עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שוב אני עם שאלות לגבי בחירה נכונה עכשיו לגבי לוח אם, מה עדיף לפי דעתכם ? ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P או Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P שניהם מחירם נע סביב 1100 ש"ח פלוס מינוס תודה

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  2. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by SMSM,

כתבה מצויינת ב MAD SHRIMPS ! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=497&articID=133 תהנו !

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. Started by Jook,

ראיתי את הזכרון הזה בפנדה ונראה לי לא הגיוני , כבר בכמה שבועות האחרונים קראתי כי הזכרונות עם שבבי ה-BH5 כבר לא מיוצרים. פתאום אני רואה אותם הפנדה והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שהוא לא נמצא בחנות אבל כל מה שנמצא באתר אפשר להזמין והוא יגיע לחנות עד 14 יום מיום ההזמנה. בנוסף , האם מישהו יודע אם מה שיש בפנדה אלו זכרונות עם BH5 ? תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by DisinfectedDuck,

אני רוצה לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. שאר החלקים שיש לי מצויינים. אני רוצה את המחשב עם היחס מחיר\ביצועים הכי טוב שיש. אני אף פעם לא קונה את הדבר הכי חדש - זה לא משתלם. אני גם מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד, זיכרון וכרטיס מסך. שימוש עיקרי - משחקים.. אני רוצה שהוא יריץ טוב את כל המשחקים שהולכים לצאת השנה (Doom3, HL2, Deus Ex 2...) זיכרון הייתי רוצה 2X512MB..

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. טוב אז ככה יש לי לוח אם של גיגה 7VA שעובד כרגע פיקס טפו טפו טפו אני רוצה לשדרג את הביוס איך אני עושה כזה דבר מה עלי לעשות?? האם צריך להיזהר ממשהו ואם משהו קורה חס וחליליקה איך אני משחזר את הביוס אשמח לקבל כול עזרה שהיא שלכם הינשוף האפור חיי יותר מ - 9 שנים ברשת

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by idofr,

הייייייייי אחים שלי אז ככה אני רוצה לקנות עכשיו amd barton 32bit 2500mgh ואני רוצה לוח לא לoc רציני אם בכלל ובמחיר של אזור ב700 ש"ח וראיתי את הnforce 3 אבל לפי מה שכתבים הוא מתאים רק ל64bit מה אתם ממליצים??? אה כן אני צריך גם כרטיס מסך על הלוח עד שאני יקנה את ה9800

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  8. אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by pergola,

עם OC ל 3500-3700MHZ? המעבד לבד. אשמח גם לקישור לכתבה שמראה זאת.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. ;D ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  11. להיום אני משתמש ב E8400 ,סביר להניח שבעוד שנה יצאו משחקים יותר כבדים והמעבד שלי לא יהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בגרפיקה הכי גבוהה, הלוח אם שיש לי יאפשר לשדרג למעבדי 4 ליבות?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by ggg123,

שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. הכרזה של היצרנית הגדולה על דגמים חדשים לשוק הסיני מספקת לנו היכרות עם ה-Ryzen 7 5800HS Creator Edition וה-Ryzen 9 5900HS Creator Editionלכתבה

15. Started by ziva,

בהמלצת פורום מפרטי מחשב קניתי מחשב עם לוח GA-B75M-D2V. יש בידי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128G אך הוא אינו מתאים לתושבת שבלוח. רציתי המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיתאים ללוח הזה. בכלל - הכרטיס Edimax שבידי נראה לי די סטנדרטי, שינו את הסטדנרט שלהם? איך זה שהוא לא מתאים ללוח החדש? אשמח לעזרה זיו

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. Started by schizofreindly,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. שיפצתי את המחשב שלי לא מזמן החלפתי ספק ל HCG-100 ANTEC ומערכת קירור ל CORSAIR H100. אחרי שהרכבתי את הכל והדלקתי הכל התחיל לעבוד אבל אין POST (כן חיברתי את הספק ללוח אם.) לאחר מכן עשיתי בקרת נזקים על הלוח אם עם זכוכית מגדלת וגיליתי שאחד הדיודות זזה ליד ה IO Controller או Overclock Controller, הלחמתי את הדיודה אבל התקלה לא נפתרה לפני שאני מחליט לקנות לוח רציתי לבדוק אם המעבד עדיין חי אבל אני לא מוצא מעבדה עם לוח X58. אם מישהו מכיר איזו מעבדה שיש לה את הלוח אשמח אם תכתבו, כי אני די מיואש. מפרט: Motherboard: ASUS P6T Deluxe V2 CPU: I7 975 CPU Cooling: CORSAIR H100 PSU: Antec HCG-100 RAM: G.Skill 12GB CASE: Cooler Master Cosmos S

17. היי, אני מחכה כבר המון זמן לכפולי הליבות של אינטל או לפחות לבנצ'ים שלהם כדי לדעת אם לקנות אותם במחשב החדש, אבל מאז החדשה על השיחרור שלהם הם ירדו מהכותרת, מישהוא שמע משהוא על זה או שיש לו בנצ'ים שייתן לי חומר כדי לדעת אם שווה לחכות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. הGA-7DXR שלי סיים את חייו בטרם עת, ועכשיו נשארתי עם T.Bird 1.4, ושני סטיקים DDR - אחד PC3200 והשני PC2100. המכשול פה הוא הסטיק הישן יותר שאני לא בטוח שהוא ירוץ על לוחות אחרים. אני מתכנן לקנות את הלוח Abit NF7-SG2 אבל אני עוד לא בטוח ב100% שה2100 ירוץ עליו... מישהו יודע לבטח ומוכן לעזור לי בבקשה? תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Idanp,

נגיד יש לי עכשיו שתי סטיקים של 512 במהירות 400 והם עובדים בDC אז ביחד הם אמורים לעבוד על 800 או 400? :-\ :s05:

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. יש לי שני מחשבים , אחד פנטיום II 333 השני פנטיום 3 450.. את כל הרכיבים שעל הפנטיום 333 אני מעוניין לשמור לעצמי. את הפנטיום 450 אני רוצה ממנו רק את המעבד והלוח אם. השאלה שלי היא, האם ההחלפה בין לוחות האם והמעבד דורשת התקנה משמעותית של משהו? האם הווינדוס יעלה לי חלק בלי בעיות? או שיעשה בעיות בגלל הלוח אם והמעבד החדשים?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by redcloak,

שלום לכולם. קניתי לוח אם חדש, מדגם K8NS של GYGABYTE, ומעבד את'לון 2800 64BIT. הבעיה שלי היא שכאשר אני מרכיב את הלוח אם עם המעבד והמאוורר היעודי של המעבד, ואז מחבר את כל הקומבינה הזו לחשמל - המחשב לא נדלק (המאוורר לא מסתובב ולא מושמע שום ביפ). הדבר היחיד שקורה הוא שנדלקת נורה אדומה על הלוח אם שלמיטב הבנתי אומרת שהלוח מקבל זרם חשמלי. אני וידאתי שהספק מחובר ללוח כמו שצריך ב-2 מקומות: החיבור הגדול שנותן חשמל ללוח, והחיבור הקטן יותר - המרובע (נדמה לי שהמתח שהוא נותן הוא 12V). בנוסף גם המאוורר של המעבד מחובר למקום שלו בלוח ו(אמור) לקבל חשמל ולהסתובב... ובכל זאת - המחשב לא נדלק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by shklak,

Intel AMD מקור : Xtremesystems

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. אחרי חיפוש bios חדש למחשב שלי מצעתי את הלוח הזה http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=A8N5X&SLanguage=en-us זה לamd אבל x5 מוזר כי אף לוח של asus הוא כזה אולי זה לc51 הכרטיס של nvidia

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  25. שלום.... אני חן.. אני בונה עכשיו מחשב..ואני צריך ממש עזרה... אני מתכוון להרכיב מעבד אטלון 64 3.2....939...box...בנוסך...אני שם גם רדון 9800 פרו... וזכרון 1 ג'גה..... אני צריך שתציעו לי על איזה לוח כדאי לי לרוץ...כדי שהמחשב יהייה טופ..!... מה כן....לוח שלא יעלה על 900 שח...גג....זה התקציב שנישאר לי....

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.