מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף אתלון 2000 פלומינו בסמפרון חדש האם אני חייב להתקין מחדש מערכת הפעלה או שהוא יזהה שינוי חומרה בלבד???
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תדר העבודה התקני של ה 3500 הוא 2200 מגה הרץ. בנוסף הווניס ניתן להפעלה גם בטמפרטורה של 40 מעלות מתחת לאפס, מסתבר שלווינצ'סטר הייתה בעיה בענין זה. * מסתבר שעדיין יש בעיות עם 40- מעלות. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=57291 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=22121 הערה: תוצאות עם פזור חום מבוסס מים ואוויר יופיעו במקור בהמשך.
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום! יש איזה מחשב שנגעו כנראה בBIOS שלו ומחקו אותו,לא היתה ברירה ועשיתי מה שכתוב פה: http://www.hwzone.co.il/guides.php? file=biosupdate5 שם מבואר שאפשר לקחת לוח אחר (אפילו לא אותו סוג) ואז לעלות תוכנת UNIFLASH ובצורה פיזית עם חומר מבודד להוציא את הCHIP של הBIOS ןלהחליף הבעיה שעשיתי זאת והBIOS המטופל פשוט נשרף רציתי לדעת מאיפה אני משיג את אותו סוג CHIP כדי לנסות עוד פעם את הדבר הזה כי בחנויות אלקטרוניקה אני לא מוצא והשאלה אם זה בכלל יעזור כי אני מחפש CHIP כזה שהוא ריק ועליו לצרוב בתודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם asus p4s333-m w/ lan, sound onboard בכל מקרה יש לי את הגירסה 1007 של הביוס של הלוח אם אבל בהורדות של אסוס לדגם הזה של הלוח אם יש גירסת בטא אחרונה 1008 עכשיו השאלה היא אם כדיי לשדרג לגירסה 1008 של הביוס? אפילו שזה בטא?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קיבלתי AMD 64 3500 ואני צריך להחליף לוח חשוב שיהיה: 1) AGP 2) תמיכה בDUAL המפרט שלי כרגע מופיע בחתימה.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברה בשבוע האחרון לכבוד היום הולדת שלי קנו לי מארז מיד טאוור RAIDMAX SCORPIO 868 + ספק 420W Amd athlon 64 3000+ s-939 Gigabyte K8NF-9 NF4-4X Kingstone 512MB DDR 400MHZ/PC3200 Gigabyte GF6600GT 128MB DDR3 PCI-E SLI VIVO התעוררו מספר בעיות בלוח ישנם שני דברים שהלוח לא מצליח לזהות והדיסק שקיבלתי עם הלוח לא עוזר... ב SCSI AND RAID Controllers ST3WOLF SCSI Controller לא מזדהה ולא נמצא בדיסק של הגיגהבייט וב SYSTEM DEVICES ה PnP BiOS Extenstion גם לא מזדהה והדרייבר גם לא נמצא בדיסק של הגיגהבייט אני מניח ששני אלה יוצרים בעיות... למשל.. שאני מנסה לשחק Americas Army online אז אחרי כמה זמן שאני נכנס לתפריט של המשחק מופיע לי מסך כחול שבו הוא אומר משהו על .. Physical memory dum…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חבר שלי כרגע עם פנטיום 4 1.8GHZ ישן, עם זכרונות SDRAM אבל העיקר יש לו 6800AGP חדש שהוא קנה בארה"ב, ועכשיו הוא רוצה לקנות שילוש חדש של מעבד-לוח-זכרונות, הבעייתיות היא שאי אפשר ללכת על NF4 כי יש לו AGP :\ האם כדי להשקיע את מלוא הכסף בAMD64 939 ולוח NF3 ULTRA? או אולי להשקיע קצת כסף במערכת חדשה אבל פחות חזקה? בקיצור מה עדיף?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חג שמח, מה ההבדל בין התזמונים הבאים והאם יש השפעה על ביצועי המחשב עקב השוני בתזמונים? 2.5-3-3-6 2.5-4-4-8 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחשב נייד של HP... השגיאה שאני מקבל: File close failed on Bios.rom מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום וברכה לכל משתמשי הפורום HWzone. אני לא סתם טרחתי להרשם לכאן,האמת שלבן אדם בן 41 כמוני, אין כל כך מה לעשות כאן. אני בא לכאן מנושא ,שהלך ומכפיר . בזמן האחרון אנו רואים את ה "המלצות" שלכם בפורום, כמו ,למשל: "אל תלך על intel, יעשה לך בעיות,מעבד מסריח (וכדומה),לך על AMD." AMD אכן טוב למשחקים ולצרכים אחרים,לכל מתחרה תמיד יש את היתרון שלו . חשוב להצהיר בנושא זה,שלא מדובר במנהלי הפורום,אלה בכמה עשרות משתמשים אשר נוהגים "להכפיר" כל מעבד שלנו ולא להציע. זה הגיע למצב,שיש אפילו משתמש בפורום (שאני לא אגיד את שמו), ששם בכותרת החתימה שלו הסבר מכפיר עלינו. עכשיו,מה גרם לי להרשם לכאן ולפרסם הודעה זו ממחשבי הפרטי? הבן שלי,בן ה 12 בס"כ,מראה לי את הפורום הזה עם "המומחים" שמסבירים על ההב…
-
- 139 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
ולא דרך הביוס, אלא דרך איזושהי תוכנה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רכיב (אולי כרטיס) חיצוני ? אגב, האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני הולך למעבדה לקנות מעבד חדש זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz אני רוצה להחליף לאחד מאלה AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939 או INTEL P-4 3200 FSB800MHZ 1024K מה יותר טוב אם צריך להחליף לוח אם כמה הוא יעלה ??? (ואיך אני יכול לבדוק איזה לוח אם יש לי ?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי AMD 55-FX Asus sli deluxe corsair twinx pro 3200 led 1gig וכל פעם שאני מריץ את PCMARK04 הוא נתקע בזכרונות משום מה אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-