עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by udi,

האם שקירור שמגיע עם המעבד AMD 3500 BOX מספיק טוב אושכדי לקנות את המעבד ללא הקירור ולקנות קירור במיוחד

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  2. Started by Krazy-Hawk,

שלום שלום, ;D שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX + Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב? + 256X2 DDR DUAL או AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX + Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250 + 512 DDR רגיל תודה רבה אנשים.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מחשב עם המפרט הבא: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat ברצוני להדגיר את הגדרות הBIOS כדי שיאפשרו לי להנות בצורה המקסימילת מן המחשב (בלי אוברקלוק) האם התמונה מראה הגדרות טובות? או הגדרות שיש צורך לשנות אותן? תמונה:

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by RayZ,

היי. פתחתי כאן ת'רד ליפני חודש או פחות. יש לי מעבד סלרון. כולם אמרו לי שסלרון הוא מעבד בעיתי. רק רציתי לדעת. מה הבעיות בסלרון? ומה טוב במעבד פנטיום?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  6. Started by gggilad13,

מה זה דואל צ'נל ולמה הוא תורם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dana25,

אני מתכנן לקנות מעבד אינטל פנטיום 4. הייתי מעוניין בהמלצה על לוח אם מתאים. תקציב - 400 עד 600 ש"ח בערך.

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by spiderman82,

קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  9. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה.. יום שישי אני קונה מעבד לוח אם וזיכרון למחשב... הבעיה היא שאין לי ניסיון בהרכבה של החלקים האלה ולפי מה שאני יודע אין הרבה מה לעשות שם (חוץ מהתקנת הזיכרון), אז השאלה שלי היא כמה ההרכבה אמורה לעלות לי בחנות (לוג'יק פיסי), או להזמין טכנאי וכמה זה אמור לעלות לי אצלו או שבכלל כדאי לי לנסות להרכיב לבד... תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by avi2014,

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by iyehuda,

לפני 3 שנים היו לי שני מחשבים להלן המפרטים : 1: לוח אסוס זיכרון 192 מגה מעבד דורון 1000 2:לוח MSI זיכרון 192 מגה מעבד סלרון 1.7G כמה שזה מוזר הדורון היה הרבה יותר טוב מהסלרון רציתי לשאול אם גם כיום זה ככה עם הסלרון החדש D וה SEMPRON

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by tphss,

מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by gamer-8,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני לא יכול לחבר אליו הר דיסק SATA....עכשיו הרד דיסק הATA100 שלי התקלקל, ואני חושב על לקנות מחשב חדש... כמו רבים כאן, אני רוצה לחכות מעט עד ששוק ה nforce 4 יתפתח, ולכן ברצוני לקנות הרד דיסק בלבד לבינתיים... עכשיו במידה ואני קונה ata100, יש אפשרות לחבר אותו בלוח אם חדש? (אם אני לא טועה יש שם, אבל רק כדי להיות בטוח). תודה

15. Started by ea666,

איזה ליבה הכי כדאי בשבילי בשביל המעבד הזה? ווינצ'יסטר או ניוקסטל? ואני לא עושה OC

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by blabla2002,

האם משהוא קנה בארץ ובמיוחד אם בזיגזג 939 box ומצא קופלון לhl 2 שמה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kobi_af,

כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by ea666,

האם נכונה הסברה שהרבה משחקים לא יעבדו על AMD 64? בגלל שרובם הם 32 BIT

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. איזה לוח עדיף לקחת למעבד AMD 64 3500+box 939pin EPoX "EP-9NDA3+" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-123-222&depa=0 או את ה GIGABYTE "GA-K8NS Ultra-939" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 או את MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 שהMSI הוא היקר טיפה יותר. אבל אפשרי אני לא רוצה לעשות אוברקלוק, אני צריך את המחשב רק למשחקים, אגב יש לי את ה ATI 9800XT אז אם יש לוח שעובד יותר טוב עם הכרטיס הזה אז זה גם מדד. אז לפי זה מה הכי כדאי בשבילי?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. באתי בדיוק לבצע הזמנה,נתקלתי בבעיה : אני מזמין מחשב, עם מעבד פנטיום 4, 775. אני רוצה מעבד 3.0, ונתקלתי ב 2 דגמים: 1. Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 2. Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU שניהם אותו מחיר,אך אני לא מבין מה ההבדל ביניהם. נלקח מכאן-לוגיק פיסי אשמח אם תענו לי : 1. מה ההדבל,ואם יש מה יותר טוב? 2. האם שניהם מגיעים עם גוף קירור ומאוורר? אשמח לתשובות מהירות, כדי שאוכל כבר להזמין. אנא תענו לעניין,ולא, אני לא מעוניין ב AMD או משהו אחר... תודה על ההבנה, ואשמח לתשובה מהירה ככל הניתן.

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by Red-AnGel,

שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Snufkin,

חודש הבא אני קונה מעבד ולוח חדש. אחרי הרבה עצות ושאלות החלטתי ללכת על לוח אם שתומך בסוקט 939 - כניראה Gigabyte GA-K8ns Ultra. לגבי מעבד המליצו לי לקנות 3000 או 3200. השאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם ליבת newcastle או clawhammer? קחו בחשבון שכנראה אני לא אעשה אוברקלוק

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  24. אני לא רואה שום מקום על הלוח

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  25. יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…

• 7 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים