מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להשתמש בלוח של INTEL עם 915G עם מעבד 3.0 ללוח קוראים נראה לי AVALON או משהו דומה לזה לא בטוח. האם מישהו יודע משהוא עליו? אני יודע שיש לו תאימות לDDRII וגם DDR מה עדיף 256 של II או 512 I או לעשות איזהשהוא אובר קלוק או משהוא כזה ?? אפשר תהשתמש באחד של זה ואחד של זה או משהוא כזה?
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הכוונה כמובן לא לטמפרטורה לאחר שמשוגעים לדבר הרכיבו עליה מיליון גופי קירור משונים, אלא הטמפרטורה הממוצעת תוך שימוש בגוף הקירור הסטנדרטי המגיע עם המעבד. תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרגע AXP 1700+ 9800PRO 512MB PC3200 של CORSAIR, אומנם CAS2 אבל ממש לא מזהיר ב-OC, גג 210 וגם זה עם מקסימום חישמול שהלוח נותן. 8RDA+ האם שדרוג שכולל החלפה של המעבד ל-MOBILE 2500 והחלפה של הזכרון ל-1GB PDP PATRIOT יתרום משמעותית לביצועים או שכדאי לוותר?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=1 Winbond BH4
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לכ.סמך PCIE בשל הטכ' ההולכת וגוברת.. כרגע יש לי EPOX8rda3 ואני באובקרלוק טוב מאוד ... הבעייה היא שאני מתכנן לקנות X800XL ואין לי זמן לחכות לגרסת ה AGP אם תהיה בכלל... מה אתם ממליצים לי להחליף ?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה... ונרשמתי כי יש לי בעיה. מצאתי לוח אם חדש מאריזה עם דריברים ומתאם למעבד והכל חדש ! רק מה אני לא יודע איזה מעבד מתאים לו ומאיזה חברה הוא בא. תעזרו לי לגלות את זה בבקשה, צירפתי תמונות. תמונה 1 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020635.jpg תמונה 2 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020633.jpg תודה!
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה אתםן אומרים על הזכרונות האלה? טובים? איך הם ביחס למחיר? (לא לאוברקלוקינג)
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן,ואולי תחשבו שאני העתקתי את זה,אבל זה דיון שלי בפורום אחר קבלו ואני מקווה שאני יצליח: בקשה: הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית היצרן של Leadtek &n bsp; בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the insta…
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
intel asus צריך לקבל החלטה. מהר!
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום, כשאני מוסיף סטיקים של זכרון אני צריך להגדיר בביוס שהוספתי זכרון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי שנ סטיקים של 128 ג'נריים והוא רוצה לקנות עוד 256 אז כמובן שזה לא יהיה סטיק של אותה חברה אז השאלה היא אם זה יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין מעבד סלרון למעבד intel pentium רגיל. האם ההבדלים הם מהותיים? ואם כן במה זה מתבטא. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-