מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בביקורת שהיתפרסמה היום לוקח הלוח של MSI את הפרס ללוח הטוב ביותר איך זה יכול להיות הרי הכל הביקורות עד היום לוקח הלוח של ABIT אן ASUS אבל אצל טום שתי הלוחות הללו איפושהוא האמצע. מישהוא יכול לתת הסבר לכך? http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי מערכת WIN 7 64BIT עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ??? מה זה יוסיף לי ? כיום עובד עם 4 G B 1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי Pentium D, כרטיס מסך nVidia 9500 עם 1 GB [אני די בטוח], 3 GB RAM נראה לי DDR2 וכונן קשיח גדול ועדכני. כמו מותקן על המחשב Windows 7 Ultimate, וזה קצת מכביד עליו. רציתי לדעת אילו חלקים יש להחליף [לפי מה שאני יודע צריך להחליף לוח אם ומעבד]. עם זאת, זהו לא מחשב למשחקים [המשחקים שנמצאים עליו עובדים יופי], ולכן יש צורך שרק ה-7 יעבוד חלק יותר ["להפוך" אותו ל-Dual Core?]. שאלתי טכנאי מחשבים אשר אמר לי שאם כבר עושים משהו אז תקנה כבר מחשב חדש, אבל הדבר נראה לי מיותר כי כל החלקים בו תקינים וחדשים למדי כך שאין צורך... ולגבי השינוי של המחשב - מהו טווח המחירים למחשב שכזה [מחשב שזקוק קצת לזריקת ריענון עבור ה-Windows 7]. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן עם חיבורי "sata 1". אני רוצה לדעת מתי הומצא חיבור ה- SATA כדי שאדע בן כמה לוח האם שלי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לאלה שמודאגים האם המעבד שלהם בשלבי גסיסה מתקדמים או מתלוצץ עם טכנאיו, הנה סרטון שנותן כלים לבדיקת המצב - https://www.youtube.com/watch?v=P7Eyv5d2Rq8 כמובן שמדובר על הסיפור של מיקרוקוד וכו' וכו'.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא bios ללוח Intel dh77eb אך ללא הצלחה. כרגע אני חווה בעיה שכרטיסי nvidia לא עובדים בצורה טובה (אם בכלל) על הלוח והדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעדכן את הbios. לפי מה שהבנתי Intel הסירו את כל גרסאות הbios ללוחות ישנים. תודה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה המלצות
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתעניין בתוכנה המנטרת את העומסים ברכיבים המרכזיים במחשב: עומס CPU, כמות זיכרון תפוס/פנוי ועומס חישוב של הכרטיס הגרפי. אני בייחוד רוצה לדעת כמה זיכרון פנוי יש לי במהלך העבודה (אם זה משחקים או עיבוד תמונות/וידאו) כדי לדעת מתי צריך להוסיף עוד זיכרון. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חברת Intel פיסרמה לפני זמן מה את מפת הדרכים שלה עד שנת 2010, ל AMD היה חסר אינפורמציה מסוג כזה. לשמחתם של המון אוהדי AMD ואוהדי ביצועים בכלל, 2 אתרים פירסמו את מפת הדרכים החדשה של AMD. האתר הסיני HKEPC והאתר היפני PC Watch. ראשית כל, AMD תעבור לשיווק מעבדים מרובעי ליבה כבר ברבעון השני של שנת 2007. ליבה בשם Deerhound תהיה הראישונה עם 4 ליבות, היא תהיה מיועדת לשוק השרתים, ומכילה טכנולוגיית קש משותף (כמו שיש במעבדיי Yonah של Intel) ותתאים ללוחות התומכים בסוקט F. ברבעון הראישון של 2008 יגיע תורם של מעבדיי המחשב האישי להכיל בתוכם 4 ליבות, השם של הליבה הוא Greyhound. המעבדים האלה יבואו בסוקט AM3 ויתמכו ב DDR2 וב DDR3 בו זמנית. הליבה תיוצר בליטוגרפיה ש…
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוקינג מטרף למעבד שלי.. הבאתי את הפרסקוט שלי, ל 3.5 Gh מ2.8 Gh... המכפלות הן: 200X14, והעלתי את זה ל 250X14... המחשב לא עולה לי... אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס בכדי לתקן את הטעות הזאת... האם יש דרך לדעת האם צליתי את המעבד או את הלוח אם שלי? בתודה גל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם תמיד 4 ערוצי זכרון טובים משני ערוצים הכוונה ללוחות של מעבדים 4 ערוצים כמו 3930 מול לוחות עם 2 ערוצים כמו 3770 לדוגמא
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם היכולת עבודה של מעבד (תדר בסיס לא טורבו ולא המהרה) היא תדר*מספר ליבות? אם כן האם הכוונה לליבות פיזיות או מספר ה Threads משנה? סליחה אם זאת שאלת מתחיל אך אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה תהיה רמת הירידה בביצועים במעבר בין מעבד עם יותר ליבות לכזה עם פחות.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחורנה הכנסתי בגלל אילוצים למחשב הלא חדש שלי ויסטה. רוצה להרחיב בעקבות זאת זכרונות. היום יש לי פעמיים 512, ddr 400 קורסייר cl2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים,מתכוון לרכוש עוד פעמיים 512. מדובר בפנטים 4 , 3.4 גיגה הרץ. השאלה שלי האם כדאי לי לרכוש שוב cl 2 ואם ארכוש cl גבוה יותר האם זה לא יפגע במהירות של 2 הזיכרונות הקיימים. כמו כן האם 4 זכרונות של 512 זה הסידור האופטימלי במציאות שלי והאם זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-