מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אחריי מעט צרות ולוח פגום המערכת עובדת למעט בקר ה sata שלדעתי הוא האשם במצב. מעבד : 2750mhz - זיכרון ב 250 t1 . יציב 4 שעות בפריים (עדיין רץ) 47 מעלות במאמץ ו 43 ללא מאמץ, vcore של 1.575 לוח בתאריך טוב אבל ציפסט חדש שלצערי מקוריאה. הקירור המקורי ! אפילו חשבתי להשתמש בו לרגע. הכל מורכב: ועוד כמה : ותודה רבה לפבל שהיה ברגעים הקשים
-
- 93 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי לוח MSI 865PE NEO 2 S, לא מזמן עדכנתי ביוס, אח"כ הפעלתי את האוורסט וזה מה שקבלתי. דרך אגב, יכול להיות שזה היה גם לפני עדכון הביוס ולא שמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אם אני עושה CLRCMOC ועידכנתי את הביוס אז הוא מחזיר לי את הגרסה הקודמת
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי סטיק של 512MB DDR333 כרגע בתיזמונים של 3-3-10-2.5 תוצרת GEIL אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512MB DDR400 ... הםא תיווצר בעיה עקב המהירויות השונות , האם הם עבדו כדואל ? מה מומלץ לעשות כדי שיהיה לי 1GB שיתן לי את מיטב הביצועים.. (שימו לב שאני באוברקלוק). אגב אני חדש בחומרה.... והמאמרים בסטיקי סיבכו אותי יותר נ.ב: לוח = epox 8rda3+ מעבד = barton mobile 2500 נו תשאירו תגובות בבקשה... זה שאני נוב בחומרה לא הופך אותי לבנאדם פחות טוב.
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
לוח אם של INTEL D915GAV שידרגתי את הזכרון מ500 ל -1000 (הוספתי עוד STICK אבל עכשיו מחשב בכלל לא עולה לאחר BIOS מסך שחור וזהו! כל STICK בנפרד עובד יפה, שניהם בדיוק אותו סוג ויצרן, ניסיתי גם DUAL וגם SINGLE CHANNEL (4 סלוטים 0-2 או 0-1) שום דבר לא עוזר חברה - מישהו ראה דבר כזה אני כבר שעתים עם זה ולא זזתי מילימטר..... BIOS מזהה את שני הזכרונות ולטח תומך עד 4G עזרוווו לי..... :s05:
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, איזה מהלוחות עדיף? ל AMD64 3200+ 939 SOCKET ... MSI K8N NEO PLATINUM או GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם ורציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט 865 ל 875???
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)
-
- 40 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית שאני חייב עזרה בשבילה.. ביצעתי עידכון ללוח האם שלי והעידכון לא עבר כמו שצריך וכשביצעתי ריסט המחשב לא עלה... לוח האם הוא - A7V133 עם מעבד AMD... בכל אופן לפי מה שהבנתי אין לי אפשרות לחזור לBIOS המקורי ע"י ריסט לסוללה או כל דבר אחר...זאת אומרת אין גיבוי בלוח האם.. מה אפשר לעשות..? תודה מראש... ???
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 100 שקל. הלוח שאני מתכוון לקנות איתו הוא GA-K8NS-939 של ג'יגהבייט. האם אתם ממליצים על שילוב זה? לא מתכוון לעשות אוברקלוק.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שרוף והמעבד כנראה עובד אז רציתי לדעת איך אני יכל לדעת איזה מעבד זה מה שאני יודע זה שזה 1.8 גיגה הרצ (אינטל ) והוא בן 3+- תודה
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי סלרון 850 עם 256mb sdram 16chip, אני רוצה להוסיף עוד 256 האם אני צריך 16chip או שניתן להתקין גם 8chip ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
קנתי מחשב לפני כמה ימים ולקחתי את הלוח הזה בהתחלה רצתי של גיבטי אבל אמרו לי שהן לא משהו ושזה לוח מציון הוא כולל הרבה דברים משיהו יכול לעזור אם זה נכון תענו בבקשה מהר כי מחר אני מקבל תמחשב וזה היום אחרון שאני יכול לעשות שיניו למרות שלוח האם נראה לי טוב ועוד שאלה קטנה הוא טוב לOC תודה הינה פרטי המערכת שלי מעבד 3500 AMD כרטיס מסך XFX 6800 הרגיל והשאר כמו שאתם ממלצים תודה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-