מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד של גיגבייט ויש לי מעבד כזה: Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB עכשיו אני יודע שזה נעבד מפלטפורמת הסנטה רוסה עכשיו מה זה בדיוק אומר במה המעבדים האלה טובים יותר והאם הם נחשבים לשיא הטכנולוגייה עכשיו שאלת ההבהרה שלי היא הבנתי שיש מעבד שנקרא Quadro משהוא כזה מה זה אומר זה בעצם אותו דבר אם לא הוא חדש יותר ישן יותר ומה זה אומר... תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שתי שאלות לי אליכם: אם אני שם זכרונות של 800 על MB של 667 קודם כל האם הם יעבדו בכלל ודבר שני אם הCL שלהם נגיד 5 האם זה נכון שב667 אני אוכל להנמיך אותם ל4 או פחות ב OC אשמח גם להמלצות על זכרונות טובים שקיט של 2GB לא יעבוד את ה-550 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd, דגם 2000+ , כמה זה בghz? האם הוא בעל אותה יכולת כמו intel p-4 2000?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בפנדס אמרו י שהקריאה של הטמפרטורה של המעבד בלוח הזה היא גבוהה מהטפרטורה האמיתית זה נכון ?? ועם כן אז בכמה ? אמרו לי שמשהו כמו 7~10 מעלות...
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד למשחקים למחשב שאני אקנה . עכשיו הבנתי שיש את גרסאת 3000+ שהיא עם 512KB l2 לעומת 3400+ שהיא עם 1מגה. האם שווה להשקיע 3400+ ? או שזה בסדר אם אני אקח 3000
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם זוג סלוטים ל- DDR2 במהירות 667MHZ בחוברת של לוח האם ניכתב שבזוג הסלוטים הנ"ל צריך לשים שני כרטיסי DDR2 זהים. ברצוני לקנות עכשיו כרטיסי זכרון. שאלותי הן: 1 האם אני חייב לקנות קיט של שני זכרונות זהים ארוזים יחד, או שמספיק לקנות שני כרטיסים ניפרדים , אבל זהים, של אותו זכרון ., כלומר אין זה הכרחי ששני הפריטים הזהים יהיו ארוזים יחד. 2 אם מספיק לקנות שני כרטיסי זכרון זהים, לא ארוזים יחד ---- מה הרישומים שעלי לבדוק על כרטיסי הזכרון כדי להיות בטוח שמדובר בשני כרטיסי זכרון זהים לחלוטין. 3 האם חברת KRETON נחשבת לחברה שמייצרת כרטיסי זכרון אמינים ? אינני זקוק למהירות גבוהה אלא רק לאמינות גבוהה של פעולת הכרטיסים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש את הדגם של לוח אסוס שיצא לאתלון XP - ברטון 2500 הלוח מבוסס NFORCE 2 ויש עליו גם FIREWIRE - האם יצאו כמה דגמים כאלה, האם זה הדגם עם SOUND STORM ? חשוב לי מאוד לדעת למרות שזה מידע מועט - אנא פרטו לי את הדגמים אם יש יותר מ אחד. דרך אגב קראתי שלוחות של אסוס לאתלון XP הם לא מוצלחים ואפילו בעייתיים - האם זה נכון או שהלוחת האלה הם איכותיים כמו עם מעבדי אינטל?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני לא מוצא מידע על זה אני יודע של INFINITY כן יש SATAII אבל ל LANPARTY אני לא בטוח ואני קונה לוח כזה וכונן SATAII ככה שבבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור או הוכחה אחרת שיש בלוח הנ"ל SATA II זה יעזור מאוד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אל כרגע אין לי את מלוא הסכום ויהיה לי אותו רק בתחילת 2008. ראיתי שיש את ה Q6600 כרגע והשאלה שלי היא האם שווה לעשות מאמצים ולקנות את המחשב כרגע או שבתחילת 2008 כבר יצאו מעבדים חדשים שיהיו עדיפים על ה Q6600 למשחקים? (ויהיה לי את מלוא הסכום בלי בעיות)
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת HTPC אם הלוח של SAPPHIR דגם AM2RS690MHD קישור לאתר יצרן http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=178&grp=6 עכשיו הכול עובד סבבה חוץ מבעיה שהביוס השתגע כלומר הטמפרטורה קפוא על 30 מעלות וכול מיני דברים כאלה אני מקבל את הודע הבאה שהמחשב עולה VERIFYING DMI POOL DATA K8 NPT DATA CHANGE... UPDATE NEW DATA TO DMI עכשיו המחשב נכנס לווינדוס והכול עובד בסדר אין בעיות אבל ההודע הזאות משגעת אותי ואני לא מצליח למצאו עידכון לביוס שיכול להיות פתרון לבעיה השמח לשמוע אם למשהיו יש ראיון לפתרון או מושג מהיכן אני יכול לעדכן את הביוס של הלוח תודה מראש לכול העוזרים
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב אם המעבד של אינטל הוא fsb 800 ואני שם זכרון ddr2/667 ולא עושה אוברקלוק האם זה נכון שבמקרה זה הזכרון יעבוד רק על 400 mhz ולא 667 כי זה מה שאמר לי הטכנאי מחשבים כשהלבתטי בין זכרון 533 לבין 667 והוא אמר שממילא זה לא יעבור את 400 בלי אוברקלוק ובלי אוברקלוק אפילו מעבדי קונרו החדשים תומכים עד 533 mhz זכרון לפי נוסחה 533 X 2=1066 -- שזה מהירות הבאס של הקונרו האם זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L רציתי לדעת איך הוא? האם הוא עובד טוב עם מעבד (Intel Core 2 Duo E6550 Box)? והאם מובנה עליו כרטיס קול? תודה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם המעבד 6000X2 עדיין נחשב למעבד טוב שמריץ משחקים כבדים? האם יהיה שיפור רציני מהמעבד 3800X2? האם הלוח אם הזה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2719&products_id=18301 והאם ה6000X2 יותר טוב מהE6750 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מאוד מתלבט בין ASUS לבין GIGABYTE אני רוצה לקחת את ASUS P5Q PRO בגלל שיש עליו קירור ליד המעבד (אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה שמה) ויש גם את הEP43 DS3L של GIGABYTE ואין עליו קירור ליד המעבד . איזה השפעה יכולה להיות לזה? ומה כדאי כי אני כבר סגור על מפרט ?(אני הולך לשים כרטיס מסך 1 של NVIDIA זאת העדפה שלי) אני מתכנן OC אבל ממש בעתיד
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא הבנתי מה רע ב DDR3? אפשר הסברים חוץ מהקטע של הכסף ?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה מבינהם עדיף יותר? GIGABYTE GA-P35-DS3 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבצע חישוב כבד בתוכנת MAPLE במסגרת דוקטורט בפיזיקה ברשותי +AMD 3500 עם 1.5GB זכרון (DDR-400 (3200 בחלוקה ל-256+256+512+512 הזכרון הנ"ל אינו מספיק, ואני זקוק לעוד זיכרון על מנת להשלים את החישוב. אני מחפש מישהו שישאיל לי 2 עד 4 GB של זכרון DDR לסופ"ש אחד באיזור ת"א תודה,
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/systems/a20080218PD210.html אינטל החליטה שהדור הבא של פלטורמת ניידים יהיה בעל השם centrino 2 ומבוסס הערכה בשם Montevina.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עד אמצע החופש יהיה לי 5000 שקל אולי קצת יותר 5500 ככה... אני יודע שאני יקנה קונרו אבל לא יודע איזה... יכול להיות שאני יקנה E6300 או את האחד מעליו של ה 1700 שקל... לוח אם אני משקיע 720 -+ אני רוצה 2G RAM ראיתי 667 DDR2 ב 500 שקל כל G... מארז חשבתי עם המארז הזה של GB השחור עם ה 3 מאווררים של ה 120... הוא עולה 650 כרטיס מסך אני לא יודע איזה כי אני לא הכי משחק הרבה אבל אני רוצה משו כמו 6600GT אולי.. צורב/CD אני לא צריך.. יש לי צורב DVD במחשב הזה אני יוציא אותו... תגידו מה אתם חושבים ומה אפשר לשפר.. ואיזה זכרונות ולוח אם כדאי לקנות... תודה...
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-