מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
בחוטים של הפרונט פאנל של הכפתורי הדלקה והריסט אם מחליפים את הפלוס והמינוס יכול לקרות משהו ללוח או שזה פשוט לא יעבוד? ומסומן על כל כבל אם הוא פלוס או מינוס?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E או P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio מה משתלם? האחד עולה 465 , והשני 590. ב-KSP רעננה. הראשון יספיק או שהשני זה בזבוז לקחת למעבד כזה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. האם המעבד עובד טוב עם win xp ? 2. איזה לוח אם מומלץ עבוד מעבד זה? 3. האם נדרש לקנות גוף קירור חיצוני למעבד? 4. האם ישנו הבדל משמעותי בין מעבד זה ל E6600 u E6700 עבוד תוכנות רגילות ומשחקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך את עצתכם של המומחים השונים באתר כדי לדעת מה עדיף לי לקחת, מכיוון שהמחשב שלי די איטי בDUAL שלו(ceon 2x512 CL5 800 MHZ) החלטתי להוסיף עוד (1GX2) זיכרונות למחשב. הבנתי שיש זיכרונות מומלצים וזולים לDUAL אבל אני צריך זיכרונות עם נתונים כמו של הזיכרון הישן כדי שהוא לא יוריד מהמהירות של הזיכרון. וגם אני צריך זיכרונות שיעבדו לי על הלוח P5B כי יש זיכרונות שלא תואמים, אז תנו את ההצעות שלכם ואני בסופו של דבר אקנה את הדבר שהכי יתאים, תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בעקרון הדבר היחידי בו אני מתלבט הוא הלוח אז לכל אותם החכמים כאן - מראש אומר זאת בצורה נכבדה לא להמליץ על גיגבייט - תודה ! אני לא מצפה לפחות מאסוס או אמאסאיי לא מתוכנן שום אוברקלוק - לא למעבד ולא ולזכרונות חשוב שיהיו שני כרטיסי רשת ! וכרטיס קול כמה שיותר איכותי על הלוח .
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כי אני כל הזמן נתקל בזה. כמו כן מה זה גם DUAL DDR?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לתקן את הטעות שעשיתי כשקניתי את המחשב שלי וקניתי לוח אם של INTEL, כידוע אין אפשרות של OC בלוחות של אינטל ולכן אני רוצה להחליף אותו. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב הוא עד 500 שקל, אבל נא לשים דגש על יחס בין כסף=תמורה. הלוח הולך להתחבר עם המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ואין לי בקשות מיוחדות ממנו חוץ מהדברים הרגילים (PCI-E, מסודר היטב מבחינת חריצי הרחבה, היטסינקים לעזרה בOC וכו'....) תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. הלוח M2N-E של אסוס יתמוך במעבדים מרובעי ליבה של AMD? זה חשוב כדי לשדרג בעתיד. 2. המעבדים הישנים של AMD עם ה90 ננומטר, מה ההבדל ביניהם לבין החדשים של ה65 ננומטר? כי הייתה הורדת מחירים של שניהם אבל אם נגיד תוכלת החיים שלהם יותר קצרה אז הם לא משתלמים כל כך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מניח שזה נשאל כבר הרבה אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. יש לי מעבד AMD 64BIT ו - 2*512 של CROSAIR עכשיו הבנתי שבסוקט 939 כאשר יש שתי זכרונות זהים מרוויחים עוד משהו כמו 10%. השאלה שלי היא אם מספיק לחבר את הזכרונות או שצריך להגדיר משהו בביוס?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח-אם כדאי יותר MSI P35PLT COMBO או DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ (של intel או בקצרה Q-35)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם. בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus. אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג? דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים? היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות, ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה לזכרון 2 GB בסביבות ה-500-600 ש"ח. המפרט: AMD 4800 M2N-E 8800 GTS | | 320 MB זכרון WD 2500KS H30N ENERMAX 400W ליברטי NZXT APOLLO לא מתוכנן OC. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חיפשתי בשאלות ותשובות לא מצאתי את התשובה מה הוא CL? יש CL5 CL4 וכו', כמה שיותר גבוה המס' המצורף לCL זה יותר טוב? מה הוא בכלל הCL?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
עם OC ל 3500-3700MHZ? המעבד לבד. אשמח גם לקישור לכתבה שמראה זאת.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לקנות AMD סוקט 754 3400 או AMD סוקט 939 3000 האם כדי להשקיע בקניית זיכרונות דואלים במקרה של 939 או להשאיר את הזיכורנות שיש לי 512 קינגסטון מהירות 333 ולקחת מעבד 3400 סוקט 745
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.8 D ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה כדי לקנות, ד.א. אם יש לוח שאתם ממליצים עליו יותר אתם יכולים לכתוב. תודה רבה תומר
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הזכרונות הבאים: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 הם באותו מחיר בשבילי ונועדו למערכת חדשה שלא יהיה בה OC (לפחות לא בשנה הקרובה) הלוח שאני לוקח הוא GIGABYTE GA-EP43-DS3L והמעבד E8400
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם , קרובים שלי מגיעים אליינו מארצות הברית ושאלו מה אני רוצה אז חשבתי על לוח אם. המיפרט שלי כרגע AMD 4000X2 2GB OCZ Golden Edition CL 5 X1650XT Gamers Edition DDR 3 HEC 300W ART מה שאני מחפש שיהיה בלוח אם זה שיהיה עשוי מחומר טוב ויציב. איכותי בשביל אוברקלוקינג לא יותר מדיי אבל עדיין. 4 סלוטים של ראמ. קירור חביב לצ'יפסט אופצייה לקרוספייר ותביאו לי לבנתיים מאתרים כמו Newegg ו Amazon.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית עם הלוח אם הזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 ואני רוצה להוסיף או להחליף אם אפשר זכרונות. לפי מה שהבנתי יש לו sdram שזה זיכרון ישן ועולה הרבה כסף. אם לא קראתי נכון אנא תקנו אותי,ותנו לי עצות מה הלאה עם הזכרונות. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
בן דוד נוסע לארה"ב ואני יכול להביא משם Kingston HyperX 512MB PC3200 184pin 2-2-2-5-1 CL2 DDR DIMM Memory Module Kit ב-560 שקל. או בארץ לקנות A-DATA VITESTA ddr4000 512mb ב640 שקל חדש או OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-5 1T ב-650 במצב חדש עם אחריות והכל... מה כדאי לי? אני מתכנן אוברקלוק אבל לא משהו רצחני. ואל תשכחו שאם אני מביא מארה"ב אין אחריות וזה מה שאני מפחד שיהיה בעיה עם הלוח שלי 8rda+ rev2.1 ... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-