עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם עיינתי במדריך למשתמש של לוח DFI Lanparty UT CFX3200-DR (עמוד 28) ורשום שם שברגע שמשתמשים ב4 סטיקים של זכרון התדר יורד ל333 ואם הבנתי נכון הם אומרים שזו מגבלה של המעבד... רציתי לשאול: א. האם זה כולל את כל מעבדי AMD 939 כולל Opteron? ב. האם ניתן להכריח את המעבד לעבוד ב400 במקרה זה ( או יותר) על ידי אוברקלוק ועד כמה זה מסוכן? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  2. מה ההבדלים בהם? [ זה זכרונות למי שלא יודע ] , אממ חלק ממליצים על קינגסטון , אבל אמרו לי שבשנה האחרונה הגיעו מלא זיופים לארץ של קינגסטון .. לא יודע קיצר מה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  3. קונה מאייבורי אני רוצה 8 gb עד 300 שח הזיכרונות מיועדים לאוברקלוק

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. דור ה-Core השישי של אינטל עוד לא נחת, ואנחנו כבר מקבלים פרטים ראשונים על מה שיגיע אחריו. קפיצה ל-10 ננומטר? כנראה תתעכב פעם נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a8-kaby-lake-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%a9-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C. עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות. עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען. עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב... מה זה יכול להיות ? למה זה קורה? ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  6. ביקורת ראשונה עבור מעבד הדור החדש של אינטל שיושק בתחילת החודש הבא מציגה לנו תוספת ביצועים נוספת באחוז חד ספרתי, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/חדשות-טובות-חדשות-רעות-ביקורת-ראשונה-ל/

7. לא יודע אם אני יכול לפרסם את שם האתר שנלקח ממנו כי האתר הזה הוא קצת התחרות של HWZONE אבל באתר הזה לא כתוב מאיפה זה נלקח אז אני לא יודע כמה זה נכון! אבל אם זה נכון אז זה מדהים ביותר!! 500GHZ!!!!!! זאת לא טעות! זה 500 חצי טרה הרץ!! מהירות בטמפ' החדר 350GHZ!!! לא פחות מדהים!!! אם מישהו יכול למצוא מקור לידיעה הזאת או בסיס אמין יותר אני ישמח לראות

• 57 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by ofir123,

ההודעה הזאת מופיעה בכל פעם שאני פותח את המחשב בהתחלה. מה היא אומרת? בלוח GA-7DXC

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  9. Started by r1plet,

כרגע אני עם E5200 שאני רוצה לתת בו אוברקלוק חביב, אולי בעתיד אני "אשדרג" לאיזה Q6600 G0. האם לוחות הG41 של GIGABYTE עדיפים על הלוח הזה על ASUS? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10622 נראה לא רע בכלל במיוחד למחיר. בבקשה לא להגיד לי שזה לא משתלם או לא חכם לקנות רכיבים לתושבת מתה. NECROSOCKET IS FULL OF WINRAR. כשאחליט לעבור לתושבת יותר עדכנית זה בטח יהיה שילוב של AM3 ומעבד AMD עם 4-6 ליבות, אבל זה בעתיד.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by jungle-man,

היי לאחר המהרה למעבד אני מעוניין לבדוק תקינות טמפרטורות לאורך זמן, אני מנטר עם HWMONITOR, לא הצלחתי למצוא ברשת את הטווח טמפ שנחשב תקין למעבד, באתר יצרן (http://ark.intel.com/compare/33910) מופיע TCASE 72.4 מעלות שאינני יודע למה הכוונה. אשמח אם מישהו מכיר ויודע מהו הטווח התקין למעבד החל ממנוחה ועד מאמץ. תודה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. אהלן שמתי לב שבמצב LOAD המעבד שלי מגיע ל-67 מעלות. יש לי OC ל-4.4GHZ וקירור של NOCTUA. באתר של אינטל רשום שה-T CASE המקסימלי שלו הוא 67 מעלות. יכול להיות שהגיע הזמן להחליף לו משחה טרמית? עברו כבר 4 שנים בערך... תודה X

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  13. יש באתר פרסומת ללוח MSI K9AGM2-FIH, האם ניתן להשיגו בארץ ומה מחירו ? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  14. התקנתי את הקיט החדש של 4 ג'יגה Geil Black Dragon CL5 2*2GB. משתמש במעבד AM2x2 4200 64BIT. בביוס כתוב לי שסה"כ זיכרון 4 ג'יגה וזיכרון שימושי 3.5 ג'יגה בלבד. אני יודע על כל העניין של מערכות 64BIT ועבודה מלאה עם 4 ג'יגה. מה יקרה עם אני אתקין את הויסטה 64BIT עכשיו? לא ידע לנצל את כל ה-4? האם צריך לבצע שידרוג ביוס?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by miki891,

לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי. אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה. יש לי מחשב פנטיום 2.6 זיכרון (400) 2X256=512 MB כרטיס מסך AGP G-4 128MB Ti דיסק קשיח 80GB אני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO...... ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחול הוא: *** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000) UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAP אני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם: 1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים. 2. י…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. טוב אז אני מעוניין לקנות מחשב.. לפי מה שהבנתי בחיפוש שיהיו ירידת מחירים רק למי שקונה את הקונרו... עכשיו אני מעוניין באינטל(כפול ליבה) קיצר לא עזר לי החיפוש... 1.אז כדי לקנות אינטל עכשיו או לחכות? 2. יהיו ירידת מחירים באינטל? 3. מתי יורדו המחירים? 4. המחירים ירדו בכמה שקלים או שיורידו ממש הרבה? כמה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by tinkerball,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח או להוריד מהאינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי וגם אני מפחד להסתבך כי אין לי מושג מה נחוץ ומה סתם מיותר. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by lalo,

אני צריך לוח אם שיהיה לי טוב לOC שיהיה בו 6 חיבורי SATA לפחות אפשרות לRAID 1 ו RAID 0 ועד 700 לא יותר ! עדיף פחות.

• 62 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by InspiteL,

שלום, תוכלו להמליץ לי על לוח אם איכותי עד מחיר של 500 ש"ח (עדיף כמה שיותר זול) בהתאם לרכיבים הבאים? OC לא יבוצע. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI שאלה נוספת - בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה - יש חסרונות כלשהם? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  22. אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) . האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by daniel123,

רציתי לדעת אם 50C מעלות זה מסוכן למעבד? ומה הטמפ' הנורמלית למעבד במאמץ ובמנוחה? יש לי מאוורר של ZALMAN מ"מ120 ( אם זה עוזר)

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם כן אשמח לדעת דגם :}

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.