עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by benyben,

שלום. אני מתלבט לגבי מחשב חדש (אציין שאני גר בארה"ב). נתקלתי היום בדיל מעניין מאוד, על מחשב נייח בעל מעבד 4 ליבות מסוג Xeon. שאלתי בחור רנדומלי באזור, והוא אמר לי שזה מחשב לשרתים. רציתי לשאול - האמנם? האם לא לבחור במעבד זה? או שמא דווקא מעבד זה חזק יותר מאחיו ה"רגילים"? אשמח בכלל לדעת יותר תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, משום מצלצל לי בראש (אולי בעקבות ידיעה שקראתי פה באתר) על כך שאינטל מוציאה גירסא נוספת לHASWELL. האם זה נכון? בהנחה וכן- האם ישנם שיפורים כלשהם? (למשל שינו את המשחה הטרמית), ולמה אני לא רואה את זה בTMS כשאני בא לבנות מפרט? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by maxth,

ברשותי המפרט הבא: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-p67a-ud3-b3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - gb ddr3 ram 8 הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- SAPPHIRE R9 290 Tri-X כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- corsair obsidian 750d ספק- seasonic 750w x-750 ברצוני להתייעץ האם כדאי לשדרג את הלוח האם ומעבד או להישאר עם המפרט הנוכחי עד השקת דור הבא של המעבדים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה

5. כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה

6. Started by Klayhamn,

אני נתקל בעמדות סותרות בעניין אז שואל פה כדי לראות אם תוכלו לעזור לי להכריע את התעלומה הזו - אני מתכוון לרכוש מעבד 13600K אני מתכוון לרכוש DDR5 עם קלוק של 6000MHZ ו-CL30 אני מתכוון לרכוש לוח B760 של ASUS האם יש חוסר תאימות בין הדברים האלה? נתקלתי מצד אחד בעמדה שאומרת שב-B760 מספיק טוב ושאין צורך ב-Z790 אם אין לי כוונה לעשות OC (אין) או בחיבורים הנוספים (אין). ומצד שני - נתקלתי בדיווחים בפועל ודיונים על אנשים שמתמודדים עם טמפ' גבוהות מאוד ו-THROTTLING עם מעבדי "K" על לוחות B660 או B760 - ובגלל חוסר היכולת לעשות UNDERVOLTING הם לא יכולים לפתור את הבעיה... (ולא ברור לי עדיין האם נפתרה או לא נפתרה ב-BIOS). הסיבה …

7. Started by gilboag,

עדיין לא הצלחתי למצוא את הלוח (P67) שהכי מתאים וזול לגיימרים שרוצים גם יכולות OC טובות גם תמיכה ב USB3 + SATA3 אבל לא חשוב עם יש או אין תמיכה בSLI/ קרוספייר... למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by the-f-master,

מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Oren Yahud,

אהלן חברים, אני בונה מחשב חדש ומאוד יעזור לי המלצות לזיכרונות DDR4 2400/2666/2800 בארץ(חשוב לי דגמים שקיימים בארץ בשביל האחריות), כי קצת הסתבכתי עם הנושא כשבדקתי על זה באינטרנט. המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: i7-5820k Asus X99-A Gegabyte GTX 970 בנוסף, אני רוצה זיכרון 2x8Gb ומתישהו בעתיד כנראה אוסיף עוד 8 מאותו דגם(כמובן במידת הצורך בלבד)

10. SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+? איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. LumiproxyLumiproxy● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים. סוגי פרוקסי מרובים כדי לענות על צרכים שונים. כולל: ●פרוקסי למגורים ●פרוקסי למגורים ללא הגבלה ●פרוקסי למגורים סטטי ●פרוקסי סטטי למרכז נתונים ●ספק אינטרנט לטווח ארוך תמיכה בשתי שיטות …

12. Started by natan805,

פתחתי דיון חדש כי הייתי חייב מי שיכנס לדיון הראשון יבין אז אני ממשיך פה כתבו לי שההבדל בין amd 3800 am2 ל amd4000 הוא הבדל קטן בהפרש של 100 ש"ח שיש כאלה גם על אחוזים קטנים מעדיפים לשלם עכשיו אני לא אחד כזה . אז משהו יכל להגיד לי בערך בכמה אחוזים ה e6300 יותר חזק מה amd3800 ? {כי ההפרש הוא 400 ש"ח}

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ראיתי שאצלי כל 4 הזיכרונות הם 6-6-6-18 , זה פחות ביצועים מאשר 5-5-5-18 ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Achilllles,

מה ההבדל בין: -P8P67 M PRO -P8P67 -P8P67 PRO מסודר מהזול ליקר.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. טוב ישר לשאלה שלי..האם כדאי לי לקחת זכרון מסוג: ?512Mb 400MHz (DDR) Kingston CL2.5? X2 או לקחת זכרון מסוג: ?1GB 400MHz (DDR) Kingston CL3? אני לא מבין בכל ה CL הזה ואין לי מושג מה זה אומר ממש אז בבקשה עזרו לי, אני רוצה את התוצאות הטובות ביותר כמובן והמחיר הוא בהבדל של כמה עשרות שקלים ככה שזה לא קריטי תודה מראש, KAZUR

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by bv_beaver,

אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by g_s,

איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני מתלבט בין ארבעת הזכרונות האלו: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14276 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14779 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14780 4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=14255 ובין שני לוחות האם האלו: 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3537 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3535 תעזרו לי לבחור מביניהם את מה שטוב יותר. מה ההבדל בין שני הזכרונות של G.SKILL (מ'ס 2 ו - 3) ועד כמה הוא משמעותי ?

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by SMSM,

מבוסס על I875P עם כל הפיצ'רים האפשריים היום, שימו לב לקירור ש ABIT הוסיפה ל MOSFET , גם הוא נקרא OTES ( כמו בכרטיסי מסך של ABIT ... ) -

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Regev,

לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. עד היום היה לי DualDDR כששני הסטיקים היו 256.. אם אני אקהנ סטיק של 512 ואשים אותו ככה שאחד יהיה 256 והשני 512 אני עדיין אוכל להפעיל DualDDR ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לשדרג זכרון במחשב משרדי שברשותנו. המחשב דיי ישן (באיזור ה 4 שנים), כרגע יש בו 2 סטיקים של 1GB של DDR2 667Mhz . אני רוצה לקנות לו עוד 2 סטיקים של 2GB (זאת אומרת קיט של 4GB). אני אקנה את זה בארה"ב ומכיוון שאין יותר מדיי דרישה מהזכרון הזה , לא צריך אופציה ל OC או משהו כזה אני מן הסתם מעוניין להשקיע כמה שפחות. חשבתי לרכוש את זה : http://www.amazon.com/Upgrade-OptiPlex-Desktop-Mini-Tower-PC2-5300/dp/B001V6W8QG/ref=lh_ni_t רציתי לוודא שזה יתאים. זה יוצא 44.5$ כולל המשלוח בתוך ארה"ב כך שאם מישהו יכול לתת אלטרנטיבה זולה יותר אני ממש ממש אשמח. תודה רבה על העזרה חברים.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב שיהיה כרטיס זיכרון אחד של 4 גיג'ה או שיהיה 2 גי'ה ו 2 גי'גה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by VT,

שלום חברים, יש לי לוח אם GA-Z68P-DS3 עם מעבד i3 2120 ועם כמות של 8GB זיכרון (2GB*4) אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שברשותי ל12GB/16GB. רשום שהתדרים שהלוח תומך בהם הם DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz האם זה באמת ישנה משהו באם ארכוש זיכרון 1866/2133 לעומת 3000/3200 ? המלצה לרכישה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.