עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by k_700,

זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  2. של AMD... והוא יקר?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by zhx,

לכל מומחי הפורום שלום אני עומד בפני קניית מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים. מה ההבדלים בין שני הלוחות K8N51PVMT-9 לבין ?K8N51GMF-9 מלבד הצ'יפסט השונה 6100 ב GMF לעומת 6150 ב PVMT. ההבדל במחיר הוא בערך 100-150 ש"ח האם ההבדל שווה את המחיר? או שבכלל כדאי ללכת על ASUS דגם ?A8V-E SE עם צ'יפסט של VIA דגם K8T890. כל הלוחות הם ל AMD כמובן. תודה ;D ZHX

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  4. למה במעבדי Intel Core 2 Duo המגה הרץ הוא רק 1066??? אני בטוח שאני לא מבין את זה נכון אז אם מישהו יכול להססביר לי תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by meir3420,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם ריח של שרוף עלה מן המחשב אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה ואז התחיל הריח השרוף..... חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... אשמח לתשובה.... כי כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב.....

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by oded900,

איזה לוח עדיף? מבחינת OC זה לא ממש משנה לי כי אני הולך על מעבד E4400 והוא יגביל אותי עוד ליפני הלוח וגם אם הוא לא אין לי מטרה לעבור את ה3300MHZ השאלה היא איזה מהם עדיף בשאר הדברים והאם שניהם מסתדרים טוב עם זכרונות של Twinmos?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

מה ההבדל בין שני הדגמים האלו של הזכרונות נראים לי זהים מבחינת נתונים רק מחיר שונה מה עדיף מהם ואיך הם בכללי כמה הם עולים בארץ? והאם כדאי להביא מחו"ל תודה מראש http://www.newegg.com/Product/ProductCompare.asp?CompareItemList=N82E16820231073%2CN82E16820231087&SubCategory=147

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  8. שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Cryptonite,

שלום,חבר שלי בצרה קשה עם המחשב שלו.. הטמפרטורות של המעבד קופצות מ50c ל60c ובמצב של משחק הוא מגיע ל67c לוח האם קופץ לעתים ל47c באשר לכרטיס המסך, אין לו מושג מה הטמפרטורה וגם לגבי הדיסק הקשיח.. הוא מתחיל להריח פלסטיק שרוף מהמחשב שלו אז הוא ניסה להדליק מאוורר ביתי לעזור מישהו יודע כמה זמן המחשב יחזיק מעמד? תודה יום טוב

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by brk2k,

שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by The-Star,

היי חברס היום התקנתי עוד שני גיגה נוספים במחשב שלי כך שיש לי 4gb זיכרון , כשנכנסתי ל everst שמתי לב שהוא מודיע לי שיש לי "רק" 3584 מתוך 4000 למישהו יש מושג לאן "אבד" חצי גיגה ? תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by ar2r,

קניתי לוח חדש של גיגבייט דגם MA770UD3 ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 2 גיגה למישהו יש פה לוח כזה ועשה את זה כבר?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  14. שלום, איזה זיכרון אתם ממליצים עבור מחשב שנועד להריץ משחקים בצורה סבירה? בעיקרון אני חשבתי על זיכרון 4GB סטנדרטי של Kingston, האם יש לכם המלצה לזיכרון מתאים יותר למשחקים? (במסגרת התקציב) באופן יותר פרטני: מבחינת גודל - האם יש יתרון ל-4GB על 2GB? ומבחינת "שיפורים" - האם יש יתרון משמעותי שמצדיק לקנות למשל זיכרון 2GB משודרג כלשהו לעומת 4GB פשוטים? במידה ועדיף זיכרון משודרג כלשהו, על איזה אתם ממליצים? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. שלום, אני עומד לבנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מתלבת בין שני המעבדים הבאים, חשוב לציין שאת המעבדים אני קונה בארהב וההפרש במחיר כמעט 100 דולר לטובת 6750. Intel Core 2 Quad Q6600 quad-core processor - 279$ 190$ - Core 2 Duo E6750 Processor כרטיס מסך 8800GT לא סגור עדיין איזה ייצרן תלויי מה יהיה במלאיי תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

שלום רב יש לי בעיה דחופה מאוד אני צריך עד יום שלישי שם של לוח אם שתוך ב Celeron 1.7 ושתומך DDR 400, AGPX8 זה ממש דחוף לי ואני אודה למי שיעזור ויתן לי דגם של לוח אם שמתאים למעבד הזה וכמובן תומך בכל מה שאמרתי תודה מראש לעוזרים נ.ב איך הלוח Asus P4S800 SIS 648FX הוא טוב לי? והלוח Asus P4V800-X VIA PT800 הוא גם טוב לי? תודה רבה רבה לעוזרים ומה ההבדל בינהם חוץ מהציפסט

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. gigabyte ga-81pe 1000 pro 2w איך הוא בכללי ומה המחיר שלו בערך תודה לעוזרים

19. שלום אני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל שהוא הגירסה הזולה של KV8-MAX III . הלוח הזה עולה 300 שקל פחות מהלוח המשופר, מה אני מפסיד תמורת ה 300 שקל האלו? איך הלוח הזה מבחינת ביצועים? האם יש ללוח הזה גם חיבור PATA, בנוסף ל SATA?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by Clash,

מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by fantax,

החלטתי ללכת על A64 939 ,יש לי התלבטות לגבי לוח : Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 שמבוסס על K8T800 או Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset שמבוסס על nForce3 . מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

שמעו אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט, ממש עוד מעט עכשיו אני סגור כבר על לוח אם הכוונה לאיזה חברה אבל אני לא סגור על מעבד ( אני די בור בנושא הזה ) איזה מעבד כדי לקנות ( 3000mhz , cache 512/1m ) amd או intel אני לא יודע? חלק אומרים לי זה יותר טוב וחלק זה.. מה לעשות?!?! :s05: המחשב הוא למטרות משחקים אולי קצת כבדים וכל השאר הפעולות של המחשב אבל שגם יתפקד טוב בעתיד ויעבוד אולי אפילו גם עם הוינדוס החדש שיצא בעתיד..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by Elad87,

מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by eladnahum,

יש לי את המעבד הנ"ל: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (לא קונה כרגע כרטיס מסך...) של חברת gigabyte. לוח שיוכל לעבוד בעתיד עם ויינדוס ויסטה ולא יעשה בעיות. המחיר צריך להיות בין 300 ל-400 שקל. על מה אתם ממליצים לי... תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אני מחפש המלצה של מארז ב- 300-400 ש"ח אני רוצה שיבוא אם ספק כח טוב ואם אפשר איזה חלון בצד ראיתי את המארז של RAIDMAX 868 אבל לפי מה שראתי פה יש לו ספק ג'נרי שזה לא טוב...מישהו יכול להסביר לי למה ג'נרי זה לא טוב ולהביא לי המלצה למשהו אחר באותו סגנון.... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים