עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ברשותי לוח אם abit nf7-sl ומעבד athlon xp 2500+ ואני מעוניין לשדרג. העניין הוא שיש לי כ.מסך Gforce 6600gt שהוא AGP ,שאני חושב שהוא טוב. אז הקטע הזה תוקע אותי ואני לא חושב שכדאי שאני יקנה כ.מסך PCI E אם אין לי תקציב. כל זה נובע מבעיה של חוסר תקציב.(חייל) אני מעוניין לקנות את הלוח והמעבד שתומכים בAGP. על איזה לוח אתם ממליצים לי לקנות, ומעבד? איזה תושבת היא הכי טובה שעוד תומכת בAGP?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

אני רוצה לקנות זיכרון לOC ב300 שקל בערך, מה יש?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by thegodx,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&affiliate=zap תגידו זה זיכרון אמין? שאפשר לסמוך עליו שיחזיק לאורך זמן...תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by la_pumik,

שלום, קניתי בשעה טובה מחשב מעבד e4400 לוח GigaByte 945p-s3 Gf 7300GT ולשאלה - קניתי אותה 2 גיגה זיכרון 667 של חברת ceon שמיובאת האיבורי. האם כדאי לשדרג ב100 ש"ח לOCZ? או לשדרג ל ceon 800 ב110 ש"ח? אני לא מתכנן כרגע OC אבל אולי בעתיד משהו קטן... (אף פעם לא עשיתי). האם לזכרונות 667 יש מגבלה גם על OC קטן? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  5. תודה.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by cooper,

על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  10. כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. איזה שבוע בסטפינג לשנת 05 הכי טוב ל- OC למעבד שהזכרתי בתקופה של החודשיים הקרובים 05XX?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by liranfa,

יש לי מעבד שצורך 1.7V עוד לא חיברתי אותו כי 1.7 וולט(רשום על המעבד) זה יותר מדי גבוה וראיתי פה גם בקשר לOC שאם הוולט יותר מ1.6 אז זה מתחיל לקצר ת'חיים של המעבד... יש לזה קשר? או שהמעבד הזה יעבוד כמו שצריך במתח שהוא אמור לקבל תודה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  13. אני עובד במחשב למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ,צפייה בטלויזיה עם הכרטיס TV שלי אני עובד עם תוכנות קלילות של מוזיקה כמו פרוטי לופס אני חושב לקנות לוח אם כזה שיתאים לתקופת המעבר אני לא יודע עם באמת כדאי..תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by eyaler,

שלום אני מנסה לבצע חישוב כבד בתוכנת MAPLE במסגרת דוקטורט בפיזיקה ברשותי +AMD 3500 עם 1.5GB זכרון (DDR-400 (3200 בחלוקה ל-256+256+512+512 הזכרון הנ"ל אינו מספיק, ואני זקוק לעוד זיכרון על מנת להשלים את החישוב. אני מחפש מישהו שישאיל לי 2 עד 4 GB של זכרון DDR לסופ"ש אחד באיזור ת"א תודה,

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Moo,

אני רוצה להוסיף עוד 256MB זיכרון למחשב יש לי כרגע TRANSCEND 256MB 333 אם אני יוסיף 256MB 400MHZ זה יוסיף משהו לביצועים?? או שזיכרונות חייבים להיות תואמים 333MHZ? יש לכם המלצה לזיכרון איכותי לא יקר? תודה!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by lior007,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by or_cool,

ומה מיוחד בו תודה מראש

18. שלום, אני מתכנן מחשב משהו מבוסס אינטל.. בסביבות ה-7.500 ש"ח, המלצות לגבי לוח ומעבד יעזרו לי מאוד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אורח אדם
    Started by אורח אדם,

לפני שנה וחצי קניתי מחשב לוח אם דגם asus - MAXIMUS VIII HERO - Intel® Z170 אני קניתי זיכרון אחד דגם - חברה קינסטון kvr21n15d8/16 - 1.2v יום אחד הדלקתי מחשב ופתאום המחשב לא פותח תצוגה. לקחתי למעבדה טכנאי מחשבים גילה שהזיכרון שלי לא תקין. ויש אחריות על זיכרון שלי. טכנאי שלח לחברה להחליף זיכרון חדש אותו דגם(אני מקווה שיש אותו דבר) טכנאי אמר לי אחריות זיכרון הוא 3 שנים. רציתי לדעת בפורום תמיכה, כמה שנים אחריות יש לי זיכרון הזה? ולמה פתאום הזיכרון לא החזיק יותר זמן ארוך? פתאום הזיכרון לא תקין. המחשב בן שנה וחצי אצלי. האם זה נורמלי זיכרון שהיתקלקל לי? בתודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by אריה7,

שלום, יש לי מחשב AMD עם זכרון של 1 ג'יגה (2 סטיקים) של DDR400 - מעבד athlon 3000 עם סוקט 939 בנוסף יש לי זכרונות DDR2 667 ממחשב אחר שאלתי היא האם ניתן לשים את ה-DDR2 במחשב של AMD (בהנחה שהמחשב ינצל רק מהירות 400)? שאלה נוסף, האם ניתן לשים 2 סטיקים של 512 ו-2 של 1 ג'יגה יחדיו? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. מאחורי שם הקוד עבור משפחת המעבדים שתגיע מעבר לשנת 2025 נמצאת תוכנית לשדרוג מקיף, עם דגש על ביצועים תחת מעטפת הספק נמוכהלכתבה

22. Started by DeaglinG,

שלום, אני בקרוב קונה את הלוח אם Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE אמרו לי שהוא מצויין. השאלה שלי, קראתי באיזשהוא מקום שהמרחק בין ה- AGP ל- Memory Slots הוא קטן והכרטיס מסך לפעמים חוסם את שני הזכרונות הראשונים, זה נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת מתי ירידת המחירים הקרובה (בהנחה שהיא לא התקיימה)

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by sroolik,

מזה stepping ? מה נחשב טוב ומה לא? מזה revision? מזה מהירות באס? על מה היא משפיעה? האם היא יותר חשובה ממהירות ליבה ? מה עדיף? שהמהירות שעון תהיה גבוהה או שהמכפלה תהיה גבוהה ? למה עוזר שיש יותר cache ? הרצתי חיפוש על חלק מהשאלות ולא מצאתי תודה ! ! !

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by t-macc,

אני קונה זכרונות חדשים מחר בע"ה ל oc אלו הזכרונות http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 חשוב לציין שאני לא יעלה מעל הבאס של 333 ככה ש oc לזכרונות לא יהיה,אבל בכל זאת סביר להניח שאני יוסיף להם מתח (אולי עוד לא יודע) השאלה איך הם יקבלו את זה תודה

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים