עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מעוניין לבנות מפרט מבוסס Intel C2D E6300 / E6400. האם מישהו יכול להציע לוח אם טוב, עם כרטיס גרפי מובנה, בסביבות 500-600 ש"ח? תודה.

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  2. רכשתי מערכת מחשב עם זיכרונות G.Skill 2 סטיקים שכל אחד הוא 1 גיגה בתדר 800MHz עם תזמונים CL5-5-5-5-15 . נודע לי היום שאין במלאי כרגע את הזיכרונות האלה והציעו לי במקום את אותם הזיכרונות ואותם התזמונים של חברת Giel, ללכת על זה או להתעקש מתי שיגיע ה-G.Skill?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by (G),

1. מה ההבדל בין E4300 ל-E4400 ומה עדיף? 2. ומה עדיף, לקנות לוח אם שתומך ב-800MHZ או 667MHZ...? (OC לקוח בחשבון) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by סער_שי,

בנוגע למחירים של הקונרו... כרגע בסביבות ה-1250 ל-6300 ו-1500 ל-6400. האם זה צפוי לרדת בשבוע שבועיים הקרובים? ואם כן, האם תיהיה זו ירידה משמעותית? (קשה לי להאמין שתיהיה הוזלה של יותר מ-100 אולי 200 ש"ח). בנוגע למחירים של שאר החלקים... לפי מה שהבנתי, אם הבנתי נכון, אז עם ההשקה של הקונרו צפויה גם ירידה של שאר הרכיבים כמו זיכרון ואולי גם לוחות אם. האם זה נכון? מתי ההוזלה הזו צפויה? האם מישהו כבר מבחין בה בנוגע למוצרים מסויימים? הייתי מעוניין לעשות הזמנה כבר בראשון לאוגוסט. המתנתי חודש בעצתכם ואני אסיר תודה כי חסכתי המון כסף בעקבות הנפילה של מחירי המעבדים. עכשיו השאלה היא האם צפויה ירידה גם לרכיבים האחרים, והאם כדאי להמתין שבוע שבועיים אחרי אוגוסט או שההבדלים לא יהיו משמעותיים…

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by penny1,

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את השאלה הזאת ...אבל ננסה.... אני משתמש ממוצע (משחקים יחסית חדשים+שיתוף קבצים+רואה סרטים+תכונות כמו WORD ו SPSS) בעל תקציב ממוצע לשדרוג (3500 ש"ח) וברצוני לשדרג את המחשב כעת, לפני ששנת הלימודים הבאה תבוא האם באמת כדי לחכות חצי שנה עד שיוזילו את מחרי הקונרו?! האם כדי כדי לקנות כיום E6300 שעומד איכשהו בתקציב שלי(אולי עם הרחבת התקציב ל קנות את E6400) או שמא כדי לקנות + pentium d 915\ athlon 64 X2 3800 ולהשקיע יותר בזיכרון וכרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. חייב להוסיף זכרון ולא יודע סוג / מהירות / נפח לקנות ? לוח - M7VIB biostar http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIB MEMORY: Maximum 3.0 GB 4 x 184-pin DDR SDRAM DIMM PC1600/PC2100(DDR266) כרגע יש לי 2 זכרונות - אחד של 256 ואחד של 128 השאלות: האם ניתן/ עדיף לקנות זכרון נוסף של 512 ומאיזה סוג? השלושה יוכלו לעבוד יחד בהרמוניה ? ניתן לשלב זכרונות בנפך שונה? יש חשיבות לסדר שאני נועץ אותם בחריץ? (ממממ.... ) מה המצב האופטימאלי? מחיר? בבקשה עזרו לי אנשים טובים!

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Esparco,

טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by Vol,

X2 3800 Vs. D940 מי עדיף , ולמה? תודה. ראיתי קצת בנצ'ים והבדלים הם קטנים , כל פעם מישהו אחר לוקח בהפרש קטן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם הלוח האם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-5AX(Rev%205.2).htm יעבוד עם הכרטיס מסך הזה: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-AP128DG-H.htm ? מה דעתכם? יעבוד? עכשיו יש על אותו מחשב Riva TNT 2 מודל 64 עם 32 מגה זיכרון (זה לפחות מה שפי סי אקספרס מראה לי)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על הCHIP-SETS הבאים של INTEL וNVIDIA למעבדים של INTEL ו AMD. אילו תכונות והאם תהיה תמיכה ב DDR2 - כמה הזיכרון הזה רחוק.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. מעבד 2.4 800 באס 512 זיכרון 2700 מחשב למשחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה ולימודים אני רוצה להזמין בשעות הקרובות את המחשב אני רוצה לוח אמין ומהיר לא רוצה המהרה לא רוצה פיצ'רים מוזרים רק כרטיס רשת וקול מובנים אמינות ללא תקלות ומהירות אין הגבלת כסף אבל אני לא רוצה לבזבז על שטויות לא צריך חיבור FIREWIRE וכאלו

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by star252,

שלום לכולם, אני חדשה בכל העניין של מחשבים, וזו הפעם הראשונה שאני מחפשת רכיב למחשב (בלית ברירה). בכל אופן, אשמח להבין יותר בעזרתכם. המחשב שלי פשוט שבק חיים, וטכנאי שלקח אותו לבדיקה אמר שהבעיה היא לוח אם. עכשיו, מה שאני מחפשת בדחיפות הסטרית!!! (אני חייבת להגיש עבודות) זה לוח אם לפנטיום 3. אני יודעת שקצת קשה להשיג אותו כי הוא ישן. אך, אם מישהו יוכל לכוון אותי מה אני בכלל יכולה לעשות בנידון במינימום עלויות (אפילו לרכוש מחשב משומש ישן בכמה מאות ש"ח - אני צריכה בסה"כ WORD , צורב, וזכרון סביר כדי שאוכל להמשיך לעבוד) , אני די נואשת. בבקשה, כוונו אותי תודה מראש, טל

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Thermaltake TT360AD 2-fan Power Supply האם הוא יספיק ל- 2.4 c p4p800 radeon 9800 pro צורב סידי הארדיסק ו-5 מאווררים לממארז?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש, הגיעו אלי כל החלקים מלבד הזכרונות שאני אמור לקחת מKSP (החלקים קניתי מנועה) הזכרונות שבניתי עליהם הם A-Data pc4000 512X2 שעולים לי 1200 שקל (יכלתי לקנות בנועה, אבל זה היה עולה לי עוד 300 שקל - מחוץ לתקציב) בכל אופן לKSP נגמר המלאי של הזכרונות האלה והמלאי הבא אמור להגיע עוד 10 ימים - לפחות (יש לציין שהם אמרו שיגיע השבוע, אז מי יודע מתי באמת זה יגיע) האם שווה לי לחכות לזכרונות? או אם כדאי לי ללכת על זכרונות אחרים (OC גדול מתוכנן והמחשב הוא 3200+ 8kda3j)

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

קניתי מחשב עם לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו בדקתי בתוכנה EVEREST שזה כמו AIDA32 והוא רושם שיש אצלי + EPOX 8KDA3 מה מהלוחות אם יותר טוב ובמה??? כי ה+ עולה יותר ב-300 שח

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  17. יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?

18. Started by HumanFly,

שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. כנשאל בכותרת באמת שכבר בכל האתרים כל אחד רושם דעה שונה ומשונה, אם יהיה אפשר לגבש דעה בקשר לזה זה יהיה מצויין צריך את הלוח החזק ביותר למשחקים, זה עזרה למישהו שאני מכיר ואצלו כסף זה לא issue

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by computer_freak,

המעבדים מהדגמים החדשים מעבירים את הנתונים בקצב של 800 מגהרץ זאת אומרת 800000000 פעולות בשניה אבל הם פועלים בטכנולוגיה של 32 ביט בפעימה אז קודם כל מה ההבדל בין מהירות העברת הנתונים במגהרץ לביטים ואם עושים 800000000 חלקיי 32 יוצא 25000000 זה לא הגיוני שזה מספר הפעימות בשניה אז מה כל העניין עם הביטים??

21. Started by ccc,

Asus A7N8X-X , פתאום אני מגלה שאין לו דואל ... איך זה יכול להיות? כל כך היה קשה לשים את זה? זה לא נותן עכשיו שום יתרון על לוח של 100 שקל. אולי אני טועה וכן יש?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי יש לי p4p800 ואני יכול להחליף חינם לאחד מלוחום האם של asus אז חשבתי על הלוחות הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd1437521855.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm וגם את המעבד שלי ( intel 2.6C HT fsb 800 512k ) אני יכול להחליף למעבד intel שיקר ממנו מקסימום ב350 שקל אז השאלה שלי לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדי לי להחליף ??? תודה מראש לעוזרים Install

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. שלום לכולם!!!!! רציתי לדעת מה דעתכם על הזיכרונות האלה העם הם טובים????????.....הם טובים ל OC ??????.. הקנייה תיהיה 2*256 במה זה ישפר את המחשב ממה שיש לי עכשיו twinmows pc 3200 256

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by who_Cares,

WINBOND, TWINMOS, GEIL, CORSAIR לOC די גבוה (210+) איזה זיכרון הכי טוב ומשתלם?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  25. איזה לוח אתם ממליצים ל- p2.4b ? : ABIT BH7 Intel 845PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.