מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 עם 512MB זכרון Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400 Supported Frequencies : 200 MHz CAS Latency (tCL) : 2.5 clocks @200 MHz Memory Controller : SIMM, DIMM, SDRAM שאלתי היא: אם הוסיף 1MB זיכרון עם CL=3 (זה מה שיש היום ברוב המקומות), האם זה יעבוד כראוי? האם זה צריך להיות DDR או DDR2 ? אנא המלצתכים. תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ ויש לי איתו זיכרון של 256מגה. הייתי רוצה לקנות עוד זכרון. 1. איך אני יודע איזו מהירות הזכרון שלי ? 2. האם יש בעיה לקנות זכרון במהירות שונה מזה שקיים ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זכרון של 512 של twinmos CL2.5 בסטיק בודד. אני מעוניין להרחיב את הזכרון ויש לי מספר שאלות: 1. האם אני חייב לקנות זכרון של twinmos או כל זכרון של CL2.5 יתאים של כל חברה (כמובן באותו תדר)? 2. אם אני אקנה סטיק של 1GB האם יהיה לי dual-channel או שאני חייב סטיק נוסף של 512MB בשביל dual-channel? 3. האם בכלל אפשרי שיהיה 1.5 GB זכרון או חייב שיהיה חזקות של 2? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רוצה לשדרג ל2 ג'יגה - איזה זיכרון הכי טוב לאוברקלוק? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227210 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231032 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146578 ואיזה צ'יפים יש בכל זיכרון? תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הלוח אם שלי של אינטל מסוג D945GTP ותכתוב שהוא תומך בסוג זכרונות עד 667MHZ עכשיו אני יכול לשים 800MHZ (יותר זול ונפוץ) והוא יזהה אותו כ 667MHZ כי אין לי בעיה עם זה . או שזה סתם יעשה בעיות ועוד כמה זה משנה אם זה בסטיק אחד או שתיים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יהיו בעיות עם ASUS M2N-E ,G.SKILL 667M PC5400 ו AMD 3800 X2 בלי OC?
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
זה אולי לא סקופ, אבל בכל זאת אולי שווה קריאה. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE3NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את הלוח הבא:MSI 915G Combo יש לו 512MB והוא מעוניין להוסיף עוד 512. המחשב שלו נקנה באייבורי ואני משער שהזיכרון שלו ג'נרי,יש מצב שיהיה לו בעיה לעבוד בDUAL CHANNEL עם זיכרון של SAMSUNG למשל? או שעדיף בכלל שהוא יקנה כבר DDR2? ובל י שום קשר,יש הבדל משמעותי בין הלוח KN8 לAN8(של ABIT)? כי רציתי לקנות את הAN8,אבל לא היה להם במלאי ונאלצתי לקחת את הKN8. תודה
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אז ככה לפני שנתיים קניתי את המחשב שלי עם לוח אם INTEL MERRAVILL- 2 הזכרונות שלו הם זכרונות RD-RAM(800 mhz( עכשיו יש לי בעיה כי אני רוצה לשדרג את המחשב והזכרונות עולים ממש הרבה למשל אם אני רוצה להוסיף 256 זה 650 שקל הכי זול שמצאתי ובגלל שאין לי כוח לשדרג כל שני וחמישי אז אני רוצה לקנות 512 שזה יוצא לי 1300 שקל!!!! כמה אנשים הציעו לי להחליף בכלל את הלוח אם ואת הזכרונות וזה יעלה לי כמעט אותו מחיר........ האם זה שווה? זכרונות RDRAM מאוד חזקים ויהיה חבל לוותר עליהם מצד שני הכסף........... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב באמצעות חברה שאנחנו עובדים איתה. הבעיה שקהל היעד של החברה המדוברת הוא לא קהל גיימרים, מה שאומר שהחלקים שהם מציעים הם די עלומי שם. לא יודע עם חברות ג'נריות, אבל לא משהו שממש ממש מפורסם. נכון לעכשיו, הלוח היחיד שהם מוכרים שמתאים למעבדי AMD הוא pc partner RS485MKM-A94S אני פשוט לא מכיר את החברה ו/או הכרטיס הנ"ל. אני לא יודע אם בכלל שווה להתעסק איתו (למרות שההנחה במחיר היא די גדולה - מדובר במחירון דילרים)
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין הP5Q לבין הP5Q SE ולבין הP5Q SE2 ??? ובין הP5Q-L לסוגיו?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
AMD 64 2800 Athlon מגיע בביצועים לרמה של P4 2.8?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ואם לא אז איפה אני יכול להשיג DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדית אני צריך להחליט על המעבד המחשב יורכב מ לוח של אינטל 945 זכרון ddr2 667 עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבה האם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z? או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533? (וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד) כמה זה חשוב הבאס של המעבד?? איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה (ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 1000, ואני רוצה להתקין לוח אם חדש +מעבד AMD, האם יש סיכוי שאחרי שאני יתקין, אני יצרך לעשות פורמט לכוננים הקשיחים, ושכול המידע על המחשב שלי יעלם???
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מתלבט בין מעבד 641 למעבד 925 לעבודה משרדית אני חושש מהחום של המעבד מה כדאי
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה וחשוב לי להצטייד במעבד זה היות ואלו יהיו מעבדי ה-quad הראשונים שיוכלו לעבוד עם קירור פסיבי גיליתי ברשת דיווחים סותרים ,בחלק מהאתרים מדווחים שהם יצאו החודש ובאתרים אחרים בינואר השנה הבאה . מה לכול הרוחות נכון כאן ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לילד בעל דרישות בסיסיות מאוד (איסיקיו מוסיקה אינט' אימיול..... וכד') האם מחשב כזה יסתפק בסטיק סביר של 512 או צריך סטיק של 1024 הזכרונות שחשבתי עליהם הם של SUPER TALENT 667 סטיק בודד מעבד Sempron 3000 AM2 לוח כולל כ מסך GIGABYTE GA-M51GM-S2G האם יש לכם הערות שינויים ? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מעבד intel c2d e6600 זיכרונות 800MHZ כרטיס IEEE, ללא SLI/CF. OC קטן. איזה לוח אם יתאים לדרישות הבאות באיזור 1000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-