מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצא לבצע אוברקלוקינג ל מעבד I5 750 והשאלה עד כמה זה בטוח, לאסות אותו אים Easy Tuner 6 או דרך הביוס ? נתוני המחשב שלי הם: P55-UD3L I5 750 Chieftec 650w Kingstone 8G DD3 Hyper-x XMP Gigabyte GTX 560TI oc קירור למעבד ZALMAN CNPS7000
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי AMD64 3800X2 והייתי רוצה לדעת כמה וואט הוא צורך. יש איזו תוכנה או משהו שדרכה אני יכול לדעת או רק לפי המתח של המעבד, שהוא, 1.250. ועוד שאלה לא ממש קשורה עשיתי superPI וקיבלתי ב 1M תוצאה די עלובה של 43.407 למה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בונה HTPC איזה מין המעבדים הנ"ל מתאים יותר להרצה של קובצי HD במינימום טמפרטורה וCPU נמוך & PVR מקליט ברקע יום טוב אשמח לקבל עצות ללוח אם במחיר סביר (חשבתי על לוח של NVIDIA ב350 ש"ח בעל יציאה של HDMI ?)
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם שתומכים ב PCI Express 2.0 ?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Q6600 הגירסה הרגילה לG0 י? לצורך העניין מה זה "G" ואיזה G הQ6600 הרגיל ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16946&PHPSESSID=405d7d539697a360a79f1fdb64afccaf לעומת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8791
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי לוח של TOTEM מדגם - TM-P2LX Ver:1.3 הBIOS הקיים שלי הוא - Award Modular BIOS v4.51PG הID של הביוס הקיים הוא 04/17/1998-i440LX-W977TF-2A69JTJBC מצאתי עדכון בשבילו ב http://wims.rainbow-software.org/index.php?start=200&count=100 אבל אני לא מוצא תוכנה לעדכון הBIOS אין לי שום דיסק או חוברת שקיבלתי עם הלוח אם והבנתי שהחברה קבר לא קיימת אני לא מוצא אתר שקשור אליהם אז איך אני מעדכן את הביוס ??? תודה LIRIK
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי על המחשב סטיק אחד של 512, ddr2 667. היום קניתי סטיק נוסף של 1GB באותה מהירות ואותו ddr. שהוספתי את הסטיק למחשב ראיתי שבאמת רק הסטיק החדש פועל, כולמר המחשב מזהה רק אותו והסטיק השני של ה 512 לא מזוהה. איך אני מאפשר לשני הסטיקים לעבוד יחדיו? אשמח למדריך אם יש (עד כמה שהבנתי זה דרך הביוס). חיפשתי בסטיקים למעלה וקצת בחיפוש בפורום ולא מצאתי.. תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יד לי מעבד פרסקוט 630(פנטיון 4 3 גיגה הרץ). המנוחה הוא בסביבות ה80-90 מעלות. איך אני מקרר אותו?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי, אני צריך כבר לחדש את המעבד והלוח, אז החלטתי כבר לעשות קפיצה משמעותית. אני אקנה Q6600 - זה כמעט 100% החלטתי כבר, ובנוסף אקנה לוח תומך OC (יענו לא INTEL) עם עדיפות לP35. חשבתי על הGA-P35-S3L של ג'יגהבייט, הוא דיי זול והוא עונה לצרכים שלי. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-945GCMX-S2 ועליו מעבד E2140 הרצתי עליו את CPUZ וראיתי שהמהירות של המעבד בד"כ 1.2GHz ולפעמים לשניה המהירות קופצת ל1.6GHz כמובן שהמכפלה משתנה גם משש לשמונה בהתאמה, האם זו פעולה תקינה? האם זה חלק מטכנולוגיה של מכפלה משתנה??
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
האם להוסיף למפרט 2GB 1066Mhz כך שיהיו לי 4GB או לקנות 2GB 1066Mhz חדשים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נכון לחודשים האחרונים היו מחירי הזכרונות במגמת עלייה, לדוגמא: Geil Value 3200 /400Mhz 512 RAM Golden עלה פעם 528 והיום 670 (פחות או יותר....) השאלה שלי היא אם איי פעם יחזרו המחירים להיות כמו מקודם???? תודה
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקנתי לא ממזמן את המשחק Enemy Territory ולפעמים כשאני משחק בו אני שומע ציפצוף (יחיד) כמו זה ששומעים כאשר מדליקים את המחשב. עד עכשיו לא שמתי לב שזה קרה לי בעוד משחק.. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום !!!!!!!! הנה אני שובב....אני קונה מארז + ספק חדשים...אז אממ אני מתכנן לבנות לאחותי (בת 6) מחשב נחמד שיספיק לה , כרגע יש לי - ספק 300W ג'נרי מארז ג'נרי מסך 15" נחמד 256MB DDR266 MICRON אזז....בעקרון עכשיו אני צריך לוח אם , מעבד וכרטיס מסך נכון ? (לוח אם כולל כרטיס קול - כמובן). היא לא הולכת לשחק משחקים ממש (כבדים, חדשים) , אז נוכל להסתפק בכרטיס OB או באיזה כרטיס GF2... חשבתי ללכת על איזה AMD 1200 או משהו כזה (בערך 200 ש"ח) , לוח זול KT266 גם כמה שיעלה 200 שקל בערך (לא ?) להרכיב את הכל ושהיא תהנה רמקולים מקלדת ועכבר נקנה לה כל הסיפור יעלה 100 שקל... ;D אני אשמח לשמוע המלצות\רעיונית\שיפורים....או כל דבר אחר , תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מדובר במעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB שנקנה לפני כ 3 שנים . המחשב נקנה בוואלה-שופס, והספק ( כמובן ) מתנער מאחריות . ממה שאני מבין אינטל מספקת אחריות לכל החיים למעבדים שלה אבל אין לי מושג האם אכן כך ואם כן איך אני מממש את האחריות?במידה ולא ניתן לממש את האחריות מה ניתן לעשות כדיי להחיות את המחשב+ עלויות משוערות ? תודה . מפרט: מפרט: מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel תמיכה במעבדי PRESCOTT
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין הכל בו עכשיו חיברתי את הכל ובביוס שלי אין הרד דיסק ולא פלופי דיסק יש רק DVD-ROM למה הביוס לא מוצא את ההרד דיסק שלי?? ??? יש לי לוח אם אביט NF7-SL והרד דיסק מקסטור סיראל ATA HDD
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. האם PENTIUM D מהיר יותר מ-E4300? 2. האם PENTIUM D הוא DUAL CORE? תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עבור המפרט שרשום מטה , יש לי סטיק זכרון אחד של 512 במהירות 400 כבר במחשב. והיום קיבלתי עוד 2 סטיקים כל אחד של 256 במהירות של 333. השאלה שלי היא מה האופציה הכי טובה לשים את הזכרונות הללו ? האם עדיף להשאיר סטיק יחיד או לשים עוד סטיק אחד של 256 בנוסף ל 512 או לשים עוד שניים של 256 בנוסף ל 512. (אני חייב לציין שבעבר כשהיה 3 סטיקים אז זה גרם לבעיות , אך אותם סטיקים הוחלפו בחדשים). האם עדיף לרכוש סטיק חדש נוסף של 512 ולשים בנוסף לסטיק הקיים ? המחשב עצמו משמש לעבודה עמוסה של תוכנות מוסיקה. המפרט - לוח-אם - Gigabyte GA-K8NS מעבד - AMD Athlon 64 +3000 זכרון - סטיק יחיד DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח - Hitachi Deskstar Sata 160Gb 7200rpm 8mb + Hitachi Deskstar Sata 80Gb 7200rpm 8mb כרט…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מבין רק בAMD אבל גם לאינטל יש משהוא ואין לי מוסג מה הוא אז יש לי כמה שאלות: 1)איזה חברות מיצרות ציפסטים לאינטל? 2)איזה דגמים של ציפסטים יש לכך חברה? 3)מה מציע כל ציפסט מבחינת: סוג ומהירות זכרון איזה FSB הם תומחים איזה AGP המ תומחים והיאם אפשר ליפתוח מכפלה של מעבד\FSB?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-