מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חמי הביא זכרונות מחו"ל 512X2 של קינגסטון ללא חותמת חברה על הצי'פסט... שחור חלק ללא שום כיתוב? שמעתם על זה פעם? זה בא באריזה מקורית של קינגסטון כולל מדבקה ואחיות לכל החיים. לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהזכרונות האלה כמובן ממש לא משהו ועובדים על T2 ואין סיכוי ל-T1.. מישהו נתקל בדבר כזה פעם?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
(הערה - לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה, מקווה שבחרתי בפורום הנכון) יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : מעבד E6300 זיכרון 1GB בDUEL CHANNEL לוח אם GIGABYTE DS-4 כרטיס מסך X1950PRO אני משחק ברזולוציה של 1024X768 עכשיו אני מודע לעובדה שהמחשב הוא לא המחשב הכי חזק בעולם,אבל הוא בכל זאת מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך איכותי יחסית. אז למה במשחקים עכשווים (F.E.A.R extraction point, call of juarez etc) כשאני עושה מריץ בדיקה אוטומטית אני מקבל שההגדרות המומלצות למשחב שלי הן של מחשב בינוני ותצוגה בינונית? הייתי מצפה לזה ממשחקים שיצאו בעוד חצי שנה/שנה אבל לא ממשחקים שיצאו לפני כמה חודשים! קצת מדכא שאחרי שהוצאתי כלכך הרבה כסף על המחשב הוא לא עומד בעומס כבר עכשיו ...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מה עדיף זכרון 800 MHZ או 1066 ? CL4 או CL5 ? מתלבט לגבי זכרון 2X2GB של החברות OCZ , MUSHKIN , G.SKILL , A-DATA במחיר בין 433 ש"ח עד למחיר 522 ש"ח לזכרונות 800 (אך CL שונה ) או OCZ 1066 במחיר 585 ש"ח. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strOSs=All&strTypes=UTL&ProductID=1881&OSFullName=All+Operating+Systems&submit=Go%21 תוכנות לזיהוי המעבד. אני משועשע במיוחד מהיכולת לזהות תכונות כמו VT, EIST, x64,hyperthreading,halt state, SSE, נותן גם באס ומהירות מול באס ומהירות מומלצת. cache וכו. יש גם גרסת בוט שאפשר לעלות מdos שזה משהו נהדר. עליתי על זה במקרה, לא שונה בהרבה מcpuz רק שזה כלי רישמי ויותר מעודכן והוא נותן את תכונות המעבד בצרות יש/אין במקום רק מה יש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה: לאח שלי יש מחשב פנטיום 4 2.67Ghz ו2 זכרונות של 256MB כל אחד DDR. לי במחשב יש גם 2 זכרונות של 256MB DDR. משום שאני קונה מחשב חדש חשבתי להעביר לו את 2 הזכרונות שיש לי למחשב שלו ככה יהיה לו ג'יגה של זכרון. האם זה כדאי? וגם האם זה מסובך? אני מאמין שאם אני אראה איך זה מחובר במחשב זה לא יהיה כ"כ מסובך.. למישהו יש אולי מדריך בנושא? עריכה: גיליתי שהזכרון שלי פועל במהירות 133Mhz ושל אחי 166Mhz. האם כדאי לערבב מהירויות?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שוב אני עם שאלות לגבי בחירה נכונה עכשיו לגבי לוח אם, מה עדיף לפי דעתכם ? ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P או Asus P4C800-E Deluxe Intel 875P שניהם מחירם נע סביב 1100 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 4400+ Socket AM2 Box או Intel Core 2 Duo E4300 Box? כמו כן אני צריך לוח אם תואם למעבד בגודל micro (מארז micro atx). למעבד של אינטל חשבתי על לוח אם תואם של giga-byte GA-945GM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בנוגע למעבד של amd מצאתי את הלוח giga-byte GA-M61PM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2438&ProductName=GA-M61PM-S2 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בכל מקרה איזה מהשילובים עדיף? המחשב מיועד לעבודה משרדית ו…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שומעים יש חנות שרוצה על זיכרון 512 RAM ב 290 שקל השאלה עם אפשר להשיג יותר בזול כי אמרו לי שכן???? תודה ליעונים
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה. החלטתי ללכת על הלוח הזה - הוא נראה לוח טוב ויש בו את כל הפיצ'רים. השאלה שלי איזה זכרון יתאים לו. ושל איזה חברה אתם ממליצים לקנות. ראיתי את הדבר הזה OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit שנראה לי הכי טוב. השאלה היא מה יתאים לו יותר. כי ראיתי כל כך הרבה דגמים של זכרונות באתרים שונים שזה מבלבל לחלוטין. חלקם באים עם 434 Mhz וחלק עם 400. אם אני לוקח את ה 434 זה ישפר בהרבה והאם זה בכלל נתמך ע"י הלוח שאני קונה? של איזה חברה אתם ממליצים? OCZ נחשבים טובים? אשמח לשמוע ביקורות
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני ממש מתלבט מה לעשות, לקחת 2 סטיקים של 512 מגה של A-DATA 3200. או לקחת 512 מגה של a-data viesta ?? עקרונית אני כן מתכנן אוברקלוק לזיכרון,אבל הוא בסה"כ ייתן שיפור של אולי 10-15% במהירות,לעומת בכלל כפול כמות זיכרון, שגם ייתן לי אוברקלוק נחמד,וגם אם לא ייתן לא נורא בעיקרן הכל יהיה עדיף על ה-512מגה 2700 שלי.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי 256MB DDR מהחברה:SPECTEK השאלה שלי היא: החברה הזאת טובה? משהו בכלל מכיר אותה?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם [attachment deleted by admin…
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמתי לב שההפרש בין המעבד החלש ביותר בסדרת I7 לחזק ביותר הוא כמעט 4,000 ש"ח תקנו אותי אם פספסתי משהו אבל ההבדל ביניהם הוא 600MHZ במהירות , שאפשר להדביק בעזרת אוברקלוק פשוט למדי ואפילו לעבור. שמתי לב שחוץ מהמכפלות אין הבדל בכלום , למישהו יש הסבר לזה ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אומרים האותיות בדגמים השונים של קורסייר ואיזה מהם הוא הכי טוב לאוברקלוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי s754 ל s939 אני עד עכשיו לא מבין :-\ כי אני רוצה לקנות את ה AMD 64 3400+ S754 ואז אמרו לי שעדיף 3200 s939 מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אוקי, אני לא מתמצא במחירים ובחלקים האלו, וההורים שלי טסים ביום שישי הזה לחו''ל - לסין, וחשבתי שזו תיהיה הזדמנות מצוינת בשבילי לקנות את החלקים האלו (מעבד ולוח אם חדש) תקציב לכל חלק בסביבות ה 1500 ש''ח ומטה, ואם אפשר לקבל גם מחיר שכמה זה בסין.. מפרט המחשב שלי כרגע, אם זה משנה: תודה.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי E8400 במהירות סטוק. עליו יושב נכון להרגע פריזר 7 פרו. בדקתי כל הקליפסים מהודקים היטב. ריעננתי משחה ועדיין יש לי הפרש טמפ' בין הליבות. ההפרש נע בין 5 ל 10 מעלות. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קניתי את המעבד הנ"ל עם לוח של גיגהבייט K8NF , עכשיו בווינדווס אני רואה שהמעבד הוא עם ליבה של 1.8 ג'יגה . השאלה שלי היא האם המעבד שקניתי עדיף על האינטל 3000MHZ המקביל מכיוון שהמחירים בערך זהים ואיך זה שמהירות הליבה של הAMD כזאת נמוכה?. 2. כשאני מדליק את המחשב כתוב לי את סוג המעבד כמו שצריך וכתוב לי מתחת 200 מגהרץ . בלוח אני יכול לשחק בין 200 ל 500 מגההרץ על כמה MHZזה צריך להיות במקור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של פרסקוט אבל אני רוצה לראות תמונה(תמונה גדולה אם אפשר) אם מישהו יכול להראות לי בבקשה כדי לוודאות שיש לי לוח אם אותו הדבר ולא חיקוי תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-