עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PROSK8,

http://www.pandas.co.il/products_new.php?page=1 סתקלו http://noacomp.co.il/category.asp?salestag=2

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by FastConp,

האם יש לי צורך לרכוש מעבד i7-4790K ולא i7-4790 אף על פי שאני לא מתכנן OC? אם כן, אז האם אני צריך לוח אם עם צ׳יפסט Z, אף על פי שלא מתוכנן OC? כל המטרה בעצם, לרכוש מעבד חזק ומהיר יותר......

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. אז כך יש לי זיכרנות של corsair pc4400 550mhz 2.5-3-3-5 אז כך.. משום מה שהמחשב עובד או שאני מפעיל את הדפדפן או לא יודע מה כול מה שקשור להפעלה של המחשב אני שומע מדיי פעם את הזיכרנות שלי מוציאם רעשים של זימזומים כאלה... מה זה אומר? זה בסדר או לא?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nushag,

שלום לכולם יש לי בעיה שמוציאה מדעתי.... שדרגתי את המחשב סוף סוף לepox rga+ barton 2500+ העניין הוא שאני לא רואה את סוג המעבד כאשר במחשב עולה - לפני כן היה לי duron 1200 וזה תמיד עלה בהגדרות של המחשב. זה מוציא אותי מדעתי שאני לא יכול לראות שזה באמת 2500 - איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי לראות דרך ה sandra 2003 אבל זה רק נותן לי לרטות שזה מעבד של אטלון 512 cache במהירות 1.10 ghz אני מקווה שלא עבדו עליי - אנא עזרתכם איך אפשר לראות את ה2500+ תודה

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! שמעתי מחבר שלי שיש תוכנה שמאפשרת לאחד את מהירות המעבדים ברשת. לדוגמה: אם יש לכם שני מחשבים עם מעבדי פנטיום 4 2400 ברשת, אז אתם יכולים באחד מהמחשבים להשתמש בכוח של המחשב השני ואז יש לכם בו 4800 MHZ. אני לא יודע מהו שם התוכנה, אולי אתם מכירים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  7. אני צריך המלצה למעבד לוח אם וקירור למעבד מעדיף watercooling.. יש לי כרגע כרטיס מסך GTX 660, ספק כוח 500 ווט של CM, ו8 גב ראם שאני רוצה להעביר למחשב החדש. תקציב של בערך: 1800 ש"ח עם חריגה של 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

כבר חצי שנה אני לא ממש מעודכן במעבדים ולוחות ....אבל אני חוזר לארץ ורוצה להביא משהו ....(פה המחירים גם טובים יותר) אני צריך רק מעבד+לוח+ וזכרון .... מה מומלץ כיום ? ...עשיתי קצת בדיקות פה בתאילנד והמעבדים הנמכרים הם ה Q6600 - 1000NIS E4500 - 444NIS E6750 - 730 NIS זה לגבי אינטל ... אגב עוד שאלה למה ה Q6600 ייקר יותר מה E6750 אם ה 6750 פועל ב 3 ג'יגה וה Q6600 רק ב 2.2 ....? AMD 4800 - 330 NIS 5000 - 400NIS 6000 - 700NIS השאלה עכשיו מה אני לוקח ....AMD או אינטל ....אני בד"כ נוהג לעשות אובר קלוק מתון שאני קונה מחשב גם לכרטיס מסך וגם למעבד אבל בטח לא ישקיע בקירור מסיבי ...(אובר מתון ) ... מה ממליצים ...? תודה . אם אפשר תשובה מהירה כל עוד אני באיזור של הקניו…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. לאור הדחיות בהוצאת מעבדים חדשים, האם משהוא קרא מידע בדבר ירידת מחיר ל i7 ב 2 3 חודשים הקרובים?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת. עשיתי בנצ'מארק ב-PC Wizrad ולפי הניקוד Core i5 750 גובר על Core i7 860 משמעותית. האם זה נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SixKiller,

שלום... אני עוד כמה ימים רוצה לקנות מחשב.. בעיקרון החלטתי על הכל קניתי והכל בסדר אבל אני הולך לקנות מעבד תוך 3 או 5 ימים ואני עוד לא החלטתי מה עדיף בבקשה ץעזרו זה ממש דחוף... אה והתקציב למעבד הוא עד 800-900 1- Amd 1700 337 Nis ובשאר לקנות קירור מפחיד לאוברקלוק 2- Amd Barton 2500 663 Nis ובשאר לקנות איזה משהו קטן כזה... מה עדיף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Clash,

מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by leda,

ההפרש במחיר הוא 25 שח. שווה להשקיע? האם ה8200 הוא מעבד טוב?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by rock-night,

אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. Started by yoavabadi,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש בשביל מעבד של AMD עם 939 חריצים. אני צריך שיהיה בו: 16*PCI-E*(מספר חריצים2 ) 2 AGP*8 DUAL CHANNEL DDR-שיהיה כמובן או 333 או 400. usb2 כרטיס רשת כרטיס קול (כדי 7.1) מישהו שיכול לעזור לי בבקשה למצוא לוח אם שיש בו את כל אלה? תודה מראש, יואב.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  19. האם ב CORE 2 E6600 הולך עם שניי ליבה?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by neodudu,

חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  22. יש המלצות לזיכרונות שעובדים? ראיתי שיש GSKILL בזול

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by gggil,

קירור סטוק יספיק למעבד Q9300 או שצריך קירור יותר טוב? אגב, אני לא מתכנן OC. תודה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by איש,

שלום חברות/ים אני חדש כאן, אבל כבר התרשמתי שיש עדיפות למעבדי AMD, עם זאת אבקש את עזרתכם, יש היום מעבד Pentium 4 530 LGA ויש מעבד Pentium 4 530J -Bit LGA מה ההבדל? סליחה על הבורות אבל אני לא יודע מה ההבדל

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by swisaman,

מישהוא הציע לי להחליף את המעבד והלוח שלי(מפרט בצד) בעד i5 750 ולוח MSI P55A G55 שווה החלפה?(בלי תוספת תשלום) ככל הניראה ישולב עם כרטיס מסך HD7970. או שמא למכור את השילוש שלי ולהוסיף מעט למען שילוש חדש מבוסס IB + H77

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.