עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  2. יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....

3. Started by yoni_r,

אני קונה מחשב אינטל ואני לא יודע מה כדי לי לקנות לוח עם תקן pci -x או לקנות עם agp מה כדי? ומה אתם חושבים על השילוש הזה 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box 1 ASUS P5GDC Pro Intel 915P LGA 775 1 GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit איך הלוח

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  4. Started by fatNjazzy,

עם תמיכת DDR 400 DUAL ארבעה חריצים מינימום. PCI רגיל. ציפ' מתקדם. רצוי LAN ו SOUND על הלוח. אשמח לכמה המלצות. רק לידיעה, הולך לשים עליו 2.6 GHZ ו 256X2 במהירות 400 כרטיס טלויזיה WINFAST וכרטיס מסך 6600 GT 256 MB. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by go_go,

מצאתי קובץ המתעד את כל המעבדים הקיימים,את כל הספציפיקציות הטכניות של INTEL ושל AMD לדעתי הקובץ צריך להיות ב"נעוץ" כדי שמי שרוצה לדעת משהו על מעבד מסויים יוכל לקבל את האינפורמציה אני מצרף את הקובץ "מורה נבוכים למעבדים" לשימושכם. go_go [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by mayfree,

אני מתלבט איזה מעבד לקנות למחשב למשחקים . את הפרש 200 השקלים בין ל-3000 ל-3200 עוד אפשר לספוג איכשהו, אבל האם כדאי להשקיע 400 שקל נוספים בשביל לעלות ל-2.4GHZ של ה-3500?האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש הזה?יש למישהו בנצ'מרקים של המעבדים הללו?? האם אפשר או צריך בכלל לעשות OC למעבדים האלה כי הבנתי שהם מתחממים מהר. שמעתי שללוח ABIT AV8יש בעיות תאימות עם הווינצ'סטר. האם זה נכון? שאלה נוספת:האם אפשר להשיג בארץ את ה-939/3500 NEWCASTLE?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by Rin,

יש לי כמה שאלות תאורטיות.. 1)אני זוכר שהיו פה כמה דיונים בקשר שאם שמים 4 סטיקים של 256 מגה בית של זכרונות 400 הרץ כל אחד, אז כולם עובדים על 266 משהו כזה.... בכאילו המהירות יורדת.. למה זה קורה? לא הבנתי את זה 2)יש לי מחשב חדש , תומך DUAL כמובן, יש לי סטיק אחד של 512 ואני רוצה להוסיף עוד.. אז אם אני יוסיך עוד 3 סטקים זהים ==> כלומר==> 4 סטיקים של 512 אז המהירות תרד כמו כשאמרתי ב 1? אם לא אז באיזה מהירות זה יעבוד כל ה 4 ביחד 1200 הרץ? (בכאילו DOBLE DUAL?) תודה לכל העוזרים.. פשוט מסקרן אותי

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  8. Started by exodia,

וכמו כן השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  9. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש וחצי קניתי מעבד AMD 64 2800, והרכבתי אותו על Abit KV8 Pro K8T800 Via Chipset. מאחר ולא היה ביידי יותר מדי כסף, קניתי סטייק זיכרון אחד בלבד של 256 מגה של A-Data מKSP. עכשיו, ברצוני להגדיל את הזיכרון. מאחר ואני מריץ AMD, אני מניח שאין יתרונות ב Dual Memory, ככה שחשבתי לקנות סטייק נוסף של 512 מגה של A-Data שוב, מ - KSP. שהתקשרתי להזמין, הם שאלו אם אני בטוח ששתי הסטיקים יעבדו ביחד. בדקתי את העסק באינטרנט ולא בדיוק מצאתי איזכור למידע כזה. האם ישנה סיבה כולשהי שהזיכרונות לא יעבדו ביחד (למרות שהם מאותה חברה, ולכן אני מניח שה Cas Latency שלהם זהה .. ) ? או שאולי ליתר ביטחון כדי ללכת על 256 מאותו סוג (למרות שאני משחק הרבה ).

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by The_overclocker,

הלוח שלי (EPOX 8KDA3J( עשה בעיות, קראתי שאת חלקן עדכון הBIOS אמור לפתור. עדכנתי אותו, וכשאני מפעיל את המחשב מופיעה מולי הודעה עם הBootBlock V1.0. בעקרון זה נועד על מנת לתקן מצב כמו שיש לי עכשיו, ולשחזר BIOS שנדפק מעדכון. הבעיה היא שזה לא עובד. ככל הנראה בגלל שהוא נדפק ממש חזק, ולכן לא מגיב לשום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו ? הרי אין אחריות על זה והם לא יחליפו לי. יש אולי איזו חנות\אדם שיכול לעזור לי לעשות Hotflash ?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  11. תקראו את זה: http://www.tomshardware.com/motherboard/20040119/index-12.html

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  12. מתי זה יוצא?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  13. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Chymes,

אני צריך לוח אם לא יקר במיוחד וללא כרטיס מסך מובנה. אבל הלוח צריך להיות טוב ל-OC.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by exodia,

השאלה למעלה...

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by thegodx,

תגידו כמה זיכרון אני יכול לנכניס על הלוח שלי? אני חושב שהלוח תומך עד 3 ג'גיה אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי במדוייק? (לוח גיגבייט K8NS עם NF3 הדגם שבחתימה)

• 6 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by rc_p,

יש לי מחשב AMD K7 2400+ XP והלך לי הלוח; ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח תואם למעבד שיש לי או לשדרג ולקנות לוח ומעבד AMD 64 או להגר לסביבת INTEL. מה שאני צריך זה המלצה על לוח אמין לכל האופציות. אני לא משתמש במחשב הזה למשחקים וגם לא לOC. האם הלוחות של INTEL (למקרה שאני מהגר לכיוון הזה) מומלצים? יש לי משיכה כלפי הלוחות של ג'יגה בייט.

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  18. האם התוספת של 70 ש"ח שווה את ה+Athlon64 3000 ביחס ל+2800 ? אני הולך לעשות OC. (מחיר של +2800 הוא 740ש"ח בKSP) עכשיו חשבתי על הלוחות אם האלה: 1) ABIT KV8PRO, ב480ש"ח. 2) ABIT NF8, ב520ש"ח. 3) MSI K8MM-ILSR, ב440ש"ח. 4) GIGABYTE K8NS, ב440ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  19. חשבתי על Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset והכרטיס מסך שאני לוקח זה זה: CLUB3D - Geforce 6800 (GT) 256MB DDR III - DVI/TvOut - RETAIL שהיה מתאים ללוח.... זיכרון גיגה... והארד דיסק 200GD S-ATA מה אתם אומרים בבקשה?

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by SuB,

שלום לכם! לפני כשבוע קרתה תקלה במחשבי. הספק החדש שוב פעם נשרף, ןלאחר בדיקה עם ספק אחר המחשב עדין לא פעל. לאחר מספר בדיקות שביצעתי לא הצלחתי לגלות את הרכיב הבעייתי והחלטתי לתת לזיגזג, שגם ככה היו אמורים להחליף את הספק השרוף (בפעם השניה ) למצוא את הבעיה. לאחר מכן קיבלתי מהם טלפון שהלוח הלך וכעת עלי לקנות אחד חדש אז כמו בכל נושא, אני מתייעץ איתכם באיזה לוח Socket 478 לבחור. אני מחפש לוח תקציבי (500 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה עשרות) כי אני יודע שהלוח החדש לא יוכל לשמש אותי במעבדי עתידיים של אינטל, שכן הסוקט שלהם שונה. בהצעתכם התחשבו ביכולות ה-OC של הלוח. ד.א - הלוח הקודם שלי היה Gigabyte 8PE667 Ultra II - בהחלט לוח חביב למרות הצ'יפסט הישן יחסית. הנה האפשרויות שהעלתי שעומדות בת…

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by tibia,

אני צריך לבחור מעבד למשחקים.... אני צריך לדעת מה עדיף בשביל משחקים 3000 754 או 939 3000 אם תוכלו תיעצו לי על לוח אם(gigbayte עדיף ? ) וזיכרון (512) אולי adata תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by LCD,

אני כבר כמה חודשים רוצה לקנות מחשב חדש ואבא שלי נוסע השבוע להונג קונג אז החלטתי להביא משם כמה חלקים: לוח: אני מתלבט בין 2 הלוחות החדשים של MSI ושל DFI עם ה-NF4-ultra וזיכרון אני מתלבט בין TCCD של OCZ או כל חברה אחרת לבין ה-VX החדש של OCZ... איזה לוח וזיכרון עדיף והאם יש סיכוי שהלוחות האלה כבר יהיו למכירה שם(בהונג קונג...)? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  23. +AMD Athlon XP 2500 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR PC3200 לוח אם : Epox EP8RDAE Nforce2 כרטיס המסך Gfoorce FX 5500 אינני עורק סרטים/ווידאו במחשב, וגם לא משחק, הוא משמש בעיקר לפיתוח תוכנות (Visual Studio .NET) חשבתי להוסיף עוד 512 מגה זכרון. 1. האם הבדל בביצועים יהיה מורגש, או שחבל על הכסף ? 2. אם אני מחליט להוסיף, האם כדאי 2 סטיקים של 256, או 1 של 512 ?, ואיזה סוג של זכרון ? (בדיוק מה שיש לי כעת ?) ושאלה ברשותכם לגבי 64 ביט : אם ארצה לעבור ל 64 ביט, פרט לכך שאצטרך להחליף מעבד, האם אצטרך להחלי גם את שאר החלקים ? (לוח אם, זכרון וכו') ? תודה !

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by yoni_r,

אני קונה מחשב חדש (אינטל) והמליצו לי לקנות את המעבדים עם חיבור ה lga וראיתי שהלוחות שמתאימים נראו לי זה ה- asus p5p800 intel 865pe או לוח אם אחר עם הצ'יפסטק 915 אך ראיתי שאי להם חיבור agp רגיל אלא חיבור pci express מה זה אומר... איזה לוח יותר טוב? ואיזה כרטיסים יותר טובים? והאם כרטיס agp מתאים לכניסה החדשה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. למחשב שלי שקניתי מזמן קניתי בנוסף (מן עסקת חבילה שכזו) זכרון 256mb ram, וכפי שלוח האם דורש DDR. הכל היה טוב ויפה. התקנתי בזמנו WIN98se והכל היה בסדר... ואז מתישהו התקנתי WINXP, ולאחר זמן מה שמתי לב שהמחשב אומר לי (ControlPanel -> System) שיש לי 224 זכרון, ולא 256. מוזר, לא? לפני איזה חודש קניתי עוד זכרון של 256 והוספתי אותו, ועכשיו במקום שהמחשב יציין 512mb = 512*2, הוא מציין 224+256 = 480mb. אני כמעט בטוח שאין בעיה עם הכרטיס הישן, כי מעולם לא הוצאתי אותו ממקומו ובמערכת ההפעלה WIN98se לא היתה את הבעיה הזו. מה לעזאזל קורה פה?? למה Winxp חושב שיש לי 224 כאשר Win98se אמר לי שיש 256? האם זה ישפיע על הביצועים או משהו כזה? לא שמתי את זה באגף של בעיות חומרה מאחר וזה נ…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים