עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by most,

שכן שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט בסכום של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך.. חשבתי לקחת לו SEMPRON 3400 בסוקט AM2 וראיתי של-KSP יש את הלוח אם הבא:M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 (Overclock מה אתם אומרים עליו? ביחס לתקציב הוא נחשב ללוח אם טוב? ראיתי שרשום לו OVERCLOCKED בסוף...מה זה אומר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by FlashBang,

הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by shalbik,

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by kobibo,

אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by mangob,

לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by matanyaniv,

שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  7. Started by Impreza,

יש ברשותי מעבד פנטיום 3 סלוט 1 500 מגה הרץ, ונדפק לי או הלוח או המעבד, אין לי מושג מה אז פרקתי את ההיטסינק שעל המעבד וראיתי את הריבוע הכחול הזה (לא ידעתי שזה הליבה ) מה קורה אם נגבתי אותו עם החולצה ונגעתי בו? הוא נהרס?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. ^^ לא זה לא קשור לתמיכה טכנית נא לא להעביר- אני לא מחפש פיתרון לבעיה ^^ שלום לכולם.. אתמול קיבלתי את מסך המוות ולאחר שבדקתי את קובץ הDUMP גיליתי שזה כנראה בגלל memory corruption הפעלתי את המחשב מחדש עם דיסק של MEMTEST וגיליתי שגיאות בזיכרון. זה לא העניין. העניין הוא שזה כבר קרה. זה קרה בהתחלה כשקניתי את החלקים של המחשב והיו לי המון בעיות ובסוף גיליתי שגיאות בזיכרון, החנות החליפה לי אותם והמליצה בביוס לתת להם +0.2V וזה נפתר. עכשיו זה קרה שוב (ולא נגעתי במתחים של הזיכרון). שני דברים שמעצבנים אותי. 1, למה לעזאזל זה צריך לקרות? כאילו ואם הייתי רוצה לבצע OC (ואני אכן מתכנן כזה דבר) אז בטח הייתי מתחרפן? 2, האם יתכן שאלו זיכרונות בעייתיים באופן ספציפי? מישהו התנסה איתם? הנה קישו…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by pc student,

אתם מכירים את הזכרון הזה עם הצ'יפים האדומים?שווה לי לכנות אותו?למה הוא רגיש?האם הוא טוב לאובר קלוק?המחיר הוא 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by comix_dude,

Intel® Core Duo Processor Intel® Pentium® Processor Extreme Edition Intel® Pentium® D Processor כולם דול קור אבל מה ההדבל העיקרי בנייהם ומזה אומר לגבי ביצועים...........

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by K0b1,

E6600+P5B DLX+G.SKILL 2GB HZ? אהה ? מה אתם אומרים כעיקרון הזמנתי אבל בקשר לתאימות וכאלה? ;D אם אפשר קצת פידבקים אני אוהב את התגובות של אנשים פה בפורום תודה מראש

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  12. ידוע לי שהמומלצים הם intel asus אבל מה אתם אומרים על הדגם הבא שלהם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E שאלה שנייה מה אתם אומרים על זכרונות של TwinMOS ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש לי לוח אם של פרסקוט אבל אני רוצה לראות תמונה(תמונה גדולה אם אפשר) אם מישהו יכול להראות לי בבקשה כדי לוודאות שיש לי לוח אם אותו הדבר ולא חיקוי תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by k_700,

זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by MaGn3zIuM,

אני צריך לעדכן את הביוס שלי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכון אם מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה... אני מוסיף תמונה של המפרט שלי דרך "AIDA" שתדעו איזה ביוס יש לי.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  16. האוברקלוקר Der8auer גילה כי לוחות אם מסויימים של ASUS מאפשרים המהרה למעבדים נעולים של אינטל מסדרת Alder Lake - האם תכונה זאת תשרוד או תיעלם באותה הזריזות בה התגלתה?לכתבה

17. Started by rmeidan,

שלום עד היום היה לי במחשב זיכרונות של OCZ שני ג'יגה במהירות 800 mhz (שעבדו ב- DC) היום קניתי ג'יגה נוסף של kingstone (גם כן 800MHZ ) וכשחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה על שינוי התדרים של הזכרונות ולאחר בדיקה גיליתי שהתדר של הזכרונות בכלליות ירד ל- 667mhz... עכשיו רציתי לדעת למה זה , הרי שני הזכרונות הם 800mhz והאם אפשר להעלות את התדר בחזרה בביוס? דרך אגב הלוח אם הוא MSI P35 NEO תודה מראש לעוזרים בדחיפות!!!

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  18. למה משמשים הכבלים האלה http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/0/0/7/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200507132148141575/200511101717169794/PB100050.JPG אני חושב שהכבל האדום הוא sata ולמה משמש הכבל השני?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by sza,

האם אפשרי לשים על cfx כרטיסי מסך של nvidia? והפוך, האם ניתן לחבר לsli 2 כרטיסי מסך של ati? המטרה היא לא ביצועים, אלא עבודה מרובת מוניטורים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  21. אז אני לא הכי מעודכן לגבי המעבדים האחרונים של אינטל וAMD, האם הם בעצם בנויים ב 64 ביט ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  22. יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by ras81,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PCI=RISER-FLEX&cart=11098074791471413〈=heb

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by ozwrx,

רציתי לדעת האם הלוח MSI RC410M-L תומך במעבדי קונרו כדוגמאת E4300?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by ar2r,

קניתי לוח חדש של גיגבייט דגם MA770UD3 ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 2 גיגה למישהו יש פה לוח כזה ועשה את זה כבר?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים