עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של פי סי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ 256KB SOCKET 370 זיכרון 512 SDRAM כרטיס קול קראיטיב 128 וכרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 DDR AGPX2 כי הולח שלי תומך בAGPX2 והכרטיס AGPX8 ורציתי לקנות ללוח הזה מעב פנטיום 3 1000 האם יהיה שיפור במחשב או שעדיף להשאיר אותו במצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  2. קיבלתי המחשב לפני שבוע בתחילה שמעתי עכשיו לא ראוי לציין שביציאה האחורית אני שומע תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by Bug2000,

אהלן. אני צריך לוח שיהיו בו את הדברים הבאים : 1. RAID. 2. CROSSFIRE. 3. יכולת אוברקלוק טובה. צריך תחליף שיעמוד בדרישות בנ"ל. אשמח לשמוע את עצתכם.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by slowdive,

בוקר טוב, על אילו לוחות אתם ממליצים למעבד Core 2Dou E6300 בתקציב של 700 +- ש"ח הערות-אין כוונה לOC או לשימוש בשני כרטיסי מסך,אין גם צורך בכרטיס גרפי ONBOARD

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by גבריאל,

אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

אהלן חברה אני צריך קצת יעוץ. יש לי כרגע 512 ראם - שני סלוטים של 256 DDR400 של סמסונג. אני רוצה להשלים לג'יגה ראם עם עוד שני כרטיסים זהים. הבעיה היא שלאף חנות כמעט אין אותם. חיפשתי גם בזאפ וקיבלתי רשימה של חנויות באינטרנט שרשום שיש להן את המוצר במלאי, אך לאחר שהתקשרתי הסתבר שאין. מצאתי רק מקום אחד שבו יש רק כרטיס יחיד, ואני זקוק לשניים. רציתי לדעת אם תהיה בעיה כלשהי אם אשים במקום הסמסונג כרטיסים מאותו הסוג רק של יצרנית אחרת, קינגסטון נגיד. אם אני לא טועה, לוח האם שלי הוא אינטל D865 PERL

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by uguru1969,

מי מהלוחות הוא ההשקעה הטובה ביותר(אין חשיבות לכסף) מבחינת יציבות עבודה (גם האובקלוקיג) וכו"ב תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, חיפשתי זכרונות כאלו, ומצאתי שני סוגים שאני מתלבט ביניהם, לפי הגודל: של 512, בד"כ ב dual. הבעיה היא שבלוח שלי יש רק 3 סלוטים, וזה די בזבוז של מקום מצד שני ה-1GB תופסים פחות מקום, אבל קצת מפחיד אותי לקנות כ"כ הרבה זיכרון על סטיק אחד. בעצם מה שאני שואל היא מה דעתכם המלומדת? ועוד שאלה שקשורה לנושא: אני מחפש חנויות בחו"ל לקנות מהן כי הבנתי שזה יוצא זול בצורה משמעותית...אז אלא אם הבנתי לא נכון...יש המלצות על חנויות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  9. צרכים בסיסיים אבל מומלץ שישיש לוח טוב עם פיצרים טובים. מעדיף אישית GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. שלום, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים מחשב ונעזרתי בחברי הפורום על מנת לבחור את חלקי המחשב העתידי שלי. קיבלתי בסופו של דבר את הצעתו של די.ג'יי פטר: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA האם החלקים הללו מתאימים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L? אני לא ר…

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by NIRHA,

חברים איך נראת לכם העסקה הבאה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2258 ?? תודה

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by seladlev,

מחפש לוח אם שיתמוך במעבד פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ עבור המחשב של ההורים שלי תקציב מקסימלי של 230 ש"ח צריך להיות full atx ולא מיקרו חובה כרטיס מסך מובנה חובה אחריות 3 שנים תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 14:10:40 שכחתי לציין גם שאני צריך חיבור ide בלוח האם

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by Jack_g,

512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original או 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ה SAMSUNG יקר יותר ב 10 שקלים בערך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by blue wings,

אהלן יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-8I945GZME-RH עם שני חריצי זכרון שניהם תפוסים עם 512MB DDR2 ,עכשיו אני רוצה לקנות במקום שני אלה שניים אחרים של 1 ג'יגה כל אחד אז איך אני ידע מה לקנות? כמה מהירות וכל השאר? או שאולי אני יוכל במקום לקנות 2 כרטיסים של 1G כל אחד, פשוט לקנות 1 של 2G וככה בעצם יהיה לי 2 וחצי ג'יגה או שזה בלתי אפשרי?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. הבנתי שיש כל מיני דגמים.. Tualatin \ Northwood וכאלה.......

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by ophir555,

סתם שאלה מעניינת כאשר מרכיבים מאוורר גדול מסוג זלמן ודומיו על המעבד, נוצרים למעשה כוחות אופקיים על לוח האם ( שעומד בד"כ במרבית המארזים בניצב). האם המשקל הלא מתוכנן והרעידות, לא עלולים לגרום בטווח הארוך נזק ללוח האם ???

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by roee1234,

שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by redcloak,

שלום לכולם. קניתי לוח אם חדש, מדגם K8NS של GYGABYTE, ומעבד את'לון 2800 64BIT. הבעיה שלי היא שכאשר אני מרכיב את הלוח אם עם המעבד והמאוורר היעודי של המעבד, ואז מחבר את כל הקומבינה הזו לחשמל - המחשב לא נדלק (המאוורר לא מסתובב ולא מושמע שום ביפ). הדבר היחיד שקורה הוא שנדלקת נורה אדומה על הלוח אם שלמיטב הבנתי אומרת שהלוח מקבל זרם חשמלי. אני וידאתי שהספק מחובר ללוח כמו שצריך ב-2 מקומות: החיבור הגדול שנותן חשמל ללוח, והחיבור הקטן יותר - המרובע (נדמה לי שהמתח שהוא נותן הוא 12V). בנוסף גם המאוורר של המעבד מחובר למקום שלו בלוח ו(אמור) לקבל חשמל ולהסתובב... ובכל זאת - המחשב לא נדלק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=532 4GB CL 5-5-5-18 1000MHZ מתח: 2.1V או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=501 4GB CL 4-4-3-15 800MHZ מתח: 2.1V מה יותר טוב ב-OC? ומה יותר טוב בסטוק? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by kaspe-r,

יש לי עכשיו שתי זיכרונות 256 a data אני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד של 512 ואחר כך עוד אחד של 512 איך כדי לשים אותם במחשב 512 +256 512 +256 הוא 256+256 512 +512

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. שלום לכולם ! ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, ברצוני לרכוש קיט זיכרונות 2GB מתוצרת G.skill דגם F1-3200USU2-2GBHS קישור http://gskill.de/product_sp01664.html 1) אשמח לקבל תגובות מאנשים שראו/שמעו על שילוב של הלוח והזיכרון הנ"ל. 2) באמצעות אילו תוכנות ניתן לבצע בדיקה לזיכרונות פרט ל- memtest ו- prime95 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. לידע כללי

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by qball,

חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים