עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זכרונות עובדים טוב יותר כ4 סטיקים של גיגה או 2 של 2 ג'יגה?(בהנחה שאלו אותם זכרונות בדיוק וללוח יש אפשרות לעבוד בDC) חוץ מזה איזה משמעות יש לתיזמונים??זה משנה אם זה 4-4-4-12 או 5-5-5-15?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by coldplay,

(קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה) יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון. אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע. השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי? ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by elad_rabi,

אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by Holy,

יש להשיג כזה איפשהו בארץ? אולי יד שניה? כמובן שחובה סוקט 939

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by qqaaz,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מחפש מידע לגבי CHIPSET בעיקר עבור AMD אני מחפש אתר שיסביר את ההבדלים בין הסוגים והיתרונות וחסרונות ולאיזה שימוש מיועד כל סוג. מי שיש לו לינקים אנא פרסמו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by le011,

היי בחוברת ההסבר של אסוס בלוח הנ"ל,ולא רק בו מצויינת הפיסקה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher. הכרטיס שלי מסתיים ב10. מה זה אומר בדיוק ?לא יעבוד בלוח ה"ל?למישהו יש נסיון בנושא? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל אבל הנושא הזה מרתיע אותי תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by gal,

היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?

9. Started by manganga7,

איזה מעבד יותר טוב? ה- AMD athlon64 AM2 3800Mhz winsdor או ה- INTEL pentium D 960 LGA775 preslar? (אני מקווה שכתבתי נכון את השם של ליבת ה-960 נכון )

10. Started by asi123,

נערך כי פותח הת'רד לא קרא את חוקי הפורום זוהי אזהרה ראשונה מתוך 3 מותרות ננעל

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  13. ההבדל בינהים ומה ממולץ לקנות תודה!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by le011,

האם יש תמיכה לאחור בלוחות אם AM2 לDDR הרגיל?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by Xstyle,

יש לי מעבד חדש בקופסא ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? עכשיו איזה לוח אמ אתם אומרים לקנות אליו asus p5ld2 או אתם אומרים אני ילך על גיגביט אותו צ'יפסט אותו FSB אותו הכול מה אתם אומרים יותר טוב???

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Storm Bringer,

אני קונה מחשב חדש ויש לי שני אפשרויות: 1. לקחת זיכרונות קינגסטון 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם ASUS R9600XT או אפשרות 2. לקחת זיכרונות גייל 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם R9800P של ספייר אטלנטיס, אני נוטה לאפשרות השניה, אבל... אין לי שום נסיון עם חברת גייל, מבחינת תזמונים הם יותר טובים מקינגסטון אבל לגבי הצ'יפים שלהם אין לי מושג, מבחינת אחראיות לשניהן יש אותה אחראיות. לגייל יש גם שני זיכרונות אחד עם מפזר חום מאלומיניום ותיזמונים נמוכים מהדגם GOLDEN DRAGON והשני הוא בלי מפזר חום ותיזמונים יותר גבוהים אבל עם צ'יפ מיוחד- 5ns WLCSP אלה שלושת הדגמים, מה ההבדלים? Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3…

17. Started by uguru1969,

מי מהלוחות הוא ההשקעה הטובה ביותר(אין חשיבות לכסף) מבחינת יציבות עבודה (גם האובקלוקיג) וכו"ב תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתלבט אם להזמין את הלוח DFI X48 UT-T3RS מה אתם אומרים יעשה את העבודה ? אחת הביקורות שמצאתי http://www.overclock3d.net/reviews.php?/cpu_mainboard/dfi_x48_ut-t3rs_motherboard/11

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. שלום לכולם. אתמול בלילה שדרגתי את המעבד בחמשב המשני שלי מאת'לון XP 2500+ ל 2800+ (שניהם בארטון) לא ממש הספקתי לבדוק את זה בגלל השעה המאוחרת וגם היום אני לא אספיק. האם מישהו יודע להגיד לי האם אני ארגיש עליה בביצועים או שזה לא אמור להיות מורגש? בסה"כ הבדל של 250 מה"ז לטובת ה 2800. הבדיקה היחידה שכן הספקתי לעשות היא עם 3DMARK 2001 (יש במחשב TI4600) וההבדל בתוצאות בין שני המעבדים היה קטן מאוד. בנוסף ה 2500+ ידוע כאוברקלוקר נפלא, האם גם ה 2800+ יהיה דומה או נחות יותר באפשרויות ההמהרה שלו? דיעותיכם בבקשה.

20. Started by RoverBoy,

עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by ~oren~,

הלכתי לחנות מחשבים(מורנט) ושם הציעו לי מחשב עם לוח אם D946G INTEL ISELTON ומעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB ואני לא ממש מבין בלוחות אם ואני לא יודע אם לקחת אותו

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by the_lighting,

GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מה יותר טוב בכלל? ולOC בפרט?

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by Eden 6600,

יש לי בבית מחשב פנטיום שלוש ורציתי להרחיב לו את הזכרון. היום הוא עובד על 128M RAM. השאלה שלי היא אם יש כל מיני מגבלות בשדרוג הזכרון למחשב ישן? מגבלת נפח, סוג כרטיס, וכל מה שאני צריך לדעת על שדרוג זכרון. תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  24. שלום, רכשתי לאחרונה את הלוח GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (גרסא 2) ומעבד athlon 64 x2 4800+ מגרסא G2. יצא עדכון ביוס ללוח שתומך במעבד הזה, אבל אני לא יודע אם זה מה שמותקן לי כרגע על הלוח. אם אני אחבר את המעבד ללוח שהביוס בו לא מעודכן, ובכל זאת אפעיל את המחשב, הוא יעבוד לפחות עד מצב שאני אוכל לעדכן ביוס? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים