מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. לאחר קריאת אין ספור מאמרים וביקורות , עדיין לצערי לא קיבלתי תשובה מבר סמכה לגבי העניין שמבלבל אותי. אני מבצע שדרוג למחשב שלי. אני זקוק למחשב מאוד חזק. השדרוג יתבצע ב 2 שלבים. הראשון , החלפת לוח , מעבד וזכרונות. השני החלפת כ.מסך ודיסק קשיח. חשוב מאוד - ה OC יידרש רק בשלב מאוחר מאוד של השילוב במחשב , וזאת כדי להאריך את חיי השימוש בו. ההתלבטות הינה בין לוח ASUS P5B DELUXE לבין ABIT AB9 PRO. זכרונות - פה החלק המאוד בעייתי . 2 הלוחות תומכים רשמית בתדר של 800, אולם באתר של אסוס הם מוסיפים כמה שורות בנוגע לHYPERX של קינגסטון שרצים במהירות של 1066 ועובדים בתאימות עם הלוח.האם ניתן להבין מכך שהזכרונות והלוח אכן ירוצו במהירות 1066 ? זכרונות אלו קיימים בשוק והכסף לא מהווה ש…
-
- 10 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם abit nf7 ,האם ניתן להתקין בו זיכרון DDRII -או שהוא תומך רק בזיכרון DDR רגיל?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של קניית מפרט חדש של מחשב... (אמור לקנות עוד יומיים..) ועושה בדיקות אחרונות.. פתאום נזכרתי ששחכתי לשאול את דוד לי! הוא דיי מבין זה והוא יודע על מה הוא מדבר בדר"כ... שלחתי לו ת'מפרט והוא אמר לי שהוא מבין רק במחשבי SERVER ולא ב DESKTOP אבל מה שהוא יכול להגיד לי זה זה: The only thing I can add to your description of the hardware, is that on servers, its a known issue (by design) that the Tylersburg chipset (what runs on your motherboard), is limiting the memory bandwidth if all channels are used, so in a server configuration, if you use only one channel (just 2 slots), the memory speed to use is indeed 1333, if you use 2 channels (4 slots of memory), the ch…
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה זכרונות טובים לOC שבעתיד אני יעשה OC ל3500 שלי שהוא יהיה עייף קצת... כמובן שאני לא רוצה להתפרע במחיר... תודה לעוזרים. בנתיים חשבתי לכיוון של GeiL Ultra-X 512x2 3200Mhz
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מעבד שצורך 1.7V עוד לא חיברתי אותו כי 1.7 וולט(רשום על המעבד) זה יותר מדי גבוה וראיתי פה גם בקשר לOC שאם הוולט יותר מ1.6 אז זה מתחיל לקצר ת'חיים של המעבד... יש לזה קשר? או שהמעבד הזה יעבוד כמו שצריך במתח שהוא אמור לקבל תודה
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
-
אני מתכנן לקנות את ה GA-965P-DS3 ורציתי לשאול אם אני יכול לשים 4 סטיקים של 512MB מאותו סוג (שני זכרונות'>http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ26671024VDC-K~15~0.htm"]זכרונות כאלו ) האם זה בכלל אפשרי ב GA-965P-DS3 ואם כן איך צריך לשים את הסטיקים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם האם מישהו מכיר לוחת של חברת ASROCK במכירות K.S.P אומרים שזה של חברת בת של ASUS ? האם זה נכון ואם כן,האם כדאי בכלל לקחת קנייה של לוח כזה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי 2 512 חדשים רק שאלה אחת שמתי אותם במקומות שאני אמור לשים אותם.. אבל האם הם פועלים בדואל צ'אנל אוטומטי.. ואם כן איך אני יודע?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
עובד בMAX 9 32BIT + VRAY מחשב חדש E6000+ 2GB RAM WIN XP PRO ממדל סצנות 3D כבדות עם הרבה פוליגונים ותאורות(בעיקר אדריכליות) לפעמים כאשר אני מוסיף בלוקים 3D של עצים (שהם בנויים מהרבה פוליגונים) - התוכנה עפה או אומרת שאין מספיק זיכרון. אם אני מצמצם אתהבלוקים של ה3D לגבול מסויים היא עובדת בסדר. השאלה: אם אני אוסיף עוד 2GB RAM ( סה"כ יהיה לי 4GB RAM) האם זה יעזור? האם MAX יידע לעבוד על זה? שמעתי שאם אני עובד על 32BIT זה לא ישנה. האם זה נכון? תודה! [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 10:47:19 אפשר התייחסות?? Porfavor? :-(
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
ראיתי את הזכרון הזה בפנדה ונראה לי לא הגיוני , כבר בכמה שבועות האחרונים קראתי כי הזכרונות עם שבבי ה-BH5 כבר לא מיוצרים. פתאום אני רואה אותם הפנדה והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שהוא לא נמצא בחנות אבל כל מה שנמצא באתר אפשר להזמין והוא יגיע לחנות עד 14 יום מיום ההזמנה. בנוסף , האם מישהו יודע אם מה שיש בפנדה אלו זכרונות עם BH5 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 duo ואמרו לי שאפשר שהיה רשום core 2 quad או כל מה שאני רוצה בבקשה תעזרו לי!!!!
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD עם זכרון של 1 ג'יגה (2 סטיקים) של DDR400 - מעבד athlon 3000 עם סוקט 939 בנוסף יש לי זכרונות DDR2 667 ממחשב אחר שאלתי היא האם ניתן לשים את ה-DDR2 במחשב של AMD (בהנחה שהמחשב ינצל רק מהירות 400)? שאלה נוסף, האם ניתן לשים 2 סטיקים של 512 ו-2 של 1 ג'יגה יחדיו? תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Scientists+Express+Skepticism+Over+Quantum+Computer/article6111.htm
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 -X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid[-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים, אילו חידושים יש פה למעשה? ASUS P5Q-E http://en.expreview.com/2008/03/06/first-look-asus-next-gen-mainstream-mobo-p5q-e Striker II Extreme http://en.expreview.com/2008/03/06/asus-rog-strikes-back-striker-ii-extreme
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי לוח ציפסט 915 שתומך ב DDR400 וב DDR2 533 ..(אפשר לחבר שתי סטיקים של 400 או שתי סטיקים של DDR2 533) השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות זכרונות DDR2 667 שתי סטיקים של ג'יגה ולחבר לשני המקומות של ה DDR533( הרי זה אותם פינים והכול..) אני מעדיף לקנות של 667 גם כי הם יותר זולים(400 שקל) מה DDR , וגם הם יוכלו לעזור לי בעתיד אם אקנה מחשב חדש.. אני רוצה לדעת אם אני אקנה את ה 667 האם יהיו לי בעיות איתם? באיזה מהירות הם יעבדו לי ובאיזה CL..? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2946 זה 9400 GS או GT ? ואיזה ליב גרפית זאת ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2819 לא רשום ליבה גרפית .
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-