עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם!!!!! רציתי לדעת מה דעתכם על הזיכרונות האלה העם הם טובים????????.....הם טובים ל OC ??????.. הקנייה תיהיה 2*256 במה זה ישפר את המחשב ממה שיש לי עכשיו twinmows pc 3200 256

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Artemis Entreri,

שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  3. נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. הייתי רוצה לדעת עם לוח Gigabyte 8SG800 FSB533/SIS648/DDR400/AGP 8X/Audio/USB 2.0 תומך ב Hyper Threading ועד איזה מהירות מעבד זה תומך ??? שמעתי שיש אפשרות עתידית לשים עליו גם מעבדים של 400 לא רק 533 האים זה נכון ??? ועד כמה זה רלוונטי למעבדים גירסא c ???

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by kidO,

אוקי אז תחיל בזה שכבר מלא זמן רציתי לקנות מחשב חדש וכבר כמעת קניתי עוד ככה שבוע רציתי לקנות את המחשב הבא מעבד 2.6 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S עכשיו אתמול אבא שלי חוזר הביתה ואומר לי שחבר שלו אמר לו שיצא AMD החדש שרציתי לחכות לו 64BIT משהוא אבל כבר התיאשתי אבל הנה הוא יצא ועכשיו אני לא יודע מה לקנות אני יודע שהמעבד יעלה בערך 3000 ש"ח ואני לא כזה עשיר אבל זה לא כדי ככה אני קונה מחשב לאורך זמן אבל האם זה בכלל שווה קיצרררר פליז תעזרו לי ותנו לי…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. מה עדיף ? (לוח האם הוא LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. אפילו הכי זול ה1.86GHZ?

10. Started by R9547655G,

עד היום הזכרון שלי היה רץ ב 133MHZ והיה אמור לרוץ ב 266. המעבד מגביל אותו... שאלה: איך אני משנה את היחס של הזכרון כלפי המעבד ל 2:1 ?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by gta_man,

שלום! יש לי במחשב 1 ג'יגה זכרון פנימי ואני רוצה להוסיף כך שיהיה לי 2 ג'יגה.. יש לי 4 זכרונות של 256MB כל אחד ולכן אני אצטרך להוריד לפחות שניים מהם כדי שיהיה לי שני ג'יגה..האם זה יעשה בעיות כלשהן? דבר שני-חשבתי על לקנות חבילת זכרון 2GB של שני סטיקים 1GB כל אחד בדואל צ'אנל.הבעיה היא שאני לא יודע אילו זכרונות כדאי לי לקנות..כולם עולים הרבה כסף..חשבתי על משהו עד 1300 ש"ח בערך,של חברה טובה ומוכרת כמו OCZ לדוגמא..יש לי טכנולוגית זכרון DDR PC3200,והלוח שלי תומך עד 4GB זכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על זכרון שכדאי לי לקנות.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. למה במעבדי Intel Core 2 Duo המגה הרץ הוא רק 1066??? אני בטוח שאני לא מבין את זה נכון אז אם מישהו יכול להססביר לי תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. בהנחה שאני משתמש בזיכרונות איכותיים 1000MHz וקירור למעבד סביר (משהו ב-200 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by voodo,

מה עדיף AMD64 3200 או INTEL 3200 ועם אפשר גם למה מי שזו לא יהיה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by Ashand,

שלום מחפש לוח אם MICRO ATX עם בקר RAID טוב, לא משנה לי איזה יצרן ולאיזה מעבד כרגע אם יש אחד שהוא מתאים לי המעבד יקנה בהתאם בסך הכל אני מחפש לוח כזה לבניית NAS ... אין הגבלה לסכום!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. Started by brk2k,

שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by jtannous,

האם יהיה צוואר בקבוק בין PENTIUM 4 PRESCOTT HT 3.0GHZ @ 3.85GHZ לבין הכרטיס 2900GT?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. Started by ophir555,

סתם שאלה מעניינת כאשר מרכיבים מאוורר גדול מסוג זלמן ודומיו על המעבד, נוצרים למעשה כוחות אופקיים על לוח האם ( שעומד בד"כ במרבית המארזים בניצב). האם המשקל הלא מתוכנן והרעידות, לא עלולים לגרום בטווח הארוך נזק ללוח האם ???

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

איזה כדאי לקנות? חשבתי על GeIL, אבל בכל החנויות יש רק את הValue ואני לא יודע איך הוא יחסית ל winbond

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום יש לי את הלוח אם p35-ds3l ובדיסק של הלוח אם איפה שהדריוורים יש שם את האנטי וירוס kaspersky גירסא 6.0 והאנטי וירוס דווקא די טוב אז למי שיש לוח אם של החברה הזאת ואין לו אנטי וירוס יכול להתקין משם במקום להוריד משהו שפחות טוב מקווה שזה יעזור למישהו אם לא אז אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב פשוט ואני רוצה לוח אם של EPOX שיש לן 4 IDE ו 4 S-ATA ויש לי עוד שאלה קטנה יש לוח אם עם PCI-E וסוקט 478 ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. יש את ABIT AW8 (955X) s775 או Gigabyte GA-8I945P-G מה עדיף?? והמחשב dd2 667 DUAL CHANEL וכרטיס מסך ה7600gs ובכלל אני לא מתכנן oc אז אתם חושבים שהלוחות בכלל יתמכו ב667 או שעדיף כבר לקחת את ה533 ויחסוך קצת כסף

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by yarkoni,

אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by talmAn,

אני רואה המון כרטיסי מסך שהם על PCI אקספרס ואני לא ראיתי ולא ראיתי אנשים קונים לוח אם עם PCIE אתם יכולים לתת לי לינקים לכמה לוחות סתם לראות מחירים וכאלה... והלוחות של ה PCIE תומך רק ב PCIE או גם AGP? טל

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים