עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש 2GB אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB. מלבד לחבר אותם ללוח-אם, צריך להגדיר אותם בביוס או במערכת הפעלה משהו על מנת שיכנסו לשימוש? או שזה נכנס אוטמטית לשימוש?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by ofear9,

שלום , רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף לקנות : Kingston DDR2 667MHZ 1GB CL5 או KINGSTON 1024MB DDR2 533MHZ CL4 מצאתי גם את : G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 4-4-4-12 ( שתיים של 512 ) חשוב להדגיש שלוח האם שלי הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by skiski,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E6400 . עכשיו אני רוצה לדעת קודם כל אם יש הבדלים כה גדולים בין E6400 ל E6300 ששווים תהוספת כסף. דבר שני אם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם שיתאים וינצל את E6400 כמו שצריך אני יודה לכם. אני בעיקרון חשבתי על לוח ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אבל אני לא מבין בזה ממש .. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה טוב . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by navk2,

3 ג'יגה הרץ בטכנולוגיית HT..... ואם הוא כן יגביל, זה יהיה עד כדי משמועתי ? וכמובן בהנחה שאני הולך לקנות משהו ברמה של 1950PRO ולשחק משחקים בסטייל HL EP2 , BIOSHOCK, CRYSIS , עוד כאלא ....

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by 8-Ball,

AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 אני רוצה סטיק של ג'יגה ואני צריך את הסטיק הזול ביותר, האם: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=67 יספק אותי? זה סטיק של GEIL 1024MB 400MHZ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by פייכלה,

שלום חברים הסימולטור תומך בריבוי מסכים , אם אני משתמש במחשב אחד 2 כרטיסי מסך יש ירידה ב fps ויכול להיות שאין טעם בכלל ללכת על 4 מסכים ומחשב אחד. לעומת זאת יש כאלה שמשתמשים עם 2 מחשבים אחד חזק והשני חלש יותר ואז הגרפיקה היא סבירה. עם 4 מסכים השאלה שלי היא האים אני יכול להשתמש בכפולי הליבה במקום 2 מחשבים האם אפשר שכפולי הליבה יתנהגו כאלו הם 2 מחשבים חד ליבתיים תודה

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע) תודה ושנה טובה

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by Vidati,

יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.

10. Started by memory,

קראתי בעניין את ההשוואה ואכן ניתן לומר כי נעשתה פה עבודה רצינית והושקעה הרבה עבודה אם זאת מכיוון שאני מקפיד לקרוא השוואות שנעשות בחו"ל גיליתי לתדהמתי פערים גדולים בנתונים : לדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=10&action=reviews ולדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=2&action=reviews נראה לי שהתוצאות לא משקפות נאמנה את הנתונים

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. E8400 Intel DG41RQ 2 gb ddr2 800 mhz kingston וכרטיס מסך HD 5770 האם יש צורך להחליף לוח אם ? או שאפשר להסתדר עם הלוח הנ"ל

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by Mr. NooB,

שלום! יש לי שאלה אלייכם, אני הולך לבצע OC. כמה MHZ כדי לי לקחת ולמה?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  13. יש לי שני מחשבים , אחד פנטיום II 333 השני פנטיום 3 450.. את כל הרכיבים שעל הפנטיום 333 אני מעוניין לשמור לעצמי. את הפנטיום 450 אני רוצה ממנו רק את המעבד והלוח אם. השאלה שלי היא, האם ההחלפה בין לוחות האם והמעבד דורשת התקנה משמעותית של משהו? האם הווינדוס יעלה לי חלק בלי בעיות? או שיעשה בעיות בגלל הלוח אם והמעבד החדשים?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אני מזמין מחשב מTMS ונגמר להם במלאי הזיכרון הזה: .Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK http://tms.co.il/product/4754 הם הציעו לי להחליף בזכרון A-Data הזה: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta Heatsink. http://tms.co.il/product/5498 האם ההחלפה שווה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Leo101,

יש לי שאלה שמציקה לי הרבה זמן..... לפי מה שהבנתי אם עושים אוברקלוקינג מתון למעבד d805 הוא משתווה ב"עוצמה" שלו ואפילו יותר לamd 3800 דיול קור.... שאלה ראשונה שלי-האם זה נכון שהוא משתווה לו בעוצמה....? שאלה שנייה-אם זה נכון, ואוברקלוקינג מתון יכול להפוך מעבד כזה למעבד שמשתווה לamd הזה (שלפי מה שהבנתי נחשב מעבד ממש חזק.) למה לא לקנות d805 ולחסוך אלף שקל....איזה חסרונות יש לזה? (-חוץ מידע באוברקלוקינג שאפשר לצבור ולהבין איך מבצעים את האובר קלוקינג המתון) שאלה אחרונה...בהנחה שעשיתי אובר קלוקינג למעבד הזה....באיזה רמה אני חייב לשפר מערכת הקירור ( יהיה נחמד אם תדברו איתי במספרים (לדוג': תצטרך להשקיע משהו כמו 500 שקל על קירור....) תודה לעונים.... :

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Yoav,

אני מתכוון בקרוב לשדרג P3 1GHZ שמריץ XP מ128SDR ל256MB SDR. שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין זיכרונות100MHz לזיכרונות 133Mhz ועד כמה ההבדל הזה חשוב?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by glassmoon,

יש לי slot זכרון אחד של 64MB וכאשר אני מוסיף slot נוסף (שאמור להיות 64MB) המחשב מזהה רק 96MB. האם ייתכן שבהוספה של slot נוסף של זכרון ללוח אם המחשב יזהה רק חלק מהזכרון( 32MB במקום 64MB)? תודה מרשא

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  20. יש לי כרגע AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400. התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח ועדיף פחות! מזמן לא התעדכנתי במעבדי AMD , לכן אין לי מושג אפילו איפה להתחיל. ואני מבין שהלוח אם שלי לא תומך בכל המעבדים. ??? שימוש: משחקים סרטים ומוזיקה! כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Aklight,

שלןם חברים אני די חדש פה ,אבל יש לי שאלה, ראיתי ב PCH לוחות חדשות של ALBATRON ל AMD64 נראה נחמד ו משהו חדש, מה אתם אומרים שווה ?? גם לא כל כך יקר גם יש אתר הבית של ALBATRON עדיין נראה נחמד אז מה אתם אומרים??שווה??

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by penny1,

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by reuven61,

יש אופציה לעשות את זה ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל? טיפים טריקים. מישהו?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Artemis Entreri,

שלום, נתקלתי בקטע ממש מוזר, מצאתי זיכרונות 2 גיגה DDR2 800 של OCZ עם תזמונים 4-4-4-15 ב-350 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 באותה חנות יש זיכרונות 2 גיגה DDR2 800 של CORSAIR עם תזמונים יותר גרועים של 5-5-5-15 ב-500 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4521 איך זה הגיוני ? תודה !

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by tiranhay,

שלום, יש לי מעבד DUO E6600 של אינטל. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הזה ובעתיד למעבד QUAD. אני רוצה לקנות בנוסף גם 4 GIGA זכרון DDR2 וחשוב לי שתהיה אפשרות להרחבה. חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה, ובנוסף גם יציאת FIREWIRE אחת לפחות. טוווח המחירים שאני מחפש הוא בין 300 ל500 שקל. תודה מראש למומחים!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים