עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XpHunTeR1,

מה זה מעבדי קונרו? מעבדים כפולי הליבה החדשים שיגיעו בקרוב של חברת INTEL ? ואם זה כך, האם זה ימשיך את סידרת כפולי הליבה של אינטל? 3.4D, 3.6D האם הם יהיו שונים מכפולי הליבה שיש כיום או שהם יהיו שדרוג רגיל ? כמו P 3.0 לעומת P 3.2 וכמה כסף זה יעלה? והלוחום אם של קונרו יעלו? הבנתי שבקרוב הם יגיעו ואז המחירים ישתנו. תכננתי לקנות מחשב בימים הקרובים אבל הבנתי שעדיף לחכות שהקונרו יגיעו ורק אז לקנות (לא בהכרח קונרו..כי שאר המחירים ירדו). כמה זמן זה ה "בקרוב" ? על כמה זמן מדובר? אני רוצה לדעת אם בכלל שווה לחכות.. תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by tgen,

תגידו, חייב להיות כתוב אורגינל כדי לדעת שהמוצר מקורי (samsung 1G 667MHZ במקרה הזה) פשוט כי ראיתי ב"נועה מחשבים" את הזיכרון ב-580 שקל עם אחריות לכל החיים אך לא מוזכרת שם המילה אורגינל או מקורי ולעומת זאת בזיגזג המוצר עולה 700 שקל והוא מוזכר כאורגינל וזיכרון מקורי ... מה אתם אומרים? הזיכרונות של סמסונג בנועה הם לא מקוריים?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by OAD77,

מה ההבדלים העיקרים בין לוחות האם לAMD לפי M59 M55 M57 מה עדיף כיום לטובת משחקים עם מעבד 5600+ או 6000+ ו 2GB זיכרון עם כרטיס כמו 1950 או מחליפו בקרוב

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. Started by guybbc,

יש ברשותי את הלוח הנ"ל עם מעבד D930 אני מעוניין להחליף אותו לE6600 לפי חיפוש שעשיתי גם באתר הבנתי שה MB שלי יכול לתמוך בו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by mxL,

חיפשתי את הלוח האם הזאת ולא מצאתי. אולי חיפשתי לא טוב. אולי מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. יש כרגע מבצע ב-IQPC שמי שקונה מחשב עם מעבד 3800+ כפול הליבה של AMD יקבל באותו מחיר את ה-4200+. לאחר בדיקה ב-TOM'S HARDWARE יוצא שה-4200+ עוקף: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=479&model2=480&chart=181 אז מה אתם אומרים? המחשב יגיע עם לוח אם ASUS M2V אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין לרכוש זיכרונות 2GB בתדר 800. נתקלתי בשני אלה: הראשון: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 השני: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 אשמח מאוד אם תיכנסו לקישורים הנ"ל ותסתכלו על ההבדלים בניהם ותגידו לי מה עדיף יותר לרכוש. לדעתי OCZ היא חברה יוקרתית ולכן איכותית ולכן הזיכרון שלה עדיף, אבל את ההחלטה אשאיר לכם. בקיצור תענו לי איזה זיכרון עדיף לרכוש ובבקשה לכתוב למה (אשמח לתגובות מלאות). תודה מראש, אלי.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by adamjo,

רציתי לדעת האם הלוח מסוג astrock הוא טוב ? לקחתי את הדגם שכולל אי גי פי וגם pci הוא נקרא vista ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, agpx8 לא היתה לי ברירה הייתי חייב לוח זה בשל העבודה שיש לי כרטיס מסך אי גי פי אשמח לקבל קצת חוות דעת אם לוח זה לא טוב אשמח ללכת לכיוון אחר במידה ויש את זה במלאי של קיי אס פי אשמח לדעת אם הלוח הזה תומך בטכנולוגיה של ncq לדיסקים הקשיחים ראוי לציין שהוא סטה 1 תודה רבה אדם

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by skiski,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד E6400 . עכשיו אני רוצה לדעת קודם כל אם יש הבדלים כה גדולים בין E6400 ל E6300 ששווים תהוספת כסף. דבר שני אם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם שיתאים וינצל את E6400 כמו שצריך אני יודה לכם. אני בעיקרון חשבתי על לוח ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אבל אני לא מבין בזה ממש .. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה טוב . תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by yoav1000,

האם הCORE 2 DUO הוא 64BIT או 32BIT?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. איזה לוח לקחת מבין ה2? למעבד 6300 DUO זיכרון 1 גיגה דידיאר 2 של חברה גנרית כרטיס 7600GT MSI הר דיסק 250WD 16MB WD SATA2 צורב LG16DVD מארז פשוט... ספק של ZATG 500W עלות 3800 עכשיו אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל אני יודע שלאינטל אין תמיכה באובר קלוק ולMSI כן אבל נגיד ואני לא רוצה לעשות OC מה הלוח האמין מבין ה2??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. (הערה - לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, מקווה שבחרתי בפורום הנכון) יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : מעבד E6300 זיכרון 1GB בDUEL CHANNEL לוח אם GIGABYTE DS-4 כרטיס מסך X1950PRO אני משחק ברזולוציה של 1024X768 עכשיו אני מודע לעובדה שהמחשב הוא לא המחשב הכי חזק בעולם,אבל הוא בכל זאת מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך איכותי יחסית. אז למה במשחקים עכשווים (F.E.A.R extraction point, call of juarez etc) כשאני עושה מריץ בדיקה אוטומטית אני מקבל שההגדרות המומלצות למשחב שלי הן של מחשב בינוני ותצוגה בינונית? הייתי מצפה לזה ממשחקים שיצאו בעוד חצי שנה/שנה אבל לא ממשחקים שיצאו לפני כמה חודשים! קצת מדכא שאחרי שהוצאתי כלכך הרבה כסף על המחשב הוא לא עומד בעומס כבר עכשיו ...

13. Started by talevi,

מה יותר טוב בOC X6800 או QX6700?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by Astrix-D,

שלום. אז ככה,נכון יש את הFSB ,זה עם המכפלה למשל 9X266=X,ויש את הFSB 1066MHZ לדוגמה במעבדי קונרו,מה זה כל אחד מהFSBים האלה? אם תוכלו להסביר לי אות להביא מאמר בעברית אני אשמח!!!! תודה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  15. Started by Spyro,

שלום, אני חושב על לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני שוקל אם כדאי לחכות עד שיכנס לשוק הDDRII הPCI-E והמעבדים החדשים של AMD... זה אמור לקרות בחודשים הקרובים, בנתיים אני משתגע בציפיה למחשב חדש. הם זה נכון לקנות היום מחשב או טעות שאני אצטער עליה עוד שנה שנתיים אם אני ארצה לעשות שיפורים, או שבכלל באותו בחיר בעוד כמה חודשים יהיה אפשר להשיג ביצועים טובים בהרבה מהיום... מה אתם אומרים?

16. קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. היי, יש שיפורים משמעותיים (לא מתוכנן OC)? תודה!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by waizman,

רציתי לדעת מה אומרים האותיות בדגמים השונים של קורסייר ואיזה מהם הוא הכי טוב לאוברקלוק. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by SHLOMI71,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: מעבד AMD 2500 512MB זכרון DDR400 ההתלבטות היא לגבי הלוח: אני רוצה לוח עם חיבור רשת , 1394 והרבה חיבורי USB מה מומלץ: ASUS A7N8x delux ABIT NF7SL MSI K7N2 Delta או שיש לכם המלצות אחרות OC עדין אם בכלל תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by lior@s,

intel Bonanaza 875 800 mhz dual ddr

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by darkman,

ראיתי אצל חבר שהמתח הוא 1.81V זה הרבה?! כי הוא מתלונן על ריסטים ואני חושב שהמעבד שלו מתחמם יותר מידי

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Lanzar,

בפנדס אמרו י שהקריאה של הטמפרטורה של המעבד בלוח הזה היא גבוהה מהטפרטורה האמיתית זה נכון ?? ועם כן אז בכמה ? אמרו לי שמשהו כמו 7~10 מעלות...

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  24. 512MB שרצים בCAS2 או 768MB שרצים בCAS2.5? הכוונה כמובן למשחקים חדשים... :

25. היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.