מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. קניתי לוח אם חדש, מדגם K8NS של GYGABYTE, ומעבד את'לון 2800 64BIT. הבעיה שלי היא שכאשר אני מרכיב את הלוח אם עם המעבד והמאוורר היעודי של המעבד, ואז מחבר את כל הקומבינה הזו לחשמל - המחשב לא נדלק (המאוורר לא מסתובב ולא מושמע שום ביפ). הדבר היחיד שקורה הוא שנדלקת נורה אדומה על הלוח אם שלמיטב הבנתי אומרת שהלוח מקבל זרם חשמלי. אני וידאתי שהספק מחובר ללוח כמו שצריך ב-2 מקומות: החיבור הגדול שנותן חשמל ללוח, והחיבור הקטן יותר - המרובע (נדמה לי שהמתח שהוא נותן הוא 12V). בנוסף גם המאוורר של המעבד מחובר למקום שלו בלוח ו(אמור) לקבל חשמל ולהסתובב... ובכל זאת - המחשב לא נדלק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ללוח ג'יגהבייט GA-7DX_Plus יש הגנה מהתחממות יתר? הכוונה שלי היא לכיבוי אוטומטי של המערכת על מנת למנוע שריפת המעבד וכו' הסתכלתי באתר הבית שלו אבל אני לא יודע מה לחפש ... http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DX+.htm תודה מראש על העזרה ולתוהים מדוע אני מתעסק עם לוח כל כך ישן, אז קיבלתי במתנה ;D
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שתי זיכרונות 256 a data אני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד של 512 ואחר כך עוד אחד של 512 איך כדי לשים אותם במחשב 512 +256 512 +256 הוא 256+256 512 +512
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
gigabyte GA-K8NMF-9 האם זה לוח מספיק טוב בשביל לשים עליו את ה אחד מכפולי הליבה של AMD
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני עדיין לא הבנתי מה ההבדל בינו לבין אחיו הws ומעבר לזה אם יש לוח באותה רמה מחברה אחרת אולי משהו מוצלח יותר? תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחליף את לוח האם +המעבד מ-AMD ל-INTEL אנימחפש מעבד עד-600 ש"ח כפול ליבה כמובן שיהיה חזק במישחקים וכמו כן מחפש גם לוח-אם שמתאים למעבד INTEL ההעדפה ל-GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הP35 לבין הP43 ? מה יותר טוב DS3 או DS3L ? לקחתי גם זכרונות של G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ומעבד E8500. האם ישנו הבדל גם בין ה8500 ל8400 ? תודהה לכם !
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם ASUS M2A-VM 690G. יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 שלוקחים 1.8V. אני רוצה לקנות זוג נוסף של 1G כל אחד שלוקחים 1.9V. הלוח אם שלי תומך ב-1.9V או ב-2.1V? אני אוכל להשתמש בזיכרנות החדשים והישנים שלי ביחד? תודה רבה לעוזרים@!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח של ASUS (שמצויין בכותרת) אני מתלבט בין 2 מעבדים : סמפרון 3000 (1600MHZ) לבין אתלון 3000 (1800MHZ) . באתלון יש CACHE של 512 לעומת 256 בסמפרון . המחשב מיועד לעבודה משרדית (לא ברמה גבוהה) והלוח הוא לא OC בלשון המעטה ...שמעתי שהסמפרונים טובים ל-OC אבל נראה לי הלוח יגביל אותם ובכלל. האם ההפרש במחיר מצדיק קניית אתלון 3000 ? ההפרש הוא 150 ש"ח +- תודה .
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הלוח הוא msi k8n neo4 platinum
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום עברתי על כול הפורם ורציתי לדעת איזה זכרונות טובים לאוברקלוק איזה זכרונות טובים לא לאוברקלוק ומה אתם אומרים על זכרונות SAMSUAG ו KINGSTON תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום נכון להיום אני בOC של 4G עם זעכרונות של קינגסטון HYPERX 800 CL4 נכון להיום הם לא מספיקים בכדי לבצע OC גבוהה יותר אשמח להמלצות על זכרונות 1066 בכדי לצמצם מגבלת OC בגלל הזיכרונות
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול סיגייט 500 גיבייט סאטה 2. באתי לחבר להרדיסק שלי אסוס p4p 800 se הוצאתי את ההרדיסק הישן מהחיבור והחיבור יצא עם הפלסטיק של הסאטה שמולבש על הלוח אם ניסיתי להחזיר אך ללא הצלחה ו2 פינים יצאו לי. מה שאומר שהלך לי חיבור סאטה. חיברתי את ההרדיסק לסאטה 2 לחיבור השני והוא עובד. שאלתי היא האם יש אפשרות להלחים את הפינים השבורים ולסדר את הלוח? נגמרה האחריות. או שיש מפצל אמרו לי בתמיכה טכנית של סאטה. כמה הוא עולה ואיפה ניתן להשיג? והם זהאפקטיבי? כי אני רוצה לחבר את ההרדיסק הישן ולהעביר ממנו נתונים לחדש תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל בתוכנות ניטור (EVEREST, CPUZ), הוא לא מראה לי שום מידע לגבי הזכרונות. בCPUZ הוא רק מראה את כמות הזכרון, ובEVEREST בלשונית SPD הוא לא מראה כלום בכלל. הזכרונות שלי הם KINGSTON 256MB *2 DDR400. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-