עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 350 שקל OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 אין בעיות תאימות ללוח Gigabyte P35-DS3L? ועל הדרך איך הם ל-OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  2. היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. שלום, יש לי זוג זיכרונות 512 בבית במהירות 533. אכשיו אני מעונין לשדרג ל2 גיגה אז כדאי לי ליקנות תזיכרונות האלו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5159 1.האם יהיה לי DC? 2.האם כדאי לקנות בכלל בטיק 1 של גיגיה? 3.והאם הזיכרונות הנ"ל טובים ושווים תמחיר? 3.והאם הם מתאימים לDS3 rev 3.3? 4.והאם הDC יתן לי יותר ביצועים מאשר שתי 512 +1 גיגה? או שכדאי בכלל את זה שזה יותר זול משמעותי וחברה יותר טובה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4831 תודה רבה שמואל

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  4. יש לי כרגע AMD4000 אני יכול להביא במקומו INTEL 2160 אני לא עושה OC , שווה ? כדאי ?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  5. שלום לכולם אז כמו ששאלתי כבר, רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בביצועים או משהו כזה. תודה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  6. היום בצעתי ניקיון למאוורר ולגוף קירור של המעבד, הניקיון היה כנראה קצת יותר מידי ממה שהייתי צריך. לאחר שחברתי הכל מחדש הפעלתי את המחשב אני רואה שהמעבד התחמם יותר מידי - בזמן מנוחה (שאני לא נוגע במחשב) הטמפ' היא בסביבות 40, אבל כשאני פותח חלון מסויים הטמפ' ישר קופצת בשלוש -ארבע מעלות ויורדת בחזרה - דיי לאט, והבעיה הגדולה היא במשחקים הטמפ' ישר קפצה ל-62 מעלות אז ישר דפקתי ריסטארט למחשב. השאלה שלי היא מה לעשות - אולי פגעתי במשחה הטרמית? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג חדשה? תודה מראש. דרך אגב רק בשבוע האחרון התחלתי להכנס לפה באופן קבוע - אתר מצויין אנשיים טובים כל הכבוד. אני הפכתי להיות משתמש קבוע באתר.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by shloosh,

amd 2000 מתפקד גם כמו פנטיום 4 2.0 גיגה במשחקים??? כי ל-amd הזה יש רק 1.7 גיגה ואני לא בטוח אם זה כמו הפנטיום 4 במשחקים ולא רק בווינדוס. בווינדוס אני יודע שהביצועים שלו מגיעיםי גם לפנטיום4 2.4..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. תודה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by mtomy,

שלום לכולם הציעו לי את הלוח EPOX 8K5A מישהו מכיר ? איך הוא ? מחפש תשובה גם ממי שיש לו אותו בתודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by tomer_et,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש מבוסס אינטל בתקציב של סביבות ה - 750 ש"ח. יש לי מחשב אחר עם לוח ABIT IT7 MAX ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל לאחר קריאה של הת'רדים בפורום (המכובד) הזה, אני רואה שהדעות חלוקות בנוגע למי יותר טוב: ABIT , EP , ASUS וכו' (דרך אגב - מה לגבי ג'יגהבייט?) בכל מקרה לא הייתי בעניינים דיי הרבה זמן (מאז שקניתי את ה - IT7) ולכן רציתי לבקש את המלצתכם ללוח בסכום שציינתי - אשר לא עתיד לשמש ל - OC ומיועד למשחקים, סרטים וכו'... אני משאר שזקני הפורום לא מתים על ת'רדים בסגנון הזה - אבל בתור אחד שלא היה בעניינים בזמן האחרון, דיי הלכתי לאיבוד מקריאה רנדומלית בפורום וחיפוש של הודעות קודמות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי (ולהסביר לי) - ולהחזיר אותי לעניינים... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

המעבדנקרא כך AMD Athlon 64 3200+, ADA3200BOX - RETAIL, 1MB L2 Cache, 1600Mhz Bus 1600 = 800*2 (כמו שתמיד אצל AMD הכפולות של 2) ? או 1600 = 8*200 (בעע) או משהו אחר (?) אני חושב על הראשון ... מה הנכון ?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  12. מדובר על 80gb sata מי יותר טוב ואמין ונותן ביצועים יותר גבוהים seagate או samsung

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

מה זה יחסי זכרונות ואיך אפשר לשנות את זה (ומה עוזר שמשנים אותם..)

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. יש לי שני סטיקים של 256 MB של SAMSUNG שקניתי בזיגזג 400 MHZ - (עלו לי 520 ש"ח) ואני רוצה להחליף אותם בשני סטיקים של 512 MB ( מקסימום כסף שאני יכול להוסיף: 550 בלחץ ) עכשיו אתם מבינים שכמובן אני צריך להחליף בזיגזג אז חברה רק הצעות באתצר של זיגזג. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79_137&page=1&sort=6a מה גם ההבדל בין TWINMOS לבין SAMSUNG ?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1037 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1528 ושאלה אחרונה : מה זה לעזאזל CL ?? תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by brk2k,

שלום. גלשתי היום באתר של קורסייר וראיתי שזכרונות הTWINX וה-XMS הן בדיוק אותו דבר עם אותם תזמונים. ההבדל היחיד שמצאתי ביניהם היה שאתה יכול למצוא סטיק אחד של ג'יגה עם TwinX . מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  16. לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. Started by LinKinG,

המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by gshhar,

על איזה חברה הייתם ממליצים לי ללכת? אני מחפש 256M 433MHZ תעזבו אתכם ממחיר,מה הכי כדאי.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by scorpions,

http://www.digit-life.com/news.html?101720#101720

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ASUS A7N8X DELUXE REV2.1 והמחיר הוא 350-400ש"ח שווה?? ???

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR-RAM ואני שם לב שכשאני משחק BF1942 למשל קורה משהו מוזר: כתוב שהוא משתמש בכ-350 מ"ב אבל איפה שכתוב כמה זיכרון כללי נשאר כתוב שיש 20-60 מ"ב פנויים. יחד עם כל התוכנות האחרות זה מגיע לאיזה 400 מ"ב מקסימום וה-Kernel לוקח עוד איזה 40 מ"ב. אז איך זה הגיוני שלא נשאר עוד הרבה פנוי? Win XP.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by TeaTime,

הזמנתי לאחרונה את הGEIL DDR 3500 היום חזרו אלי מהחנות אמרו שאין להם GEIL במלאי וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב הנחתי שהחנות לא מחזיקה אותם במלאי כרגע אז החלטתי לפנות לחנות אחרת ושוב אותה תשובה- אין GEIL ולא צפוי להיות האם זו מיקריות? מישהו יודע משהו על זה? לא בא לי לשלם עוד 100 שקל על המושקין או הקורסייר המקבילים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by tg,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות ה 865PE המחשב לא למטרת OC אלא לעבודה רגילה הכוללת גם עריכת וידאו דיגטלי אני מחפש את הלוח אם שיתן תמורה הכי טובה לכסף הבנתי שבארץ הלוח של INTEL PEREL הוא הכי זול , לא מתאים ל O.C אבל ביצועים דומים לשאר ? האם אני טועה , האם יש לוח אם במחיר דומה שנותן יותר ? תודה ???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. שלום לכם חברי הפורום מכל חפירותי נותר לי לוח ג'יגהבייט 7zm עד עכשיו רץ עליו דיורון 800 ,האם xp 1800 שהו כמובן 266 יפעל עליו [מה שמטריד אותי במיוחד הוא נושא המתחים החשמליים השונים ] מראש אני אומר לכל אלו שיטענו שהמעבד אם ירוץ אז ירוץ לאט ממהירותו האמיתית -כן אני יודע הדבר שלי חשוב לדעת -אם ביכלל ירוץ ,והאם המעבדים פועלים במתחים שונים מה שעלול להזיק ל1800

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.