עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום עשיתי אוברקלוקינג מטרף למעבד שלי.. הבאתי את הפרסקוט שלי, ל 3.5 Gh מ2.8 Gh... המכפלות הן: 200X14, והעלתי את זה ל 250X14... המחשב לא עולה לי... אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס בכדי לתקן את הטעות הזאת... האם יש דרך לדעת האם צליתי את המעבד או את הלוח אם שלי? בתודה גל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by biflush,

אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני בונה מחשב לחבר שלי בהתחלה חשבנו לבנות מחשב עם לוח אם H97 , אבל משיחה עם RSM הומלץ לי לרכוש את הלוח [h=1]לוח אם MSI Z87-G41 PC Mate LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]http://www.rsm.computer/Product/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-msi-z87-g41-pc-mate-lga1150-intel-z87-ddr3-1600-2xpci-e-vga-dvi-hdmi שעולה 369 ש"ח . מה אתם אומרים האם כדאי לרכוש את הלוח אם הזה לעומת ה H97 שעולה כמעט 100 ש"ח יותר . הם אומרים שהלוח הזה כמעט ברמה של Z97 אבל מסדרה קודמת . מה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקנות את ה H97 או להוסיף עוד ולקנות את ה Z97 ? מה אני מרוויח אם אני לוקח את ה Z87 לעומת ה H97 ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DAVIDKI19,

לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. ענקית השבבים AMD ערכה את כנס העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2022 עם הצהרות בומבסטיות כולל פרטים על תושבת AM5 הקרבה וטיזרים לביצועים אדירים עבור מעבדיה העתידייםלכתבה

6. Started by nesber,

שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING. בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מצד אחד ה4820K נחשב לחזק ומתקדם חותר ומצד שני ללוח2011 צריך להוסיף כ500-600 ש"ח. אבל האם שווה להשקיע בלוח עם הסוקט החדש יותר בקניית מחשב לטווח ארוך? (4 חריצי זיכרון ותמיכה במהירות זיכרון גבוהה כסטנדרט) אציין שהיעוד אינו למשחקים אלא לעריכה גרפית (פוטושופ ומאיה בעיקר) ולאוברקלוק נמוך עד בינוני עם כרטיס radon r9 270X

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. יש לי את זה Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB ואני ימכור אותו ב850 שח אני רוצה לקנות אחד חדש ואני לא יודע מה עדיף מבחינת יחס ביצועים למחיר והאם בכלל שוה לי למכור ולקנות..? למרות שאני בבמחיר קנייה מוריד תמע"מ כי זה לעבודה :] קידוד סרטים עריכה וידאו וכו/.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1500 Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 1870

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by jean-paul,

האם כדאי לשדרג מעבד מ E7300 שעבר OC למהירות של 3.2 ל E8500 ? או שזה לא יתן לי הרבה. או שפשוט עדיף לשדרג את כרטיס המסך?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, הבנתי שה-k מסמל שהמעבד פתוח לאוברקלוק, ראיתי שיש עוד שני הבדלים ל- 2500k אין את שני הפיצ'רים הבאים Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology לא ברור לי כל כך מה שני הדברים האלו אז אם אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק נראה שדווקא ה-2500 הרגיל יותר טוב לא? אודה לעזרתכם זו ההשוואה http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=52209,52210,

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מאוד אהבתי את ההמלצה שלכם במפרטים לגבי מחשב רב תכליתי ב-6K בערך. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי הלוח-אם, GIGABYTE GA-P55-UD3R או MSI P55A-G55, האם תוכלו לעזור לי בבחירה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by aviv00,

אם זה משחק שדורש יותר כוח עיבוד אז אינטל לוקחת אם זה משחק שדורש עיבוד לא גדול אבל חשוב שיהיה מהיר RYZEN תיקח אז eSport games - ryzen או סגמט גבוהה יותר: i7-12700 תלוי במחיר ultra games - intel

15. Started by Flea,

יויו אני קונה מחשב עוד מעט... ואני צריך המלצה ללוח-אם בסביבות ה700-800 ש"ח. חובה שיהיה עם חיבור FIREWIRE ! ושיהיה 965...DDR2 800mhz ואני יודע שאמרו שה GIGABYTE S3-965 הוא מצויין..אבל אין בו FIREWIRE (או שמישהו יוכיח שיש בו FW)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by haim855,

בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אז כמו בכותרת איזה זיכרון יתן את הביצועים הכי טובים באוברקלוק קיט של 2 ג'יגה אבל כזה שיתן את הביצועים הכי טובים (800 mhz לא נראה לי שיספק את הסחורה)

18. Started by beber,

אנא עיזרו לי להחליט מה יותר משתלם במסגרת התקציב שיש לי לקניית מחשב חדש אני צריך להחליט מחשב בעל מעבד P4 2.26GHZ+HARD DISC 60GB או P4 2.0GHZ+HARD DRIVE 80GB מה יותר עדיף????? ??? ???

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי... יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי ומעבד intel pentium 4 630 3GH אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..) אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך אבל במעבד אני ממש בדילמה עבדת…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by waizman,

האם ההבדל רק בתזמונים? למה זה מצדיק הבדל של כ 150 שקל? תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. לאחורנה הכנסתי בגלל אילוצים למחשב הלא חדש שלי ויסטה. רוצה להרחיב בעקבות זאת זכרונות. היום יש לי פעמיים 512, ddr 400 קורסייר cl2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים,מתכוון לרכוש עוד פעמיים 512. מדובר בפנטים 4 , 3.4 גיגה הרץ. השאלה שלי האם כדאי לי לרכוש שוב cl 2 ואם ארכוש cl גבוה יותר האם זה לא יפגע במהירות של 2 הזיכרונות הקיימים. כמו כן האם 4 זכרונות של 512 זה הסידור האופטימלי במציאות שלי והאם זה יעבוד בדואל צ'אנל?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ip2pi,

היי, רכשתי מחשב ביום שישי עם המעבד Q8200 לאחר בדיקה נוספת פה ובעוד מקומות הבנתי שהוא לא משהו... יחסית ל Q6660 וגם המחיר שלו די מוגזם (בחנות נאמר לי שכבר לא מוכרים יותר את Q6600 ) האם כדאי להחליף ל E8500 (אני לא מתכוון לעשות OC) או דברים כאלה והמחשב נועד לקצת משחקים עריכת תמונות ולא מעבר... או שאתם ממליצים על מעבד אחר.. (בתקווה שיסכימו להחליף לי ברגע האחרון) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים