מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
ראיתי היום סופסוף לוחות SLI NFORCE4 זמינים בארץ. רשום שם בלעדי, ניסיתי לאתגר את ההכרזה הזו אבל מסתבר שכרגע באמת רק שם יש את זה. אז לכל מי ששאל, חיכה וציפה - בבקשה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2626&catcode= נראה מדהים ומחיר הרבה פחות גרוע ממה ששיערתי...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3ג יחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפ לוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחה היה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלק ועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשב כמה זבל יצא לא יאומן אני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!! מומלץ בחום או בקור
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב,מחר הוא מגיע. הנה כמה שאלות: 1.האם הוא מציג נתונים טובים כשיש לו 4.8 g לעומת אחיו הצעיר AI7 שמציג 6.4 G . 2.מישהו יודע כמה יש לו בזיכרון 128 bit? 3.עד כמה באמת הבחור חיית OC? 4.האם 500 מחיר סביר? 5.האם יש מישהו יותר טוב במחיר הזה? 6.האם AGPX8 0.8V זה AGP3.0? 7.יהיו לי אי אילו בעיות ידועות איתו?...(ד"א מי שיש לו שיציג תוצאות 8)). זהו.
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת איזה מהזכרונות יותר משתלם. http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4674 בקטע של: תיזמונים, אמינות וכו' (OC בעתיד הרחוק יותר. משהו כמו שנה) אל תתייחסו לקטע שאחד דואל צ'אנל והשני לא כי אני מתכוון להוסיף עוד 512 בקרוב מאוד תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש הבדל בין GIGABYTE K8NS ל- Chaintech SK8T800 ?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלוןם, פתחתי ת'רד לא מזמן בנוגע ליכולות של IS7,נשאר הרושם של לוח OC מצויין וזול! כמה שאלות לפני שאני נפרד מ500 ש"ח(מKSP ד"א,תודיעו אם יש יותר זול!): 1.מה זה PAT\MAT\GAT שמאט...הבנתי שאין לו את זה,פרטו נמקו והסבירו. 2.מה ההבדל בין 865PE לבין 865G לבין 875 ? 3.האם זה פרימטיבי שלזכרונות שם יש 4.8 G per sec לעומת הAI7 שבו זה 6.4 ?(כמה יש ללוחות של 64 ביט נגיד....?,האם אני אסבול מזה?) 4.שיטטתי הרבה,ושמעתי עליו רק דברים טובים,מה אתם אומרים?(אני אצליח להגיע ל18*200 לדעתכם?(יקורר מעולה!)) 5.מה הקטע של AGP*8 pro ,לזה יש ת'"רגיל",האם מזה אני צריך לדאוג?אני אסבול מזה?... זהו. כמו שאמרתי,בKSP אמרו שנשאר אחד אחרון,אז אני צריך לעשות החלטה סופית בקרוב מאוד!בבקשה תענו... יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי מודולה של הזכרון הזה לפני כחודשים ולפי מש-cpuz אומר לי שהזכרון משנת 2002???זה הגיוני??זה יכל להגביל אותי באובר קלוק?או שהתוכנה הזו סתם מחרבשת?ואם היא לא אני יכל לנצל את האחריות שלי?צירפתי תמונה
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
OCZ 256MB DDR 400MHz Rev2 Performance Series ואם אפשר לדעת מזה T1 וT2 ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם... (רצוי ממישהו שיש לו את הזכרונות הנ"ל וניסה) האם ה Vitesta DDR500 של A-data מסוגלים לעבוד בתזמונים של 2-2-2-5 במהירות של DDR400? השאלה היא בעצם מה יותר משתלם, Vitesta 512*2 במחיר של 1060 ש"ח בKSP או PDP Patriot DDR400 שמגיעים בתזמוני סטוק של 2-3-2-5, אבל עולים הרבה יותר - 1470 ש"ח. אני לא מתכנן אוברקלוק בזמן הקרוב אז רצוי גם להתייחס לזה... תודה!
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
זה אמור להיות ככה? כי 70 מעלות זה נחשב ל-חם .... יש שמה מאוורר עליו הכל אין לי מושג למה הוא חם כזה ....זה כ"כ גרוע? Field Value CPU 70 °C (158 °F)
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb המעבד שלי אמור להיות 2000ghz אבל בתוך משחקים הוא כותב לי 1004mhz המשחקים לא רצים כמו שהיו אמורים לרוץ: cs:s רץ חלש יחסית למה שהמחשב שלי מוסגל (אפילו על אופשריות ברמה של middle) והרשימה עוד ארוכה השאלה היא מה הבעיה למה זה לא רץ כמו שצריך לרוץ על מחשב כזה ולמה המעבד מראה לי רק 1004mhz הוכחה:
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אנשים זה לא טוב ממש לא טוב נראה לי ראו תמפרט שלי בחתימה והוא מוציא לי 45 שניות בסופר פי גרסה 1.1 מה זה? הפנטיום 4 1.8 של אח שלי מוציא 95 זה הגיוני ? 45 שניות אצלי ?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
Asus P4P800 + INTEL Pentium IV 3.2E Prescott 1MB כי יש לי עכשיו Pentium IV 2.4C ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לקנות מעבד יותר חזק ולהחליף :] תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המעבד שלי פנטיום 3 866 על הלוח יש ג'מפר אינני מכיר אותו האם משהו מכיר? כיצד להתייחס לדבר?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון מסוג DDR SDRAM עכשיו משהו לא ברור לי: DDR ו SDRAM זה שני דברים שונים נכון? אז איך זה אפשרי? בכל מקום רשום לי DDR גם במפרט שקניתי את המחשב אבל רק בתוכנה EVERSET רשום לי type: DDR SDRAM זה מבלבל אותי...
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD3000 64 BIT ואני חושש שהוא מתחמם יתר על המידה. בדקתי את הטמפ שלו בעזרת תוכנת CPUCOOL בזמן שהוא עבד על 20% מאמץ והטמפ היתה 53 מעלות.בשעת מנוחה הטמפ עומדת על 48. האם קיימת תוכנה מיוחדת שגורמת למעבד לעבוד בתפוקה גבוהה למשך מס' דקות כדי שאוכל לבדוק את הטמפ ?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-