עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gogober,

התקנתי מערכת אקס פי על דיסק חדש לגמרי ואני מקבל את ההודעה הבאה ,מה יכולה להיות הבעיה hardware monitor found an error enter power setup menu for details

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by omrij,

טוב, נתקלתי בבעיה הזאת כבר יותר מדי פעמים והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש פתרון בשבילי: כבר כמה פעמים קרה לי שפירקתי גוף קירור ממעבד וכשהוא יצא המעבד "נשלף" ביחד איתו ובגלל זה התעקמו פינים. בכל הפעמים לקח לי מלא זמן ליישר את הפינים המעבד כאילו נדבק לגוף קירור בגלל המשחה הטרמית (השתמשתי בכמה גופי קירור וכמה משחות שונות) איך מונעים את זה?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by AvigdOr.GT,

מחפש לקנות לוח טוב לP4 בסקוט 478 שיתמוך במהירות AGPX8 וגם במהירות באס 800, לשדרוג עתידי, ושהלוח יתאים לOC יש המצלצות?

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  5. Started by Tall-Guy,

ככה, לפני כחודשים קניתי מחשב AMD 64 2800+, עם לוח אם של Abit KV8 Pro. הרכבתי את כל העסק במארז Compucase 6A19 חדש שהזמנתי. לאלו מכן שמכירים את המארזים האלו הם באים עם שני מאוררי 120MM גדולים. הלוח אם מגיע עם כמה כניסות של 3 פינים למאוורים - Cpu Aux 1 Aux 2 System חיברתי את המאורר של המעבד ל CPU, את ה Aux 1 למאורר ה 120MM הקידמי, Aux-2 ל - 120 האחורי, ואת ה System למאורר כרטיס המסך. לאחרונה התחלתי לקבל שגיאות מוזרות מ uGuru (תוכנה שמגיעה עם לוחות Abit שמפקחת על מהירות המאוררים). המד מהירות של המאורר 120 ממ הקידמי אדום, ואינו זז - למרות שכאשר פיזית אני פותח את המחשב אני רואה שהוא מסתובב. בדיקה בביוס הראתה לי שמשום מה המאורר האחורי מאורר בסדר גמור וקצב ה RPM שלו זז בצורה נור…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  6. 1. 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3200/400 - original - C2.5 או: 2. A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 אולי קצת OC בעתיד,אבל כנראה שלא. במחיר הTWINMOS יקר יותר ב-50ש"ח. איזה עדיף? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  8. אני מדבר על דגמי ה nf4

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מתלבט בן 2 שילושים מה עדיף ? AMD 64 3000 939 + NFORCE 4 GA-K8NF-9 + 512DDR SAMSUNG * פה יש לי בחירה לכרטיס מסך מצויין שיש רק לPCIE. הכרטיס שמתאים: Gigabyte 6600GT Turbo Force או להוריד את הנ-פורס ל-3 להוסיף כסף ולקחת 1024DDR של חברה פחות טובה. AMD 64 3000 939 + NFORCE 3 GA-K8NS + 1024DDR A-DATA *פה אני צריך להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב כי מה שאני רוצה אין לAGP. הכרטיס שמתאים: LEADTEK A6600GT AGP חוץ מזה איזה הבדל יש בן החברות - ADATA, SAMSUNG, KINGSTON, SUPERTALENT בן כל החברות האלה ההפרשים נעים בסביבות ה-50-60 שקל. ומה אתה הכי ממליצים לי לקחת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by ScreameR,

דרוש : מפרט משולש לHTPC דרישות : שקט, זול וקטן... בקשות : רק מעבד לוח וזכרון בבקשה :> תוספת קטנטונת : רצוי מאוד כרטיס קול 6 ערוצים ON BOARD והכי הכי חשוב, אבל הכי הכי חשוב ת-ו-ד-ה ר-ב-ה

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by אברם מהמכולת,

קיבלתי את הזכרונות הללו : http://naot.shopy.co.il/products/15610 זכרון PQI 512Mb DDR 400 PC3200 האם הם איכותיים ? (ראיתי שאותו סוג זכרון, של חברות אחרות, עולה יותר מ 500...) אגב, מה משמעות ה PC3200 ? כל זכרון DDR 400 הוא PC3200 ?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by jeyjey,

שלומות לחבר שלי נשרף משהו במחשב ואנחנו לא יודעים בוודאות מה זה... כשהדלקנו את המחשב היה ריח של שרוף ועם הזמן התחיל לצאת עשן מהלוח ממש קרוב לזכרונות, חוץ מזה גם ראיתי ניצוץ קטן מתחת לזכרון הוצאנו את שני הסטיקים שהיו קרובים יותר למקור העשן והשארנו את הסטיק הרחוק וזה קרה שוב אחרי שפירקנו את הלוח ראיתי ממש מתחת לסלוטים של הזכרונות כזה חלק שחור שמולחם ללוח אם, הוא היה קצת עקום ולא ישר כמו השני שהיה לידו אני כמעט בטוח שזה הלוח אם אבל אני לא רוצה שהוא סתם יזרוק כסף על לוח חדש כשהבעיה לא בלוח אם... מישהו יכול לעזור?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. במשחקים....... נגיד יש אותו מפרט לאינטל ו ל amd (מפרט די טוב למשחקים) וניקח סוקט 700 ו... לכל אחד מהם כיוון שלאינטל הכי חדש סוקט 775 ול amd 939 אז בכמה אחוזים amd יעקוף את אינטל בהרצת משחקים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elad_rabi,

אני עומד לקנות את הלוח הזה אך ראיתי שיש גם את ABIT NF7-S2 שהוא תומך 400 FSB והNF7 הרגיל עד 333 FSB השאלה שלי מי יותר מתאים לאוברקלוק ומי אמין יותר?! והאם יש בכלל עוד שוני ביניהם?! בתודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by iakovl,

אני מתלבט בין GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm ל ALBATRON K8X890 PRO II http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 אין בינהם הבדל מחיר משמעותי יש למישהוא מושג איך ביצועי הOC של שניהם , אני מחפש OC בינוני ולא קיצוני מידי

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE יצרן- Asus דגם- P4P800 Intel Usb- 8 , Pci- 5 , Agp- 1 , 4 DDR , כ.קול- 6 Channel Audio כ.רשת - 3COM 10/100 O/B Fsb- 400/533/800 זה המעבד: INTEL PENTIUM 4 Prescot 2.4Ghz 533FSB 1M מה אתם אומרים כדי לקנות בשביל עבודה וקצת משחקים?

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by kotel,

אני לא מבין תפואנטה משהו יכול להרחיב לי על כל המהירויות בידיוק...וכל ההסברים?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. מצאתי ב EBAY הצעה מעניינת ללוח אם של אסוס ב 55$ (בקניה מיידית) (סה"כ: 350 ש"ח כולל משלוח) ASUS P4P800S Motherboard Socket 478 NEW לי יש מעבד intel P4 2.4 כתובת להצעה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80158&item=6736808425&rd=1#ebayphotohosting מפרט הלוח: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800S&langs=09 אני מעולם לא הזמנתי דברים משם, ואני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להתעניין בהצעה הזו? וזה בטוח להזמין דרך שם נכון? לא מפרסמים שם כל מיני הצעות לא אמיתיות?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23747 זה המעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=2354&from=show_details.asp&main_cat=1&sub_cat1=2&sub_cat2=83&sub_cat3=22&last_cat=sub_cat3&cat_id=22 אשמח לתגובות\המלצות לשינוי...

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by miki03,

לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. Started by RayZ,

מה דעתכם על המעבד הזה? יש יתרונות? יש חסרונות? הוא טוב לאוברקלוקינג? והאם הוא מהיר

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  25. עשיתי ניסוי, הרכבתי גוף קירור סטנדרטי (זה שהגיע המעבד) על מעבד AMD Athlon XP +2500 ללא שום גריז/משחה טרמית לפני כן. הטמפרטורות בסדר גמור : 40-42 ללא מאמץ, 50 - 57 במאמץ. זה מביא אותי לחשוב שבפועל המשחה לא ממש תורמת יותר מידי לנושא..

דיונים חדשים בפורומים