מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היום ! לNF7 V2.0 לא יוצא ! יצא לS (גם לSL מן הסתם) ויצא לNF7 הרגיל אך בREVים *.1 ויצא לNF7-M לשים לב לREV - NF7 פחות 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket+A לREV - NF7-S פחות מ2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לREV - NF7-S גירסא 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לNF7-M http://www.abit.com.tw/page/en/dow…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי במארז שני יציאות USB 2.0 שאני אמור לחבר אותם ללוח, אבל הלוח שלי תומך רק בUSB1.1. אני יכול לחבר את שני היציאות שלוח, אפילו שהוא לא תומך בתקן של USB 2.0? ועוד שאלה אחת, יש במארז (Compucase-CI6919) גם שתי יציאות של אדיו שאני אמור לחבר ללוח, אבל ללוח אין כרטיס קול מובנה, יש דרך אולי לחבר את זה דרך בכרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות (יד שנייה) מעבד פנטיום 3 550 עם 512kb cache. זה נשמע לי קצת מוזר, כי הייתי בטוח שלכל מעבדי הפנטיום 3 יש 256kb... מישהו מכיר/שמע אולי על הסדרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הIS7-E החדש שלי, גירסא 1.2 ומה ההפתעה שציפתה לי, במקום בקירור הרגיל של הIS7 שרואים בתמונות, המאוורר פלסטיק הירקרק, יושב על הNB הקירור החדש שיש בAI7 ובIC7-MAX3, זה עם הצלעות קירור העקדולות ועליהן מאוורר.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין הלוחות ? האם אתם חושבים שההבדל הוא רק ב FEATURES ולא בדברים כמו ביצועים או יכולות המהרה ? איפה אפשר לברר דבר כזה? כי אני לא רוצה לחוות את זה על בשרי אם אתם מבינים למה אני מתכוון ERM...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כתבה מתוך וואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4/589532 אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות השוק. במקביל ה…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תגידו, אינ לא כל כך מנוסה בדברים האלה..עכשיו יש לי שתי סטיקים, ככה קוראים להם? לא משנה, של 256 MB זיכרון ראם עכשיו אם אני קונה מחשב חדש אז אני יכול להעביר מהמחשב הישן את שניהם ולהרכיב על המחשב החדש? זה לא ידרום נזק? אולי למישהו יש מדריך עם תמונות איך עושים את זה? ואם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם כונן דיסקים? אני מתכוון כונן ג'יגה ביטים אוף אני כ"כ גרוע.. ועוד שאלה אם אני באמת מוסיף את כל זה אז המארז יהיה יותר מלא ואז יזרום פחות אויר=פחות מהיר המחשב?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא יודע איזה לוח אם טוב ומה בכלל ההבדלים בניהם ? epox 8KDA3J S-754 sata, gbl? (?K8NS-Pro (s754? gigabyte תודה :)
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
MSI 865PE Neo 2 S - Version 1 או MSI 865PE NEO2-PLS יש לי את הראשון..
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן. בקיצור ולעניין - יש לי לוח p4p800 deluxe, pentium 4 2.4c@3.2 Ghz שאת שניהם שדרגתי לפני כמה חודשים אבל עוד לא שדרגתי את הזכרונות. אני עכשיו עם סטיק 512MB של סמסונג 266Mhz@356Mhz (מרשים למדי לזכרונות פשוטים של סמסונג... בלי שום קרור מיוחד...אתם חייבים להודות). בכל מקרה, אני מתלבט אם לעבור לזכרונות 400Mhz או 500Mhz... מה אתם אומרים? נראה שהמעבד שלי מסוגל להגיע למקסימום 3.3Mhz (בניתי על 3.6 כשקניתי אותו...נו מילא) ככה שאני אגיע למקסימום 275FSB (שזה 550Mhz ביחס 1:1) הבנתי שלמרות שמבחנים סינטיים מראים רוחב פס גבוה יותר לPC4000 הרי שבפועל אין כ"כ הבדל כי אין שום יישום שמנצל את זה ואולי עדיף לי לקחת PC3200 עם תזמונים ממש נמוכים ולקבוע יחס 4:5 למעבד. אז הנה ההתלבטות: אנ…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
פרסמתי גם בפורום אוברקלוק אבל לא קיבלתי תשובה כנראה שזה לא היה המקום המתאים אז אני מנשסה פה P=, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו... נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400. התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח ועדיף פחות! מזמן לא התעדכנתי במעבדי AMD , לכן אין לי מושג אפילו איפה להתחיל. ואני מבין שהלוח אם שלי לא תומך בכל המעבדים. ??? שימוש: משחקים סרטים ומוזיקה! כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-