מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר שתי מסכים לכותרת אחת צריך לוח שתומך vga dual ? באיזה לוחות הוא מצוי ? ואם הלוח לא תומך בזה אז לוח עם תמיכה של sli יספיק?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נגיד יש לי עכשיו שתי סטיקים של 512 במהירות 400 והם עובדים בDC אז ביחד הם אמורים לעבוד על 800 או 400? :-\ :s05:
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המעבד העוצמתי ביותר של אינטל במסגרת דור Raptor Lake הנייד ממשיך לקבל תיעודים במסגרת הדלפות שונות, ויוכל להיות הבסיס המועדף עבור כלל הניידים המוגדלים שמתכננים לבצע קאמבק לקטגוריה בתקופה הקרובהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש בלוח שלי יש שלושה סלוטים (ddr pc2100), שניים מהם תפוסים 2X256mb אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512mb זה אפשרי? הקונפיגורציה הזאת לא תפריע לביצועים?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 400MHZ 1024 לצורך OC. 2 שאלות. 1) מי מבנהם יציב יותר? 2)כדי לעבוד על DUAL CHANNEL צריך 2 זיכרונות מאותו סידרה כלומר תאריך זהה?כדי שלא יהיו בעיות ?(על מה אני צריך להסתכל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מעבד חדש מתנה Intel Core i7 3770 3.4Ghz !! ואני מעוניין לרכוש לוח חדש עבורו רוב שימושיי במחשב הם עבור high-end גיימינג אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח ברכישת הלוח אשמח לקבל הצעות ותגובות מקצועיות ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלה של חברת WINBOND דגם: W942508CH-6 אני יודע שהם 333MHZ ושהם קיט של 512X2 אבל רציתי לדעת אך הם בכלליות יחסית לחברות אחרות באותו המהירות,יכולם OC וכאלה...
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה עדיף בשביל משחקים? GIGABYTE M55Plus-S3G AM2 עם DDR II 667 512MB V-DATA שתי יחידות או ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2 עם DDR II 667 512MB TwinMOS שתי יחידות בלי OC זה הכול מ-KSP אגב ואם תוכלו, תמצאו לי בנצ' מארק לזכרונות הנ"ל חיפשתי כבר הרבה זמן אבל לא מצאתי
-
- 12 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום,לאחר שקראתי את ה"שאלות ותשובות" של הפורום ברצוני לדעת אם הבנתי נכון. בכל הנוגע לזכרונות , ככל שה CL נמוך יותר כך הזיכרון יהיה מהיר יותר ? וברצוני לדעת מדוע ממליצים על זכרונות בתדר 667 על פני 800 , ואם אפשר לפרט קצת יותר מסוגיית האוברקלוקינג , האם לא יהיה נכון לומר שמכיוון שהתדר הינו גבוהה המהירות של הזיכרון גם תהיה יותר גבוהה ? בתודה מראש על התשובות והעזרה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
א.איזה זכרונות טובים של 2X2048 יש במחיר של עד 1500 שקל? ב.האם צפויה רדית מחירים ל-ddr2 בזמן הקרוב?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה ועצות בנוגע לשדרוג מחשב: המחשב שלי מבוסס על לוח אם ASUS דגם P5WD2 PREMIUM, ערכת שבבים 955X מעבד PENTIUM D 820 2.8GHZ זיכרון 2 x 1MB L2 Cache ליבת Smithfield, ארכיטקטורה 90nm. הזיכרון הוא CORSAIR DDR2 2 לוחות DUAL CHANNEL של 512MB כל אחד, 533MHZ תזמונים 3-3-3-8. אני מעוניין לשדרג את המחשב מכיוון שאינני רוצה להוציא הרבה כסף על מחשב חדש. לוח האם שלי די חזק, אבל מוגבל למעבדי PENTIUM בלבד ולא ניתן לשדרג למעבד מסדרת CORE. אינני מתכוון להחליף את לוח האם. הדבר בראשון שאני מתכוון לעשות הוא להחליף זכרון ל800 MHZ בתזמון 4-4-4-12, עם לוחות קירור. אני מתלבט האם 2 לוחות של 1 GB כל אחד יספיק, או לקנות 2 לוחות של 2 GB כל אחד (2GB או 4 GB סה"כ). התלבטות נוספת שלי היא בנוגע ל…
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה ללוח אם עד 600 שקל(עדיף פחות) אני צריך אותו למעבד E6300(לא יהיה שידרוג עתידי או OC) ל2 סטיקים 1G DDR 667 ושתיהיה אפשרות שדרוג ל800MHZ ולפחות 2 סטיקים של 2G(תמיכה עד 4G ואפילו עד 8G) שיהיה כמו הGIGABYTE GA-965P-S3 רק אם אפשר זול יותר של חברה אחרת תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
טוב, אז ככה, לאחותי יש בת מצווה והמטרד הקטן דורש מחשב, אז קונים, השאלה היא כזו: לאבא שלי יש במשרד שלו 1.8GHz פנטיום 4 והוא קונה Celeron D 2.6GHz, השאלה מי מהם חזק יותר בביצועים ועובד טוב יותר ? האם הסלרון בגלל ההפרשים במהיריות או הפנטיום בגלל ה-L2 ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עריכה:עריכה:עריכה: החלטתי בסוף ללכת על אחד מהשניים האלו שבכותרת, על מי הייתם ממליצים ואם אפשר להרחיב קצת עם הסיבה.. תודה מראש!!! וסופ"ש נותן בראש! עריכה:עריכה:עריכה: אני בונה מחשב חדש כרגע, והחלטתי ליבנות את המחשב על המעבד E6300.. עכשיו יש שני לוחות שאני מיתלבט ביניהם, ההבדל הוא 150 ש"ח. GIGABYTE GA-945G-S3 = 624NIS GIGABYTE GA-965P-S3 = 850NIS עכשיו למעט ההבדל בצ'יפ, שמתי לב שיש הבדל אחד והוא ש 965 תומך בזכרונות DDR2 800 בזמן ש 945 תומך בזכרונות DDR2 667. השאלה שלי היא עד כמה זה יהווה לי מגבלה ב OC ? המטרה היא לא OC מטורף.. להגיע ל 3GHz בערך. זה אפשרי עם הלוח 945? כי למעט ההבדל הזה לא מצאתי עוד הבדלים.. האם יש הבדלים אחרים משמעותיים?? תודה לכולם..
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות Twinmos DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 = ¤ 669 או Kingston DDR 1024Mb 400MHz CL3 = ¤700.00 אני מתכוון לקחת 2 של 1GB....האם מישהו מכיר את החברה הזרה?
-
- 10 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא אוהבים להביט בחיבורים חשופים למיניהם בלוח האם? מסתבר שיש פתרון עבורכם. לוח אם חדש של MSI מציג מראה חדש ואלגנטי במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
- 2 followers
-
-
digma זה חברה מוכרת וטובה או שלא כדי ללכת עלייה ולהוסיף עוד כמה שקלים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
הלוח הוא DFI LANPARTY 875 סוקט 478. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2724 יכול להיות שיש חנויות בהן הוא נמכר ביור זול..מה שאני צריך זהשתגידו כמה הוא שווה כיד שניה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asrock p4i65g http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ואני מעוניין להוסיף זכרונות משניים של 256 ל 1 או 2 גיגה מכיוון שאין טעם להשקיע יותר מדי במחשב [ הוא משמש כמחשב משרדי ופוטושופ ] חיפשתי זכרונות זולים ומצאתי את זה : http://ivory.co.il/product.asp?productid=373&CatCode=47 נדמה לי שמהירות הזכרון גבוהה מהיכולת של לוח האם שלי האם זה יעבוד בכל זאת? מהו בדיוק הדגם המקסימלי שאני יכול להתקין בכזה לוח? (אני יודע שיש פרטים באתר הלוח למעלה אבל קצת התבלבלתי) מבחינת MB,MHz,CL ושאר ירקות מה אני צריך לקחת בחשבון? אינני גיימר או אוברקלוקר אני מחפש רק סטיק או שניים במחיר זול שכל מה שאצטרך לעשות יהיה לתקוע בחריצים הנכונים במידה והשידרוג בכלל יועיל תודה מרא…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-