מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה הלוח הזול ביותר שיאפשר OC ל E6300 + זיכרונות 667MHZ ?!?!? האם אני חייב לוח עם צ'יפסט 965 או 975 בשביל להגיע לבאס 333? האם אני יכול להגיע לבאס 333 גם עם לוח 945? ואם אני לא יכול להגיע לבאס 333 עם לוח 945 ...כמה המקסימום שאפשר יהיה להגיע עם לוח זה?
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך שיתמוך ב Intel® Core 2 Duo processor שיהיה RAID שיתמוך בDDR2 ו 1066 mhz PCI X אחד מספיק וחיבור optical S/PDIF + coaxial S/PDIF אני אוהב את הממשק של gigabyte אם מישהו יכול לעזור לי עם זה ולהביא לי דגם שתומך בצרכי תודה ? לא יעבור Overclock 650 שקל גג
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש היום לוחות אם תואמים לדרישה הזו?? פנום 2 SLI -- יש לי בקר על PCI EX וכרטיס מסך 3 כרטיסי PCI חשובים לא משנה מותג למרות שרצוי משהו מוכר לתמיכה ודרייברים.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעיקרון השאלה בכותרת. אני מחפש מחשב לבת דודה שלי שצריכה מחשב בעיקר ללימודים ואינטרנט. הדרישות מהמחשב הן דיי מינימליות כך שלא צריך ATHLON 64 או INTEL PENTIUM . חשבתי שהיא תקנה את הסלרון D או SEMPRON אבל חבל לי שלא יהיה לה תמיכה ב 64 ביט . אולי נכון לעכשיו זה לא ממש נחוץ אבל יש מצב שהיא תרצה תמיכה כזו עוד חצי שנה או שנה לא ?.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הזיכרון שבמחשב שלי. במחשב שלי יש זכרון מסוג DDR במהירות של 133MHZ והשאלה שלי היא האם אני יכול לקנות עכשיו כל כל רכיב זכרון שהוא העיקר שהוא יהיה מסוג DDR ולא מסוג .DDR2 לדוגמא אני מעוניין לקנות 512DDR MB במהירות 400MHZ האם זו תהיה בעיה כי הלוח אם שלי מותאם רק למהירות של 133 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עד כמה גדולים ההבדלים במשחקים לדוגמא, וגם לעומת הAMD 64BIT 3000 ו3200, מעניין אותי לדעת
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי יש לי כמה התלבטויות לגביי המעבד, ויש לי שאלה לגביי הלוח אם. מעבד: מתלבט בין Q9550 2.83GHz לבין Core 2 Duo E8500 3.16GHz. אני לא עושה אוברקלוק (אולי קטנצ'יק). אני משחק במשחקים הבאים: CoD WaW, Enemy Territory Quake Wars,Unreal Turrnomment 3, Enemy Territory, Guild Wars,NeverWinter Nights 2, GTA IV, Flight Simulator X וSims 3 שיוצא עוד חודש בערך. ספציפית לגביי המשחקים שאני משחק, מישהו יכול לעזור לי לגבי המעבד? לוח אם: מה ההבדל בין P35 לבין P43 ומה עדיף לקנות לגיימינג שלי? יש איזשהן המלצות ספציפיות?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
AMD או אינטל?? עכשיו גם למה בבקשה תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי לוח אם abit nf7 ,האם ניתן להתקין בו זיכרון DDRII -או שהוא תומך רק בזיכרון DDR רגיל?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עכשיו הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב כולל לוח אם אביט ai7 עכשיו יש לי ולקנו 7+ עכשיו השאלה היא כזאת האם צריך לנקות את המשחה הקודמת מהמעבד איך עושים את זה על מה צריך להיזהר ועצות למריחה נכונה תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לא לשימושי OC.. אבל אני מעדיף זיכרונות איכותיים. אהה.. ושגם ייתאימו לAbit Kv8-max3 . תודה! ;D
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עובד בMAX 9 32BIT + VRAY מחשב חדש E6000+ 2GB RAM WIN XP PRO ממדל סצנות 3D כבדות עם הרבה פוליגונים ותאורות(בעיקר אדריכליות) לפעמים כאשר אני מוסיף בלוקים 3D של עצים (שהם בנויים מהרבה פוליגונים) - התוכנה עפה או אומרת שאין מספיק זיכרון. אם אני מצמצם אתהבלוקים של ה3D לגבול מסויים היא עובדת בסדר. השאלה: אם אני אוסיף עוד 2GB RAM ( סה"כ יהיה לי 4GB RAM) האם זה יעזור? האם MAX יידע לעבוד על זה? שמעתי שאם אני עובד על 32BIT זה לא ישנה. האם זה נכון? תודה! [br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 10:47:19 אפשר התייחסות?? Porfavor? :-(
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ;D __________________________________________ עריכה : יש לי מעבד פנטיום 4 (1.6), אם אפשר שיהיה בו פייווייר ויואסבי 2.0 כ.רשת ועדיף בלי 5.1 ערוצים והכי חשוב שיעבוד עם רדאונים !
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היום בצעתי ניקיון למאוורר ולגוף קירור של המעבד, הניקיון היה כנראה קצת יותר מידי ממה שהייתי צריך. לאחר שחברתי הכל מחדש הפעלתי את המחשב אני רואה שהמעבד התחמם יותר מידי - בזמן מנוחה (שאני לא נוגע במחשב) הטמפ' היא בסביבות 40, אבל כשאני פותח חלון מסויים הטמפ' ישר קופצת בשלוש -ארבע מעלות ויורדת בחזרה - דיי לאט, והבעיה הגדולה היא במשחקים הטמפ' ישר קפצה ל-62 מעלות אז ישר דפקתי ריסטארט למחשב. השאלה שלי היא מה לעשות - אולי פגעתי במשחה הטרמית? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג חדשה? תודה מראש. דרך אגב רק בשבוע האחרון התחלתי להכנס לפה באופן קבוע - אתר מצויין אנשיים טובים כל הכבוד. אני הפכתי להיות משתמש קבוע באתר.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחשב חדש בהזמנה מוקדמת באמאזון איטליה מופעל בידי מעבד מדגם Ryzen 7 5700U שטרם הוכרז באופן רשמי - ובפנים עשויות להיות ליבות Zen 2 כחלק מהתוכנית המשולבת של AMD להתגבר על אתגרי הזמינות של מוצריהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dailytech.com/Scientists+Express+Skepticism+Over+Quantum+Computer/article6111.htm
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-