עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lior46,

?P5VDC-MX של אסוס או ?775Dual-VSTA של אסרוק.איזה מהם עדיף? אם יש לי מעבד 531 של אינטל

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. מה דעתכם על הזכרונות האילה? GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 אשמח לשמוע דעתכם + הצעות תודה ניר

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. ב- bios הטמפ' היא סביב ה- 35 ב- אוורסט 70 למי להאמין ?

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Meir787,

האם כדאי לי לקנות לוח אם של ELITEGROUPE וזכרונות של TWINMOS ? החברות האלה אמינות ?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by SaarD,

יש לי AMD 55-FX Asus sli deluxe corsair twinx pro 3200 led 1gig וכל פעם שאני מריץ את PCMARK04 הוא נתקע בזכרונות משום מה אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אני קניתי לפני כשנה מעבד e6750 יש לי כ.מ. 8800gt יש לי צאוור בקבוק? אם כן על איזה מעבד היתם ממליצים לי.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by Chura,

שלום האם הבדל הביצועים בין ה6600 ל 6700 מצדיק הפרש של 450 שח ? בנוסף האם הלוחות שיש היום טובים מספיק או כדאי לחכות לדברים טעימים יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by mxL,

חיפשתי את הלוח האם הזאת ולא מצאתי. אולי חיפשתי לא טוב. אולי מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. צריך המלצה ללוח אם ל-dirctx10 בנוסף שיתמוך במרובעי ליבה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Or_s2006,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. אני מתלבט בין c2d6320 לבין amd 5600 הבעיה שלי היא מה כדי לבחור אם אני רוצה לעשות o.c (מה הפוטנציל שלהם) ומה עדיף מבחינת הארכיטקטורה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by huhxd,

שלום, אשמח לדעת איך מעדכנים את הביוס. הלוח המדובר הוא P35C-S3. מה אני אמור להוריד מהאתר? איזה מהעדכונים? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2632 תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by ofsher,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3364224,00.html עכשיו אפשר להחליף את ה 939 האיטי לX2 מהיר

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא למעבד: אם אני קונה מעבד של אינטל 2400 או 2600 ht (כרגע יש לי 2000 מגה הרץ) מה צריך לעשות כדי להכניס תמעבד החדש להוציא תישן מהסוקט להרים למעלה לשמור ואז תשני פשוט להכניס תרגליים שלו ואז לסגור עם הסוקט ? עריכה: הייתי בחנות מחשבים והבחור שם אמר לי שהלוח אם שלי לא יתאים giga bite titan 4 533 האם יש שחר ואמת במשפט זה ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by LinKinG,

המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  16. אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by RON_Xxx,

תראו עד היום (אני כבר שבוע שעבר התחלתי לקנות את כל החלקים למחשב) חשבתי לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט ה-GA-P35C-DS3R שתומך בDDR 3 ואז חשבתי... שעד שזה יכנס לשוק יקח עוד מלאאאא זמן.. אבל יותר מזה וזה מה ששינה את החלטתי שעד שזה יכנס הצ'יפסטים כבר ישתנו.. לדברים הרבה יותר טובים ככה שמתי שאני ירצהלהחליף זיכרון אז כבר יההי שווה להחליף את כל הלוח.. אז עכשיו מה שאני רוצה זה לוח שיהיה טוב גם לאובר קלוק יש לי מעבד 6750 ו8800 GTS 640M ושיהיה טוב למשחקים עם היט פייפס ושיהיו לו כמה חריצי PCI לקרוס פייר או לפחות לכרטיס פיזיקה מתי שזה באמת ישתלם.. בכל מקרה התקציב הוא עד 1100 שקלים אם אני יחרוג מזה בעוד חמישים אני לא ימות... בכל מקרה תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. מה ההבדל בין sdr לddr בזיזכרון של הכרטיס מסך ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Sis חשפה היום את סדרת הצי'פסטים החדשה שלה ה-SiS671 וה-SiS771 מוכנות לוויסטה. כשהיא משחררת את ה-SiS671FX ו-SiS671DX לפלטפורמת אינטל, ואת סדרת SiS771 לפלטפורמת AMD, כשה-SiS771 ישולב גם בפלטפורמת AMD למחשבים ניידים. כל סדרת השבבים המוכנים לוויסטה מלבד ה-SiS671DX יכללו מנוע גרפי מסוג Mirage3 עם תמיכה מלאה ב-DX9, כשה-SiS671DX שמור למשתמשי ה-High-End. את תפקיד הגשר הדרומי יתפוס ה-SiS968 החדש. מוצר שלפי הנתונים נראה מחוטב בצורה מכובדת, שווה עיון: SiS671: http://www.sis.com/products/sis671.htm SiS771: http://www.sis.com/products/sis771.htm

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

2-3-2-11 2-3-2-7 אממ לפי האתר הבא התיזמון 11 יותר טוב מ5 ! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133 אז על מה כדאי לשים ? (אהה ואנלא יכול להפוך תתזמון "3" ל"2" .. אין מצב לבוט אצלי)

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by b-or,

אבא שלי כרגע בארה"ב (איזור עמק הסילקון).. והוא הציע לקנות לי חלקים למחשב.. כ. מסך - אני והוא לא מוכנים להשקיע יותר מאלף שקל.. וגם ככה המחירים מאוד דומים.. והארד דיסק... מחירים מאוד דומים.. אבל אפשרי.. הגעתי למסקנה שלקנות זכרונות זה מאוד משתלם שם.. בחנות Fry's חיפשתי דגמים ונבהלתי מהמחירים הזולים.. לדוגמה.. סט של 1גיגה (512X2)... קינגסטון סט של 1GB (512X2) CL2 ב100$ . בארץ.. סטיק אחד כזה של 512 עולה בKSPג 570 שקל..ו 635 בנועה.. כל הסט בנועה עולה מעל 1000שקל.. (דגם Hyper X) קורסייר- גם סט של גיגה (חצי X 2) ב84 דולר(94$ עם הנחה של 10$).. (394 שקל) נקראים.. VALUE (70 שקל פחות משל הקיגנסטון).. קישור סטיק אחד של 1 גיגה (Cl3) עולה שם 74 דולר קישור בארץ הקורסייר…

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  23. האם יש שיפור משמעותי במשחקים בין שני ערכות השבבים ? כמה יהיה ההבדל למשל ב-3D MARK ? (עם אותו כרטיס מסך ואותו מעבד בבס של 800 )

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by The Ball,

הלוח שלי הואasus p4c800-e, ואני מחפש לו זיכרונות תואמים. כרגע לי לי 512, אבל אני נותן אותם לאחותי ובאותו זמן אני מחפש לקנות 1gb. אני רוצה שהזכירונות יהיו 2 סטיקים (512x2) שיעבדו ב dual, ומהירות cas נמוכה כמה שאפשר. חשוב לציים שהזיכרונות לא יעברו oc או משהו בסיגנון. על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. באזור ה- 800 עד 1000 ש"ח שיתאים למעבד כמו כן האם יש טעם לשים יותר מג'יגה זכרון עם המעבד הזה? תודה רבה לכולכם וחג שמח :-)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים