עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד 500 ש"ח, תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by dolev16,

קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by comablack,

יש לי לוח an8 nf4 ultra abit אני שם שתי סטיקים של 256mb בסלוטים 1 ו 3 של הלוח כדי שזה שהוא יעבוד ב dualchannel וכשאני בודק ב cpu-z בmemory #channels הוא רושם single למישהו יש מוסג למה אני עובד על סינגל ולא דואל

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. זיכרונות: האם כדאי לי לקנות סטיק של 1024? כדי שעוד שנה נגיד אני רצה עוד אחד שיהיה לי 2 ג'יגה.. האם כדאי ומשתלם?.... ואיזה חברה כדאי וסוג! כי שמעתי שבמעבדי amd 754 לא פועלים בdual channel זה אומר שזה לא משנה אם לוקחים סטיק של 1024 ו512X2 זה נכון?? ואיזה חברה הכי כדאי חוץ מGEIL שהם דיי מוזרים ואיזה דגם.. ואם עדיף 512X2 אז איזה חברה גם ואיזה סוג תודה בקיצור: האם כדאי לקחת סטיק של 1024 ? אם 512X2 ואם כן תפרטו למה ואיזה חברה הכי טובה ואיזה דגם! לוח אם: שמעתי שהגירסה הראשונה היה לה קירור חרא ביותר(EPOX)! אבל אני לא יודע איך לבדוק.. כי אני קונה מחבר של אבא שלי =/ בעעעעעעעעעעע אז מה דעתכם.. בבקשה אני חייב תשובה האם לקחת MSI או משהו.. והאם EPoX EP-8KDA3J זה הדגם השני? או שבכלל ל…

5. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by אבי11,

שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח אם פנטיום 3 של יצרן בשם PROCOMP הלוח דגם b680/683 . ניסיתי לחפש באתר היצרן אבל זה כבר לא קיים שם. ניסיתי לחפש באתר driverguide אבל שם מפנים לאתר היצרן. אודה לכם על תשובות עיניניות היכן ניתן אולי למצוא עדכון ביוס לנ"ל. תודה אבי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אפשר לקבל הסבר וכתבה לגבי לוח אם AMD שעובד ביחד עם כרטיס המסך ? אני לא סגור על זה עד הסוף, ואני רוצה לקנות מחשב חדש. הבנתי שלוקחים כרטיס מסך בינוני/נמוך והוא עובד בשיתוף עם ה מעבד הגרפי בלוח האם. אודה לקצת סדר בעובדות ודוגמא לשילוב.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by FuZuL,

בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  9. ממש תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by Ancient1,

אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by talevi,

אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by landmn,

אני מחפש מחשב שיתן לי מקסימום כוח חישוב ישיר (לא למשחקים) במינימום כסף. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103208.0 הגעתי למסקנה ש-Athlon64 3000+ יתן לי יחס טוב של ביצועים למחיר. עקב הצורך להעביר את המחשב ממקום למקום, עלה רעיון לקנות מחשב נייד (עד 6000 ש"ח, כולל 512mb, אפשר משומש/משופץ), אבל אני לא יודע איך להשוות את כוח העיבוד של המעבדים הניידים למעבד שבחרתי. שאלה שניה - האם עצם העובדה שהמחשב נייד יכולה להוריד את יכולת העיבוד באופן משמעותי (כשמחובר לחשמל) ? דוגמאות למחשבים ניידים - Pentium "4" Mobile / 2.8 Ghz Satellite A45-S151 Toshiba Pentium "4" / 2.8 Ghz PC-RD10 Sharp Pentium 1.6 Dothan 2M (Zeus of KSP(

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by ETB,

יש לי במארז שני יציאות USB 2.0 שאני אמור לחבר אותם ללוח, אבל הלוח שלי תומך רק בUSB1.1. אני יכול לחבר את שני היציאות שלוח, אפילו שהוא לא תומך בתקן של USB 2.0? ועוד שאלה אחת, יש במארז (Compucase-CI6919) גם שתי יציאות של אדיו שאני אמור לחבר ללוח, אבל ללוח אין כרטיס קול מובנה, יש דרך אולי לחבר את זה דרך בכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by omnius,

הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by lowlow1001,

סוכ המעבד E6300 אני מחפש לוח-אם עם : 1.אפשרות לRAID0 2. 4 חריצי זכרון DDR2 3. והכי חשוב לי זה שהכרטיס קול OB יהיה הכי איכותי שאפשר להשיג במחירים הללו 4. ESATA יהיה תוספת נחמדה 5. OC אופצייה לא יותר מזה ללוח אני מחבר את המפרט בחתימה בנוסף לעוד HD ובנוסף לכרטיס מסך שאני ארכוש בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. Started by Bear Cub,

אני על סף קניית מחשב חדש ואני סגור על המעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB רציתי לשאול לגבי לוח אם: 1. לכל לוח אם איך אפשר לדעת אם הוא בא עם כרטיס מסך או FIREWIRE או איך ניתן לבדוק? 2.מה ההבדלים בין ללוח של 965G / 975G או שעדיף דגם עם P ולא G אני לא מבין בזה. 3. ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זה טוב? עם firewire ? במילים אחרות אני צריך לוח אם למעבד הנ"ל עם FIREWIRE (או כרטיס בנפרד אם תמליצו), בסביבות 500 ש"ח. סומך עליכם , תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by shovel_xxx,

מה ההבדל בין המעבדים של AMD הכפולי ליבה של Toledo לשל Manchester ויש הבדל גדול בין L2 CACHE 512 KB ל 1 MB ?( יש הרגשה או שסתם לא ממש )

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. כמה WATT מעבד AMD +3000 צורך ?... זה דיי דחוף לי תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב P4 2.26 שרץ על Asus P4B533-E. החלטתי לשדרג אותו זמנית לכמה חודשים ואז לקנות את המחשב החדש ולהעביר אליו רכיבים. בגדול בדקתי את האפשרות של להעביר את הרכיבים שאני רוצה לקנות מלוח ללוח ואני די מסודר, חוץ משני גורמים קריטיים: דיסק וזיכרון. הבעיה היותר קריטית זה הזיכרון. לפי הSpecs של הלוחות נראה שהP4B533 יהיה חייב DDR1 וזה אומר שאני לא אוכל לחבר את הזיכרון אח"כ ל P5B שצריך DDR2. זה נכון? או שאולי יש מצב ש DDR2 כן יצליח להתחבר לP4B533, רק לא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו בינתיים, עד שאני אקנה את הP5B? האם זה רק עניין של תזמונים בין סוגי הזיכרון או שהחיבורים בBoard פיזית שונים? ואם הם פיזית שונים, יש איזה מתאם? עם דיסק הבעיה פחות נוראית, לפחות באופן תאורטי, כי הבנתי …

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by oded6188,

- Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box - MSI 865PE 865PE Neo3-F - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 - 4X - מחשב ליצירת מוזיקה, בעיקר ב - Cubase, אבל לא מתחייב. - נראה לכם שזה משמעותי שהזיכרון זה C3 ולא C2.5? - מה אתם אוממרים על הלוח? - מה אתם אומרים על ה LGA 775? כי לפני כמה חודשים כשקניתי מחשב ובידיוק באו מעבדי ה E-Prescot אז אמרו לי שכדאי לי לנסות להשיג מעבד ישן מגירסת C כי ה - E-Prescot מתחממים ונותנים פחות ביצועים... אז יש איזה "פאקים" כאלה גם ב LGA 775?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. אהלן כולם! אני מתכוון לקנות מחשב (מקווה להזמין היום) מ TMS.. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את Q6600 ולגמור את כולו, או להשאיר כסף לדברים אחרים. בעיקרון הייתי לוקח E4400 עם OC (כמובן עם גוף קירור) אבל חשבתי שיכול להיות שהשימושים שלי יתרחבו, ואין לי כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. אני לא חובב משחקי יריות אבל אני כן אוהב את Unreal Tournament 2004 לדוג'. אני עורך וידאו מתחיל בVEGAS. אני משחק בכל מיני משחקים פשוטים, גולש באינטרנט , רואה סרטים וכו'. רציתי לדעת באיזה מהשימושים האלו יש/יהיה צורך במעבד חזק יותר מהE4400 ובאיזה שלב של שימוש.. נעזרתי בטבלה באתר שמקושר מהנעוץ והבנתי שלפעולות יומיומיות אין שינוי ניכר בין המעבדים. מתי יהיה? תודה רבה, מקווה שלא עברתי על שום חוק..

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by l0l9l8,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון מה יותר טוב ומה ההבדלים: (מתוכנן OC עתידי) נא לא להציע לי דגמים אחרים, אלה רק משהו מפה... OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition ^^^מזה הדבר הזה עליו? גוף קירור? 2x1GB Kingston HyperX CL4 http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LLK2_2G.pdf 2x1GB Corsair DHX TwinX http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4DHX.pdf תודה מראש! ;D

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים