מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
האם תמיד 4 ערוצי זכרון טובים משני ערוצים הכוונה ללוחות של מעבדים 4 ערוצים כמו 3930 מול לוחות עם 2 ערוצים כמו 3770 לדוגמא
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב והחליף הכל חוץ מהמעבד (Core2Duo e6400) שמספיק לי מעל ומעבר. יש לוחות אם שתומכים בסוקט שלו וגם בכל הדברים החדשים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברת Intel פיסרמה לפני זמן מה את מפת הדרכים שלה עד שנת 2010, ל AMD היה חסר אינפורמציה מסוג כזה. לשמחתם של המון אוהדי AMD ואוהדי ביצועים בכלל, 2 אתרים פירסמו את מפת הדרכים החדשה של AMD. האתר הסיני HKEPC והאתר היפני PC Watch. ראשית כל, AMD תעבור לשיווק מעבדים מרובעי ליבה כבר ברבעון השני של שנת 2007. ליבה בשם Deerhound תהיה הראישונה עם 4 ליבות, היא תהיה מיועדת לשוק השרתים, ומכילה טכנולוגיית קש משותף (כמו שיש במעבדיי Yonah של Intel) ותתאים ללוחות התומכים בסוקט F. ברבעון הראישון של 2008 יגיע תורם של מעבדיי המחשב האישי להכיל בתוכם 4 ליבות, השם של הליבה הוא Greyhound. המעבדים האלה יבואו בסוקט AM3 ויתמכו ב DDR2 וב DDR3 בו זמנית. הליבה תיוצר בליטוגרפיה ש…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחורנה הכנסתי בגלל אילוצים למחשב הלא חדש שלי ויסטה. רוצה להרחיב בעקבות זאת זכרונות. היום יש לי פעמיים 512, ddr 400 קורסייר cl2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים,מתכוון לרכוש עוד פעמיים 512. מדובר בפנטים 4 , 3.4 גיגה הרץ. השאלה שלי האם כדאי לי לרכוש שוב cl 2 ואם ארכוש cl גבוה יותר האם זה לא יפגע במהירות של 2 הזיכרונות הקיימים. כמו כן האם 4 זכרונות של 512 זה הסידור האופטימלי במציאות שלי והאם זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבל אמרתי לכם... ומי שהיה סבלני והאמין כל הדרך, בסוף קוצר המון פירות. AMD הפכה זה מכבר לרווחית כבר 3 רבעונים רצופים, השוק רואה שזו אינה אפיזודה רגעית של רבעון אחד - אלא מגמה ארוכת טווח, היא פורצת מחסומים וכובשת נתחי שוק, ואמון המשקיעים אומר את שלו: נתוני רבעון מס' 3 בלינק הבא: http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-second-quarter-2018-financial-results עיקרי הדברים בתמונה הבאה - המחזור מכירות עלה פי 1.5 מאשתקד ועוד: אבקש להסב את תשומת ליבו של הקורא (והמשקיע) כי מחברה שמחזור המכירות שלה בשנת 2016 (טרום עידן ריזן) עמד על כ- 4 מיליארד דולר לשנה, חברה שהיא בהפסדים קשים ועתידה לא…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוקינג מטרף למעבד שלי.. הבאתי את הפרסקוט שלי, ל 3.5 Gh מ2.8 Gh... המכפלות הן: 200X14, והעלתי את זה ל 250X14... המחשב לא עולה לי... אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס בכדי לתקן את הטעות הזאת... האם יש דרך לדעת האם צליתי את המעבד או את הלוח אם שלי? בתודה גל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד הנוכחי שלי 2.8GHZ PHENOM II X3 720 מעבד עם 3 ליבות שתכלס עד היום סיפק את העבודה כמו שצריך(כול משחק שיצא הכול עבד על הכי גבוה למרות שאני עם R9 290 אני עדיין חושב שזה מכובד שהמעבד הזה מצליח להיתמודד עם המחשקים של היום גם ) העיניין בשידרוג הוא שאני מכין את המחשב ל4K ובעיקר לשחק GTA ב4K שיוצא בסוף חודש יש לי לוח אם של ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 הבנתי שFX8370E צורך רק 95W לעומת הFX8370 שצורך 125W ולפי מה שאומרים אבל זה לפעמים קצת משפיע על הביצועים כי אומרים שהם קיצצו את 30W הפרש הזה בעזרת כול מיני דרכים עקיפות כי המעבד הוא בדיוק אותו מעבד לפי מה שהבנתי... יכול להיות שאני טועה... ועל ה9590 אני מתלבט עד כמה הבדל יש כבר בינו לבין ה8370 שיצדיק את ה…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח האם במחשב נדפק ולמזלי היה בתקופת האחריות ובחנות החליפו לי את הלוח באחר וטוענים שהוא טוב יותר אשמח אם מישהו איך להשוות בין 2 לוחות האם ולומר לי איזה מהם טוב/חדש/מתקדם יותר? לינק ל2 הלוחות יחד - http://www.asus.com/il/Compare/ אלו השמות : שניהם לוחות של ASUS [h=2]H61M-E [/h][h=2]P8H61-M LX[/h]
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלו הזכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl3-edition-eol.html # 800MHz DDR2 # EPP 3-4-4-15*(CAS-TRCD-TRP-TRAS) כך הביוס מוגדר: http://i.imgur.com/Ru6wi.jpg http://i.imgur.com/m9oUI.jpg ניסיתי גם להוריד את המעבד ל2 GHZ (ולהגדיל את מפכלת הזכרונות) אבל ההביוס מתאפס כשאני עובר את ה758MHZ הגדרתי משהו לא נכון או שהזכרונות דפוקים?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי המחשב בחדר העבודה בבית ואני מחפש פיתרון חילופי (יש עוד מחשבים בבית, אבל זה מחשב נוח יחסית ובמיקום "אסטרטגי" בבית). אני הבנתי שיש בעיה עם הלוחות של המעבד 2500K ושיהיה פיתרון רק בסוף מרץ/אפריל. ארצה לציין שאני גר בארה"ב ואין בכלל לוחות של P/H67 למכירה, גם אם אני ממש ארצה להשיג ולהחליף בעתיד. לכן, אני חושב ללכת על ה 1055T, אם כי אני מרגיש ממש "פרייאר". המחיר של 2500K כרגע בארה"ב הוא $179 לעומת ה 1055T ששווה ערך לאותו המחיר. אני יודע שהביצועים של ה 2500K טובים בעשרות אחוזים והטכנולוגיה גם יותר מתקדמת, מצד שני אני צריך כרגע מחשב ולחכות עוד חודש וחצי - חודשיים נשמע דיי הרבה אבל אולי נסתדר לבנתיים. השאלות: 1. האם כדאי לחכות? (אני מניח שהמחיר של 2500K גם ירד עם הזמן…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע במשחקים כמו PES 14 וNFS המפרט הנוכחי שלי: מעבד CORE2DUE E7300 2.66GHZ לוח אם ASROCK G41M זכרון 4 ג"ב DDR 3 כרטיס מסך GF 630 GT 2 GB דיסק קשיח 500 GB מחשב עגלה לכל הדעות. אני מבקש המלצה ללוח אם איכותי ומעבד I5 מה שחשוב לי בלוח אם זה : 4 חריצים להרחבת זכרון יציאת HDMI הרבה כניסות USB הרבה חיבורי SATA כמה חיבורי PCI-E ושהוא יתמוך במעבד I7 שארצה לשדרג בעתיד אליו דבר שני אם אני משדרג לI5 אני צריך לקנות ספק כח יותר חזק וקירור מתאים או שהמעבד הזה לא מתחמם בצורה ניכרת ולא צורך בצורה מוגזמת חשמל?? נ.ב השימושים שלי במחשב הן לא רציניים: מוסיקה , סרטים בHD , סדרות , אינטרנט , מסמכים , משחקים כמו FIFA PES NFS GTA. ומה עדיף מעבד I5 או I7 לשימושים שלי ו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כמה דברים מומלצים, בתקווה שהנזק עדיין לא נגרם. בכל מקרה, גם אם כן, הכל מוסבר בסרטון הבא. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=YDCCFu5y1rE
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה את הסמפרון 3000 939 עם לוח DFI NF4 ULTRA עם 1G זיכרון ( dual ddr ) והרצתי תוכנה peformance test מה אני אגיד לכם ה xp 2400 הישן הרבה יותר טוב מה sempron 3000 עם רק 512 מגה זיכרון בלי דואל זיכרון עם לוח גיגהבייט ga- 7vrxp פשוט מעבד עגלה לעומת הXP הישן והמעולה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בונה מחשב לחבר שלי בהתחלה חשבנו לבנות מחשב עם לוח אם H97 , אבל משיחה עם RSM הומלץ לי לרכוש את הלוח [h=1]לוח אם MSI Z87-G41 PC Mate LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]http://www.rsm.computer/Product/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-msi-z87-g41-pc-mate-lga1150-intel-z87-ddr3-1600-2xpci-e-vga-dvi-hdmi שעולה 369 ש"ח . מה אתם אומרים האם כדאי לרכוש את הלוח אם הזה לעומת ה H97 שעולה כמעט 100 ש"ח יותר . הם אומרים שהלוח הזה כמעט ברמה של Z97 אבל מסדרה קודמת . מה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקנות את ה H97 או להוסיף עוד ולקנות את ה Z97 ? מה אני מרוויח אם אני לוקח את ה Z87 לעומת ה H97 ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מארז - Gigabyte 3D Aurora Silver ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MB מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box כרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מתוכנן OC בעתיד תקציב סביבות ה 2500 +- אפשר לחרוג קצת
-
- 44 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא bios ללוח Intel dh77eb אך ללא הצלחה. כרגע אני חווה בעיה שכרטיסי nvidia לא עובדים בצורה טובה (אם בכלל) על הלוח והדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעדכן את הbios. לפי מה שהבנתי Intel הסירו את כל גרסאות הbios ללוחות ישנים. תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-