עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RayZ,

מה דעתכם על הלוח הבא? כדאי לקנות? (ביחד עם מעבד AMD Dual-core) Abit KN9S nForce550 Socket AM2? לשימוש ממוצע של משחקים (לא כבדים), גלישה, הורדות וכו' פרטים על הלוח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9566 אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by esaly,

היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב מבוסס Pentium D, שעושה בעיות, מדי פעם יש מסכים כחולים. הרצתי Memtest וגיליתי שגיאה בזכרונות. לוח האם שלי, של Gigabyte, תומך בעד 2GB זיכרון DDR2 במהירות עד 533. האם הסיבה יכולה להיות שיש לי זיכרון במהירות 667 ? אני רוצה להחליף אותו ( יש לי 1GB ), וקשה לי למצוא זכרונות איטיים יותר מ - 667. אני חשבתי עד כה שאם אתקין מהירות גבוהה יותר זה יעבוד, פשוט על מהירות של עד 533. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... למישהו יש רעיונות? ד''א התקנתי דרייברים גם מהדיסק וכששמעתי איזה מוזר זה הורדתי מהאתר את הגירסא ה…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by AMD-GUY,

אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?

6. שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. אהלן חבר'ה, לאחרונה שמתי לב שהלוח P5QL יוצא בשני תצורות שונות: P5QL - CM P5QL - SE רציתי לשאול מה ההבדלים ואיזה מהם עדיף? אין פה עניין של תקציב חבר'ה זו שאלה כללית, אז זרמו חופשי... עריכה: בהשוואה הבאה ניתן לראות שב CM יש תמיכה ב PCI.E 2.00 אבל ב SE זה לא מוזכר כלל? האם ה SE לא תומך PCI.E 2.00 ? http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2580,2478&l1=3

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by nim901,

היום אני מזמין גיגה זיכרון (512x2) ואני צריך עצות, חשבתי על 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - SINGLE SIDE אבל מה ז"א SINGLE SIDE? וזה יהיה טוב ל OC (אולי יתבצע אבל לא בקורב!) המערכת היא p4 1.8 על באס 100 מכפלה 18 ולוח אם IS7-E איך זה יהיה?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. כשאני מליק את המחשב יש לי סמל הזה http://img329.imageshack.us/img329/1475/114dzj.jpg איך אני מבטל אותו בבאיוס ברשותי יש לוח אם GA-EP43-DS3L מתוצרת גי'גה בייט

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by ras81,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PCI=RISER-FLEX&cart=11098074791471413〈=heb

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by dids22,

הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by avnersd,

מהן החברות הטובות ביותר של זכרונות? האם יש דברים שמשנים את טיב הזכרון חוץ מכמות הזכרון (512MB) סוג הזכרון (DDR) והמהירות (400MHZ) (3200PC)? מהן לוחות האם הטובים ביותר שיש למעבדי AMD athlon64 3400+? איזה חברון הן המובילות בתחום? שיחקת אותה תודה

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

שלום רב יש לי בעיה דחופה מאוד אני צריך עד יום שלישי שם של לוח אם שתוך ב Celeron 1.7 ושתומך DDR 400, AGPX8 זה ממש דחוף לי ואני אודה למי שיעזור ויתן לי דגם של לוח אם שמתאים למעבד הזה וכמובן תומך בכל מה שאמרתי תודה מראש לעוזרים נ.ב איך הלוח Asus P4S800 SIS 648FX הוא טוב לי? והלוח Asus P4V800-X VIA PT800 הוא גם טוב לי? תודה רבה רבה לעוזרים ומה ההבדל בינהם חוץ מהציפסט

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי לדעת אם אני באמת נמצא במצב אופטימלי במחשב שלי שקניתי לא מזמן. העניין זה שרציתי לדעת אם כל ההגדרות נכונות ואני אסביר לכם למה: בערך שבוע אחרי שקניתי את המחשב הורדתי sisoft sandra ועשיתי בדיקה למעבד שלי שהוא בארטון 2500+, עכשיו בבדיקה משום מה כל פעם מחדש הוא הראה שיש לו ביצועים בדיוק על הפונקציה של 1700+, עצבני ביותר טילפנתי לחברה ושאלתי אם מכרו את המעבד הנכון... :cwm10: לאחר כמה בדיקות אמרו לי שהדיפולט של הביוס הוא 133MHZ ואמרו לי להעלות 166 MHZ, אז עשיתי כך ומסתבר שצדקו :-[. בקיצור, אני לא יודע אם אני באמת לא שכחתי עוד כמה דברים בדרך שקשורים לכל דבר אחר, אם יש כאן אנשים שמבינים עניין ויכולים להגיד לי איפה אני אוכל למצוא איזושהיא תוכנה שתעזור לי למצוא …

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Clash,

מחפש לוח אם עד 800 ש"ח חובה: *תמיכה ב - SLI *תמיכה ב - PCI Express 2.0 *תמיכה במעבדי Quadcore (ספציפית אני משתמש ב - Q9300@3ghz) אשמח לשמוע הצעות (בנוסף עדיפות לחנויות כמו GOLDTOP או KSP משום שהם קרובים אליי)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by D135,

האם במהלך החודש-חודשיים הקרובים תהיה ירידת מחירים צפויה במעבד הQ9450? אני מדבר על ירידה למחיר כמו 1400-1500.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. דור ה-Core ה-11 עדיין לא סיים את תפקידו ההיסטורי בשוק הניידים - עם דגמים בכירים של שש ושמונה ליבות המסתמנים כמוכנים להשקה בכל רגע ואפשרות לרענון מהיר עבור הקטגוריה החדשה שנוסדה לאחרונהלכתבה

21. בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

היום מצאתי בזאפ E6600 ב 1020 ש"ח. טעות או אמיתי?! http://www.nanopc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=19

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by bitoNNz,

יש לי לוח אם MSI pt8 neo-sr זה לוח אם ממש ישן רציתי לדעת אם אני יגדיל את הRAM לג'יגה אם הוא יתמוך ויעבוד כמו ג'יגה או שימשיך לעבוד כמו 512..

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. אז לאחרונה (היום) גיליתי שהזיכרון שלי הוא לא ג'נרי אלא מיוצר ע"י החברה SpecTek שיש לה אפילו אתר אינטרנט ברשת ( ) http://www.spectek.com/ אבל בחיים שלי לא שמעתי על חברה כזאת של זיכרונות. אולי מישהו יודע עליה משהו? היא נחשבת לטובה בכלל? תמונה מ CPU Z :

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים