עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by zman188,

מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  3. שלום, כשאני מוסיף סטיקים של זכרון אני צריך להגדיר בביוס שהוספתי זכרון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. אהלן יש לחבר שלי שנ סטיקים של 128 ג'נריים והוא רוצה לקנות עוד 256 אז כמובן שזה לא יהיה סטיק של אותה חברה אז השאלה היא אם זה יעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by ruff stuff,

שלום הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין מעבד סלרון למעבד intel pentium רגיל. האם ההבדלים הם מהותיים? ואם כן במה זה מתבטא. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעניין לדעת

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  8. מה הבנצ'מארק הזה אומר

• 12 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by graeme,

שמעו אחי - אני עכשיו מחליף לוח אם ומעבד חדש על מעבד החלטתי אני קונה או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE עכשיו יש לי בסביבות ה1000 שקל ללוח אם שיתאים למעבדים האילו. הבעיה , שאני לא מבין בלוחות אם... תגידו לי מה הכי טוב לקנות בתקציב הזה ושיתאים ... ומה ההבדל בין כולם??? תודה רבה... :-)

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  10. אבא שלי טוען שהוא קרא איפשהו על זה,מישהו שמע גם על הוזלה קרבה במחירי הזכרונות?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  11. Started by anatoli,

שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, בהתחלה הוא רצה אביט NF7 ומעבד 2500+ בארטון. את הבארטון כבר אין, אז הציעו במחיר דומה את הסמפטרון 2800+, למישהו יש אולי ניסיון עם המעבד ויכול להגיד לי איך הוא משתווה מול הבארטון הנ"ל? כמו כן, אם יש קישורים להשוואות אשמח לקבלם. בנוגע ללוח, כפי שציינתי הוא רצה את האביט, אך לפי מה שהבנתי ישנה כרגע בעיה כלשהי עם היבואן כך שלא בטוח שעוד שנה יהיה למי לפנות אם יהיו בעיות של אחריות. הלוח שציינתי בכותרת הוצע במקום. מי מכיר את הלוח ויכול לתת דעה? כמו כן, גם פה אם יש ביקורות יתקנלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by alias,

לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

טוב, די ברור מהכותרת. 939 NFORCE4 ULTRA, ממש לא חובה כרטיס קול משולב. אני לא מציין מחיר, פשוט כי אני לא רוצה לפסול מראש לוחות טובים ששווים יותר כסף. אשמח לקבל גם השוואות בינם לבין עצמם. (אם יש כאלה) תודה

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  14. ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  15. איך הלוח הזה? כמה הוא שווה יד שנייה? (הציעו לי-עדיין יש אחריות) איה מעבד ירוץ איתו הכי הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by omrij,

שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  17. אתה מי מהם לקנות? או אולי יש משהו שיותר משתלם במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  18. ביום חמישי רכשתי סוף סוף את הלוח הנ"ל לאחר צפיה ארוכה ללוח nForce4 במחיר סביר. הלוח מכיל את כל מה שקיים בלוחות nForce3 טובים + תמיכה ב PCIe, אך ללא כל התוספות המיותרות במרבית המקרים המאפינות את לוחות ה nForce4 היקרים. אני באופן אישי לא אוהב לשלם על פיצ'רים שאין לי צורך בהם כמו SLI או שני כרטיסי רשת ולכן אוסף התכונות בלוח הנ"ל היה בדיוק מה שאני צריך. שאר המפרט: מעבד 3500+ Newcastle זכרונות: Adata vitesta DDR500 2X512 דיסק: WD 200Gb SATA צורב : NEC 3500A כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT VIVO עם קירור פסיבי. התקנה: ==== דיסק ה SATA לא מזוהה על ידי המערכת כאשר בקר ה RAID מופעל ויש צורך בדיסקט עם דרייברים לצורך ההתקנה. למרבה הצער Gigabyte לא צירפה דיסקט כזה ללוח. הדרייברים נמצאים על …

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום בידי הלוח שבכותרת DFI INFINITY NF2. ולמרות שהוא לוח נהדר עם פ'יצרים מעולים (מתח לdimm עד 3.3v, לצ'יפסט עד 1.9, ולמעבד עד 2.0 וכו') כמה דברים שהפריעו לי: - המתחים המוצגים לי(גם בביוס וגם בתוכנה) שונים בהרבה מהמתחים הנמדדו דרך מולטימטר. מה אפשר לעשות? מה בעצם דפוק? איך בדיוק מקבל הלוח הערכה לגבי מתחים- אשמח לקבל הסבר שאולי יעזור לי בפתרון הבעיה - בקרת המאווררים דפוקה- הלוח מציג את המאוורר שמחובר על הלוח כ cpu fan כ-chasis fan ושאר טעויות מעצבנות- האם יש בכלל משהו לעשות נגד זה? - אין מקום בו אפשר לראות את המתח שמקבל הצ'יפסט בפועל- האם מישהו יודע משהו בנושא זה? יכולים להמליץ לי? תודות, נדב

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  21. עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by evman007,

כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. Started by GQ4U,

למרות בקורות חיוביות (גם באתר זה) , אני לא רואה אותם במפרטים - למה ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים, ובהצלחה לכולנו!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by henb7,

אני כלקוח מרוצה של אינטל....רוצה לקחת מעבד של אינטל בטכנולוגיה החדישה איזה כדאי?....... נראה לי כדאי 3.2ghz ואם תוכלו בנוסף לייעץ על מעבד amd באותה המהירות.. לאינטל שהצעתם

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.