מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.digit-life.com/news.html?101720#101720
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
AMD 64 2800 Athlon מגיע בביצועים לרמה של P4 2.8?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כאשר אני מסתכל בתוכנות ניטור (EVEREST, CPUZ), הוא לא מראה לי שום מידע לגבי הזכרונות. בCPUZ הוא רק מראה את כמות הזכרון, ובEVEREST בלשונית SPD הוא לא מראה כלום בכלל. הזכרונות שלי הם KINGSTON 256MB *2 DDR400. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי). מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה. הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת. זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) …
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, בהנחה ומתקינים זיכרונות SDRAM במהירות 133Mhz בלוח אם של 100Mhz בלבד, האם בהכרח יש סכנה ? האם המחשב לא יעבוד ? ואם כן יעבוד, האם הוא יעבוד חלק או עם איתחולים לא צפויים ? :-[ תודה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת??? אם כן אז מישהו מכיר את אתר הבית שלהם?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע באיזה כרטיס קול הוא מצוייד? אל תגידו לי AC97 כי זה משהו כללי מדיי. אני צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס קול.. לא, אני לא צריך דרייברים לזה (כי דיי ברור שאמצא אותם בחבילת nforce של nvidia), אלא אני צריך לדעת את הדגם למשהו אחר האם זה ALC650? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4-S533-X עם מעבד סלרון 2.4 הייתי רוצה לדעת למה זה טוב לעדכן את הביוס למה זה יכול לגרום והאם אפשרי להחזיר את זה למצב הקודם בקלות אני יודע שבא עם הלוח כל מיני כלים לשיחזור (בקאפ) של הביוס וגם תוכנת עידכון קלה אבל בתחלס למה צריך לעשות את זה? אני עובד עם מעבדים עוד מתקופת הסלרון 333 (לפני 4 שנים) ולא החלפתי להם תביוס ולא כלום..
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב בעל פנטיום 4 ישן (אני לא יודע אם זה 423 או 478) וזיכרון RDRAM 128 והוא רוצה להוסיף אבל זה יקר מדיי ולא כדאי אז חשבתי על להחליף לו לוח אם ולקנות זיכרון DDR חדש וזול יותר. איזה לוח אם ואיזה זיכרון כדאי לו לקנות. בתודה מראש פני
-
אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חייב הצעה ללוח אם טוב לOC ושיהיה טוב למיחשקים והביצועים שלו גם אין לי הגבלה כספית... עם מעבד 2500+
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: לוח אם: Gigabyte 7VTXE+ שפועל בבאס של 266 עם BIOS מעודכן לגירסת F5 מעבד: AMD Athlon XP 1600+ שבא עם גוף קרור אורגינלי של AMD (כלומר שיש עליו את הסמל של AMD) זיכרון: Mushkin High Performance CAS 2-2-2 256MB ספק של Enermax 350W עם 2 יציאות לקירור מארז של TASK עם 2 מאווררים לכניסת אוויר מקדימה ו-2 מאווררים ליציאת אוויר מאחורה. עכשיו, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד יותר חזק, והבעיה היא: שבאתר של Gigabyte רשום שהלוח אם שלי תומך עד למעבד של Athlon XP 2600+ עם BIOS מעודכן לגירסה F6a (זו גירסת בטא) http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VTXE+.htm ובאתר של AMD רשום שהלוח אם שלי תומך עד מעבד Athlon XP 2100+ עם BIOS מעודכן ל…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד החדש של Intel שהוא הPrescott ויש לי את הלוח אם של ABIT שהוא IC7-MAX3 אז רציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם הזה?... והאם הקירור הזה ZALMAN CNPS7000A-CU יצליח לקרר את המעבד?... כי אמרו לי שהמעבד הזה מתחמם עד ל70 מעלות ??? ??? ??? ועוד שאלה קטנה האם המעבד הזה טוב למשחקים??? :-[
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות שילוש חדש ויש לי מיש שירקיב אותו במארז אני די נעול על פנטיום אבל גם AMD בסדר אני צריך לוח אם כרטיס קול הכי טוב יחסית לOB שיהיה 5 ערוצים ולפחות 4 PCI רצוי שיהיו כמה שיותר סלוטים לזיכרון ושיהיה טוב לOC בעתיד מעבד אני חושב ש P-4 2.4 800MHZ 512CACH יספק אותי במיגזר הפנטיום ו 2500+ אם מדובר על AMD זיכרון 400 אבל סטיק 1 של 256MB גם די טוב ועמיד ל OC הארד דיסק ברור ש 7200RPM ורצוי 8 BUFFER אני ממש מיתלבט לגבי הלוח תנו עצות
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלןם חברים אני די חדש פה ,אבל יש לי שאלה, ראיתי ב PCH לוחות חדשות של ALBATRON ל AMD64 נראה נחמד ו משהו חדש, מה אתם אומרים שווה ?? גם לא כל כך יקר גם יש אתר הבית של ALBATRON עדיין נראה נחמד אז מה אתם אומרים??שווה??
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב ישן PII 350 שיש עליו 3 הארדיסקים וסידי והוא מחשב להורדות, הוא כל היום עובד ומוריד מהאינטרנט עם תוכנות פתוחות, כך שהמחשב שלי ושאר המחשבים בבית פנויים לדברים אחרים. עכשיו, כשהרכבתי את המחשב, שמתי לב שבלוח שלו יש בחיבורי IDE את כל הפינים, ולכן לא הצלחתי לחבר שם כבל IDE של 80 פינים, כי יש לו מחסום כזה (פין חסר/ממולא) ולכן אי אפשר להכניס אותו שם. אז חיברתי את ההארדיסקים והסידי על כבל 40 גידים ושמתי לב שקצב ההעברה ברשת מאוד איטי, משהו כמו מגה לשניה. זאת לעומת קצב ההעברה בין כל שאר המחשבים - 10 מגה לשניה. רציתי לדעת האם המגבלה נוצרת בגלל הכבלים של ה-40 גידים והם בעצם הצוואר בקבוק פה, או שזה בכלל בגלל שמותקן שם Win98? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קיבלתי הרבה תגובות שליליות לגבי הלוח אם במחשב החדש שלי(בפורום מפרטים),אשמח לדעת מה בדיוק לא בסדר איתו: לוח אם GIGABYTE K8VT800+SB+LAN+SATA(S-7 המעבד הוא amd 3000 64bit
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-