מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן , ברשותי לוח די ישן של +GIGABYTE 7VTXE ומעבד AMD 1800, לפני זמן מה המחשב נדפק (כנראה התחמם), היו מלא סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (שסודרו), אך שתי מערכות ההפעלה שהיו עליו נדפקו לגמרי (עדיין אפשר לראות אותן כשהמחשב עולה- כלומר ה-BOOT SECTOR תקין). המחשב היה אצל 2 טכנאים והם טענו שהדיסק הקשיח נדפק וצריך להחליף. החליפו דיסק, אבל מה, עכשיו שמתי לב ששיחקו עם ה- clock switch בלוח אם, הורידו את המהירות ל1150 MHZ. אם אני מעלה אותו ל-1500 (כמו שהיה תמיד), שוב מסך כחול כשחלונות עולים. ניסיתי לצרוב גירסאות BIOS שונות, לא עוזר. רק לעבוד במצב של 1150 MHZ. האם נראה לכם שהלך הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התקנתי את הקיט החדש של 4 ג'יגה Geil Black Dragon CL5 2*2GB. משתמש במעבד AM2x2 4200 64BIT. בביוס כתוב לי שסה"כ זיכרון 4 ג'יגה וזיכרון שימושי 3.5 ג'יגה בלבד. אני יודע על כל העניין של מערכות 64BIT ועבודה מלאה עם 4 ג'יגה. מה יקרה עם אני אתקין את הויסטה 64BIT עכשיו? לא ידע לנצל את כל ה-4? האם צריך לבצע שידרוג ביוס?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס דרך האינטרנט בסוף ההתקנה הוא כותב לי ERROR:BIOS PROTECTED איך ניתן להסיר את ההגנה? וכשאני מנסה לעדכן את הביוס דרך ה-QFLASH אין לי אפשרות לחפש את הקובץ של הביוס מכיון שאין לי FLOPPY מישהו יכול לטכס עיצה? GIGABYTE 965P-DS3
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם של ג'גהבייט GA-G1975X ויש לי למטה מין כזה צג קטן כשהלוח אם דולק כתוב 60 או 50 במספרים האלה, מה זה? הנה המיקום של זה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את ה-3800+ שלי במעבד הכי מהיר שאפשר למצוא לסוקט 939 המוגבל שלי... מה אתם אומרים שווה בכלל לשדרג?? תזכרו שהמחירים כרגע נמוכים מאוד למעבדים האלה... בכלל איזה דגם הכי מהיר אפשר למצוא ל-939???
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 4400+ Socket AM2 Box או Intel Core 2 Duo E4300 Box? כמו כן אני צריך לוח אם תואם למעבד בגודל micro (מארז micro atx). למעבד של אינטל חשבתי על לוח אם תואם של giga-byte GA-945GM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בנוגע למעבד של amd מצאתי את הלוח giga-byte GA-M61PM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2438&ProductName=GA-M61PM-S2 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בכל מקרה איזה מהשילובים עדיף? המחשב מיועד לעבודה משרדית ו…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הלוו למרדנית אין Samsung 667 יש במקום Infineon 667 האם כדי להישאר עם הSamsung533 או לקחת את הInfineon667 אני לוקח 2*512 והמחיר זהה הזיכרון מיועד ל930 על לוח ASUS P5LD2-VM תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?
-
- 9 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בעבר שאלתי על הנושא ואמרו לי לשלוח מייל ליצרנית הלוח שלי MSI, לצערי הם לא ענו וגם ניסיתי בפורומים שלהם וגם לא קיבלתי תשובה. ובעיה: המפרט של המחשב בחתימה. כמו שאתם רואים יש לי זכרון DDR333, שבסטוק הוא על תזמונים 2.5-3-3-7. בביוס אני יכול לקבוע ידנית את התזמונים ואני יכול לבחור בין CL2 לCL2.5 בלבד. הזכרון מצליח לעשות 370-375 יציב על מתח סטוק, ואני בטוח שבCL3 ואולי תוספת מתח קטנה הוא יעשה 200MHZ בלי שום בעיה. הבעיה היא שאין לי שום אפשרות בביוס לקבוע שהCL יהיה 3. אני שואל כי הצלחתי להגיע ל3400MHZ על סטוק [לא כ"כ יציב] ואני חושב שאם אני אוסיף קירור טוב בעתיד אני אוכל לעשות 3600 [מה שיחייב את הזכרון לעבוד על 200MHZ]. הבעיה היא הCL3, אני כבר לא יודע מה לעשות, אין איזה דרך לפתור …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה מה זה הNforce4 בבקשה תגידו לי מה זה כי אני לא יודע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח של אביט KV8-MAX3 כבר איזה חצי שנה. המאורר הקטן על הchipset התחיל לעשות הרבה רעש ממש מעצבן. עכשיו אני החלטתי להוציע לו את מקור המתח. את המאורר עצמו אני לא יכול להוציא כי בשביל זה צריך להוציא את כל הלוח. מישהוא יכול בבקשה להגיד לי שאני יכול לעשות את זה מבלי לפחד שיקרה נזק למערכת שלי או שזה דבר מסוכן לעשות ואני צריך לסבול את הרעש?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 . הלוח שלי nf-s2 מעבד xp 2000 כרטיס מסך TI4200 קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה. נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך? תודה...
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.amdboard.com/pic.html ועוד שאלה עליו, יש למישהו רעיון איך מחברים את המחשב הזה למסך, מקלדת, עכבר וכל אלה כי זה נראה די מצומצם בצילום...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הי יש לי מעבד 2600 barton עם זכרון Infineon DDR333 256MBX2 בתזמון של 2.5-3-3-7 ,ו- FSB 166MHz, יש משהו שאפשר לשפר? ניסיתי לעשות OC אבל כבר ב182MHz היו טעויות בזכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב ככה, בעבר כבר כתבתי שבביוס יש לי רק אפשרות של CL2 או CL2.5, הזכרון הוא DDR333, לכן לאחר שלא מצאתי פתרון לאופציית CL3 בביוס חשבתי שזה בגלל שהזכרון DDR333, וכשאני אשים DDR400 תהיה לי אופציית CL3. לפני יומיים הייתי אצל חבר שלי והוא נתן לי את הזכרונות שלו לבדיקה, DDR400, נכנסתי לביוס ושוב אין אפשרות של CL3, הזכרון שלו מתוכנן לעבוד ב3-4-4-8, לכן גם לא יכלתי להפעיל אותו על 400MHZ. ממה שאני יודע מעבד 533MHZ יכול לעבוד עם זכרון PC2700 גג, ז"א ביחס של 4:5 לטובת הזכרון גג (133:166). האם אין אפשרות שתהיה CL3 בביוס? כי ממה שאני יודע הלוח שלי (MSI 865PE) משמש גם למעבדים עם באס 800MHZ וזכרונות DDR400, לכן סביר מאוד שצריכה להיות בו אפשרות לCL3. בפעם אחרונה שבדקתי אם יש עדכון ביוס, ל…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הלוח שלי הואasus p4c800-e, ואני מחפש לו זיכרונות תואמים. כרגע לי לי 512, אבל אני נותן אותם לאחותי ובאותו זמן אני מחפש לקנות 1gb. אני רוצה שהזכירונות יהיו 2 סטיקים (512x2) שיעבדו ב dual, ומהירות cas נמוכה כמה שאפשר. חשוב לציים שהזיכרונות לא יעברו oc או משהו בסיגנון. על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. מבקש לדעת איזה מעבד של intel מקביל ה amd athlon 64 3700 (939) san diego האם הוא טוב לעבודה עם תוכנות גרפיות שונות ,כגון:photoshop,paint shop pro וכדומה. שאלה אחרונה- האם זה נכון שמעבדי amd עדיין לא תומכים ב DDR2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היה ברשותי לוח של ג'יגבייט - +GA-7DX - כניסה מסוג Socket A. אני לא מעוניין לשדרג את המעבד כי מדובר במחשב שיוחלף כולו תוך שנה או קצת יותר. בלוח הקודם היו 2 יציאות USB ו - 5 חריצי הרחבה PCI. אני שובר את הראש עם שלל הלוחות שמציעים שרובם בנויים לשידרוג נרחב מעבר למעבד שלי, ואילו אני יותר בעניין של לשמור על הקיים כדי לא להתפרע כספית. מכיוון שאת הלוח האמור איני מוצא, אודה לקבלת המלצות ללוח דומה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-