עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, נתקלתי בביקורת הזאת ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=PKX9Bcxnd7U למי שאין כח לראות הכל, תקפצו ל11:55 בשביל הסיכום. בגדול הוא משווה 30 משחקי AAA, בין 2 מעבדים 7700K ו7800K, (ארבע מול שש ליבות), עם ובלי OC בשניהם. רואים בבירור שה7700K, עם ה4 ליבות שלו לוקח, אפילו כשה7800K עם OC מטורף. אני רוצה לשמוע את דעתכם, מאיפה הביטחון שבעתיד משחקים ינצלו יותר מ4 ליבות בצורה טובה יותר? והסיבה שאני שואל כי שמעתי את המשפט הזה כבר לפני הרבה שנים, למה עכשיו יבוא השינוי? נ.ב. יבואו כאלה שיגידו: עוד כמה שנים, הIPC והתדר של 6+ ליבות יעלה, ואז הם ישתפרו בביצועי גיימינג, וזה נכון, אבל עדיין ל4 ליבות החדשים יהיה תדר יותר גבו…

2. Started by hacker2003,

משהו שיתאים ל-AMD3000 ושיהיה מקום ל-2 כוננים "5.x, וכמובן מספיק POWER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ha,

ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יצרנית השבבים הגדולה נענית לקריאות התיגר של AMD בשוק הביתי, כך נראה - ומבטיחה לספק לנו תגי עלות מפתיעים בדור ה-Cascade Lake המתקרב לכתבה

5. שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Drazick,

שלום. יש לי את הלוח אם הנ"ל עם גרסא F7. קיימת גרסא F8. יש ברשותי מחשב עליו מותקנת וויסטה ללא כונן 1.44. כיצד אני יכול לעדכן את ה- BIOS? ניסיתי בעזרת היישום של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה (הוא רק מודיע על בעיה ולא מצליח לעדכן). מישהו יודע איך לעשות את זה בוויסטה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מתלבט בין ארבעת הזכרונות האלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14276 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14779 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14780 4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=14255 ובין שני לוחות האם האלו: 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3537 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3535 תעזרו לי לבחור מביניהם את מה שטוב יותר. מה ההבדל בין שני הזכרונות של G.SKILL (מ'ס 2 ו - 3) ועד כמה הוא משמעותי ?

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אז כמו בכותרת איזה זיכרון יתן את הביצועים הכי טובים באוברקלוק קיט של 2 ג'יגה אבל כזה שיתן את הביצועים הכי טובים (800 mhz לא נראה לי שיספק את הסחורה)

9. Started by Cirrus,

סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by gafirmo,

עריכה של LiorP23: מי שיגיב לדיון לפני שיש כאן תמונה ברורה (עם דף בצד שכתוב עליו "גם אני חולה על HWZone.co.il") או בנצ' אמיתי יתעסק איתי AtR אומר שלא כדאי להתעסק איתי התמונה נמחקה לבקשת פותח הת'רד באנצ'ים בקרוב... סטפינג QLLR ES A4.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by avicoacf,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש לי את זה Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB ואני ימכור אותו ב850 שח אני רוצה לקנות אחד חדש ואני לא יודע מה עדיף מבחינת יחס ביצועים למחיר והאם בכלל שוה לי למכור ולקנות..? למרות שאני בבמחיר קנייה מוריד תמע"מ כי זה לעבודה :] קידוד סרטים עריכה וידאו וכו/.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1500 Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 1870

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום, אני עומד לקנות מחשב, אני לא יודע מה לבחור מבין שני אלו - זה או זה . שניהם 1600 MHz, שניהם CL-9-9-9-24, ושניהם 2x4GB. מישהו מכיר את שניהם ויודע לייעץ לי מה טוב יותר ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, יש ברשותי מחשב נייד - Lenovo Ideapad 3-15ITL6 Laptop - Type 82H8 במחשב מותקנים 2 זיכרונות של 4 ג"ב כל אחד [סה"כ 8 ג"ב]. אני מעוניין לשדרג את המחשב ל-16 ג"ב, [2 של 8 ג"ב או אחד של 16 ג"ב], אבל לא ממש מצליח למצוא תאימויות. אציין כי המחשב משמש לפעילות משרדית, לא מעבר. באתר של לנובו מצאתי את זה - קישור. באתר של ksp, למשל, יש מגוון זיכרונות שונים [קישור], אבל אף אחד מהם לא מופיע באתר של לנובו שקישרתי למעלה. השאלה היא אם אני יכול לרכוש כל אחד מהם ולהכניס בביטחה למחשב, במקום השניים המותקנים היום? ביצעתי בעבר החלפות לזיכרונות במחשבים נייחים, זה לא היה בעייתי אף פעם. פה משום מה, קצת מרגיש לי "מסורבל" יות…

16. מארז - Gigabyte 3D Aurora Silver ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MB מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box כרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מתוכנן OC בעתיד תקציב סביבות ה 2500 +- אפשר לחרוג קצת

• 44 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by natan805,

פתחתי דיון חדש כי הייתי חייב מי שיכנס לדיון הראשון יבין אז אני ממשיך פה כתבו לי שההבדל בין amd 3800 am2 ל amd4000 הוא הבדל קטן בהפרש של 100 ש"ח שיש כאלה גם על אחוזים קטנים מעדיפים לשלם עכשיו אני לא אחד כזה . אז משהו יכל להגיד לי בערך בכמה אחוזים ה e6300 יותר חזק מה amd3800 ? {כי ההפרש הוא 400 ש"ח}

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by benyben,

שלום. אני מתלבט לגבי מחשב חדש (אציין שאני גר בארה"ב). נתקלתי היום בדיל מעניין מאוד, על מחשב נייח בעל מעבד 4 ליבות מסוג Xeon. שאלתי בחור רנדומלי באזור, והוא אמר לי שזה מחשב לשרתים. רציתי לשאול - האמנם? האם לא לבחור במעבד זה? או שמא דווקא מעבד זה חזק יותר מאחיו ה"רגילים"? אשמח בכלל לדעת יותר תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by punisher6578,

אם הדבר אינו חורג מכללי הפורום, אבקש לעזור לי במציאת ספקי חומרה (לדילרים) איכותיים, אמינים ומגוונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. עד היום היה לי DualDDR כששני הסטיקים היו 256.. אם אני אקהנ סטיק של 512 ואשים אותו ככה שאחד יהיה 256 והשני 512 אני עדיין אוכל להפעיל DualDDR ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by mazoneli,

היום רכשתי את הקיט המצ"ב ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6611 אחרי שהתקנתי אותם גיליתי שהם בכלל 6400 שנבדקו עם מתח 2.3V ויכולים לעבוד כ 8500. האם זה דבר מקובל ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by nadaviz,

הי, למערכת חדשה מבוססת i5 3550 למטרת משחקים (כ. מסך 7950/670) אני מתלבט מה הפיתרון הטוב ביותר. יש כמה שיקולים ללוח האידיאלי. אני לא מתכנן OC אז אני מכוון ל H77 אני חייב תמיכה ב- Firewire אבל הכיוון זה כרטיס יעודי. אני לא מוצא בארץ אף אחד שמוכר כרטיסים כאלו ל- PCIe אלה רק ל- PCI מה שאומר שהלוח צריך לתמוך ב- PCI (או Firewire שאין לאף לוח שאני ראיתי) אני מתלבט בין כמה אופציות להלן: ASROCK H77M H77 570 שקל יתרונות: מתאים לקירור 775 -> חוסך קניית קירור למעבד (יש לי scythe mugen 2) חסרונות: mATX - אני לא בטוח כמה זה חסרון, עד היום השתמשתי רק ב- ATX. עד כמה זה יותר קשה להתקנה מבחינת צפיפות על הלוח? אני אשמח אם מישהו מהפורום יתיחס לנושא 2 סלוטים בלבד לזכרונות - שוב, לא בטוח עד…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.