מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אובחן, יש לי את הלוח הזה: http://www.chaintechusa.com/products/socketa/7kjd.htm כפי שניתן לראות, הוא תומך בזכרונות DDR PC1600 ו PC2100, כלומר, זכרונות 200MHz ו 266MHz DDR. כן, אני יודע, לוח דיי ישן. עכשיו אני רוצה לשאול, האם למרות שרשום שהוא תומך 266MHz DDR, ניתן להשים עליו למשל זיכרון 333MHz ? או אפילו DDR 400MHz ? כי כמו שידוע לי, בלוחות שרשום שזה תומך עד 400MHz, זה גם תומך ב 433 ו466.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
האם יש שיפור משמעותי במשחקים בין שני ערכות השבבים ? כמה יהיה ההבדל למשל ב-3D MARK ? (עם אותו כרטיס מסך ואותו מעבד בבס של 800 )
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??
-
- 9 תגובות
- 545 צפיות
-
-
עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני לא היחידי שלא יודע מה הן כל האופציות בביוס,אז החלטתי לפתוח על זה עמוד שאלות\תשובות. קומפוננט תעשה את זה סטיקי בבקשה זה דיי חווזר על עצמו. ועכשיו לשאלה שלי,איך פאט עובד? איך ממש הוא עובד,כתוב שהוא מוריד לייטנסיז מהמעבד לזיכרון אבל מה אם הזיכרון שלי כבר על הלייטנסי הכי טוב שלו?
-
מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060830A7037.html החברות ישיקו במהלך הרבעון האחרון של השנה פלטפורמה למחשבי notebook שתיקרא Yokohama הפלטפורמה תתמוך במעבדי turion X2 של AMD ותכלול ערכת שבבים חדשה של RS690M, RS690DC ,RS790 - ATI . היא אמורה לתת את התשובה ל Napa של אינטל (למרות שאינטל מתכננים כבר להוציא במחצית הראשונה של 2007 את ה - Santa Rosa).
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה TwinMOS 512MBx2 DDR2 667 PC2-5300U CL 5-5-5-15 איך הם לOC? אפשר לנצל אותם? כל שאר המפרט בצד ימין תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום על הציפסטים ולא ראיתי הלוח אם הוא של AM2 ASUS עם אנפורס4. :-\
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הציעו לי אותו בחנות ואני לא יודע אם זו בחירה טובה. התקציב הוא סביב 750 ש"ח ללוח אם. המעבד שנבחר איתו הוא E6400. תודה לכל מגיב.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב לפי דעתכם לוח הזה של אסוס ASUS P5B Deluxe או הלוח הזה של גיגה בייט GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הלוח הוא:GIGABYTE-GA-K8NF-9 הסיבה היא אני חושב על ליקנות דיסק קשיח 320gb SEAGATE BARRACUDA 10 הדגם הזה:ST3320620AS תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש למישהו מידע האם זה לוח מומלץ מחירו רק 620 ש"ח האם זו לא התמורה הטובה ביותר ללוח מבוסס 965
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה מחשב בפברואר.. כדאי לחכות את החודש - חודש וחצי בשביל ההנחה וגם להנות מה6320? מה בעצם אני ירוויח ממנו? מה ההבדל ובכמה תורמים ה4MB לעומת ה2MB?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
?965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? - 860 ש"ח ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? - 800 ש"ח (בא עם כרטיס מסך בתוכו) האם כדאי לקחת את הלוח אם היותר זול למרות שיש לי כ מסך נפרד ? או שזה רק ייצור בעיות נוספות כמו התנגשויות בינהם ???
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2020&products_id=16271
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד למנהלי הפורומים. אני מאוד נהנה מהפעילות הענפה והתשובות המקצועיות של החברים והמנהלים בפורום זה ואחרים. כל הכבוד! ועכשיו לשאלתי: לוח האם שלי התקלקל. בהזדמנות זו אני מעוניין לשדרג את ה CPU לפנטיום D805 וכן את לוח האם. אבל הזיכרונות שלי הם מסוג DDR ולא DDR2. אני מעוניין בהמלצה על לוח אם התומך ב DRR ובפנטיום 805D. שימוש המחשב הוא בעיקר להרצת אפליקציות מתמטיות כמו MATLAB ותוכנות חישוביות אחרות של אלמנטים סופיים. אשמח לקבל המלצות על לוח שניתן לבצע עליו OC. תמיכה ב - AGP או כרטיס מסך מובנה יתקבלו בברכה אך זה לא קריטי. מצאתי לוח עם רכיבים של VIA אך יש לי חששות מרכיבים אלו. מניסיון הרכיבים 865PE מוצלחים ובעלי יכולת OC. תודה מראש, משה שפירו
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
השאלה היא,לחבר שרוצה לוח אם עם כ.מסך מובנה,האם זה מספיק למשחקים(הכוונה לא לכבדים כמו COLDFEAR,PAINKILLER ודומיו). איך יודעים מה הרזולוציה של הכ.מסך המובנה ולאיזה כרטיס חיצוני הוא משתווה?
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במקצת את המחשב (הישן) שלי בזמן הקרוב ואני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון אפשר להכניס לו. ב-cpu-z כתוב שהזיכרון הוא - ddr-sdram. מה זה אומר ואיך אני יודע איזה מהם?! לוח האם שלי הוא - +Gigabyte 7VTXE ומעבד - AMD Athlon MP Palomino ובנוסף- האם כדאי לי לשדרג גם את לוח האם (בלי מעבד- אך עם כיוון לשידרוג עתידי של המעבד[בכיוון של אחרי יציאת הקונרו אחרי ירידת המחירים הצפויה])? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-