מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין ה256X2 ל512X2 (הבדל שאני אראה במשחקים למשל וששווה את המחיר), ואם אני קונה 512MB זכרון, ואני רוצה לשדרג ל-1024, זה משנה אם יש לי 512 או 256X2 דבר נוסף- מה ההבדלים במחיר (אם יש) בין סטיק אחד של 512 ל 256X2. תודה!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: לוח אם: Gigabyte 7VTXE+ שפועל בבאס של 266 עם BIOS מעודכן לגירסת F5 מעבד: AMD Athlon XP 1600+ שבא עם גוף קרור אורגינלי של AMD (כלומר שיש עליו את הסמל של AMD) זיכרון: Mushkin High Performance CAS 2-2-2 256MB ספק של Enermax 350W עם 2 יציאות לקירור מארז של TASK עם 2 מאווררים לכניסת אוויר מקדימה ו-2 מאווררים ליציאת אוויר מאחורה. עכשיו, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד יותר חזק, והבעיה היא: שבאתר של Gigabyte רשום שהלוח אם שלי תומך עד למעבד של Athlon XP 2600+ עם BIOS מעודכן לגירסה F6a (זו גירסת בטא) http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VTXE+.htm ובאתר של AMD רשום שהלוח אם שלי תומך עד מעבד Athlon XP 2100+ עם BIOS מעודכן ל…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
או להעדיף Winbond במקום? הכוונה כמובן ל-PC3200.. בורד IS7-E של ABIT ומעבד 2.4/800
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי יש לי עוד מחשב לא חדש אבל משופץ... ומשופץ לא רע!! מפרט: P4 2.4 רגיל ASRocK P4i65G 2GB DAUL 400HZ HD WD 160 SATA 16MB ATI HD2600 512MB DDR2 AGP DVDR Optiarc מפרט מאד נחמד! (יחסית כמוובן!.. הרבה משחקים רצים.ואם לא על FULL גרפיקה אז על בינוני). גם הכרטיס עושה את העבודה יופי!! רק שהמעבד גורם לצואר בקבוק מאוד דק ומרגישים את זה ממש!!! אני יכול להשיג מעבד נוסף 3GHZ HT ב100 שקל!! ופה השאלה שלי... אין לי בעיה לשלם זה גם לא יקר! אבל אם אני ירגיש שיפור ניכר בFPS במשחקים וגם בעבודה הכללית ושאני אומר שיפור ניכר אז לצורך העניין משחקים כמו: Call Of Duty 4 Call of Juarez Need For Speed Pro Street Tomb Raider Anniversary ועוד.. עומדים על סביבות ה 14~20FPS שזה מא…
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא מומחה בלוחות אם של AMD, כיוון שלא חשבתי שאקנה מעבד AMD. אולם ההוזלת מחירים שינתה את המצב ואני שוקל ברצינות לקנות את ה4600+ (X2 כמובן). בעניין הלוח אם, אני לא בטוח איזה לוח אם יהיה הטוב ביותר בתקציב של עד 550 ש"ח, ומה אומר הnForce® בלוחות?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
בקשתי מפרט ולא הביאו לי כץמסך בתוך המפרט אז חשבתי שואלי יש כרטיס מסך על הלוח... Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) איך הוא בהשוואה ל ABIT או EPOX ואיך הוא ב OC כי פשוט אני רואה שיש לו מפרט מאוד מוצלח הפרט היחידי הוא שזה לא nforce2 אך האם זה באמת משנה ??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כרגע יש 2GB אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB. מלבד לחבר אותם ללוח-אם, צריך להגדיר אותם בביוס או במערכת הפעלה משהו על מנת שיכנסו לשימוש? או שזה נכנס אוטמטית לשימוש?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! די ברור מהכותרת - איזה צ'יפסט עדיף לשימושים כליים ומשחקים: 1.P35 2.nFORCE 650I ? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח חדש של ASUS p4p800se ai שהעכבר מחובר מהתחלה ואני מדליק אותו אין בעיה עבל ש ה XP עובד והני מנתק אותו ומחזיר אותו הוא לא עובד וגם כל ה 6 יציאות לא עובדות מה אני עושה
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם בלוח אם הזה: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard יכנס למארז MID ATX?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4,מערכת הפעלה XP ,כרטיס מסך 7300 , וזיכרון 1 גיגה DDR2 האם הוספה של עוד 1 גיגה זיכרון ישפר במשהו את ביצועי המחשב שלי במשחקים ובגלישה אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. הזכרון במחשב שלי נשרף איכשהו ואני רוצה לקנות זיכרון של ג'יגה. עכשיו, אני לא יודע איזה אני צריך ddr או ddr2. מה ההבדל ביניהם? האם אפשר לחבר את שניהם? איך אני יוכל לדעת איזה אני צריך? תודה לעוזרים עריכה: לא הייתי בטוח אם השאלה מתאימה לפורום הזה. אז מנהלים, אם ההודעה מתאימה יותר לפורום הראשון בבקשה תעבירו אותה לשם בלי לנעול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני צריך לוח אם תשבת S2011 למעבד i7 3930K ל-OC + SLI/CROSSFIRE
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ) המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע) תודה ושנה טובה
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המדריך הזה יעזור להרבה אנשים שלא יודעים איך לשדרג. עבודה מעולה איש. (דרך אגב, על מה ולמה הכינוי? ואיך זה מתקשר לאסף?) בכל מקרה, רק רציתי להעיר שאפשר להכין דיסקט הפעלה גם בWINXP. פשוט מפרמטים דיסק דרך המחשב שלי, ומסמנים שם V ב"צור דיסקט הפעלה של MSDOS" אחלה מדריך.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות זכרון במהירות800 Mhz של 2 ג'יגה ב-SkyPC רצוי תקציב של 200 ש"ח חשבתי על זה: זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
נגיד יש לי עכשיו שתי סטיקים של 512 במהירות 400 והם עובדים בDC אז ביחד הם אמורים לעבוד על 800 או 400? :-\ :s05:
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש למישהו מידע האם זה לוח מומלץ מחירו רק 620 ש"ח האם זו לא התמורה הטובה ביותר ללוח מבוסס 965
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני שוקל אם כדאי לחכות עד שיכנס לשוק הDDRII הPCI-E והמעבדים החדשים של AMD... זה אמור לקרות בחודשים הקרובים, בנתיים אני משתגע בציפיה למחשב חדש. הם זה נכון לקנות היום מחשב או טעות שאני אצטער עליה עוד שנה שנתיים אם אני ארצה לעשות שיפורים, או שבכלל באותו בחיר בעוד כמה חודשים יהיה אפשר להשיג ביצועים טובים בהרבה מהיום... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעוניין בלוח אם(עם כרטיס מסך מובנה DVI HDMI) וזיכרונות 4 גיגה בתקציב של 850 שקל זה יחובר למעבד E8400 ... הצרכים שלי הם כלליים אופיס ואינטרנט... אני אוהב להפעיל המון תוכנות וחלונות במקביל אז חשוב לי שיעבוד חלק אני לא מתכנן OC . שאלה... האם אני אקבל תמורה יותר טובה בתקציב הנל אם אני אקנה לוח בלי כרטיס מסך מובנה +כרטיס נפרד פשוט ? יום טוב...
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-