עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amitnaz,

יש לי לוח אם של אסוס p5gd2-x שתומך עד מהירות של 533 מגה הרץ. אני עכשיו רואה שתמיד המחירים של ה667 זולים יותר מ533 ואני שואל אם אפשר לחבר את ה667 על הלוח שלי (ואני יודע שזה יפעל על התדר הנמוך יותר, אין לי בעייה עם זה)? אם אפשר מישהו שבטוח בתשובה שלו ולא רק חושב כי הרבה אמרו לי מה הם חושבים אבל לא בטוחים...

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by Philip,

מה המגבלה למשקל ה Heatsink לפי אינטל למעבדי Prescott?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by okwstavka,

שלום, ברשותי לוח אם abit nf7 ,האם ניתן להתקין בו זיכרון DDRII -או שהוא תומך רק בזיכרון DDR רגיל?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. עכשיו הזמנתי כמה חלקים חדשים למחשב כולל לוח אם אביט ai7 עכשיו יש לי ולקנו 7+ עכשיו השאלה היא כזאת האם צריך לנקות את המשחה הקודמת מהמעבד איך עושים את זה על מה צריך להיזהר ועצות למריחה נכונה תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by neogod,

המערכת שלי רשומה בצד,ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון לפני שהמחירים יעלו! איזה זכרון מומלץ ? ומאיפה כדאי להזמין(חנות אמינה וזולה) ?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  6. אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום לכולם. לאחרונה חשבתי ללכת לכיוון הפלטפורמה של AMD PHENOM II . עכשיו מה שנשאר לי הוא לוח אם . ההתלבטות שלי היא בין שתיים , בין GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 , ובין UD4 גם של GIGABYTE. לפי מה שראיתי הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 לא כ"כ יציב ב OC , ויש לו CF מלא . והלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD4 הוא ללא CF מלא , ולא יודע מה היכולות שלו ב OC (אבל לפי מה שהבנתי מכמה מקומות הם ממש טובים). עכשיו השאלה שלי היא , איך הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ל Overclock ? וגם לפי מה שהבנתי זה לא אמורה ליהיות כ"כ בעיה כי ב 940 מה שמשחק שם זה המכפלה ולא התדר . אז מה דעתכם ? GIGABYTE GA-MA790X-UD4 / GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ושאלת סיכום : עכשיו התושבת של לוחות אלו הם AM2+ , אבל כשיתחילו לצאת ל…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4023 עכשיו ראיתי ב KSP את הסטיק הזה, אומנם NONAME אבל 80 ש"ח... יש לי מחשב נייד מהעבודה, DELL 510 עם 256 מגה והוא פשוט לא זז!!!! הם מסרבים לתת עוד סטיק של זכרון אז אני רוצה את הזול ביותר שיחזיק שנה. כמה רע זה יכול להיות?? תודה למיעצים... מצאתי גם חצי ג'יגה של טרנסנד ב 99 בפנדה, לא יכול לחכות, המחשב לא זז...

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  11. Started by amirusus,

האם על מעבד שהתדר שלו גבוה( 1066-1333) ניתן לעבוד עם זכרונות של 800 mhz או עדיף זכרונות חזקים יותר- אני שואל כי אני מעוניין לשדרג לQ החדשים או ל E6850. אני מעוניין לקנות את הזכרונות האלו - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel או שאתם ממליצים משהו אחר??

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by shlomom,

במהלך שיטוט תמים באינטרנט, נתקלתי בזה: זה לוח שתומך ב 4XSLI למרות שכרגע NVIDIA לא תומכים בזה. GIGABYTE יצרו אותו ראשונים כדי לתמוך בזה כש NVIDIA ישחררו את התמיכה ב 4X ובכן צפוי עתיד מעניין. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. Started by Pro modder,

היי חברה. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם : Asus - P5N32-SLI SE DELUXE Motherbard Gaming מה מיוחד בו?, האם שווה לקנות אותו או שיש לו תחליף יותר טוב..? איך הוא לOC והאם הגיוני שיש לו אפשרות ל 1066FSB. 10X alot guys

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. Started by arkady,

השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, יש לי לוח EP43-DS3L וכאשר המחשב כבוי הלוח ממשיך להזין מתח ל PS2 ו USB העכבר ממשיך לדלוק ואם הדיסק הנייד מחובר לUSB גם הנורה שלו דולקת... השאלה.... האפ אפשר לכבות את זה איכשהו? זה מפריע לי בלילה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה ללוח אם (עדיפות ל ASUS) שעליו יורכב מעבד intel e8400. מאד חשוב לי שתהיה יציאת וידאו טובה ללוח האם מפני שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב. הסכום נע סביב 600 ש"ח אשמח לקבל את המלצותיכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by oxygen25,

שלום לכולם יש לי זכרון של geil 256X2 ddr 400 mhz השני סטיקים בסטיק הראשון הוא פועל בתזמון של 2.5-4-4-8 ובסטיק השני הוא פועל 2.0-4-4-7 והשאלה היא למה הם לא זהים ואיך אני יכול לסדר את זה? ניסית דרך הביוס שם מראה הכל הבסדר שהוא פוכל בתזמון של 2.5-4-4-8 אבל ב everest זה מראה לי שונה בסטיקים והינה תמונה מ everest [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by bublik1,

נתחיל מהתחלה היה לי 2 סטיקים של 256 MB של GEIL DDR 400 PC3200 (אני מבסס את כל זה ע"י התוכנה CPU-Z) קניתי סטיק חדש של 512Transcend 512Mb DDR 400 3-3-3 JetRam הפעלתי את שלושתם על ה GA-K8NF9 לוח אם שלי Nforce4 של GYGABYTE זה לא עבד אחרי זה גיליתי שהלוח שלי לא תומך ב 3 סטיקים(דרך הספר של הלוח אם שקיבלתי) השאלה שלי אם כדאי ליקנות עוד סטיק? כי השלישי לא עובד לי וכדי שיהיה לי DUAL CHANNEL צריך לשים 2 סטיקים זהים אחד ליד השני או לשים ככה: 512-256-512-256 | | | | צבע כתום | צבע סגול כי ניראה לי שזה אמור ליהות ככה בשביל DUEL CHANEL כי קראתי בספר שנתנו לי ביחד אם הלוח אם ואיך אני יכול לדעת, דרך המחשב או תוכנה אם הDUAL CHANNEL פועל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by lior@s,

intel Bonanaza 875 800 mhz dual ddr

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by HDMI,

האם הזכרונות הללו טובים ? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 מה עדיף 2GB בסלוט 1 או 2 סלוטים של 1GB ? שאלה 3 לשם מה אדם צריך 4 GB זכרון ? היום עם כל הדברים מגיע ל- 700MB ובמאמץ קשה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. היי אני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מהאתר www.newegg.com ואני מתלבט בין שתי לוחות אם ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ב 400 דולר או את ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail ב 330 דולר אז שאלה ראשונה איזה לוח עדיף לי ומה ההבדלים בינהם? בנתיים נראה לי אני אלך על האסוס אבל יש איזה סיבה שעדיף לי את האביט? (אולי אני יעשה OC קודם אני רק צריך ללמוד איך) ואין לי בעיית תקציב בקשר ללוח אם... ועכשיו בקשר לזכרונות, אני צריך מהאתר הזה איזה זכרונות יתאימו לי ללוחות אם האלה ואיזה הכי טוב\ים..שיהיו 800 NHZ ו 2 כרטיסים של ג'יגה (2 ג'יגה סה"כ) ושיהיה חברה טובה איך בכלל מתאי…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by biton,

מיועד למחשב מבוסס מעבד E8400 ולוח אם מבוסס P43 או P45 עם 2*2GB זכרון. האם יש יתרון בזכרון במהירות 1066Mhzמול 800Mhz ? ב- 800Mhz אפשר להשיג זוג זכרונות של CL4 במחיר טוב. האם יש יתרון מול 1066Mhz "רגיל" CL5 ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by ll1210,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם של gigabyte Ga-7vkml במקום אחד שנשרף. האם עדיין ניתן להשיג לוחות אלו ? ואם כן היכן ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. בביקורת זאת נספק מבט מעמיק במחליפו של Core i5 12400F הפופולרי. כמה מהיר הוא מעבד Core i5 הזול ביותר של הסדרה החדשה?לכתבה

25. שאפשר לראות איזה צ'יפים עשוי כל מודול. תודה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים