עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TC2B,

2006 - צפוי להימכר רכיב ה DDR3 הראשון 2007 - אינטל אמורה להישתמש ב DDR3 בלוחות האם שלה. 2009 - 65% מהזכרונות שימכרו יהיהו DDR3 עלפי סמסונג הרכיבים הראשונים ייוצרו ב 80 ננו מטר. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050329054638.html הערה: מעבר של AMD ל DDR2 נראה לי יותר ויותר כפחות סביר, ה DDR3 מעבר לפינה (באופן יחסי), השאלה היא מה כרוך במעבר מ DDR2 ל DDR3, האם מדובר בשקע שונה, האם דרוש שיוני מהולי בלוח האם.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by at,

הרצתי SiSoftware Sandra ובטיפים הוא רשם לי: Tip T2546 - Large memory modules (512 or greater) should be ECC/Parity. Since the probability that a bit will be corrupt is the same or increases with module density, the bigger the module, the bigger the overall probability that you will get one or more corrupted bits. While these modules add an extra delay on partial writes (e.g. less than data width) as parity for the whole line must be re-calculated, the stability will be worth it. Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with ECC/Parity modules. Do note that running plain and ECC/Parity modules will turn off ECC/Parity for the whole memory ar…

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , אני צריך זיכרון 256MB PC3200 כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב מארצות הברית עד 30דולר בערך גג 35! , בינתיים זה מה שמצאתי , נראה לי משהו חבל"ז : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-013&depa=0

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. DDR-SDRAM PC2700 -זה מה שהלוח תומך באם אני אחבר זכרון מהיר יותר למשל DDR 512Mb 400MHz Elixir האם זה יעבוד בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by ychamp,

שלום אני הייתי מעוניין לקבל דעה על זיכרונות של buffalo. אני רוצה לדעת כמה אמינים הזיכרונות בגלל שהם יחסית זולים לאללה. רק 35.5 דולר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  6. שלום יש לי לוח אביט AV8, שעובד בדואל צ'אנל (עם 4 סלוטים) כרגע יש לי 256*2 סטיקים, כלומר 512 שעובדים בדואל צ'אנל, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB מה עדיף? 4*256 או 512*1 + 256*2? אם אני לא טועה 4 סטיקים של 256 יעבדו לי על מהירות 333MHZ במקום על 400MHZ, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  7. Started by arnoNz,

נכון בזכרונות יש CX מזה אומר ? הםם איך נקראת הטכנולוגיה של ATI (שהיא כמו ה SLI)? מה ההבדל בין 939 ל 754 (ניראה לי)? הא ואיך אני יודע כמה באס יש לי בזיכרון (נגידDDR 3200) ? ושאלה אחרונה מזה SSE ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by GNU,

(1) - האם ניתן לחבר ללוח שתומך ב X4 את הכ.מסך הבא: Radeon 9250SE 128MB (2) - האם ניתן לחבר ללוח שתומך ב X8 את הכ.מסך הבא: gForce 4 MX 440 64MB תודה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  9. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8V%20Ultra-939.htm נראה שגם בחו"ל הוא לא בדיוק נפוץ... :-\

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי 2 זיכרונות 512 של simpletech האיכות שלהם על הפנים לדעתי קניתי אותם ב800 שקל בייחד.. ויש לי עלייהם 5 שנים אחריות..הם cl3 אני מעוניין להחליף אותם אבל מבצע שידרוג תחת עזרה של אבא שלי שעובד בתחום ואני חייב לשדרג מאותם יבואנים שמיבאים את הזכרונות האלה מה שאומר שיש להם או את הזכרון הזה או את הקינגסטון בקינגסטון יש להם רק את הזיכרון הזה בארץ Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX שנחשב הכי טוב..(ממה שיש להם בארץ כמובן) מה אתם אומרים עליו? (בבקשה זה רק מה שאני יכול להביא אז לא לתת לי שמות של זכרונות אחרים..:\ )

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by g_s,

איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by udif,

http://www.tomshardware.com/hardnews/20050329_184018.html למי שתהה איך יחזיקו מעבדי Xeon Dual Core עם ה- Front Side Bus העלוב של אינטל, התשובה היא שלמעבדים החדשים יהיה FSB כפול. (אם כי הם ירוצו ב- 667MHz בלבד). כרגע יוצאים רק Single Core עם 8MB Cache, אבל שנה הבאה יצאו על גבי אותה פלטפורמה מעבדי Dual Core.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. אני רוצה לקנות הארדיסק חדש מחר ואני לא יודע אם הלוח תומך ATA או SATA וכמה אפשר להוסיף עוד בקיצור הבאתי פירוט של הלוח תגידו לי מה מי מו... ואם אני יכול להוסיף כי נראה לי שיש לי 2 הרדיסקים אז תגידו לי מה לעשות והכל http://img198.exs.cx/img198/4266/17lv.jpg תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!

• 16 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by coorva,

שלום רב יש לי פנטיום 4 2.8 (בלי פריסקוט), לוח אם ישן: intel D850EMV2 וכרטיס מסך: XFX 6600GT AGP זיכרון פנימי: 512 RDRAM. אני מעוניין לשדרג את לוח האם ללוח AGPX8 שיתאים למעבד ולזיכרון הפנימי שציינתי ושמיועד למישחקים כבדים. אודה למי שיוכל לעזור.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  16. עשיתי חיפוש ולא כל כך מצאתי משהו מועיל.. למישהו יש עצות/הדרכה/טענות או משהו בסגנון להתקנה? פעם ראשונה שאני מתעסק עם AMD ככה שאני לא רוצה שום בעיות. זה AMD Athlon 64 3000+ S939 Gigabyte K8NS Ultra-939

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  17. שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בחודש הבא (אם לא יהיו הפתעות) יוצא WINDOWS 64 למיטב זכרוני. האם נראה לכם שבחודשים הקרובים נראה ירידת מחירים במעבדי הדגל של AMD/INTELבעקבות עלייה בביקוש למעבדים מסוג זה), כמו שהיה בעבר כשיצא ה WINDOWS XP שדרש יותר זכרון וכח עיבוד ממה שהיה, וגרם במשך הזמן לירידה במחירים.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

זה לפחות מה שCPU-Z אומרת... אנני בקי בסדרות המעבדים האחרונות של אינטל, אבל נוצר אצלי הרושם שהפרסקוט התחיל במהירות הרבה יותר גבוהה... האם אני טועה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by RX7,

יש לי מחשב פנטיום III 600 צלמתי לכם תמונה מפורטת מהאוורסט http://img208.exs.cx/img208/695/12vy.jpg עכשיו אני רוצה לשדרג לבינתיים את המעבד והלוח אם לאלה: מעבד Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם K8NS (s754) Nforce3 250 רציתי לשאול אם זה אפשרי לשדרגם מבלי להחליף עוד חלקים? או שזה חובה? כי בעתיד הקרוב אני אוסיף עוד HD ויחליף זיכרון אבל בינתיים אני רוצה להחליף רק את המעבד והלוח אם אפשרי? תודה מראש על העזרה עריכה: ושכחתי להוסיף כרגע התקציב שלי הוא 1200 ש"ח אשמח אם תוכלו לסדר לי משהו טוב במחיר הנ"ל

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by SpriteSoda,

1) מהו בכלל Chipset ועל מה הוא משפיע? 2) מה עדיף, הצ'יפסט של AV8 (s939) sata,GBL או nForce? 3) האם יש בכלל nForce שתומך ב AGP?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by yossibra,

שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  23. אז - הנה המחשב שלי (איך עושים חץ למטה? :-\) ואני עומד לקנות גיגה ראם (תודה לאל ) עכשיו, הבנתי שכדי שהם יעבדו במהירות המקורית שלהם, הבאס צריך להיות אותו דבר, 200, נכון? אם כן, אני אצטרך לעשות OC כדי להגיע למהירות הזאת, נכון? (לא שיש סיכוי) אם כן, יש דרך לעשות כמו במעבדים של AMD שנגיד מורידים את המכפלה ואז בעצם לא עושים OC למעבד? ועוד שאלה, איזו חברה עדיפה יותר A-DATA או SAMSUNG (לזיכרונות 512 מגה)? מקווה שהבנתם כי אני לא ;D

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  24. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-440&depa=1 איך זה יכול להיות רק 96 דולר לג'יגה של Corsair ??

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים