחבר ללוח אם (בנוסף על הPCI EXPRESS) ליציאת SPDIF יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-945P-S3 ובאתר של ג'יגהבייט הבנתי שיש לי על הלוח אם כזאת יציאה הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא אותה מישהו מכיר ויכול לתאר לי איפה היא נמצאת או אולי להעלות תמונה ולהקיף בעיגול?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. לא מתוכנן OC איך ‏2GB Kingston Value‎ ? תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by dark crystal,

האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  24. השימושים שלי במחשב הם משחקים, סרטי HD וקצת עריכה. יש לי מחשב כרגע, ואני לא צריך מחשב דחוף, השאלה היא האם שווה לי לחכות שיצא הI5, או שזה לא יתן לי משהו משמעותי? אם לא, איזה מרובע ליבות יתן לי את התמורה למחיר הכי גדולה וגם יתאים לי (אם אפשר הצעה גם מאינטל וגם מAMD) עוד שאלה: למה המעבדים של AMD נחשבים פחות טובים, ואם זה נכון שהם עובדים טוב ביחד עם כרטיס של NVIDIA? תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. Started by meir3420,

שלום ברצוני לשאול יש לי לוח אם שבתוכו 4 סלוטים של RAM 2 מהם תפוסים על ידי כרטיס זיכרון (GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB בדים 1 ודים 3 אני רוצה להוסיף RAM ל 4 גיגה הכל תומך ובדקתי גם MHZ השאלה שלי היא האם לקנות עוד כרטיס 1 דומה אחד לאחד לשלי עכשיו של 2 גיגה בסלוט אחד או האם לקנות עוד 2 גיגה מחולק לקיטים ואז על כל סלוט ישב לי אחד כזה GeIL Black Dragon DIMM Kit 1024MB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.