עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BlacK_RaveN,

יש לי שני סטיקים של 256 MB. בתוכנה CPU-Z בלשונית memory הוא מראה לי ב TYPE: DDR-SDRAM אז זה אומר שאחד מהזכרונות הוא DDR והשני SDRAM ??? תמונה: http://members.lycos.co.uk/eli308/memory.jpg

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. יש לי 2200 והלוח אם לא תומך בו, רק עד 2100 אז אם מישהו מעוניין להחליף איתי אז תכתבו

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום.. אני רוצה לקנות זיכרון חדש (DDR400 512MB) ואני צריך לדעת מה-CL/CAS של הזיכרון שיש לי עכשיו.. איך אני יכול לדעת ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by gggilad13,

לפעמים כשאני מפעיל את המחשב (לרוב כשהוא נדלק מחדש אחרי לחיצה על כפתור הריסט) במקום הצפצוף היחיד שצריך להיות הוא משמיע צפצוף מתמשך עולה ויורד (כמו אמבולנס) :-\ לפעמים גם קורה שיש צפצוף יחיד אבל המסך לא נדלק.... הלוח הוא MSI 850 PRO2 למישהו יש מושג מה זה אומר ועל מה זה מצביע?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  5. לחבר שלי יש שני מחשבים בבית אחד שלו עם P4 2.0 והשני של אחותו P4 2.4 שניהם סוקט 478 והוא רוצה להחליף בין המעבדים הוא ירגיש הבדל? ועוד שאלה, הלוח אם שלו תומך בזכרון עד 266Mhz והביאו לו סטיק שפועל ב400Mhz (שניהם DDR), עד כמה שידוע לי הזכרון צריך לפעול לו ב266Mhz אבל הבעיה היא שהמחשב שלו מזהה את הסטיק אבל כתוב לו שיש לו 512 זיכרון וצריך להיות לו 768 לאחר הוספת הסטיק הנוסף, הוא בטוח שהבעיה היא שהחדש פועל ב400Mhz ואני כמעט בטוח שזאת לא הבעיה... מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by Chaos,

שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 64bit ל Socket 754, ככל הנראה מהחנות KSP. הנני מתלבט בין שני הלוחות המוזכרים בכותרת מבית Gigabyte. ההפרש בין הלוחות הוא כ 140 ש"ח לחובת ה Pro, כמובן. רציתי לדעת מה התוספות שיש ב Pro והאם, לדעתכם, הם מצדיקים את התוספת מחיר עליהם. בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Mishmish,

טוב התקשרתי לksp כדי לשאול איזה ליבה יש למעבד 3500 .. והם אמרו לי שהם לא יודעים ... אז הם הביאו לי ת'סטפינג שלו... ada300aep4ax cbazc0446vpmw 1145035k40124 מישהו יודע איזו ליבה זו ???

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם אפשר להשיג בארץ את הזכרונות: Patriot PDC1G3200+XBLK (זה זכרונות TCCD) (תזמונים 2-2-2-5 ב200 ו 2.5-3-3-7 ב 250) (תאורתית מגיעים ל 300 על 3-4-4-8) ואם לא אז שווה להזמין מ: http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/ddr-ram-pc3200.asp במחיר של 275 יורו (זה כולל משלוח) 1GB זכרון ב 1650 ש"ח (בערך)

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  9. גם בארטון אבל לא חייב.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. Started by koby058,

2.5-4-4-7 או 3-3-3-8

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by koby058,

לחץ כאן המפרט שלי epox 8kda3j+a64 3200 מה אני אמור לראות בתוכנה cpu-z בלשונית memory במשבצת frequency ? כלומר מיד כשאני ארכיב את הזכרונות מבלי לשנות כלום בביוס עריכה:הרכבתי את הזיכרון וזה מראה לי 200.9 mhz זה לא אמור להראות לי 233 mhz או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  12. היום סוף סוף אני קונה את המחשב שלי... הנה המפרט : FX55 או 4000+ לוח צריך המלצה OCZ EL REV2.1GB X800XT PE (אם אפשר גם המלצה לחברה בכרטיס מסך ) Raptor 74GB X2 ANTEC P160 ANTEC480W עדיף לוח תומך PCI-E בעיקבות אלה שיצאו לאחרונה .

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by badi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם מעבד AMD 64 BIT 3000, הייתי רוצה לדעת איזה לוח כדאי לרכוש שיתאים למעבד, אני מעוניין שהלוח יהיה משולב כולל כרטיס וידאו. האם זה כדאי? ואם לא אז מדוע? תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by Nvmdude,

עם כרטיסי קול ומסך שמתאימים לדרישות שלי ועם 768 זכרון DDR שאני מרוצה ממנו הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שאני צריך להחליף עכשיו בשביל לשפר את ביצועי המערכת שלי זה את מעבד ה AMD Athlon XP 2000 1.67GHz שלי שידרוג המעבד מתקשר כמובן ישירות ללוח לכן השאלה הנשאלת היא מה המעבד הטוב ביותר שניתמך על ידי לוח האם שלי או האם גם הלוח אם ישן מידי ועלי להחליפו עבור מעבד סביר (בלא יותר מידי כסף.. כידוע ב2333 קונים היום מחשב חדש) פרטי לוח האם: (מתוך SiSoftware Sandra) Mainboard .Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd (MP Support : 1 CPU(s MPS Version : 1.40 Model : GA-7VAX Version : 1.x System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slot…

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by avnersd,

מהן החברות הטובות ביותר של זכרונות? האם יש דברים שמשנים את טיב הזכרון חוץ מכמות הזכרון (512MB) סוג הזכרון (DDR) והמהירות (400MHZ) (3200PC)? מהן לוחות האם הטובים ביותר שיש למעבדי AMD athlon64 3400+? איזה חברון הן המובילות בתחום? שיחקת אותה תודה

• 10 תגובות
    • 551 צפיות
  16. חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by koby058,

לחץ כאן

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by alias,

יש איזו תוכנה או משהו???

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by omrij,

המפרט שלי הוא כזה: לוח:MSI K8N NEO PLATINUM מעבד:+3400 NEWCASTLE זכרון:PQI TURBO TCCD המעבד שלי לא מחזיק אוברקלוק אפילו של 100 mhz ביציבות והזכרונות שלי כל אחד בנפרד מגיע ל300 mhz אבל ביחד הם מגיעים ל 240 (בעיה ידועה של סוקט 754 ו TCCD) קיבלתי הצעה להחליף ל msi k8n neo2+amd 3200 s939 תמורת 500 ש"ח ואני בהתלבטות. הזכרון בטוח יפעל יותר טוב על הלוח הזה ואני אוכל לנצל אותם (אולי לא 300 בדואל אבל נגיד 285) ועם אוברקלוק למעבד אולי אפילו לעבור את ה 3400 שלי (בהנחה שהפעם אפול על מעבד קצת יותר טוב) זה כדאי?

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  22. אז ככה, זה סיפור קצת ארוך: קניתי לפני שבוע ומשהו בזיגזאג את החלקים הבאים: amd 64 3000 939 gigabyte ga-k8ns-939 שני סטיקים של 512 adata הרכבתי לבד, עם ספק 420TT ודיסק WD80JB ATA שהיו לי... הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של NFORCE. מאותו רגע המחשב קרס בווינדוס אחרי פעולות מסוימות שהייתי עושה..זאת לא סתם קריסה, אלא הדיסק פשוט היה נכבה וכעבור כמה שניות היה נדלק שוב עם הBOOT. החלטתי לקחת את המחשב לחנות, לשלם להם על הרכבה ובדיקה כדי לחסוך מעצמי את החרא הזה. הם גילו שיש אי התאמה(האמנם?) בין הזכרונות של ADATA לבין הלוח שלי....החליפו לי לזכרונות twinmos והבעיה כביכול נפתרה..... באתי הבייתה שמח ומאושר, המחשב עבד מצוין כמה שעות והרצתי את הכבדים שבמשחקים, ואז זה שוב קר…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  23. אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. "מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה... יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים