מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בכל הקטע של החומרה והכל. אז לפי מה שהבנתי הטכנולוגיה הנוכחית של AMD זה ה-Phenom. רציתי לדעת כמה פרטים כלליים עליו. כמו אם הוא מומלץ, למה הוא טוב, איך הוא בהשוואה לטכנולוגיה הנוכחית של אינטל וכד'. יש לציין שזה להרכבת מחשב -יחסית- תקציבי אך לא לעבודה משרדית או משהו בסגנון. תודה. (:
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אחרי חיפוש bios חדש למחשב שלי מצעתי את הלוח הזה http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=A8N5X&SLanguage=en-us זה לamd אבל x5 מוזר כי אף לוח של asus הוא כזה אולי זה לc51 הכרטיס של nvidia
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד כפול ליבה (לדוגמא:AMD ATHLON 64 X2 3800) למעבד שתומך ב-64 BIT (לדוגמא:AMD ATHLON 64 3000+)
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל שהוא הגירסה הזולה של KV8-MAX III . הלוח הזה עולה 300 שקל פחות מהלוח המשופר, מה אני מפסיד תמורת ה 300 שקל האלו? איך הלוח הזה מבחינת ביצועים? האם יש ללוח הזה גם חיבור PATA, בנוסף ל SATA?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום למומחים! המעבד שלי מגיע לטמפ' של: 51 מעלות, המערכת מגיעה לטמפ' של: 49 מעלות. במחשב יש 2 מאוורים, 1 של המעבד ו- 1 נוסף. המעבד הוא: AMD XP 2000 המחשב עובד תמיד!!! מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ניראה שאי אמ די חוזרת אט אט לעיניינים http://www.amdzone.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9960&sid=1842102da4dfc54f248dd10896d97a5b
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
קודם כל-עשיתי חיפוש אז לא להתנפל! במידה ופיספתי משהו שלחו לי קישור לדיון אבל אני כמעט בטוח שלא מצאתי את מבוקשי... ולשאלה: נכנסתי לביוס ראיתי שהזכרונות שלי עומדים על AUTO ואני מניח שזה בעצם אומר שהתיזמונים מתחים וכו' נבחרים אטומטית... ראיתי אפשרות לשים את זה על ידני-שזה אני לא רוצה.. והיתה עוד אפשרות לשים את זה על SPD...מזה בכלל? זה מומלץ? על מזה יכול להשפיע?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב Intel Core 2 Duo E6750 GA-P35-DS3 היה 2GB RAM, אחד הלך בגלל זה אני רוצה לקנות חדש\עוד מחיר שיהיה בסביבות 300-800
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מעבד PENTIUM 4 478 HT 3.0 לבין PENTIUM 4 478 HT 3.2? המחשב ישמש לHTPC.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי שני לוחות ישנים שאני הולך להרכיב מהם מחשב פשוט. הלוח הראשון הוא ASUS P4S800D-X ואפשר למצוא עליו כאן: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא עם צ'יפסט של SIS. הלוח השני הוא של ASROCK דגם P4VM800 עם צ'יפסט של VIA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VM800 אין ביניהם הבדל משמעותי בתכונות או בביצועים. השאלה היא מה נראה לכם לוח יותר טוב או יותר אמין לאורך זמן, במיוחד אם למישהו היה נסיון עם הלוחות הללו.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיות כגון אוטוקד. הבנתי שבאופן כללי, יותר ליבות יותר טוב מכיוון שהאוטוקד מנצלת טוב את הליבות. מכאן בא לי הרעיון אולי לקנות מעבד AMD עם 6 ליבות למשל: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX שמחירו באזור ה 720 שקל. הבנתי שיש הפרשים דיי משמעותיים בין המעבדים של אינטל ו AMD, אבל מעבד כזה הוא לא תמורה טובה יותר למחיר? בנוסף, על איזה לוח אם אתם ממליצים? (באזור ה 350 שקל) אני מניח שכבר בהתחלה אני אשים 8GB. יכול להיות שכדאי לשים כרטיס אחד של 8 ולקנות לוח אם רק עם 2 חריצים? תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא למשחקים... בתקציב הזה איזה מעבד יהיה משתלם לקנות למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
איזה שבוע בסטפינג לשנת 05 הכי טוב ל- OC למעבד שהזכרתי בתקופה של החודשיים הקרובים 05XX?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
השימושים הם ל-OC בין השאר. הדגמים הם: F2-6400PHU2-2GBHZ עם תיזמונים CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBHK עם תיזמונים CL 4-4-3-5 יש לי את הכסף להשקיע ב- HZ אבל השאלה היא האם יש באמת הצדקה.
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
דגם הלוח GA-7DXE אני מחפש את הBIOS שיתן לי מתחים שניתן לשנות. אשמח אם יהיה באיוס שיאפשר לשנות מכפלות יש לי ברטון 2500 פתוח
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
במהלך שיטוט תמים באינטרנט, נתקלתי בזה: זה לוח שתומך ב 4XSLI למרות שכרגע NVIDIA לא תומכים בזה. GIGABYTE יצרו אותו ראשונים כדי לתמוך בזה כש NVIDIA ישחררו את התמיכה ב 4X ובכן צפוי עתיד מעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה 32BIT שרכשתי מהסתדרות המורים, לפי הבנתי אין אפשרות לשדרג אותה ל64BIT, אז השאלה שלי היא ככה: האם עדיף לקנות 2GB 800MHZ ב2 סטיקים של 1GB אשר יקלטו טוב ב32BIT, או לשלם עוד 150 ש"ח ולקנות סטיקים 800MHZ 4GB של 2GB לכל אחד, ולנצל רק 3.2GB זכרון. האם ה3.2GB ינוצל? בתודה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-