עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה זיכרון יותר טוב הזיגרון הזה... -http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm או הזיכרון הזה.... -http://www.skypc.co.il/pl_product~T800UX2GC4~15~0.htm בבקשה תענו מהר

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. בעתיד אעשה לו OC, כרגע אין צורך.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ding Ding Dong,

יש לי כרגע 4G זיכרון 800MHZ(נקנה ב2009). אני רוצה להוסיף לו 2-4 ג'יגה 1333MHZ, זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by talisman,

שלום האם יש הבדל רציני בין 2 המעבדים הבאים: ןintel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU איזה מהם עדיף לקנות?

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by kola,

שלום לכולם, אני עדיין בשלבי התלבטות אחרונים לגבי המעבד שאני הולך לרכוש... בדקתי את מחירי המעבדים הקצת יותר חדשים מבית AMD והופתעתי לגלות שההבדל במחיר בין הדגם ‏Athlon 64 5600+ ל ‏Athlon 64 5200+ אינו משמעותי כלל... אשמח לדעת מהו ההבדל בין שני המעבדים... ואיזה מעבד מבין השניים יתן לי את הביצועים הטובים ביותר מבחינת עיבוד מהיר ויציבות,וכן להישאר מעודכן בשוק של המעבדים. שאלה אחרת, אם אני משקיע כבר בסביבות ה1000 ש"ח על מעבד, עדיף לי לרכוש מעבד מסדרת C2D מאשר AMD? תודה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  7. היי לכולם אני זקוק למעבד ולוח אם תקציביים.הציעו לי פה 2 אופציות ואני צריך את עזרתכם: 1-SEMPRON 2600+ S754 +לוח אם GIGABITE K8NS>S754> 2-SEMPROM 2800 +לוח אם ABIT NF S2 SATA עכשיו שמעתי שהסלרון של אינטל עדיף על הסמפרון כי הוא יותר חזק ויותר זול..האם זה נכון?<אם כן אודה לכם אם תרכיבו לי מעבד ולוח אם מתאים לזה> רק שתבינו דבר אחד:המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6.<אני לוקח כנראה כרטיס מסך 5200>ככה שאם יש משהו יותר תקציבי וזול,וכמובן אמין אשמח לשמוע זאת ממכם. בתודה מראש לכל העונים שי

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  9. משחקים, תוכנות הפעלה סרטים וכו...

10. Started by gshhar,

Intel Bayfield 865GE Motherboard (HT, VGA, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) [PIV/DDR] 670 שקל האם הלוחות של אינטל טובים\מומלצים או שכדאי לוותר עליהם(לא מתוכנן OC)?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by rino,

מחפש המלצות על לוח אם עבור מאבד אינטל 820 כפול ליבה וזיכרון 667 MHZ לא מיועד למשחקים ולא לאוברקלוק , כדאי שיהיה לא יקר .

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

היי, אם זה מעניין מישהו - אם יש לכם לוח אם תקול (קבלים שדלפו), ניתן לתקן אותו ע"י החלפתם: (יש כאן גלריה של התהליך שעבר) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151099290974500.456821.689674499&type=1 לא מומלץ לעשות את זה אם יש לכם עדיין אחריות על הלוח או אם אתם לא יודעים מה אתם עושים. הלוח עובד יפה עכשיו (לפני זה קיבלתי המון BSOD במהלך הריצה שלו). אופיר.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by Shaft,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by oleg,

אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Avi313,

אני מחפש לקנות לוח אם בניו אג שיעלה עד ה- 170$ לוח אם בשביל AMD Athlon 64 4200X2 AM2 יש למישהו המלצות טובות?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by אמתי,

מישהו יכול לאמר לי איך מאפסםי את הלוח אם ? P35 DS3L

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by moshepsh,

שלום שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום יש לי לוח אסוס p8z68 deluxe/gen3 ומעבד מתוכנן core i7 2600 כתוב בספר שהמתח לזיכרונות הוא 1.65 וולט המעבד מתאים למהירות זיכרונות של 1333mhz בטבלה של הזיכרונות שמתאימים ללוח כתובים דגמים עם מתח נמוך או גבוהה יותר השאלות הם : 1. האם הלוח מתאים את עצמו אוטומטי למתח הזיכרון או שאני צריך לשנות בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה 2.האם הזיכרונות בנויים לקבל מתח יותר גבוה ואז לא צריך לשנות כלום והלוח בנוי לעמוד בזה 3.אם הזיכרון במהירות של 1600 במקום 1333 זה ישפיע על ביצועי המעבד?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

מי שרוצה ראיתי את זה באיי ביי זה כולל משלוח 550 ש"ח נשארו 3 יחידות לפי דעתי זה מציאה http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-5200-X2-Dual-Core-2000MHz-FSB-AM2-CPU_W0QQitemZ260126319092QQihZ016QQcategoryZ80139QQrdZ1QQcmdZViewItem

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by Dmoney,

המחשב הישן שלי הוא p3 450mhz ויש לי 229SDRAM (זה מחולק ל3 סלוטים), ואני רוצה להחליף כרטיס אחד של זכרון....עכשיו לשאלה: אני לא יודע מה ה-mhz של הזכרון שלי עכשיו ואני לא יודע מה ה-mhz של מה שאני רוצה לשים.... אז השאלה שלי אם נגיד ה-mhz יהיה שונה בין כרטיס לכרטיס זה יכול ליצור בעיות?(זה יעבוד בכלל??) או שיקרה משהו אחר שאני לא רוצה שיקרה....?? :-\ אם זה עוזר לכם אז הלוח שלי זה Via Apollo Pro Plus (692/596) Chipset. 10X עריכה: אני רואה שאתם לא עונים אז אני ינסה לשאול בצורה יותר פשוטה: זכרון פנימי 128sdram 266mhz יעבוד עם 32sdram 100mhz....??

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by oDot,

הממ, שאלה כללית.. לאינטל יש מפעלים בישראל. האם המפעלים האלה מייצרים מעבדים? אם כן, מדוע מייבאים מעבדים מחו"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by D135,

האם במהלך החודש-חודשיים הקרובים תהיה ירידת מחירים צפויה במעבד הQ9450? אני מדבר על ירידה למחיר כמו 1400-1500.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by adirze,

אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המ…

• 14 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by nanu,

מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. מה ההבדל בין תזמונים לתדר בזיכרונות? ואיך החברה הזאת-Twinmos ? מצאתי אותה ב1 גי'גה 667 ב430 ש"ח

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  25. Started by McJ,

אוקי....יש לי גם שאלה....איזה לוח יותר טוב?(ביצועים ו OC) http://www.pch.co.il/docs/pd1302684149.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd435309112.htm תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.