מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אז המתחרים: E6320 E6400 Athlon X2 5600 בעיקרון, אשמח לדעת גם את הטוב מבין השנים הראשונים בלבד. עוד דבר - איך מעבד AMD ישפיע על המחשב? האם יש מעבד יותר זול שיותר שווה את המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלןם חברים אני די חדש פה ,אבל יש לי שאלה, ראיתי ב PCH לוחות חדשות של ALBATRON ל AMD64 נראה נחמד ו משהו חדש, מה אתם אומרים שווה ?? גם לא כל כך יקר גם יש אתר הבית של ALBATRON עדיין נראה נחמד אז מה אתם אומרים??שווה??
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אני אוסיף 2 סטיקים של 512MB ל2 סטיקים הנוכחיים, האם הזכרון עדיין יעבוד בDC? ואם כן איך אני אמור לדעת שהDC באמת עובד?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו בדקתי בתוכנה EVEREST שזה כמו AIDA32 והוא רושם שיש אצלי + EPOX 8KDA3 מה מהלוחות אם יותר טוב ובמה??? כי ה+ עולה יותר ב-300 שח
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בזמנו היו המעבדים של אינטל 3.4 GHz dual Core עכשיו אני מסתכל על מעבדים ויש Dual Core שהם גרסת E למשל.... Dual Core E-2140... שהוא 1.6GHz.... אז מה יותר טוב??? מה כדאי? אני צריך משהו שיחזיק גם משחקים.... תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי קצת על Dual Core? מה זה בהרחבה, וגם מתי זה נחוץ ושטויות תודה אנשים גם לינקים יתקבלו בברכה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 1GBX1 667MHZ CL5ת ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. רציתי לדעת מה ההבדל בין 1GBX2 לבין 1GBX2KIT? תודה!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא מתמצא כ"כ בנושא הזה, על איזה צ'יפסט כדאי שלוח האם יהיה מבוסס? אני רוצה תמיכה במרובעי ליבה ובמעבדי 45NM , ככה שאוכל לשדרג בעתיד. אולי גם DDR3 בשביל אפשרות לשדרג זיכרון. תמיכה בHD. כרטיס קול ורשת מובנים. SATA 2 כמובן, PCIE, USB2 וכל הדברים הבסיסיים. כדאי עם כרטיס מסך מובנה? יש לי כרטיס מסך סביר שגם אותו אשדרג מתישהו, יש צורך במובנה? תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/10/26/intel_woodcrest_and_amd_opteron_battle_head_to_head
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש מידע על לוחות M למעבדים 8086,80286,80386,80486, Pentium pentium 2 .... pentium 4 יש למשישהוא מידע איפה אפשר למצוא כאלו?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן חברה. אז השאלה שלי עכשיו היא לגבי לוחות אם. זה נושא מאוד רחב ויש המון חומר לחפור בו לכן אני שואל כאן רק על רגל אחת. מישהו יכול לתת לי רקע על התפתחות האחרונה של לוחות האם מהבחינות הבאות: מה התפקיד של הגשר הצפוני הגשר הדרומי והכותל המערבי. מה השתנה בעצם בארכיטקטורה בתחום הזה, מה ההבדל בין AMD ל INTEL בתחום. ומי מהם יושב על הצ'יפסט? תודה רבה וחג שמח ( אני מדבר על עידן הפנטיום ומעלה, לא פריטים מוזיאונים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם איפוס הלוח אם מהג'מפר פעמים רבות יכול לפגוע בלוח? אני מתכנן OC ובפעמים האחרונות שעשיתי OC הייתי צריך לאפס את הלוח כמעט אחרי כל קינפוג בביוס... האם זה יכול לפגוע בלוח? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בוקר טוב, על אילו לוחות אתם ממליצים למעבד Core 2Dou E6300 בתקציב של 700 +- ש"ח הערות-אין כוונה לOC או לשימוש בשני כרטיסי מסך,אין גם צורך בכרטיס גרפי ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום כולם 1) האם דואל צ'אנל באמת משפיע על רמת הביצועים של המחשב במשחקים\עבודה שוטפת? 2) הסטיקים של הראם חייבים להיות מאותה החברה, אותו דבר, אותם תיזמונים ואותה כמות? 3) כל סטיק צריך להיות בצבע נפרד או בצבע דומה כדי שיהיה דואל צ'נאל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חייב הצעה ללוח אם טוב לOC ושיהיה טוב למיחשקים והביצועים שלו גם אין לי הגבלה כספית... עם מעבד 2500+
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מעוניין לרכוש מחשב ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדי לי לקחת : הנה ה AMD: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤461 כמות:1 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 INTEL: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤411 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤436 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤330 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤990 כמות:1 כמה שאלות: *האם המפרט של ה INTEL ינצל את הכרטיס מסך? ז"א נראה לי שהמעבד חלש והוא לא ינצל את הכרטיס מסך .... *איך המעבד של INTEL לעומת המעבד של ה AMD ? *חשוב …
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהנחה ומתקינים זיכרונות SDRAM במהירות 133Mhz בלוח אם של 100Mhz בלבד, האם בהכרח יש סכנה ? האם המחשב לא יעבוד ? ואם כן יעבוד, האם הוא יעבוד חלק או עם איתחולים לא צפויים ? :-[ תודה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בינוני למחשב E6550, זכרון 2 ג'יגה DDR2, לא יותר מ400-500 ש"ח, ללא כרטיס מסך מובנה, עם כרטיס קול מובנה. ראיתי שרשמו לי שהוא "But it is a ATX form factor" מה זה אומר???? אני מתכנן לקחת מארז גדול (2 מאווררים) ופשוט של אייבורי עם ספק כח LED 12CMF400W REAL EZCOOL אם זה רלוונטי... תודה. נ.ב - הנה הקישור לSPECIFICATIONS: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2616&ProductName=GA-P31-S3L
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אוקי אז תחיל בזה שכבר מלא זמן רציתי לקנות מחשב חדש וכבר כמעת קניתי עוד ככה שבוע רציתי לקנות את המחשב הבא מעבד 2.6 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S עכשיו אתמול אבא שלי חוזר הביתה ואומר לי שחבר שלו אמר לו שיצא AMD החדש שרציתי לחכות לו 64BIT משהוא אבל כבר התיאשתי אבל הנה הוא יצא ועכשיו אני לא יודע מה לקנות אני יודע שהמעבד יעלה בערך 3000 ש"ח ואני לא כזה עשיר אבל זה לא כדי ככה אני קונה מחשב לאורך זמן אבל האם זה בכלל שווה קיצרררר פליז תעזרו לי ותנו לי…
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המעבדים מהדגמים החדשים מעבירים את הנתונים בקצב של 800 מגהרץ זאת אומרת 800000000 פעולות בשניה אבל הם פועלים בטכנולוגיה של 32 ביט בפעימה אז קודם כל מה ההבדל בין מהירות העברת הנתונים במגהרץ לביטים ואם עושים 800000000 חלקיי 32 יוצא 25000000 זה לא הגיוני שזה מספר הפעימות בשניה אז מה כל העניין עם הביטים??
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3251
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בסטיקי של השאלות הנפוצות רשום (הודעה של ליאור): הספרה הראשונה לאחר האות תסמל את הסדרה: 8xxx - ליבת Conroe עם FSB של 1333 7xxx - ליבת Merom לניידים 6xxx - ליבת Conroe עם FSB של 1066 4xxx - ליבת Conroe עם FSB של 800 2xxx - ליבת Yonah לניידים שזה לא נכון. (אולי תכננו לעשות את זה ככה פעם אבל בסוף זה השתנה) יש FSB 1333 למעבדי 6xxx ומעבדי מחשבים נייחים עם 2xxx.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-