עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

יש לי את הלוח הנ"ל עם מעבד 3200 ורציתי לדעת במידה וארצה לשדרג את המעבד, איזה מעבד יתאים לי ללוח ושיחשב לשדרוג רציני? או שכבר אין מה להשקיע בלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by Pease Brother,

אני לא רוצה לקנות מחשב חדש אז אני אשפר את נה ש יש לי טוב אז איפו אוכל להשיג זכרון 512 של SDRAM ובכמה ? והאם זה יתן לי בצועים טובים יותר? ב BF2 :'(

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  3. מה הם דפוקים אסוס? חצי עולם קונה את הלוח הזה והם עוד לא סיפקו דרייבר לויסטה!! יש רק דריבר אודיו בגרסת beta לויסטה, חוץ מזה כלום. מישהו רוצה לתקן אותי?

4. אהלן, אני התעניינתי לגבי מפרט מחשב לעבודה על תוכנת המאיה נכון לעכשיו אני מתחילה אבל אני רוצה להתמקצע בתחום ולכן אני מעוניינת במחשב שיאפשר לי לעבוד בצורה חלקה במאיה, לרנדר בצורה טובה פרוייקטים בצורה איכותית עם תקציב של עד עשרת אלפים שקל אתמול קיבלתי מפרט חדש ממישהו שמבין יותר בתוכנות וזה מה שהוא המליץ לי ביקורות הערות ושינויים יתקבלו בברכה Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ BOX, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 ASUS P5E64 WS EVOLUTION, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3554 WD 320GB 7200RPM 16MB RAID 1.2MTBF SATA2, יחידות 1 ¤380 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2463 WD 150GB 1…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Director,

יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by gilad4321,

אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. Started by wooda,

יש לי את הלוח אם של GIGABYTE: GA-8S648FX-L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלי, איך אני עושה את זה? אני צריך לעדכן אותו כי אתמול שידרגתי את הכרטיס מסך שלי (6800) מGF4MX, והוא לא פועל לי טוב (FPS נמוך מאוד), אני כבר עידכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז אמרו לי לעדכן את הביוס שלי.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by urielka,

מעבד לפחות אלתלון 1.4 (ghz) לא + יעני לא מעניין אותי כמה זה בדירוג+ עד 1.8 לוח אם עם תמיכה ב agp8x באם אפשר gf4 onboard

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב פשוט ואני רוצה לוח אם של EPOX שיש לן 4 IDE ו 4 S-ATA ויש לי עוד שאלה קטנה יש לוח אם עם PCI-E וסוקט 478 ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. מכיוון שיבואן Kingston אינו מיבא לארץ קיטים של שני מודולי זיכרון יחד ולטענתו אין שום הבדל בביצועי המחשב בהרכבת שני מודולים נפרדים רציתי לדעת האם זו גם דעתכם (נסיונכם) דורון

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by omer_xd,

שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב מ1 ג'יגה ל3 ג'יגה פניתי לאתר כי רציתי לדעת כמה דבר כזה יכול לעלות אם מישהוא יודע אשמח לקבל תשובה מהר ככל האפשר. בתודה מראש omer_

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by broke_overclocker,

אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....

13. מחפש לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... מצאתי את GA-EP45-DS3R של ג'יגבייט... נדמה לי שהוא עונה על הדרישות.... הבעיה שהוא קצת יקר למחשב בתקציב של עד 2.5K ללא ציוד הקפי... האם שווה להשקיע בו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by yossibivas,

האם אפשרי לחבר את כרטיס המסך לסלוט המשני ועדיין לקבל עדיין 16 ליינס? חיפשתי תשובה בחוברת הוראות ובאתרים ואין תשובה. כנראה אף אחד לא עושה את מה שאני רציתי לעשות...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by leebanami,

שלום אני צריך לוח אם טוב ל OC המפרט שלי עכשיו הוא.. אני מודע לצוואר בקבוק הענק שניגרם בגלל המעבד לכן אני קונה לוח אם בישביל לעשות OC ובחופש הגדול אני יקנה מחשב חדש.. תודה לעוזרים...! ד"א זה המחשב שאני קונה בחופש.. מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Asus P6T Deluxe ¤1674 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31300 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD642JJ זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤1063 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-6GBNQ מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D A…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by swisaman,

היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by norm,

היי לכולם, אני מחליף את חלקי הליבה במחשב שלי והחלטתי על המעבד שבכותרת. הייתי רוצה לקבל המלצות ללוח אם שיענה על הדרישות הבאות: USB3 שיתחבר לחיבור הקדמי של המארז, ESATA כנ"ל (פחות קריטי), לא מתכנן OC בכלל (ולכן בחירת המעבד), הכרטיס מסך שיש כרגע זה HD4870 (ישן אבל כרגע מספיק לי, בטח ישודרג עוד איזה חצי שנה), לא ככ חשוב לי חריצי PCI, אבל נראה לי שיהיה לפחות אחד למקרה שהכרטיס רשת המובנה יחליט שהוא מת (כבר קרה לי פעם). תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. gigabyte GA-K8NMF-9 האם זה לוח מספיק טוב בשביל לשים עליו את ה אחד מכפולי הליבה של AMD

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. אני לא מוצא מידע על זה אני יודע של INFINITY כן יש SATAII אבל ל LANPARTY אני לא בטוח ואני קונה לוח כזה וכונן SATAII ככה שבבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור או הוכחה אחרת שיש בלוח הנ"ל SATA II זה יעזור מאוד. תודה.

21. Started by zx12rr,

אני מרכיב מערכת HTPC אם הלוח של SAPPHIR דגם AM2RS690MHD קישור לאתר יצרן http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=178&grp=6 עכשיו הכול עובד סבבה חוץ מבעיה שהביוס השתגע כלומר הטמפרטורה קפוא על 30 מעלות וכול מיני דברים כאלה אני מקבל את הודע הבאה שהמחשב עולה VERIFYING DMI POOL DATA K8 NPT DATA CHANGE... UPDATE NEW DATA TO DMI עכשיו המחשב נכנס לווינדוס והכול עובד בסדר אין בעיות אבל ההודע הזאות משגעת אותי ואני לא מצליח למצאו עידכון לביוס שיכול להיות פתרון לבעיה השמח לשמוע אם למשהיו יש ראיון לפתרון או מושג מהיכן אני יכול לעדכן את הביוס של הלוח תודה מראש לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by liortaib,

שלום לכולם ובוקר טוב אני עושה מדי פעם בדיקת מאמץ למעבד לראות עם הוא תקין.....היום התחלתי לעשות ואני רואה שהמהירות של השוענים לא עוברת את ה 2.66 המפרט בצד.... והינה תמונה מישהוא יודע למה...?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by ZXY1,

שלום עברתי על כול הפורם ורציתי לדעת איזה זכרונות טובים לאוברקלוק איזה זכרונות טובים לא לאוברקלוק ומה אתם אומרים על זכרונות SAMSUAG ו KINGSTON תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. הבנתי שיש דגם עם 1mb cache (2.2ghz), ואחד עם 512kb cache אבל עם 200mhz יותר. (2.4ghz) 1) האם יש הבדל משמעותי בינהם? 2) על מי מהם הייתם ממליצים? 3) האם ישנן השוואות בינהם? תודה רבה, יניב

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by lironz1,

שלום, ברשותי לוח אם מדגם 965 של INTEL. כיום יש לי מעבד מסוג E6300 וברצוני לשדרג לQ6600, שאלתי היא האם המעבד יפעל על הלוח או שעלי לשדרגו? אשמח לתשובה מהירה, לירון.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים