מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רואה המון כרטיסי מסך שהם על PCI אקספרס ואני לא ראיתי ולא ראיתי אנשים קונים לוח אם עם PCIE אתם יכולים לתת לי לינקים לכמה לוחות סתם לראות מחירים וכאלה... והלוחות של ה PCIE תומך רק ב PCIE או גם AGP? טל
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי, אני קונה בקרוב מחשב ומתלבט אם לקנות 4GB זכרון במהירות 800MHZ: שA-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 לבין 2GB במהירות גבוהה יותר ושל OCZ: OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 OCZ2N1066SR2GK אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע. אגב אני לא מתכנן SLI או OC.אני אשתמש ב- WINXP או VISTA בכל מקרה 32bit החלקים הרלוונטים שאני קונה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512HP Silent Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6600 ואני רוצה לקנות לוח-אם עם צ'יפסט 965 וזכרון 800Mhz. לפי מה שהבנתי מאתרים שונים יש בעיות תאימות בין זכרונות של חברות שונות לבין לוחות אם (לדוגמא לוח-אם של אינטל לא תומך בזכרונות של OCZ). אני לא משחק בכלל אבל רוצה להשקיע בכרטיס מסך חיצוני לא יקר (300-500 ש"ח). אשמח לקבל הצעות לשילובים מוצלחים שיעבדו... (גם לכרטיס מסך שתומך בוויסטה)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את אחד מהמעבדים הבאים ממש בחצי מחיר: i7 940 Q9650 ההבדל בינהם הוא 15 דולר בלבד ככה שהכסף הוא לא שיקול. כרגע יש לי Q6600 4X2GB OCZ Reaper DDR2 800MHZ Gigabyte EP35DS3R 9800GT 1GB השימוש הוא בעיקר עיבוד תמונה. אציין שאני עובד על מערכת הפעלה של מק (מה שמכונה האקינטוש) הi7 יצריך החלפת חומרה כלשהי או שאני פשוט אוכל להחליף את המעבד וזהו?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
אופציה לשדרג למעבדי EXTREEM אינטל שהיה חזק וישרוד הרבה שנים למשחקים לוויסטה 1 ?P5W DH Deluxe s775 Conroe או 2 ?GA-965P-DQ6?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נאי יודע זה שאלה של מישהו מתחיל שלא מבין במחשבים אבל הפעם אל יעזור לכם לא מוכן שייתעלמו לי פה מהאשכול אני רוצה תשובה טוב אז כמה שאלות: 1) נניח יש לי לוח אם שתומך בסטיקים של זיכרון במהירות 667/800/1066, משנה אם שמים סטיק אחד במהירות 667 וסטיק נוסף ב1066? או שחייבים כולם להיות באותה מהירות, למשל כל הסטיקים במהירות 800 מגה הרץ.. 2) האם כל סטיק חייב להיות בעל נפח זיכרון זהה? זה לא משנה אם סטיק אחד בעל נפח ג'יגה וסטיק אחר בעל נפח של 2 ג'יגה? 3) ולגבי לוחות שתומכים בDDR2 וגם בDDR3, משנה אם שמים סטיק אחד במהירויות של הDDR3 או אחד במהירויות של DDR2? 4) למה יש סטיקים של DDR2 במהירות 1066 MHz וגם סטיקים של DDR3 במהירות 1066 MHz? 5) למה יש סטיקים בדיוק מאותה חברה, אותה כמות זיכרון, …
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי 900 ש"ח מקסימום למעבד ולוח אם לא משנה AMD או אינטל אבל מתוכנן OC בעתיד
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי יש לי עוד מחשב לא חדש אבל משופץ... ומשופץ לא רע!! מפרט: P4 2.4 רגיל ASRocK P4i65G 2GB DAUL 400HZ HD WD 160 SATA 16MB ATI HD2600 512MB DDR2 AGP DVDR Optiarc מפרט מאד נחמד! (יחסית כמוובן!.. הרבה משחקים רצים.ואם לא על FULL גרפיקה אז על בינוני). גם הכרטיס עושה את העבודה יופי!! רק שהמעבד גורם לצואר בקבוק מאוד דק ומרגישים את זה ממש!!! אני יכול להשיג מעבד נוסף 3GHZ HT ב100 שקל!! ופה השאלה שלי... אין לי בעיה לשלם זה גם לא יקר! אבל אם אני ירגיש שיפור ניכר בFPS במשחקים וגם בעבודה הכללית ושאני אומר שיפור ניכר אז לצורך העניין משחקים כמו: Call Of Duty 4 Call of Juarez Need For Speed Pro Street Tomb Raider Anniversary ועוד.. עומדים על סביבות ה 14~20FPS שזה מא…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי עשיתי מפרט לחבר שלי עכשיו את ההתקנה אמרתי לו שאין לי בעיה לעשות אבל מה שאני מפחד זה שאני ישבור לו את הליבה עכשיו כבר כמה פעמיים למחשב שלי הוצאתי והכנסתי את המעבד האם זה מסובך יותר לamd במקרה אני ישבור לא את הליבה או זה פשוט שאין סיכוי
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מנסה לנעול ולא מוצא איפה... תודה....
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עקרונית אני זקוק למחשב משרדי אבל כזה שישתמש בתוכנות כגון AUTOCAD על הלוח צריך להיות כרטיס רשת, קול. PCI-E אני לא בטוח אם אני צריך אבל אולי תוכלו להמליץ לי גם בזה. עוד דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על 64 ביט ? פיצרים מיוחדים שאולי אני ארצה ואני לא יודע עליהם מאז ה 865 של אינטל? תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס על AMD עם סוקט AM2 והשאלה איזה לוח אם הכי יתאים לי? אני מתכנן לקנות גם כרטיס מסך X1800GTO2 שאולי יכול להשפיע על משהו בבחירה. התקציב בסיבות ה700 שקל. תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
NVIDIA ו VIA ייצרו מערכת דוגמת ה SPIDER של AMD - מתחרה שלישית בעולם ה X86 http://www.via.com.tw/en/products/processors/nano http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3549763,00.html וכן כרטיס מסך S3 (מי שזוכר) http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&ArticleID=567&P=1
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי צפויה ירידית מחירים כבר בזיכרונות?? הם הגיעו למחירים לא נורמלים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! חברים אני צריך תגובות ואם יש המלצות אז למה לא.. בנוגע ללוח אם של חברת אסוס.. ASUS? ?P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ? המחשב מיועד להפעלת משחקים ועבודות עם תוכנות .. ועוד שאלה קטנה... האם הלוח מתאים גם לsataII??? תודה רבה לעונים...
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היום פורסמה באתר hardwarezone סקירה מקיפה הכוללת מבחני ביצועים ודירוג ביצועים למחיר. לא משהו חדש אבל בכל זאת סקירה מעודכנת ומקיפה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-