עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איך אני יודע אם הלוח אם שלי תומך ב AGP 8 ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eran1,

לאחרונה אני קורא פה הרבה בפורום על ליבות כפולות שעומדות לצאת למעבדים. מזה אומר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

מה התיזמונים של הזכרונות האלה: Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 והאם הם עדיפים על אלה: Corsair TWINXP1024-3200XL 2-2-2-5 DDR XMS3200 XPERT או לא??? (מבחינת טיב לא מחיר)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  4. שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9300 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אנ…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by pc student,

אתם מכירים את הזכרון הזה עם הצ'יפים האדומים?שווה לי לכנות אותו?למה הוא רגיש?האם הוא טוב לאובר קלוק?המחיר הוא 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. כרגע יש לי Mobile Athlon XP 2500 באוברקלוק ל- 2305 מגה הרץ בבאס 200 עם מכפיל 11.5 (זה שווה ערך ל- אתלון 3400+). איזה מעבד מסדרת ה- AMD 64bit הוא כרגע **בממוצע** שווה ערך לקונפיגורציה של המעבד שלי, בהנחה שמה שאני עושה איתו בעיקר זה לשחק משחקים - והרבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? אני יודע שamd שונה מאינטל אבל אף פעם אף אחד לא הסביר מה בדיוק ההבדלים ולמה זה ככה ? תודה מראש יניב

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by avi2014,

מה זה והאם זה נותן שיפור במשחקים/oc?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! שמעתי מחבר שלי שיש תוכנה שמאפשרת לאחד את מהירות המעבדים ברשת. לדוגמה: אם יש לכם שני מחשבים עם מעבדי פנטיום 4 2400 ברשת, אז אתם יכולים באחד מהמחשבים להשתמש בכוח של המחשב השני ואז יש לכם בו 4800 MHZ. אני לא יודע מהו שם התוכנה, אולי אתם מכירים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  10. טוב אחותי הביאה לי את הפרסקוט שלה לבדיקה וסתם רציתי לראות מה הטמפרטורה שלו זה פרסקוט 3.2 אבל יש משהו שממש אבל ממש לא הבנתי תראו בתמונה הבאה יש שני טמפרטורות שהמספר שלהם 1 ואחד מהם יש עליו סמל של שריפה כזאתי ויש טמפ2 עכשיו איזה מבינהם הוא של המעבד ומה זה זה עם הסמל של השריפה והאם הטמפרטורות האלה בסדר לפרסקוט...(הכוונה גם להארדדיסק ולציפסט ולמעבד....אני פשוט לא רוצה לפתוח אותו כי יש אחריות עכשיו אני רק צריך לדעת איך הטמפרטורות האלה...??!!?!)תודה! עריכה : אני לא מצליח לעלות את התמונה.....אוףףף

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset לGigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Ultra chipset הבנתי שזה האולטרה אבל מה זה אומר לי מבחינת ביצועים ופיצ'רים?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by pc student,

אני זקוק לביוס פרוץ ללוח asus A7N8X-X

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  14. האם למעבד של מחשב, יש קרינה? אם יש היא מזיקה? כדאי לישון עם מחשב באותו חדר? מדובר במעבד 1.8 לא פרסקוט. בתודה manor

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by nehmia,

איפה שהוא אני חושב שראיתי לוחות אם עם מקום לשני מעבדים... זה קיים או שהתבלבלתי ?

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by GNU,

הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. Started by dani86,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכמו שהוא מגדיר את זה הוא רוצה שהוא יהיה חדיש ולמשך כמה שנים שיריץ הכל טוב... התקציב שלו גמיש אבל אני רוצה להתמקד במעבד! קודם כל אני המלצתי לו על AMD64 כי הוא הכי טוב כרגע אבל יש מספר אנשים שמנסים לשכנע אותו לקחת אינטל אז אולי מישהו יכול להגיד לי בעובדות את היתרון של AMD על אינטל? דבר שני אני מתלבט האם ללכת על סוקט 754 או ה 939 החדש כאשר שמתי לב שב 754 יש יותר מגהרצים מאשר בדגמים של 939 אבל ב 939 יש CACHE של 1 מגה וב 754 יש 512KB. אז מה עדיף? והאם עדיף ללכת על PCI-E או AGP? אני מניח שאם על PCI-E אז חייבים 939 כי ה 754 לא תומך בו.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nim901,

היום הוצאתי תסינק של המעבד במטרה למרוח משחה חדשה אבל גיליתי שאין לי אלכוהול :-X אז באיזה חומר אחר ניתן להשתמש? (יש לי אלכוהל רפואי וכל מני מסירי צבע, אציטון)

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  19. עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by gggilad13,

ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום!!!!!!!! אחרי מחשבות ארוכות החלטתי ללכת על זכרון מבית g.skill משום ההמלצות שקבלתי עליהם...אך יש לי רק בעיה אחת, אני קונה רק סטיק אחד של 512 ואני יכול לבחור או pc4800 או pc4400 ואני לא יודע איזה מהם לבחור...גם לpc4800 וגם לpc4400 יש סוגים כמו: le,la ועוד... משהו יכול בבקשה להמליץ לי על איזו מהירות לקחת ואיזה סוג ודגם???

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. יש אותו בזיגזג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3107

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  23. יש לי את הלוח של אינטל ויש לו רק AGP 4 ואני חיב להחליף לו את הכרטיס כי הוא פשוט חלש מה אני עושה ומה האופציות שלי לכרטיס טוב עד 1300 שח תודה רבה

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by tibia,

אני מתלבט מה לקנות ... אני רוצה לוח ל pcie לא יקר ורציתי לשאול אם אני ירגיש את הבדלים בין הלוחות האלה ?VNF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E ל gigbyte k8nf תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by Gimel,

מחפש מידע על NEC powermate עם לוח 845 ומעבד 1.6. רוצה להוסיף לו זיכרון ולא בטוח מה צריך לשים. (יש לו 256 זיכרון PC133). יש עוד חריץ זיכרון פנוי אבל אני רוצה להיות בטוח ששמים שם גם PC133 ולא DDR. מישהו יכול לתת לי הפניה? עריכה: מצאתי כבר, תודה בכל זאת, אבל נתקלתי בבעיה. ניסיתי להוסיף זיכרון PC133 (כמו שיש במחשב) אבל הוא לא זיהה את הזיכרון החדש (שעובד על מחשב אחר - פנטיום 3). יש סוגים שונים של זיכרון PC133? איזה מהם יתאים ללוח 845?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים