עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כיצד החברה של לוח האם /מעבד יכולה לדעת אם בוצע אוברקלוק בלוח/מעבד? אני מתכוון לאחריות כמובן של החברות......במידה ויש איזו שהיא תקלה בלוח החברה מחוייבת ע"פ החוק (במידה והיא נותנת אחריות למוצר) לתקן או אפילו להחליף את הלוח \מעבד..........אך כיצד היא יכולה בדיוק לדעת אם אכן בוצע במוצר מסויים אוברקלוק? עוד משהו,יש חברות של זכרונות אשר ידועים בעולם טובים ומצויינים לאוברקלוק כגון OCZ וגם מפרסמות את עצמן כחברות מובילות באוברקלוק אך כשזה מגיע לאחריות החברה לא מוכנה להחליף את הזכרון אם בוצע בו אוברקלוק.......זה פארדוקס אחד גדול....מישהו מוכן להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  2. 6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by eXaLT,

שלום לכולם! איזה לוח אם הכי יתאים למעבד amd 2800+ ולכרטיס מסך Radeon 9600pro? EPOX 8RDA3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_290_372&products_id=3781&advertisor=zap או ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=270_315_537&products_id=3507&advertisor=zap תודה מראש eXaLT

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  4. מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by blacklfag,

יש לי עכשיו שני סטיקים של 512 667Mhz, אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב בלי להשקיע הרבה כסף, חשבתי לקנות עוד שני סטיקים זהים למה שיש לי עכשיו, כי הם גם זולים וגם ככה אני יהיה בטוח שלא יהיו בעיות. אבל לצערי אני לא מצליח להשיג אותם כי ככל הנראה הפסיקו למכור אותם (זה מה שאמרו לי בטלפון). המוכר הציע לי לקנות במחיר דומה קיט של 512X2 אבל ב800Mhz שעולה פחות או יותר או הדבר. יש איזשהי סיבה לא לקנות זיכרונות יותר מתקדמים מאלה שיש לי עכשיו? אני לא ממש מבין במחשבים, אבל מישהו אמר לי פעם שיש יתרונות לכך שכל הזיכרונות הם זהים. נ.ב. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ150+- בעניין הזה. מה שיש לי עכשיו במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387&am…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by nirorlev,

האם ההבדל הוא רק בגודל ה-MB, או גם בביצועים, מהירות וכ"ו? ראיתי שישנו CHIPSET שונה (למשל VIA KT266A, מול VIA KM266 לגירסת המיקרו). כמו כן, המיקרו כולל on-board VGA (שגוזל מזיכרון המערכת, נכון....). יש סיבה להימנע מ-MB מיקרו? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by Odedb52,

שלום! קניתי לא מזמן כרטיס מסך וזכרונות חדשים... ((Gigabyte Geforce 6600GT 128mb AGP + Kingston HyperX 1GB (512x2) עכשיו המעבד והלוח יחסית ישנים (ראו מפרט) וחלשים.. אני לא רוצה להשקיע המון כסף פשוט במשהו יותר טוב ועם ביצועים יותר טובים ממה שיש לי עכשיו..... אין לי ממש תקציב אבל אני לא הולך להוציא כמה אלפי שקלים....... (5K - 6K) אם למישהו יש הצעות כלשהן... תודה מראש... עודד ב.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by yaron266,

מה ההבדל בין DDR3 ל-DDR2?ביצועים וכד"

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ToMuSH,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo לבין Intel Dual Core והאם זה הבדל ממש גדול בביצועים, כי אני קונה השבוע כנראה E5200 ועושה לו OC גדול (עם MUGEN2). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  10. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=amddc

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום רב, ראיתי פה בפורום כמה איזכורים בנוגע למעבד ה- AMD Phenom II X3 720 Black Edition, ולאחר שקראתי עליו מספר ביקורות אני שוקל לקנות אותו למחשב הבא שלי, בעיקר מכיוון שהוא מעט יותר זול מה- E8400, והוא בא עם ליבה נוספת (מרגישים שיפור במשחקים חדשים יותר). המחשב נועד למשחקים בעיקר, ואני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי משהו קל בהמשך. הבעיה שלוחות האם בלבלו אותי כי אני לא ממש מעודכן בצ'יפסטים של AMD, אינני מבין את ההבדל בין AM2,AM2+,AM3 (אם אני לא טועה AM3 הם לוחות DDR3 - יקר מידי בשבילי). הדבר היחיד שחשוב לי בלוח זה התמיכה ב PCIe-2.0 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by טל,

רציתי לדעת אם המעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-939) שמוכרים בKSP בא אם מאוורר, ואם כן איך הוא?

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחדש, אני ירכיב אותו והחלקים שלו יגיעו אלי בעוד כמה ימים. אני הרבה פעמים הרכבתי מחשבים, אבל לא מאפס, אלה רק שידרוגים, וכו'. יש לי כמה שאלות אליכם לפני שאני מרכיב את המחשב החדש בעוד כמה ימים. איך מומלץ לשים את המשחה טרמית? כאשר המעבד מחוץ ללוח אם?, או כאשר הוא בתוכו? גם אין לי משטח אנטי סטטי שבו אני יוכל לשים המעבד והחלקים האחרים. איזה אילתור טוב מהבית יכול לשמש לי כמשטח אנטי סטטי? ושאלה אחרונה. הזמנתי ביחד עם המחשב גם את הקירור ARCTIC-COOLING FREEZER 7. הבנתי שהוא מגיע עם משחה טרמית מכונה על הקירור, אני צודק? אם כך, האם עדיף לי קודם להרכיב את המעבד ללוח ואז רק לשים את הקירור כולל המשחה טרמית שיש בתוך הקירור? ואיך להרכיב את הקירור? פשוט להב…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. שלום לכולם וערב טוב, ממש בקרוב אני מתכנן לשדרג מעבד (ל- i7 6700), לוח אם (ל- Asus H170 Pro Gaming) וזכרונות (ל-16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz CL13 - 1.35V - 288Pin - XMP HyperX Savage Black) מה דעתכם על השדרוג? כל הרכיבים יעלו לי בערך כ- 2,400 ש"ח. שווה את המחיר? כעיקרון השדרוג הוא למטרת גיימינג כבד ושימוש מהנה יותר במחשב.. בקשר ללוח אם, אם יש לכם לוח אם של Asus להציע לי עד 700 ש"ח אשמח לקבל. תודה רבה ושיהיה לילה טוב, דור

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של המעבדים הללו??, איזה מעבד משניהם אתם מציעים לקנות??

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by joniar,

אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by vourt,

לפני קנייה של לוח טוב, מחפש לוח יציב, חדיש(עם SATA), ובעל יכולות OC מכובדות, כרגע 2 החברות שאני מתלבט בינהן הן ABIT וEPOX. יש המלצה למישהו אוליי? נסיון ? תודה...! kfir@jesta.co.il

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ReL,

קניתי אותו לשימוש רגיל משחקים אבל כדי שישפר את הביצועים שלי ויהיה הרבה יותר טוב מהקודם שהיה Biostar ואמרו לי שהוא גרוע מאוד , אלה הפרטים עליו : http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800&langs=01 אחרי שהחלפתי המחשב נהיה רק יותר גרוע יש סיכוי שהBiostar יותר טוב ממנו ?!

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by balagan777,

אהלן, קניתי לוח חדשת בסופו של דבר, ep43-ds3, רציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה דברים מיוחדים בהתקנה של הלוח אם הזה שצריך לשים לב אליהם ? בעיות ידועות הגדרות ראשוניות שצריך לדאוג לגביהן ? החומרה שתותקן על הלוח היא: קירור מעבד Zalman 7700 מעבד Q9450 ספק Enermax pro82 525W כ. מסך Asus Geforce8600GT magic (512MB DDR3) silent DVD 3 HDD זכרון (לבינתיים) 1x1024 kingston 667mhz

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  20. איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by assafkm,

שלום רציתי עזרה ממי שיודע קצת מידע על המעבד שיש לי קניתי את המחשב לפני כשנה ועכשיו אני רוצה לשפר אותו (מעבד, זכרונות, כרטיס מסך) יש לי את לוח האם הבא: MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN לפחות זה מה שרשום במפרט עכשיו חיפשתי מידע עליו באתר של MSI ואני לא מוצא עליו ספציפית כרגע יש לי מעבד core 2 duo e6600 ואני רוצה לעבור למעבד quad חיבור 775 (Q9450) אז בעיקרון רציתי לדעת האם הלוח שלי מתאים למעבד כזה וכרגע יש לי זיכרון DDR2 800MHZ ורציתי לדעת האם הלוח יכול גם 1024MHZ תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. הערה: אני לא קונה ב-NewEgg, אלא בארץ. אני מביא לינקים משם, כי המבחר יותר גדול ויותר מאורגן (בדף אחד). 1: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&N=2010170542+1052308477+1052107965+1052407862&Submit=ENE&Nty=1&SubCategory=542 2: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010170147+1052107965+1052407862+1052308477&Submit=ENE&SubCategory=147 אני חושב שכבר הגיע הזמן להחליף את הזכרונות הג'נריים שלי, אז החלטתי שאם כבר אני מחליף אני אקח קיט של 2GB. 1. האם DDR400 (PC 3200) מספיק? (אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוקינג או המהרה כלשהי משום סוג. הזכרונות יפעלו במהירות סטוק) 2. האם יהיו בעיות תמיכה עם הלוח אם שלי או כל חלק …

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  24. Started by nadav275,

האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730 כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  25. למרות עליה של 46% במכירות לעומת רבעון מקביל ולמרות שעברו את ציפיות האנליסטים הן מבחינת רווח והן מבחינת מכירות בגלל שולי רווח נמוכים המניה ירדה אתמול בשיעור חד של 5.2% http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fmr20070717_11.xml הדוחות של AMD צפויים להתפרסם היום לאחור תום המסחר בארה"ב. בנוסף, אינטל פרסמה את המחירים, המהירויות והTDP של משפחת הXEON החדשה, מבוססת הPenryn שתצא ברבעון הבא http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8074

• 6 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.