מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח אם של GIGABYTE: GA-8S648FX-L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלי, איך אני עושה את זה? אני צריך לעדכן אותו כי אתמול שידרגתי את הכרטיס מסך שלי (6800) מGF4MX, והוא לא פועל לי טוב (FPS נמוך מאוד), אני כבר עידכנתי דרייברים וזה לא עזר, אז אמרו לי לעדכן את הביוס שלי.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן כולם 2 הלוחות מתומחרים באותו טווח מחירים, בערך 740-760 ש"ח. לשניהם יש אותו צ'יפסט, P35, ושניהם תומכים ב DDR3 (עריכה: asus לא תומך ) (האם זה נכון? ה אות C זה משהו שקשור למערכת של הזיכרון והאם זה קשור ל DDR3?) וכמובן במשפחת מעבדים הבאה שתבוא.. הראשון ASUS והשני GIGABYTE. אני יודע שהג'יגהבייט, צורך פחות חשמל ומתחמם פחות, אך חוץ מזה, איך שניהם מבחינת ביצועים @ סטוק, OC, ויציבות ככלל. תודה רבה!:]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אחרי זמן קצר שהם הגיעו לארץ החלטתי לבצע בקרוב רכישה של מערכת מחשב ורציתי לברר מספר דברים 1.האם לוחות H55,H57,Q57 ישנה אותה בעית OC כמו בP55 2.מה ההבדל המשמעותי בין I5 650 לבין I5 750 ומי מבניהם יותר טוב 3.האם צריך זכרונות מיוחדים או שונים ואיזה ?במעבדים ובלוחות האם החדשים כי ראיתי משו בנוגע ל1.5 במתחים של הזכרונות בלוחות החדשים תוודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, כרגע במחשב שלי יש את הפרטים הבאים: מעבד: Intel Pentium 4 2.60 GHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce MX 440 זיכרון: 256 MB, 2.60 GHz ולוח אמ אני לא מצליח לזהות... אבל הוא ישן מאוד, (מהתקופה שהכרטיס מסך שלי היה הכי וטוב שיש) השאלה אם אני יכול להחליף למעבד Core 2 Due עם 2 גיגה זיכרון וGeForce 8800 עם לוח האם הנוכחי או שאני אצתרך להליף אותו? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לוח 946/945 GZIS של אינטל (לא זוכר בדיוק) בהדלקת המחשב מוצג הלוגו של אינטל ולאחריו 5-7 קוביות מוצגות בתפזורת על המסך כאשר חלקן מהבהבות. במידה ואני מוציא זיכרונות יש ציפצוף, ניתן להיכנס לתפריט הביוס ע"י לחיצה על F2 אבל מעבר לזה כלום! הוצאתי את הבטריה... לא עזר, הפעלתי במצב restore (ע"י ג'מפר) לא עזר, האם אפשר להגיד שהלוח שבק?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעו אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט, ממש עוד מעט עכשיו אני סגור כבר על לוח אם הכוונה לאיזה חברה אבל אני לא סגור על מעבד ( אני די בור בנושא הזה ) איזה מעבד כדי לקנות ( 3000mhz , cache 512/1m ) amd או intel אני לא יודע? חלק אומרים לי זה יותר טוב וחלק זה.. מה לעשות?!?! :s05: המחשב הוא למטרות משחקים אולי קצת כבדים וכל השאר הפעולות של המחשב אבל שגם יתפקד טוב בעתיד ויעבוד אולי אפילו גם עם הוינדוס החדש שיצא בעתיד..
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
WINBOND, TWINMOS, GEIL, CORSAIR לOC די גבוה (210+) איזה זיכרון הכי טוב ומשתלם?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הזכרונות האלה: 4Gb A-DATA DDR2 Vitesta 1066 KIT (2x2g) kit בכללי ולאוברקלוק עם לוח GIGABYTE EP45 DS4 ומעבד Q6600 ולאיזה תדר אני יוכל בערך להגיע ביחד עם זה עם הקירור ninja 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מצורף קובף שמפרט את רכיבי המחשב שלי שאלתי היא : א. מדוע הוא לא זיהה לוח אם K8N Neo4-F של MSI ? ב. איך הזכרונות של חברה CEON ? ג. מדוע מצוין 200MHz ולא 400MHz? ד. האם המעבד מסוג VENICE ? ה.המחשב חדש רק אתמול התקנתי מערכת חלונות XP PRO והמחשב עובד מאוד לאט מדוע??? ו. קצב התקשורת בין כונן DVD COMBO של LG X16 לבין המחשב מאוד איטי כאשר אני מכניס משחק או קבצים של תמונות בJPEG מדוע? הוא מאט לי את המחשב בצורה דרסטית? ז. כמן כן התקנתי משחק IGI2 ואני לא רואה טוב את המשחק על מסך AOC725 LCD 17" בכרטיס מסך MSIRX600PRO למה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות לוח-אם מהדגם GA-P35C-DS3R of Gigabyte בגירסה 2.1. בלוח זה ישנם 4 חריצים של DDR2 ו2 חריצים של DDR3. האם ניתן לשלב בינהם באותו הלוח והאם יש השפעה של סוג אחד של זיכרון לשני?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי מערכת אקס פי על דיסק חדש לגמרי ואני מקבל את ההודעה הבאה ,מה יכולה להיות הבעיה hardware monitor found an error enter power setup menu for details
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מעבד 2.4 800 באס 512 זיכרון 2700 מחשב למשחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה ולימודים אני רוצה להזמין בשעות הקרובות את המחשב אני רוצה לוח אמין ומהיר לא רוצה המהרה לא רוצה פיצ'רים מוזרים רק כרטיס רשת וקול מובנים אמינות ללא תקלות ומהירות אין הגבלת כסף אבל אני לא רוצה לבזבז על שטויות לא צריך חיבור FIREWIRE וכאלו
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
תגידו שאלה קטנה ל AB9 יש נעילת DDR2 ו נעילת PCIE?? והאם יש גם ל DS3 ול S3 ?גם לה 945 ו ל 965 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של גיגה בייט ga k8nmf-9 ועליו מורכבים זכרונות adata 400mhz 2*256 עכשיו אני רוצה שיהיה זכרון בנפח 1 ג'גה מה עלי לעשות להוסיף עוד 2*256 או לקנות ולהחליף ל2*512 תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אוקי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני לא כל כך יודע איזה זכרון לקנות, יש 4 זכרונות לבחור מבינהם. 1. KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR TWIN2X4096-8500C5DF 1066MHZ 4GB (2GBX2) DDR2 CL5 FAN .2 OCZ OCZ2RPR10664GK 4096MB (2GBX2) DDR2 1066MHZ CL5-5-5-18 REAPER .3 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ .4 (לא שמעתי על החברה הזאת עף פעם למרות שהמליצו לי עליה פה באתר) על מה אתם ממליצים? מה יותר טוב מבחינת ביצועים ומה מתקלקל הכי פחות? האם אני ארגיש הבדל בי 800MHZ ל-1066MHZ? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב המבוסס intel שישרת אותי בשנים הקרובות, המליצו לי על הלוח INTEL DG965SSCK SATA USB DDRII עם המעבד INTEL E6300 (אבל ככל הנראה אני אקח את E6420). הלוח טוב? איכותי? הוא יחזיק מספר שנים? (או שעדיף לקחת לוח של ASUS?). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי יש לי תדר לוח של 200 ראיתי בביוס שאפשר לשנות אותו לעד 350 חוץ מזה יש לי תדר זיכרון בביוס שרשום 133 אבל ראיתי שאותו אפשר לשים עד 200 רציתי לעשות ניסוי ואז שמתי את הזיכרון על 200 רציתי לדעת אם זה מסוכן לזיכרון? אחר כך שמתי את התדר בסיס של הלוח שהיה ב200 שמתי אותו על 230 ואז ראיתי שתדר הזיכרון ירד משום מה ל184 באופן אוטומטי למה זה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן לפני כשבועיים פתחתי דיון בנוגע למפרט, מאז היתה ירידת המחירים וגם הסמכנו על המפרט, פרט למעבד והלוח. המחשב לצרכי גרפיקה 2D + 3D: פוטושופ, AUTOCAD ודומיהם ולשאר השימושים הביתיים הרגילים - ללא OC, אשמח לקבל המלצה ללוח + מעבד בתקציב של עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית [אם היא הכרחית] עד 1700 ש"ח. אנא התייחסו ל: 1. עדיפות לסקאי PC, המחשב ירכש מהם כנראה. 2. אשמח לשמוע עוד חוו"דים בנוגע לאינטל/AMD לצרכים והתקציב הנ"ל. 3. אם אינטל - איזה מעבד עדיף: ה-6750, ה-6550 או אולי משהו אחר??? לוח לאינטל: האם GIGABYTE GA-965P-S3 יהיה בסדר? 4. אם AMD - איזה מעבד? לגבי לוח תואם, נראה לי ש-Gigabyte M55S-S3 יעשה את העבודה (והוא גם במחיר סבבה, ~450). המפרט ללא הלוח והמעבד: סה``כ מחיר ליח` כמות…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לא מצאתי שום מידע על הלוח למישהו יש? :s05:
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חבר מהבסיס רוצה למכור לי את זה intel pentium 4 2.4 GHZ asus p4p800 - לוח אם זיכרון 512 MD DDR ב 400 ש"ח שווה או לא ? או שלנסות להוריד עוד קצת
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה מעבד אינטל עדיף? הבחירה שלי היא בין: Q6600 2.6 -ארבע ליבות או E8400 3GHZ המעבד ישמש למשחקים, הבנתי שמעבד 6600 אין לו עדיין תמיכה במשחקים של 4 ליבות, שיש? יש הצעה יותר טובה למעבד? יש הבדל משמעות בין 1333 MHz ל-1066 MHz למהעבדים? ( אם הזיכרון שיהיה במחשב הוא DDR2 800)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-