עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nir2711,

שלום לכולם ככה יעוץ בקשר ללוח אום הזה אם המעבד אם הוא טוב בכלל gigabyte ph67a-d3-b3 לוח אם CORE I5-2500K 3.30 M6 LGA 1155

2. Started by Vafel,

שלום, יש לי מחשב עם לוח עם מסוג: M2N-E כיום יש בו שני סטיקים של 1GB מסוג: Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 אני מעוניין להוסיף למחשב לפחות ג'יגה נוסף של זכרון, המחשב מריץ Windows 7 32bit ואני לא מעוניין לעבור ל64bit. תוכלו להמליץ לי איזה זיכרון לקנות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by shimi58,

רכשתי לוח אם של גיגאביט ע"ג האריזה מופיעה הדגם אך על הלוח עצמו מספר הדגם לא מופיע (מוטבע) האם הלוח הינו זיוף.באתר של החברה מופיע הדגם גם על לוח האם.תודה על העזרה הלוח נקנה באחת הרשתות הידועות למחשבים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

לפני שנה וחצי קניתי מחשב לוח אם דגם asus - MAXIMUS VIII HERO - Intel® Z170 אני קניתי זיכרון אחד דגם - חברה קינסטון kvr21n15d8/16 - 1.2v יום אחד הדלקתי מחשב ופתאום המחשב לא פותח תצוגה. לקחתי למעבדה טכנאי מחשבים גילה שהזיכרון שלי לא תקין. ויש אחריות על זיכרון שלי. טכנאי שלח לחברה להחליף זיכרון חדש אותו דגם(אני מקווה שיש אותו דבר) טכנאי אמר לי אחריות זיכרון הוא 3 שנים. רציתי לדעת בפורום תמיכה, כמה שנים אחריות יש לי זיכרון הזה? ולמה פתאום הזיכרון לא החזיק יותר זמן ארוך? פתאום הזיכרון לא תקין. המחשב בן שנה וחצי אצלי. האם זה נורמלי זיכרון שהיתקלקל לי? בתודה לעוזרים...

5. שלום, אני בתהליך בניית מפרט מחשב ואני דיי שובר את הראש על לוח האם המתאים והנכון ביותר שיהיה במחשב שהמעבד בו יהיה ה רייזן 5950X ביחד עם ג'יפורס 3090. מרוב הצעות והמלצות קצת הלכתי לאיבוד והייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר, וימליץ לי מהו לוח האם הטוב והנכון ביותר. המחשב ייועד לעבודות גרפיות בתלת מימד בסינמה 4די ובלנדר. לוחות האם המוצעים: https://www.gigabyte.com/Motherboard/X570S-AORUS-PRO-AX-rev-10#kf https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550-AORUS-MASTER-rev-10#kf https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-GAMING-X570-PRO-WIFI-II/ האם ה X570 של גיגה בייט הוא אותו דור כמו ה X570 של אזוס…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 ומישהו יוכל להסביר לי בבקשה את כל העיניין שלהפרסקוט הזה? כי יש לי לוח אבל אני לא יודע אם הוא יתאים... ואני לא מבין איך אתם יודעים שהמעבד הזה הוא פרסקוט ואיך אני ידע עם הלוח שלי תומך או לא?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. הורדתי את הMEMTEST ... חילצתי אותו והיה שם 4 קבצים... הפעלתי את הקובץ INSTALL כתבתי שהדרייב של הפלופי הוא A והכנסתי דיסקט ריק לפלופי המחשב חשב 10 שניות ועשה כנראה שינוים בדיסקט בקיצור כל התהליך הזה הפך את הדיסקט לבוט... טוב אני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מגיע לווינדוס כמובן הוא כותב לפני זה LOADING ............. ואז הוא מראה כאילו הוא בא להכנס לתוכנה ואז פתאום בום! הוא עושה ריסטרט למשהו יש מושג ממה זה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by omrit,

שלום, אני מחפש זכרונות value (1GB בתקציב של 750. (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה עם לוח DFI INFINITY NF4U אני קונה מלוג'יק. חשבתי על אלו: Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory 720 ש"ח Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory 760 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 660 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות נוספות! תודה!

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by FatalElement,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2564 ו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541 איזה מעבד הוא הטוב מביניהם?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  10. הפכתי את כל הביוס בחיפושים היכן משנים את הזכרונות ל-T1..... מישהו יודע..?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by el123,

כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. שלום. יש לי לוח של EPOX דגם 8RDA3+ REV2.1 עם מעבד אטלון XP 2500 בארטון. עם זיכרון 256 מגה של NCP. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד זכרון של סמסונג או A-DATA, חשבתי על לקנות סטיק אחד של 512. האם אני יכול להכניס אותו ביחד עם הזיכרון הזה? או כדאי להוציא אותו ולמכור ולהכניס רק את סמסונג? שאלתי השניה היא אם אני מוציא את ה NCP אז לקנות שני סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512..? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  13. אני מחפש את המפרט הטכני המפורט של הכרטיס בדי להשוות אותו לכרטיסים אחרים. תודה.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by AgeBlade,

מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  15. יש לי שאלה: הלוח אם של asus p5dl2 945p chipset תומך בכונן קשיח שפועל ב- sata II??? תודה לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. KINGSTON 512MB HYPERXPC4000 2 X 256MB PC 4000 במחיר של 450 שקל חדשים לגמרי... ? חבר שלי רוצה למכור אותם כי הוא צריך כסף דחוף כמה הייתם משלמים הכי הרבה ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז ככה, לאחותי יש בת מצווה והמטרד הקטן דורש מחשב, אז קונים, השאלה היא כזו: לאבא שלי יש במשרד שלו 1.8GHz פנטיום 4 והוא קונה Celeron D 2.6GHz, השאלה מי מהם חזק יותר בביצועים ועובד טוב יותר ? האם הסלרון בגלל ההפרשים במהיריות או הפנטיום בגלל ה-L2 ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by Hartley,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. Started by ido_56,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי, יש לי היום AMD ATHELON XP 1.5GHz אני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר. הלוח אם שיש לי היום הוא GA7VAX-A. אני הייתי מעדיף לא לשדרג לוח אם בכלל אבל אני רואה שכבר לא מוכרים ATHELON XP.... השאלה איזה שילוב מומלץ של לוח+מעבד היום בתחום של 1000 שקל +- (אם אפשר רק מעבד אז לא יותר מ-600) אני מחפש לשדרג למעבד עם מהירות של 2.5GHz+- עריכה: שכחתי לציין שיש לי זכרונות DDR 3200 (אם אני לא טועה) וכרטיס מסך RADEON 9600XT ,AGP

20. אני חייב לדעת האם ה- AN8 ULTRA טוב לאוברקלוקינג חזק ?

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות זוג זכרונות DDR בנפח של ג'יגה-בייט כל אחד (2 ג'יגה ביחד) מ-NEWEGG והתקציב הוא סביב ה-200 דולר. האם אחד מזכרונות ה-Value שם עדיף על אחרים (Geil, קינגסטון, Corsair או OCZ)? במידה ואני לא מתעניין ב-OC, האם השקעה של עוד 20 דולר באחד משני הזוגות הבאים בתור (G-Skill או OCZ Performance) תיתן לי שיפור ביצועים מורגש? הנה הלינק לעמוד הזכרונות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Manufactory=&PropertyCodeValue=521%3A7965&PropertyCodeValue=523%3A8477&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&PropertyCodeValue=0&description=&MinPrice=&MaxPrice=&SubCategory=147&amp…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. ועוד רציתי לשאול 1) אם הביוסים לאולטרה D ולSLIDR יתאימו לו ? 2) אם גם אצלו אפשר להשתמש בחריץ הPCIE התחתון בX8 ? הלוח אמור לשמש סמפרון 939 תודה .

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  23. http://www.tomshardware.com/2006/03/24/navigating_the_memory_upgrade_jungle/index.html בקיצור הם מספרים פה על איכות ועל איך חבדוק שהזיכרון שלך איכותי. ואיך למצוא את סוג הזיכרון שלך ופרטים עליו.. נחמד מאוד, באנגלית.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. המחשב מיודע להתעסקות בתחום המוסיקה....קיובייס עם הרבה כלים...השאלה איזה מעבד יותר עדיף... אינטל 805 או AMD 3200??

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  25. נתחיל בהתייעצות, רציתי לדעת את דעתכם לגביי לוח אם של ASUS: p5v800-mx-uaygz. האם הוא טוב? אני רוצה לוח אם טוב בסביבות ה- 800 ש"ח יש משהו טוב בסכום הזה? כמובן שיהיה לפנטיום 4 2.8GHZ ומעלה. ולגביי השאלה על מעבד דו ליבתי, זה שונה משמעותית ממעבד חד ליבתי? בעתיד יהיו תוכנות ומשחקים שיתמכו רק במעבד דו ליבתי? אני בקרוב מתכוון לשדרג את המחשב, אבל אין ברשותי מספיק כסף למעבד דו ליבתי כיוון שאני מחליף עוד רכיבים, אז רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד חד ליבתי אם אני אוכל לשרוד איתו כמה שנים לא מבחינת מהירות אלא מבחינת תוכנות שיתמכו בו ומשחקים? תודה רבה על העזרה. וחג שמח

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.