מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מי יותר מהיר? לVIA עדיין בעיות אמינות כמו פעם?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני כנראה יקנה מחשב עם E6600 ואני מתלבט בין אסוס P5LD2 (הגרסה החדשה, שתומכת בקונרו) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 לבין GIGABYTE GA-945GM-S2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 1. רק כדי לוודא לשניהם יש: SATA 2 USB 2 PCI E x 16 כרטיס קול? (למרות שאני יקנה X-Fi Xtreme Music י) ?? 2. איזה לוח יותר טוב ולמה? 3. בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה GIGABYTE או ASUS ?? (אם יש כזה דבר) 4. כשאני יקבל את אחד מהלוחות אז איך אני ידע איזה יציאה היא SATA 2 ואיזה SATA 1 ?? (כי אני ארצה לחבר את הכונן הקשיח לSATA 2 (כי הכונן …
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי זכרונות שעובדים ב2.1V עם מחשב שהזמנתי. באתר כתוב שהם עובדים על 4-5-4-15 שקיבלתי את המחשב (מורכב) ראיתי שהזכרונות עובדים ב5-5-5-15 ואני מניח שזה בגלל שמי שהרכיב את זה השאיר על 1.8V. השאלה שלי היא, האם כדאי להעלות את המתח בהנחה שזה קצת סיכון בגלל שאין לי שום ניסיון בדברים כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עוד מעט יהיה לי לוח אם dual 775 vsta, ויש בו 2 סוקטים של ddr2 והוא קולט עד 667mhz. אני רוצה לקנות זיכרון שיספיק לי להריץ משחקים כבדים באופן חלק, אבל שיעלה לא יותר מ 700 שקל. אני לא יודע אם 1 ג'יגה יספיק לי, אז אני מתלבט אם לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו לי כדואל צ'אנל, או ג'יגה אחד למשך כמה חודשים עד שאני יקנה עוד ג'יגה. ובקשר למהירות, יש הבדל גדול בין 533mhz ל 667mhz? ובין כל ה CL 2,3,4,5? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה שבוע הייצור של הזכרונות? רשום על המדבקה רק S/N ו PC2-6400 ???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
בחוטים של הפרונט פאנל של הכפתורי הדלקה והריסט אם מחליפים את הפלוס והמינוס יכול לקרות משהו ללוח או שזה פשוט לא יעבוד? ומסומן על כל כבל אם הוא פלוס או מינוס?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והיום הרצתי את התוכנה HWiNFO32 בשביל לראות שאכן כל החלקים שהזמנתי אכן קיבלתי. כל החלקים היו בסדר למעט הזכרונות, אני הזמנתי את הזכרונות הבאים: G. Skill DDR3 4096MB (2x2GB) 1333MH/z CL7-7-7-21 Ripjaws וכעת אני מסתכל בתוכנה ורואה שתחת ה TAB של הזכרונות אכן יש 2x2gb אבל ה SPEED הוא 670mh/z במקום 1333mh/z ואני חושב שזה לא תקין. מצורפות תמונות האם זה באמת לא תקין? במידה וזה לא תקין מה אפשר לעשות בנושא? אולי צריך לשנות הגדרות בביוס וזה הכל? האם החנות שמה זכרונות אחרים ממה שביקשתי? תודה לעוזרים עריכה- בנוסף לשאלה הקודמת יש לי עוד שאלה, רכשתי מעבד AMD Phenom II X4 965 3.4GHz הורדתי את התוכנה CPU-z וב Core-Speed רשום לי רק 803mhz במקום 3400mhz…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
דיווח חדש ברשת טוען כי דגמי ה-APU העתידיים של החברה מסאניוייל יציעו זכרונות HBM מהירים מובנים על גבי השבב, כמו בכרטיסי ה-Radeon Fury העתיד המסקרן של AMD ממשיך להתבהר. אנחנו כבר יודעים מספר פרטים על ארכיטקטורת ה-Polaris עבור ליבות גראפיות, וכמו כן על ארכיטקטורת ה-Zen לליבות עיבוד – אך דיווח חדש מצהיר כי ב-AMD לא מסתפקים בזאת, ומתכננים לשלב את הטוב משני העולמות האלו במסגרת מעבדי ה-APU (המעבדים המשלבים ליבות עיבוד עם ליבה גראפית מובנית) שעתידים לנחות במהלך שנת 2017. לפי שקופית שהגיעה אל הרשת (ולכאורה אינה מעודכנת במיוחד, משום שהיא מדברת על השקה בשנת 2016 כשהיום כבר ברור ש-APU מבוססי Zen יגיעו רק ב-2017, כאמור), בחברה ישלבו 'ערימה' בודדת של זכרון HBM, ברוחב סרט אפקט…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לוח אם של INTEL D915GAV שידרגתי את הזכרון מ500 ל -1000 (הוספתי עוד STICK אבל עכשיו מחשב בכלל לא עולה לאחר BIOS מסך שחור וזהו! כל STICK בנפרד עובד יפה, שניהם בדיוק אותו סוג ויצרן, ניסיתי גם DUAL וגם SINGLE CHANNEL (4 סלוטים 0-2 או 0-1) שום דבר לא עוזר חברה - מישהו ראה דבר כזה אני כבר שעתים עם זה ולא זזתי מילימטר..... BIOS מזהה את שני הזכרונות ולטח תומך עד 4G עזרוווו לי..... :s05:
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי: Pentium 4 630, 3000 MHz ולוח אם: Luxemburg D915GUX חשבתי לשדרג לPentium E5200, האם אני חייב להחליף לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לתקן את הטעות שעשיתי כשקניתי את המחשב שלי וקניתי לוח אם של INTEL, כידוע אין אפשרות של OC בלוחות של אינטל ולכן אני רוצה להחליף אותו. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב הוא עד 500 שקל, אבל נא לשים דגש על יחס בין כסף=תמורה. הלוח הולך להתחבר עם המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ואין לי בקשות מיוחדות ממנו חוץ מהדברים הרגילים (PCI-E, מסודר היטב מבחינת חריצי הרחבה, היטסינקים לעזרה בOC וכו'....) תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו ניסה אותו ? יציב ? מה הוא מוסיף ? האם כבר עשו לו MOD ? http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=US
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח האם הזה MSI K9N NEO nForce 550. הוא טוב. ואיך יכולות האוברקלוק של המעבד הזה AMD athlon64 3800Mhz AM2 dual core winsdor.
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו מערך SLI בלוחות אם ובכרטיסי מסך וזכרונות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיתן לי מקסימום כוח חישוב ישיר (לא למשחקים) במינימום כסף. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103208.0 הגעתי למסקנה ש-Athlon64 3000+ יתן לי יחס טוב של ביצועים למחיר. עקב הצורך להעביר את המחשב ממקום למקום, עלה רעיון לקנות מחשב נייד (עד 6000 ש"ח, כולל 512mb, אפשר משומש/משופץ), אבל אני לא יודע איך להשוות את כוח העיבוד של המעבדים הניידים למעבד שבחרתי. שאלה שניה - האם עצם העובדה שהמחשב נייד יכולה להוריד את יכולת העיבוד באופן משמעותי (כשמחובר לחשמל) ? דוגמאות למחשבים ניידים - Pentium "4" Mobile / 2.8 Ghz Satellite A45-S151 Toshiba Pentium "4" / 2.8 Ghz PC-RD10 Sharp Pentium 1.6 Dothan 2M (Zeus of KSP(
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב 256MB של זיכון DDR 266 של קינגסטון. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב - אבל לא כל כל יודע מה לעשות... אני יודע שיש היום זכרונות הרבה יותר מהירים ואני לא כל כך יודע אם כדאי להוסיף עוד 256 מהסוג שיש לי או שבכלל כדאי לקנות 512 של זכרונות יותר מהירים. אני משתמש בלוח ABIT IT7 MAX. מה אתם אומרים? האם ההשקעה בקניית 512 חדשים ומהירים יותר כדאית בכלל - או שאני בקושי ארגיש את ההבדל במהירות? תנו המלצה - לקנות 256 של DDR266 או 512 של זכרונות יותר מהירים? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תראו אני דיי חדש פה, קורא מאמרים, נעוצים ודברים.. (מעניין ) רציתי לדעת מה אומרים הקידודים בזכרונות למשל: מה ההבדל בין הזיכרון הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm לזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה.. מצטער על הדאבל נתקע לי המחשב
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Dual Core E5800 והטכנאי שלי הציע לי לשדרג במחיר די נמוך לE6700 השידרוג שווה? כאילו אני ירגיש תוצאות מבחינת משחקים וכדומה? בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף. תודה. כמובן שאני מדבר מבחינת גיימינג...
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-