מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש מבוסס אינטל בתקציב של סביבות ה - 750 ש"ח. יש לי מחשב אחר עם לוח ABIT IT7 MAX ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחר קריאה של הת'רדים בפורום (המכובד) הזה, אני רואה שהדעות חלוקות בנוגע למי יותר טוב: ABIT , EP , ASUS וכו' (דרך אגב - מה לגבי ג'יגהבייט?) בכל מקרה לא הייתי בעניינים דיי הרבה זמן (מאז שקניתי את ה - IT7) ולכן רציתי לבקש את המלצתכם ללוח בסכום שציינתי - אשר לא עתיד לשמש ל - OC ומיועד למשחקים, סרטים וכו'... אני משאר שזקני הפורום לא מתים על ת'רדים בסגנון הזה - אבל בתור אחד שלא היה בעניינים בזמן האחרון, דיי הלכתי לאיבוד מקריאה רנדומלית בפורום וחיפוש של הודעות קודמות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי (ולהסביר לי) - ולהחזיר אותי לעניינים... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
היי חברים, יש לי שאלה קטנה האם שווה לי לחבר תוספת שיש לי כבר במחשב 2 גיגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כי הוא סתם בארון! (לא שקניתי ואני לא רוצה לקנות או לשדרג )ככה זה המצב !: יש לי 2 גיגה עובדים ב DUAL השאלה אם אני מוסיף עוד אחד שיהיה 3 גיגה אני מפסיק את ה DUAL או שזה ממשיך ???? עדיף 3 גיגה על 2 גיגה 800mhz לא ?? ??? תודה לעוזרים :->
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
512MB שרצים בCAS2 או 768MB שרצים בCAS2.5? הכוונה כמובן למשחקים חדשים... :
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2772&p=1 כצפוי, ביצועים מדהימים גם עם 4 ליבות שאמורים לפגוע באינטל בגלל הFSB המוגבל לעומת הHTT של AMD
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אין צורך בפיצ'רים מיוחדים פרט ליציאה אופטית . הדבר היחידי שחשוב זה המחיר -כמה שיותר נמוך וכמובן אמינות, ועם יש כאלה עם צ'יפ סט של P35 אחלה. תודה. מפרט נוכחי ניתן לראות בצד.
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הלוח הוא:GIGABYTE-GA-K8NF-9 הסיבה היא אני חושב על ליקנות דיסק קשיח 320gb SEAGATE BARRACUDA 10 הדגם הזה:ST3320620AS תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על לוח אם מעבד וזכרונות 1GB בתקציב של כ 2800 ש"ח . ואם אפשר לתת לינק . תודה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מתי ירידת המחירים הקרובה (בהנחה שהיא לא התקיימה)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפורום שלום , לפני כחודשיים קניתי לוח חדש שבדיעבד אני יודע שאי אפשר לבצע בו overclocking למעבד , אחרי וויכוחים רבים שהקרצתי איזה תירוץ למה הלוח הזה לא טוב לי הם הסכימו להחליפו , אני צריך לוח למפרט הבא : intel pentium 4 3.0 one giga ddr 2 667 sata 2 pci express אני משחק המון משחקים ואני צריך לוח חזק שאפשר לבצע בו oc למעבד , חשוב לי מאוד הOC... מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח חדש של ASUS p4p800se ai שהעכבר מחובר מהתחלה ואני מדליק אותו אין בעיה עבל ש ה XP עובד והני מנתק אותו ומחזיר אותו הוא לא עובד וגם כל ה 6 יציאות לא עובדות מה אני עושה
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus דגם P4P800 SE עם 2 סטיקים של זכרונות של 256MB סה"כ 512MB. (יש על הלוח אם 4 מקומות לכרטיסי זיכרון) המהירות שלהם היא 400Mhz. של חברת Samsung. זמן הגישה שלהם הוא CL 3-3-3-8. והם פועלים ב-Dual-Channels. כך לפי ה-CPU-Z. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB, סה"כ 2GB. 1) אני רוצה לקנות את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=394. האם זה מתאים?? שימו לב לזמן גישה... (במיוחד לגביו, אם זה משנה...) 2) האם לאחר שאני מוסיף את הזכרונות ללוח אם אני צריך לשנות משהו בהגדרות? אני שואל את זה מכיוון שפעם אחת חבר שלי הוסיף זיכרון למחשב והמחשב נשרף לו או משהו כזה... תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
לפי דיווחים של ASUS ושל MICROSTAR, לוחות אם נוכחיים יתמכו ב-CEDAR MILL וב-PRESLER. נציג של ASUS אישר תמיכה של מעבדים אלו בלוחות אשר מבוססים על צ'יפסטים 945, 955 ו-975 יחד עם לוחות נוספים שלא צויינו. חברת MICROSTAR אישרה שלוח שלה שמבוסס על הצ'יפסט 945G יתמוך בשני המעבדים החדשים של אינטל. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20051219235124.html
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם המעבד הזה ושאני בודק בווינדוס את המעבד אז זה מראה לי שיש לי 1.48 מגהיירץ. זה אמור להיות ככה?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות זכרון במהירות800 Mhz של 2 ג'יגה ב-SkyPC רצוי תקציב של 200 ש"ח חשבתי על זה: זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB RIMM1 - J7J1 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM2 - J7J2 : RIMM RAMBUS 128MB/16 @ 400Mt/s RIMM3 - J8J1 : Empty RIMM4 - J8J2 : Empty עכשיו אני רוצה לקנות אחד עם 32 ביט.. ולשים את 3 הזכרונות ביחד.. זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרונות האילה? GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 אשמח לשמוע דעתכם + הצעות תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הלוח דגם P5GD1 בביוס ראיתי אפשרות של AHCI האם זה יכול לעבוד בדגם הזה בכלל בביוס רשום כך : 1-(configure sata mode=(ide) (ahci) (raid לבחור 2-בביוס בעוד שני אפשרויות הקשורות לזה כתוב כך לבחירה :stagger spinup support כן או לא ,למה זה משמש ? 3- achi port interlock 3 switch =מה זה אומר ? ומה לסמן כן או לא ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-