מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי 700 שקל לשים על זכרונות value חשבתי על זכרונות של קינגסטון 1 ג'יגה בסטיק אחד ב-680 שקל מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי אם תזמונים יותר טובים? הבנתי שעדיף לקחת סטיק אחד של ג'יגה מאשר שניים של 512 בגלל שהויסטה ידרוש שידרוג קל יש סיבה למה לקנות שני סטיקים של 512?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש פה קישור לאתר ששם מציגים הרבה לוחות אם ואת היכולות של כל לוח http://www.hardforum.com/showthread.php?t=900405
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח EP43-DS3L וכאשר המחשב כבוי הלוח ממשיך להזין מתח ל PS2 ו USB העכבר ממשיך לדלוק ואם הדיסק הנייד מחובר לUSB גם הנורה שלו דולקת... השאלה.... האפ אפשר לכבות את זה איכשהו? זה מפריע לי בלילה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם ישנו לוח אם (ברמה טובה לא סבירה) שכולל בתוכו משדר בלוטוט וגם WIRELESS LAN WIFI G\B וכל זה כי במחשבים ניידים זה בא מובנה... אז למה לא לשים את זה גם בנייחים ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה למגיבים!!!! אני מתכוון לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה את אחד מאלה רק אני לא בטוח מה יותר טוב... מה לדעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב!!! מה דעתכם על הזכרון הבא: DDR512MB 400MHZ CL2.5 DDR16-512-VT יצרן- Kreton קישור: http://www.plonter.com אשמח לדעת אם הוא טוב כזכרון ל מחשב AMDלמשחקיםובכלל אך איני מעוניין ב אוברקלוקינג עליו.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אוכל להשתמש בכל ה 4gb זיכרון כאשר מערכת ההפעלה שלי היא xp pro הבנתי שיכול להיות שימוש מקסימלי ב 3gb של זיכרון גם אם אקנה את אחד הלוחות החדשים של אסוס תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
על איזה חברה הייתם ממליצים לי ללכת? אני מחפש 256M 433MHZ תעזבו אתכם ממחיר,מה הכי כדאי.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050430084624.html קצת אכזבה כי ציפיתי שישר יעברו ל DDR3 . נראה מה יהיה , אבל בכל אופן אני דיי מאוכזב מההחלטה הזאת. אבל לפחות הם חיכו קצת ויש עוד זמן עד 2006 ויש עוד זמן ל DDR2 להתפתח , הכי טוב פשוט לחכות ולראות את המוצר הסופי , מקווה להפתעות טובות מצד AMD.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
האם קיים לוח אם עבור שני מעבדי אינטל פנטיום 4. אני מכיר את הלוחות עבור XEON אבל לא לזה אני מתכוון. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב מאיבורי, והוא פעל לי די טוב (בהתחשב בעובדה שהייתי מכור לטיביה...). עכשיו יצאתי מההתמכרות, ואני מנסה לשחק קצת משחקים אחרים, ואני מגלה שהכרטיס מסך שלי (8400 GS) מריץ אותם על low. די הופתעתי. הוא גם קרס לאחר זמן מה, בLOW. מפתיע... אני בחנתי באותו הזמן גם את החוברת של לוח האם שלי, P6N SLI V2, של MSI עם צ'יפסט של Nvdia מסוג Nforce 650i SLI, וגיליתי שיש כניסה בשם JPW2 שאמורה לספק חשמל לכרטיס מסך. עפ"י החוברת: "...and a JPW2 12V power connector is used to provide power to the pciex16 graphics card...". הבטתי בלוח אם וזוהי כניסה, שנראית כמו כניסת מולקס. עד היום הכטיס מסך שלי עבד בלעדיה בביצועים סבירים. יש לי מספר שאלות. 1. האם אני צר…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מדבר בסמסונג 400 ציפ UCCC .. מה זה הUCCC הזה??
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512X2 DDR2 667MHZ CL5 שעובדים בDC, עכשיו אני רוצה להוסיף ל-2 הסלוטים שפנויים לי על הלוח אם עוד 2X1GB עם אותם נתונים... הכל יעבוד כשורה? [ בהתחשב בעובדה שכולם עובדים על אותה מהירות ואותם תזמונים, פשוט גודל שונה? ].... מקווה שהבנתם אותי, אם לא אני מוכן לחדד את השאלה קצת יותר.
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני קונה מחשב - כמו שכנראה שמתם לב בהודעות הקודמות שלי.. אני רוצה לקנות מעבד and athlon 64 bit אני רואה שיש כמה סוגים ולכן יש לי כמה שאלות: 1- מה ההבדל בין מעבד tray ל box ואיזה יותר טוב? 2- מה ההבדל בין socket 939 ל 754 ומה יותר טוב? תודה רבה לכם - ביי
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רציתי רק שתגידו לי אם אני צודק, מעבד E6550 מתאים ללוח של ג'יגה בייט דגם GA-965P-DS3 ??? כי לפי מה שראיתי באתר יצרן של הלוח הוא תומך במעבדים עד 1033 MHZ והמעבד בכלל עובד על 1333 MHZ.... האם זה אומר שהוא יעבוד באובר ??? או שהוא לא ינצל את כל היכולת שלו.
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם סביב 800 שקל נותן הכי הרבה תמורה לעומת יכולות, עבור מעבד אינטל d.c 820 2.8 המחשב לשימושים רגילים וקצת פוטושופ ןעיבוד וידאו בייתי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לאינטל 6300 שלא מתוכנן בו OC.. כרגע איזה צ'יפסט עדיף? מה ההבדלים ביניהם? מה היתרונות של כל אחד?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לשימוש ביתי פשוט מבוסס אינטל E5300 חשבתי ללכת על לוח האם GA-73PVM : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366 הכולל ערכת שבבים Geforce 7100/Nforce 630i האם הוא יוכל להשתלט על הצגת סרטי HD בקלות ובלי לגמגם?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-