עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה לפני שנתיים קניתי את המחשב שלי עם לוח אם INTEL MERRAVILL- 2 הזכרונות שלו הם זכרונות RD-RAM(800 mhz( עכשיו יש לי בעיה כי אני רוצה לשדרג את המחשב והזכרונות עולים ממש הרבה למשל אם אני רוצה להוסיף 256 זה 650 שקל הכי זול שמצאתי ובגלל שאין לי כוח לשדרג כל שני וחמישי אז אני רוצה לקנות 512 שזה יוצא לי 1300 שקל!!!! כמה אנשים הציעו לי להחליף בכלל את הלוח אם ואת הזכרונות וזה יעלה לי כמעט אותו מחיר........ האם זה שווה? זכרונות RDRAM מאוד חזקים ויהיה חבל לוותר עליהם מצד שני הכסף........... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום לכולם רכשתי לפני כשלושה שבועות את הלוח של asus (מופיע בחתימה) רק שלושה שבועות עברו והמאוורר שעל הצ'יפ מרעיש כמו איזה בית חרושת וכל פעם אני צריך לתת לו נגיעה כדיי שהוא יסתום עכשיו זה כבר לא מפסיק!! מה אתם אומרים אפשר לשלוח מייל לאסוס על זה? מה אני יכול לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by hellspawned,

יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי במחשב 1GBX1 667MHZ CL5ת ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. רציתי לדעת מה ההבדל בין 1GBX2 לבין 1GBX2KIT? תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. השאלה הכותרת שווה להשקיע עוד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by shimi58,

רכשתי לוח אם של גיגאביט ע"ג האריזה מופיעה הדגם אך על הלוח עצמו מספר הדגם לא מופיע (מוטבע) האם הלוח הינו זיוף.באתר של החברה מופיע הדגם גם על לוח האם.תודה על העזרה הלוח נקנה באחת הרשתות הידועות למחשבים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by 1gnition,

היי, הסתכלתי על הבנצ'מארק של Tom's Hardware וראיתי של-AMD Athlon 64 x2 4800+ יש שלושה דגמים: (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (G1) Brisbane, (65 nm) 2500/200, NF590, 714 ההבדלים בבנצ'מארק הם עצומים, והייתי רוצה לדעת מה כל שאר המספרים האלה אומרים. אני מניח ש-NF590 מתייחס ל-Chipset אבל אני לא יודע כלום לגבי כל השאר. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by baruch,

שלום לכולם. אני מעונין להוסיף למחשב שלי צ'יפ של 512 MB ואני צריך עזרה בבחירתו. כרגע יש לי את הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_703&products_id=6788 אני מעונין,מן הסתם בזכרון שיתןן ביצועים טובים ביחד עם הזכרונות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

מה זה יחסי זכרונות ואיך אפשר לשנות את זה (ומה עוזר שמשנים אותם..)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. א.האם זכרונות בעלי תזמונים שונים (CL) יכולים לעבוד בDUAL ? ב.האם זכרונות מחברות שונות יכולים לעבוד בDUAL?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by TeaTime,

הזמנתי לאחרונה את הGEIL DDR 3500 היום חזרו אלי מהחנות אמרו שאין להם GEIL במלאי וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב הנחתי שהחנות לא מחזיקה אותם במלאי כרגע אז החלטתי לפנות לחנות אחרת ושוב אותה תשובה- אין GEIL ולא צפוי להיות האם זו מיקריות? מישהו יודע משהו על זה? לא בא לי לשלם עוד 100 שקל על המושקין או הקורסייר המקבילים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. אני מתחיל לגבש לי מחשב מבוסס קונרו E6600 וראיתי שלוחות האם האיכותיים תומכים בבאס של 800MHZ ו 1066MHZ. השאלה היא מה צריך להיות השיקול שלי בקניית זיכרון (אני לא מתכנן OC, אולי רק משהו מינימלי): האם רק זכרון במהירות 1066MHZ ימצה את מלוא הפוטנציאל של הלוח והמעבד ? אם אני קונה זכרון 800MHZ האם זה אומר שהמחשב יעבוד יותר לאט ממה שהוא יכול ? מה כדאי לקנות מבחינת זיכרון ?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

מההבדל בין q6600 box ל-q6600 tray? יותר קריר? יותר מה? q6600 box עולה יותר מה-tray ולמה זה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. אז ככה, מעבד: Q6600 זכרונות PLATINIUM של OCZ 1000MHZ 4GB כ.מסך ULTRA 8800 של לידטק. זה בערך מה שחשוב+שתי HD מחוברים בRAID. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם,החלטתי במחשבה לעתיד לא לקחת לוח SLI ובמקום להוסיף עוד כרטיס בעתיד אני פשוט אקנה כל פעם את ההכי חדש עקב סוג של קומבינה שיש לי. לפיכך, אשמח לקבל המלצה ללוח אם עם DDR3 אשר יתמוך את הזכרונות DDR2 שאני משתמש בהם היום. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?

17. מעוניין לקנות כרטיס זכרון sdram 128Mb לפנטיום 3 + התקנה בבית הלקוח יש הצעות.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by orca2000,

היי אנשים, אני מחפש המלצות ללוח אם שיעמוד בתנאים האילו : 1.הרחבה עד 8 גיגה זכרון 2. כרטיס מסך ONBOARD 3. תמיכה באפשרות שדרוג עתידית לארבע ליבות 4. Gigabit LAN ושהמחיר יהיה עד 800 ש"ח OC לא משחק תפקיד בחיפוש !!!

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  19. תעזרו לי!!! אני חייב לדעת בהקדם האפשרי לאיזה לוח אם ישנם ביצועים טובים יותר..... A7V8X או P4533-MX ? על שניהם אני רוצה לשים אותם מעבדים .. כלומר AMD 2.4 וP4 2.4 : כרטיס מסך geforce 5200 fx וזיכרון 512MB ... על הAMD יש 400 DDR ועל הP4 יש 333 DDR בבקשה תגיבו רק על הלוחות האלה ואל תציאו לוחות כמו ABIT אני חייב לדעת בהקדם האפשרי איזה מבין ההרכבים יותר מוצלח עם "אותה" החומרה... תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. סוף סוף אנחנו נחשפים ליותר מידע (עדיין אין בנצים) פרטני על המבנה של המעבדים החדשים שעוד שנה כולנו נקנה אותם http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/what-you-need-to-know-about-nehalem.ars http://realworldtech.com/page.cfm?ArticleID=RWT040208182719

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. יש לצין שהמחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים יחסית. אם התשובה חיובית אנא המליצו על לוח כאשר המעבד הוא כפול ליבה של אינטל 2.8 (אגב, בין 2*1מגה לבין 2*2מגה יש הבדל משמעותי ?) . תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  22. Started by DarkFire,

ASUS ממשיכה בלוחות העל שלה .. עכשיו עם לוח ה Ai עם הצ'פסט החדש X38 ... תהנו

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by Discreet,

שלום לכולם. יש לי מעבד פנטיום 4 1.8Mhz ורשום עליו 400Fsb ברצוני לבנות לאחותי מחשב הבעיה שהלוח אם שיש לי רשום עליו 533fsb או 800fsb יש מצב כלשהו שהמעבד יעבוד עליו?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. ראיתי ש bug2000 רשם הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by gilad4321,

אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים