מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש וצריך להיות לי AMD 64 3000 939 איך אני יכול לבדוק אם זה באמת מה שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1781879,00.asp
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
+מפרט בחתימה האם תיזמונים של 2.5-3-3-11 הם OC אופטימלי למערכת הזו כאשר הלוח עומד על 200Mhz באס ללוח (מכפלה של 9, למרות שלא נראה לי שזה משנה)?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מערכת מחשב פשוטה יחסית... לא למשחקים חשבתי על 754 עם כרטיס מסך מובנה אבל!!! שתהיה אופציה כמובן ל AGP או עם 939 ל PCI E בעתיד... יש דבר כזה? תודה יניב
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום וקראתי קצת, אבל לא הבנתי מה זה בדיוק תזמונים של זכרון, האם זו המהירות שבה הוא עובד ? האם זה מספר הפעולות שהוא עושה בכל עליית שעון ? מה זה בדיוק, ומה משמעות המספרים בצורת 2-3-4-5-6 (למשל) ? אגב, זה משהו שנקבע אצל היצרן, או זה משהו שאני יכול לשלוט בו ?
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי מעבד AMD 64 ביט (3000+), ומישהו אמר לי שמוכרים מעבדי אינטל 64 ביט במחירים לא גבוהים יחסית. אמרו לי שהאינטל 64 ביט הוא "חיה" ושזה מעבד פשוט מצויין, אבל מה, לא כל כך שמעתי עליו כמו ששמעתי על ה-AMD. מישהו מכיר את המעבדים האלה? שמע עליהם? בקיצור, מה כדאי לקנות? AMD 64 או Intel 64 bit ? (וכמובן, למה?? - איך הביצועים? הבנתי שפתרו את בעיית ההתחממות, זה נכון?)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 550MHZ ו256MB SDRAM. התגלגל לידי סטיק של 256MB DDR של סמסונג, האם ניתן לשים אותו ביחד עם הזכרונות האלה או לחילופין להוציא את הסטיקים של ה128 ולשים רק את הסטיק של ה256.. אני יודע שזאת שאלה שנראית מפגרת אבל אני באמת לא יודע :-\
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard ללוח הזה יש nVIDIAr nForce3 Ultra Chipset והוא עולה יותר מהלוח הזה: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) וללוח הזה יש NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset איך זה שהראשון עולה יותר ??
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי קניתי זכרונותa-data 512 mb ddr 3200 שעובדים בתזמונים:cl3.0-4-4-8 ושמתי לב שרשום עליהם v-data המעבד שברשותי זה athlon 3000 socket 939 לוח אם:gigaybyte ga-k8nf-9 האם שווה להשאר אם זכרונות אלה ואם לא איזה זכרונות כדאי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שזה המעבד בו ויש לי מספר שאלות 1.הוא מקורר מספיק או שיש צורך בתוספת? 2. ניתן לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? 3.הוא טוב או לא טוב למטרת משחקים(ואולי אוברקלוק קטן וצנוע) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב וכרגע יש לי מעבד athlon 3000 64bit 512Kb שמיוצר ב-0.130 בתושבת 754 יש מעבד חדש ששם הקוד שלו הוא ווינצ'סטר והוא בדיוק עם אותם נתונים רק מיוצר ב-0.90 ובתושבת 939 השאלה אם שווה להוסיף כמה מאות שקלים ולשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice.html
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אודה לתשובות ממשתמשים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. האם יש הבדל מהותי בין ארבע סטיקים של 256 ל 2 של 512? כי אני הזמנתי עם המחשב שלי 2 סטיקים של 512, ועכשיו בתוכנה אוורסט ראיתי שרשום שיש ארבע של 256... מה אני יכול לעשות? יש סיכוי לקבל פיצוי מהחנות? ויכול להיות שהתוכנה לא מדייקת? כי היא אומרת שהטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 70-80 מעלות ובביוס זה תמיד בין 30-45.... וגם כתוב שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 אולטרה, ובעצם יש לי 68000 ג'יטי. יש איזשהו דרך לבדוק כמה סטיקים יש חוץ מבתוכנה הזו?
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ו 2 של 512 מג"ה (כמובן בסדר שנקבע ע"י היצרן) ועדיין להנות מ DUAL CHANNAL תודה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מחפש זכרונות 256*2 תוספת ל512 שיש לי כרגע זכרונות 400מ"ה מהם הזכרונות הכי שווים מבחינה כספית או פשוט יותר הכי זולים ואמינים לא ל OC וכו
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, בלוח אם שלי (ABIT NF7) עבדתי עד היום עם 2 ספקים ישנים משורשרים שאין להם את החיבור המיוחד שיש לי על הלוח, לפני מספר ימים קניתי ספק חדש ואני רואה שיש לו חיבור שמתאים לחיבור המוזר הזה שעל הלוח (מוקף בעיגול צהוב בתמונה), הסכלתי בחוברת ורשום שם שזה 12V משהו, אין לי מושג מה זה ואשמח לדעת אם לחבר או לא לחבר לשם את החיבור, זה במקום החיבור הגדול שמתחת ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם עבור שני מעבדי אינטל פנטיום 4. אני מכיר את הלוחות עבור XEON אבל לא לזה אני מתכוון. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
למה העררכה נקראת nForce4?
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-