עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jtannous,

האם יהיה צוואר בקבוק בין PENTIUM 4 PRESCOTT HT 3.0GHZ @ 3.85GHZ לבין הכרטיס 2900GT?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by avinatbezeq,

אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  3. Started by cooper,

על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by oded900,

מבחינת ביצועים,מחיר,יכולת OC, איזה מהם עדיף? חוץ מזה מה יהיה המחיר של שניהם לאחר ירידת המחירים?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי לאחרונה מחשב עם מעבד זה, ועלי להתקין עליו לתוכנה מסויימת. התוכנה דורשת משהו שנקרא X86, ולמיטב הבנתי זהו סט פקודות בסיסי של המעבד. בשביל לוודא, המעבד הנ"ל תומך בסט זה, נכון?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. אני קונה מחשב בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין 2 לוחות: לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤595 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 לוח אם ASUS M2N-E ¤568 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 שניהם מבוססים על אותו Chipset אבל ה - GB תומך ב - SLI בעוד ש - Asus לא. אני לא קונה כרגע כרטיס עם SLI אבל אולי בעתיד כן. על הלוח של Asus שמעתי דברים טובים ואת הלוח של GB אני לא ממש מכיר. אשמח לשמוע עליו דעות לפני שאני קונה את המחשב...

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by -Tal-,

שלום שלום מה אתם אומרים על מעבד Core 2 Duo E4400 ולוח אם Asus P5B-V DDR2 הם יעבדו טוב ביחד? מתאימים? איך הלוח אם? ועוד שאלה לגבי המעבד, מה המהירות שלו ובאיזה מהירות הוא יעבוד כי ראיתי פה איזה אשכול שמישהו פתח שהוא עובד לו על 1200 במקום על 1800... אז אם אני לוקח את ה E4400, על כמה הוא יעבוד לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by izostar,

תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה ל…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  9. אני מתכנן שבוע הבא ללכת לקנות סוף כל סוף מחשב חדש. כבר החלטתי שאני רוצה מעבד Q9450. אני כבר לא סגור על איזה לוח אם אני רוצה, מה שאני כן יודע - זה שאני רוצה לוח אם שהוא DDR2 ולא HYBRID. יש לי בין 800 - 1000 שקל להוציא על לוח אם, כשהמחשבה היא לקדימה. ההתלבטות שלי היא בין ה - P35 - DS3R P35 - DS4 X38 - DS4 או שבכלל עדיף לי להמתין עוד שבוע שבועיים וללכת על P45 ולסיים עם זה, אני לא הכי לחוץ בעולם ויכול להמתין עד סוף החודש תחילת חודש הבא, אבל ממש מנסה להחליט על איזה בורד ללכת. אני יודע שזה תלוי בשימושים שלי ואם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE, אני מעדיף לא לסגור את הדלת לאפשרות לא יודע אם אני אעשה את זה, מה שאני כן יודע שאני לא רוצה לוח שעושה גם DDR2 וגם DDR3 מעדיף שהוא יהיה DE…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by danielhasan,

ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. AMD Athlon 64 X2 Dual Core BE-2350 2.1GHZ BOX AM2 45W + GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G צ'יפסט AMD 740G או Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX + GIGABYTE GA-73VM-S2 ציפסט NFORCE 7050 לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by KingAlpaca,

אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by yonik,

אני נמצא באמריקה ומעוניין לקנות את המעבד ללוח הזה שעוד לא נגעתי בו והוא קצת ישן השאלה שלי היא האם אני צריך למצוא איזה מעבד חלופי כדי לעדכן את הביוס(שאמור להיות איזה f4 ועכשיו יש כבר f12) תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by AKIRA972,

קראתי ב VGAME AMD חתמה על הסכם עם חברה ישראלית שעבדה עבור אינטל, ביום האחרון ל-2007. תחת החוזה, הצ'יפסט שהחברה (Commex) תייצר עבור מעבדים מרובי-ליבה, יופץ יחד עם המעבדים של AMD, וזאת על-מנת לשפר את ביצועיהם. עיתון "גלובס" דיווח כי AMD חתמה על הסכם עם החברה הישראלית קומקס (Commex). לחברה היו קשרים קודמים על אינטל. העיתון הוסיף ואמר שמנהל החברה - טל הורוביץ, עבד באינטל חיפה, והיה חבר וותיק בפיתוח המעבדים הכפולי ליבה שם. מטרתו של הורוביץ היא שוק השרתים, לא שוק הניידים. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?QUID=1056,U1199215754974&ID=&did=1000292619

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. שלום, כרגע במחשב שלי יש את הפרטים הבאים: מעבד: Intel Pentium 4 2.60 GHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce MX 440 זיכרון: 256 MB, 2.60 GHz ולוח אמ אני לא מצליח לזהות... אבל הוא ישן מאוד, (מהתקופה שהכרטיס מסך שלי היה הכי וטוב שיש) השאלה אם אני יכול להחליף למעבד Core 2 Due עם 2 גיגה זיכרון וGeForce 8800 עם לוח האם הנוכחי או שאני אצתרך להליף אותו? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by midnight-web,

איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. הסימון של הקבוצה החדשה הוא באות E לדוגמא GA-[glow=red,2,300]E[/glow]P35-DS3P (rev. 2.1)l ראו: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by amirusus,

האם על מעבד שהתדר שלו גבוה( 1066-1333) ניתן לעבוד עם זכרונות של 800 mhz או עדיף זכרונות חזקים יותר- אני שואל כי אני מעוניין לשדרג לQ החדשים או ל E6850. אני מעוניין לקנות את הזכרונות האלו - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel או שאתם ממליצים משהו אחר??

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. טוב אז יש Q6600 Kentsfield - G0, אמור להיות היותר מוצלח בקבוצה ל-OC לא שיש לי תוכניות גדולות, משהו סביב ה-3Mhz גג, 1. לוח מומלץ עמיד ל-OC ותומך SLI ? (רצויי עד 1000 ש"ח, אבל אם יש משהו יקר יותר שטוב משמעותית אני פתוח להצעות...) 2. זכרונות, נראה לי 2X2GB במחיר סביר שיעמדו ב-OC המדובר... ? צפי לכרטיסי מסך : 8800GTS X 2 או 8800GT X 2, ישמש גם כ-HTPC המלצות יתקבלו בברכה.... הערה : עד כה ראיתי סקירות על ה-ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI ATX, נראה לא רע אבל קצת יקר. תודה רבה גל

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Shoko,

הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. יש לי לוח די ישן תומך DDR עד 400 MHZ אני רוצה לקנות קיט של 2 ג'יגה (1G*2) אני רוצה משהו טוב אבל יש לי רק 400 שקל להשקיע אני יכול בכלל להשיג משהו טוב במחיר הזה ? הלוח שלי : abit av8 3rd eye תודה מראש מתן.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. צריך הצעה ללוח אם יוקרתי.. ראיתי את הASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP אם אני לא טועה הוא כבר שנה פלוס בשוק. אבל בקשר לאיך שהוא נראה, פשוט מדהים! אחד הלוחות היפים ביותר. אז חשבתי אולי יש לוחות אם של אסוס יותר טובים במחיר שלו שזה 1200 שקל. בתכל'ס אני צריך לוח אם שיראה יפה ויוקרתי על מנת למכור אותו בעתיד סתומרת עם המערכת היוקרתית שאני בונה שתתישן טכנולוגית עם השנים. חשוב לי גם המותגים בגלל זה הלכתי אך ורק על אסוס כי הם מובילים בלוחות אם. אני מחפש כמו שאמרתי לוח אם יוקרתי לא גיימרי שיראה טוב ויפה ושהביצועים יהיו יותר טובים עם רוב הטכנולוגיות החדשות שזה כניסת HDMI , FIREWIRE לא דרוש לי הSLI וחשוב לי גם תמיכה בצ'יפסט מעודכן P35 או NFORCE 680 חשוב גם תמיכה בWIFI . ורציתי ל…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום חברים.. ;D אני רוכש את המערכת הבאה בקרוב ואשמח לחוודת דעת לגביי התאימות והאיכות של כ. הזכרון שבחרתי...... המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤208 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤225 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤394 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE …

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by avilan,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה: לאח שלי יש מחשב פנטיום 4 2.67Ghz ו2 זכרונות של 256MB כל אחד DDR. לי במחשב יש גם 2 זכרונות של 256MB DDR. משום שאני קונה מחשב חדש חשבתי להעביר לו את 2 הזכרונות שיש לי למחשב שלו ככה יהיה לו ג'יגה של זכרון. האם זה כדאי? וגם האם זה מסובך? אני מאמין שאם אני אראה איך זה מחובר במחשב זה לא יהיה כ"כ מסובך.. למישהו יש אולי מדריך בנושא? עריכה: גיליתי שהזכרון שלי פועל במהירות 133Mhz ושל אחי 166Mhz. האם כדאי לערבב מהירויות?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.