עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by m0tek,

GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. רציתי לדעת אם גרסאות הBOX מגיעות בטוח עם Stepping G0.. המעבד הוא מכאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2376&products_id=16946 ולא רשום שום דבר על ה Stepping. תודה.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את הזכרון הזה... כמה חוות דעת שלכם בקשה שינויים גם יתקבלו בברכה!!!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by idan-cohen,

שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. …

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם, אני צריך המלצה ללוח אם זול לסוקט AM2, חשוב שיהיה בלוח יכולות OC, ושיהיה כמה שיותר זול... תודה... :-*

6. אני מזמין מחשב מTMS ונגמר להם במלאי הזיכרון הזה: .Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK http://tms.co.il/product/4754 הם הציעו לי להחליף בזכרון A-Data הזה: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta Heatsink. http://tms.co.il/product/5498 האם ההחלפה שווה?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. אני מבקש עזרה ועצות בנוגע לשדרוג מחשב: המחשב שלי מבוסס על לוח אם ASUS דגם P5WD2 PREMIUM, ערכת שבבים 955X מעבד PENTIUM D 820 2.8GHZ זיכרון 2 x 1MB L2 Cache ליבת Smithfield, ארכיטקטורה 90nm. הזיכרון הוא CORSAIR DDR2 2 לוחות DUAL CHANNEL של 512MB כל אחד, 533MHZ תזמונים 3-3-3-8. אני מעוניין לשדרג את המחשב מכיוון שאינני רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש. לוח האם שלי די חזק, אבל מוגבל למעבדי PENTIUM בלבד ולא ניתן לשדרג למעבד מסדרת CORE. אינני מתכוון להחליף את לוח האם. הדבר בראשון שאני מתכוון לעשות הוא להחליף זכרון ל800 MHZ בתזמון 4-4-4-12, עם לוחות קירור. אני מתלבט האם 2 לוחות של 1 GB כל אחד יספיק, או לקנות 2 לוחות של 2 GB כל אחד (2GB או 4 GB סה"כ). התלבטות נוספת שלי היא בנוגע ל…

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by guynagdai,

NVIDIA® GeForce 7025 / NVIDIA® nForce 630a או AMD 690G איזה צ'יפסט יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by OfirCC,

יש לי כרגע במחשב שני כרטיסים של 512MB (אני לא בטוח) הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945PL-G איזה כרטיס זכרון יהיה הכי טוב בתקציב של 200 שקל בלבד?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by simon 23,

יש לי לוח 8PE667 וזיכרון 256MB 333MHZ אבל כשאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 262144 OK ו - Memmory At 266MHZ נ.ב רק בשביל השוואה , בדקתי זכרון אחר אותו דבר וגם אז הוא היה על 266MHZ מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by blueman1,

איזה לוח יותר טוב לפי דעתכם לוח הזה של אסוס ASUS P5B Deluxe או הלוח הזה של גיגה בייט GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז ככה, לאחותי יש בת מצווה והמטרד הקטן דורש מחשב, אז קונים, השאלה היא כזו: לאבא שלי יש במשרד שלו 1.8GHz פנטיום 4 והוא קונה Celeron D 2.6GHz, השאלה מי מהם חזק יותר בביצועים ועובד טוב יותר ? האם הסלרון בגלל ההפרשים במהיריות או הפנטיום בגלל ה-L2 ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by pC gUy,

יהיו בעיות עם ASUS M2N-E ,G.SKILL 667M PC5400 ו AMD 3800 X2 בלי OC?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  14. זה אולי לא סקופ, אבל בכל זאת אולי שווה קריאה. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE3NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by arielb1,

gigabyte model:GA-M55PLUS-S3G הוא יחזיק ממעמד באובר קלוקינג? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by elad_rabi,

אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by epichorus,

כמה שאלות לגבי לוח האם הנ"ל. מה אני אמור להבין מהתוצאות שהוצאתי מEVEREST להלן : Front Side Bus Properties: Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s Memory Bus Properties: Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link …

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by shtrum,

המחשב כבר לא מה שהיה ואני רוצה להתחיל לשפר אותו לאט. קודם זכרון (שהכי חסר לי כרגע) כי יש לי רק 512. אחרי זה מעבד ולוח אם. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כל כך. קודם כל, איך אני מברר איזה סוג זכרון יש לי. אני יודע שיש סוגים ומהירויות. אחרי שאני אברר איזה זכרון יש לי, אתם תגידו לי אם הוא שווה משהו, ואם שווה לי לקנות עוד כרטיסי זכרון מאותו סוג, או שכדאי לי לקנות כרטיסים חדשים לגמרי במקום הישנים. תודה.

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by kikkler,

טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by gal,

היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?

22. כבר חודשיים אני מחכה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  23. מעבד intel c2d e6600 זיכרונות 800MHZ כרטיס IEEE, ללא SLI/CF. OC קטן. איזה לוח אם יתאים לדרישות הבאות באיזור 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by omrit,

שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by le011,

האם יש תמיכה לאחור בלוחות אם AM2 לDDR הרגיל?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים