מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני צריך לוח שיהיו בו את הדברים הבאים : 1. RAID. 2. CROSSFIRE. 3. יכולת אוברקלוק טובה. צריך תחליף שיעמוד בדרישות בנ"ל. אשמח לשמוע את עצתכם.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לאחרונה לקנות את חלונות 7 ולשדרג את המערכת הקיימת. הבעיה שמונעת ממני לעשות זאת היא שאיני מוצא בשום מקום דרייברים ללוח האם שלי עבור חלונות 7. לוח האם שלי הוא: Asus P5LD2-SE הצ'יפסט הוא 945. המעבד שלי הוא Conroe E6300 1.86, זיכרון יש 3GB וכרטיס מסך HD4350, כך שמבחינת חומרה לא צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת. באתר של ASUS אין דרייברים לחלונות 7, יש מקסימום ויסטה. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
בוקר טוב, על אילו לוחות אתם ממליצים למעבד Core 2Dou E6300 בתקציב של 700 +- ש"ח הערות-אין כוונה לOC או לשימוש בשני כרטיסי מסך,אין גם צורך בכרטיס גרפי ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הי יש לי לוח אם של אינטל DH61WW שהגיע לי עם מפרט חדש שקיבלתי, המעבד הוא i5 2.9 ויש לי שני זכרונות של KINGTSON 2GB DDR3 1333. יש לי כמה שאלות, הצרכים של המחשב זה גיימינג כבד ואני הולך לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס מסך חזק בתקציב של 800 שקל בערך של NVIDIA. האם הלוח אם מתאים לי? אני לא בקיא בעניין אבל האם הוא טוב ויספיק לי? אילו חסרונות יכולים להגרם ממנו והאם שווה לשדרג אותו? יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 OEM Premium32BIT ואמור להיות לי 4 GB במחשב אני רואה רק שלוש וחצי מנוצלים , למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
א.האם זכרונות בעלי תזמונים שונים (CL) יכולים לעבוד בDUAL ? ב.האם זכרונות מחברות שונות יכולים לעבוד בDUAL?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חייב הצעה ללוח אם טוב לOC ושיהיה טוב למיחשקים והביצועים שלו גם אין לי הגבלה כספית... עם מעבד 2500+
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
זה הלוח שלי H67M-V של FOXCONN לינק לאתר היצרן http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000520 א. איזה סוג של זכרונות מתאימים לי ?? ב. במצב הנוכחי במפרט הקיים אם אני יוסיף עוד סטיק של 4GB זה יועיל לי במשהו? האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים? או במהיאות המחשב למשל בWINDOWS? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי). מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה. הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת. זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) …
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
סוף סוף הם עידכנו את הטבלה יש את הקור 2 והאטלונים שלא היו בקודם תהנו http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=464&chart=174
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אהלן חברה אני צריך קצת יעוץ. יש לי כרגע 512 ראם - שני סלוטים של 256 DDR400 של סמסונג. אני רוצה להשלים לג'יגה ראם עם עוד שני כרטיסים זהים. הבעיה היא שלאף חנות כמעט אין אותם. חיפשתי גם בזאפ וקיבלתי רשימה של חנויות באינטרנט שרשום שיש להן את המוצר במלאי, אך לאחר שהתקשרתי הסתבר שאין. מצאתי רק מקום אחד שבו יש רק כרטיס יחיד, ואני זקוק לשניים. רציתי לדעת אם תהיה בעיה כלשהי אם אשים במקום הסמסונג כרטיסים מאותו הסוג רק של יצרנית אחרת, קינגסטון נגיד. אם אני לא טועה, לוח האם שלי הוא אינטל D865 PERL
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי קניית מחשב חדש, האם זכרון של חברת סמסונג הוא בסדר? האם יש איתם בעיות? אני שואל מאחר שלא ראיתי שסמסונג היא חברה כל כך חזקה בזיכרונות ..
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D865GBF עם 4 סלוטים לזכרון החלפתי 2 שהיו DDR400 256MB ל2 Elpida EBD52UC8AMFA-6B 500MB כך שכרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון (ב2 סלוטים האחרים היה לי ונשאר 2 של 500 A-Data שרשום שהם PC3200 200 MHz האם שדורגתי מ1.5 ל 2 או שהורדתי את המהירות ובכך לא הועלתי? להשאיר או להחזיר? :-\[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 15:26:49 אני חושב שהזכרון החדש איטי יותר אבל לא סגור על זה...
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם ל: Pentium III Xeon 677 Mhz Two וג'יגה זכרון ECC תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Hi, I didn't find compare review between this two memory, so poured your knowledge: Which one better on platform gigabyte DS3P , E6400 ? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL4 XTC http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 http://www.gskill.com/en/f2-6400cl4d-pk.html Price tag is almost the same.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוח GA-945P-S3 לבין asus p5ld2 מה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש לא משהו רציני. ואני צריך לוח אם עד 400 שקל מKSP. עדיפות לגיגה בייט. המערכת המתוכננת E5200 או E2200 2 גיגה ראם וכרטיס מסך 9400GT. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L rev2.0 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629 וזכרון OCZ Reaper Edition 4x1GB 800MHz 3-4-4-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition שאלתי היא איך אני אמור להגדיר את ה-CL בביוס? כי כרגע לפי CPUZ זה על 5-5-5-15. לא מצאתי בביוס את המקום לשינוי ה-CL. כמו כן, האם אני אמור להגדיר לו את המתח או להשאיר על AUTO? הזיכרון אמור לעבוד על 2.25V והלוח הוא על 1.8V. אני לא רוצה לעשות OC אני פשוט רוצה שהזיכרון יעבוד במפרט האמיתי שלו... תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 256X2 DDR400 שעובדים ב 266 MHZ על הלוח של ABIT NF7. לפי מה שראיתי ברשת ובמניואל, רק שתי חריצים עובדים ב 400MHZ, ולא הצלחתי להבין איזה מהם... בכל מקרה, יש לכם רעיון איך לגרום לזיכרונות לעבוד ב 400? ניסיתי שילוב של כל החריצים , וזה עדיין לא עזר. הזיכונות תקינים , ועבדו ב 400 במחשב אחר. תודה
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לאיפוקס: תפעילו את תוכנת ה Magic Bios של הלוח, מצאו הורידו והתקינו את הביוס.. * נוספה מכפלה 9 * AGP SIZE על 128 מגה דיפולט * תיקון באגים של כרטיסמ סך וXP * אצלי: יציבות הרבה יותר טובה באוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ללוח ג'יגהבייט GA-7DX_Plus יש הגנה מהתחממות יתר? הכוונה שלי היא לכיבוי אוטומטי של המערכת על מנת למנוע שריפת המעבד וכו' הסתכלתי באתר הבית שלו אבל אני לא יודע מה לחפש ... http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DX+.htm תודה מראש על העזרה ולתוהים מדוע אני מתעסק עם לוח כל כך ישן, אז קיבלתי במתנה ;D
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-