עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dranzer,

לאחרונה נשרף לי הלוח אם מסוג asus m2n-e וכנראה שלא יחליפו לי אותו כי קרה לו משהו... אבל זה לא משנה. יש לי מעבד AMD 5200+ . אני מחפש עכשיו לוח אם טוב ברמה של הלוח שהיה לי.. ואוליי גם לשדרג לאיזה כרטיס HD4830.. הטווח מחירים שלי זה גג 500 עם חריגה אוליי ל600 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. מה ההבדל בין המעבדים החדשים של amd לבין הסדרת Q של אינטל?..????

3. אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. אני בהתלבטות לגבי הרחבה ל-1GB. יש לי 512 כרגע שזה לא מספיק היום אני יודע.. מצד שני יש לי מחשב די ישן AMD 2800+ (64). עכשיו השאלה זה אם זה משפיקע משמעותית בהרצת תוכניות ופעילות בוינדוס למה לוקח לי הרבה זמן להפעיל תוכנות ומעבר בין תיקיות גם לפעמים נתקע קצת.. ושאלה אחרונה.. אני רוצה לנצל את ה-Dual ולהוסיף עוד סלוט של 512. אבל אני לא יודע איזה זכרון יש לי עכשיו וכמה DDR. הנה תמונה מ-EVerest: תמונה מ-CPU-z קיצור איך אני יודע מה לקנות..? או שכדאי פשוט לקחת לחנות את הכרטיס שיש לי עכשיו..? תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR-RAM ואני שם לב שכשאני משחק BF1942 למשל קורה משהו מוזר: כתוב שהוא משתמש בכ-350 מ"ב אבל איפה שכתוב כמה זיכרון כללי נשאר כתוב שיש 20-60 מ"ב פנויים. יחד עם כל התוכנות האחרות זה מגיע לאיזה 400 מ"ב מקסימום וה-Kernel לוקח עוד איזה 40 מ"ב. אז איך זה הגיוני שלא נשאר עוד הרבה פנוי? Win XP.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי את הלוח הנל יש לי 3 פי סי אי אקספרס ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים כרטיס מסך בתור מנוע פיזיקלי גם ללא סלי וללא קשר לכרטיס שיושב לי על הסלוט כרגע וקצת הסבר על הטכנולוגיה הזאתי תודה מראש לכול העונים

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  7. עבור המפרט שרשום מטה , יש לי סטיק זכרון אחד של 512 במהירות 400 כבר במחשב. והיום קיבלתי עוד 2 סטיקים כל אחד של 256 במהירות של 333. השאלה שלי היא מה האופציה הכי טובה לשים את הזכרונות הללו ? האם עדיף להשאיר סטיק יחיד או לשים עוד סטיק אחד של 256 בנוסף ל 512 או לשים עוד שניים של 256 בנוסף ל 512. (אני חייב לציין שבעבר כשהיה 3 סטיקים אז זה גרם לבעיות , אך אותם סטיקים הוחלפו בחדשים). האם עדיף לרכוש סטיק חדש נוסף של 512 ולשים בנוסף לסטיק הקיים ? המחשב עצמו משמש לעבודה עמוסה של תוכנות מוסיקה. המפרט - לוח-אם - Gigabyte GA-K8NS מעבד - AMD Athlon 64 +3000 זכרון - סטיק יחיד DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח - Hitachi Deskstar Sata 160Gb 7200rpm 8mb + Hitachi Deskstar Sata 80Gb 7200rpm 8mb כרט…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  8. שלום לכולם! אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. אני מתלבט בין 4 המעבדים הבאים, ואני לא בטוח מה ההבדלים בניהם - כולם של אינטל: ה4400, ה4500 ה6650 ה6750 עכשיו, למרות שרשמתי בתקציב 800 שקל, אם אין הבדל משמעותי בביצועים של המעבדים, ואני יכול לחסוך בהפרש כדי להשקיע ברכיב אחר למחשב, הייתי רוצה לדעת , ומצד שני, אם יש מעבד אחר שלא כללתי והוא יותר עדיף לי מבחינת ביצועים אבל עובר בקצת את התקציב, אני גם אשמח אם תמליצו לי עליו. תודה לכל מי שיענה ושנה טובה!

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by smit,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב מבחינת ביצועים ל 64BIT SOCKET 939... לדעתי, ASUS A8V Deluxe VIA K8T800 Pro 939-pin הוא חזק מאוד והמחיר שלו זה 970 שקל.. אם יש לכם דעות לגבי הלוח או שיש לכם לוחות *זולים* יותר אבל ברמת ביצועים שווה או אף טובה יותר בבקשה תנו לי לדעת תודה מראש אנשים!

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by ben_re0,

שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בסיסי בימים אלו (E2160 או 4200+) ונתקל כל הזמן בתגובות של תמתין חודש, גג חודשיים יוצאים מעבדים חדשים והכל עומד להשתנות: באותו מחיר שתקנה היום את הבסיס תוכל לקנות את סדרת E4XX... יש טעם לחכות? התגובות האלו מציאותיות? תודה, בן.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Vidati,

יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.

13. Started by crovei,

אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by SuperDuper,

האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by Jenia24,

זה המיפרט שלי כרגע AMD 3200+ לוח אם של FOXCONN X1600P 1GB Ram. עכשיו ראיתי באיזה אתר מעבד 3600 X2. ב260 ש''ח. האם זה יהיה שידרוג משמעותי? ראיתי בבאנצ'ים שהוא אוברקלוקר לא רע ואפשר בקלות להגיע אתו לרמה של 3800 X2. עכשיו האם זה שדרוג שווה כי ת'אמת אני מרגיש שהמעבד כבר לא סוחב.

16. הלוח שלי הוא P4SGX-MX ורשום : SDRAM and DDRAM COMBO P4SGX-MX has two DDR sockets and two SDR sockets that support up to 2GB non-ECC PC2100/PC1600, max. PC2700(Verified by ASUS) or PC133/PC100 SDRAM DIMMs. האם זה אומר שאפשר להשתמש בהם במקביל?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

בSLI ‎של 7600GT

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by dorbe,

יש לי לוח אם של MSI דגם 915P http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1433 כרגע יש לי 2 זכרונות מסוג DDR400 בגודל של 512 מגה כל אחד. אני רוצה לשדרג את הזיכרון לנפח של 2 ג'יגה וראיתי שהמהירות המקסימלית שהלוח שלי תומך ב DDR2 היא 533, הבנתי שאם אני קונה זיכרון במהירות גבוהה יותר (667 הכי זול ) הוא יעבוד במהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך, אבל השאלה היא האם למרות זאת הוא יוכל לעבוד ב DOAL ולא יהיו עם זה שום בעיות מיוחדות? ועוד שאלה קטנטנה האם הזכרונות של סמסונג מומלצים או שכדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת קינגסטון? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by ronen_sig,

http://www.xfxforce.com/en-gb/products/motherboards/GeForceseries/GeForce%C2%AE%209300.aspx#4 בנוסף יש לי שאלה, אני לא יודע אם הדרייורים של הכרטיס מסך פועלים/הותקנו כמו שצריך ואיך אני יכול לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. המעבד ולוח אתם רואים בצד... והזכרונות הם 256*2 של ספקטק spektek משהו כזה שימו לב שמעבד בא עם קירור חדש... ולא מה שבא איתו אשמח שתגידו לי כמה הכל שווה וכמה כל חלק בנפרד

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by death_star,

יש לי Q9450 על לוח אם DS3L. בזמן מאמץ כבד (בעזרת התוכנה ORTHOS) אחת הליבות הגיעה למקסימום של 65 מעלות, כשהוא לא במאמץ הליבות על פחות מ50 מעלות בממוצע. יש לי כבר קירור למעבד ו2 מאווררים במארז. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר או שאפשר לחיות עם הטמפרטורות האלו?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. א.איזה זכרונות טובים של 2X2048 יש במחיר של עד 1500 שקל? ב.האם צפויה רדית מחירים ל-ddr2 בזמן הקרוב?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by shlomiu,

1. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב לצי'פסט 965 (לוח DS3), במחיר סביר ומאיפה? 2. האם ה- DS3 תומך במרובעי ליבה? לגבי ה- DQ6 זה מצוין בפירוש. 3. האם הזיכרונות האלה טובים יחסית לכמות של 2 GB? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 איך זה שהם כל כך זולים? ומה אומרים התזמונים? ככל שהם יותר נמוכים זה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. Started by Yoav,

אני מתכוון בקרוב לשדרג P3 1GHZ שמריץ XP מ128SDR ל256MB SDR. שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין זיכרונות100MHz לזיכרונות 133Mhz ועד כמה ההבדל הזה חשוב?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  25. Started by comablack,

יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים