עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם האם לוח שהוא DDR3 מפעיל גם DDR2 או שיש שינוי גם במבנה של הזכרון? בכללי יש לי לוח P5Q של ASUS עם Q9550 הכל עובד ממש טוב אבל נראה לי שיש חוסר ניצול של כוח ? האם לוח ציפסט X48 או NFORCE790 SLI כמו הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1445&maincat_no=1 מהווים שינוי משמועתי אשמח לכמה שיותר תגובות תודה.

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by aviram20,

ברשותי מחשב עם מעבד 2.8 ג'יגה הרץ מסוג נורטווד הוא נמצא על הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B רציתי לדעת אם אפשר לשים מעבד 3.2 ועד כמה אפשר להרחיב את הזכרונות .. הזכרונות שלי כרגע הם 512 כמו כן רציתי גם לדעת עד כמה יהיה משמעותי השידרוג שאני יעשה ואם אני ירגיש אותו במחשב.. וכמה עולה מעבד 3.2 ..

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את הלוח שיאפשר לי את האוברקלוק הגבוה ביותר שאפשר בגדר התקציב התקציב הוא 500 שקלים. אבל! אם יש לוח שיאפשר לי אוברקלוק טוב משמעותית, אני מוכל להקציב גם 700 שקלים חשבתי על EP43-DS3L. האם EX38-DS4 יהיה טוב משמעותית ? מעבד: לא החלטתי אם ללכת על ה- 7200 או ה- 2180. אם מישהו יוכל הגיד לי על הפרשי הביצועים אני אשמח ! (ז"א, האם ההפרשים אחרי אוברקלוק לשני המעבדים הינם גדולים) אשמח גם להמלצות על זכרונות 4 ג'יגה עד 400 ש"ח מה שיש לי בראש עכשיו זה ה- E2180 עם הלוח EP43-DS3L וזכרונות OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader מילת המפתח היא: אוברקלוק. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. המעבד עדיין לא נשלח אלי ולפתע שמתי לב שברשימת המעבדים הנתמכים של לוח האם שלי מופיעים נתונים זהים לגמרי לגבי המעבד הנ"ל (5600) כשההבדל היחידי הוא ה-65W לעומת ה-89W: AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *89W* 2000 F13 AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *65W* 2000 F13 בעל החנות אמור לחזור אלי לברור הנקודה אבל משיחה עם חנות אחרת נאמר לי שאין שום דרך לדעת איזה TDP יש למעבד, שזה לא מופיע על הצ'יפ וכמובן לא על הקופסה. אני כמובן מעוניין בזה של ה-65W וצריך לדעת אם יש צורך לבטל את ההזמנה שביצעתי ולנסות לחפש שוב. יש אפשרות לדעת מראש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?

6. הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. זה קשור ללוח אם, אבל בעיקר לסוגים שונים של מחברי SATA, לא ממש בטוח מה הפורום המתאים, אז ננסה כאן... אני כרגע עובד עם לוח אם ASUS P5ND ויש לו בעיה עם המיקום של חיבורי ה-SATA על הלוח - יש 4 כאלה, צמודים אחד לשני, ונמצאים בדיוק איפה שצריך לבוא כרטיס מסך שני (כלומר, זה משנה רק עם עובדים ב-SLI) - כמובן שמדובר בכרטיסים גדולים (9800GTX אצלי) כי כרטיסים יותר סטנדרטיים בכלל לא מגיעים כ"כ אחורה. לא ניתן לחבר סתם ככה את ה-SATA ללוח, צריך להשתמש בכבלים בצורת L. הבעיה, שבגלל שהחיבורים כ"כ צמודים אפשר לחבר רק שני כבלים - כי הזווית עולה על שאר החיבורים - הדבר היחידי שעובד זה כבל אחד ל-SATA1 והשני בקצה השני - SATA4. זה יוצר מצב שהזווית של ה-4 בעצם מכסה את 2 ו-3. ובכל מקרה אי אפשר לשים …

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by _xyz,

יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by shai_123,

הלוח אם שלי נשרף אז אני צריך לוח אם חדש.. ההתלבטות שלי בין הלוחות האלה.. 1. ASUS P5Q PRO 2.ASUS M3N78 PRO 3.ASUS P5KC מה יותר טוב ? וגם הלוחות האלה תומכים DDR2 ו-3? תביאו לי מהרשימה האלה לוח אם שתומך DDR2 ועדיף גם שיתמוך ב DDR2 ו-3 תודה לעונים

10. אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  11. יש לי זכרונות של Geil שעובדים ב-Dual Channel. אני לא מצליח להאיץ אותם. ייתכן ויש לי בעיית תאימות בין המודולים השונים של הזיכרון (סה"כ יש לי 4). אני רוצה להרכיב אחד אחד ולבדוק מה קורה. האם מותר להרכיב מודול אחד של זיכרון שנועד לעבודה ב-Dual Channel ללא כל נזק ובעיה? אין צורך להרחיב בנושא ביצועים אני רק רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה. אגב בבדיקות של Prime95, memtest86 וסנדרה הכל נראה תקין.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. קניתי זכרון 256MB DDRPC2100 לפנטיום 4 2.66 שלי וביחד עם הKINGSTON 256MB זה 512.... בקיצור - עם הזכרון המחשב נתקע ובלי הזכרון המחשב לא נתקע 1) מה אני יעשה איתו עכשיו!<!??!?! 2) תמליצו לי על זכרון אמין וזול .... (PC2100)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by STRENGTH,

יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  15. שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  16. מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה

18. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  19. Started by coco,

וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  20. ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  21. בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by brk2k,

שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אני קונה מחשב...מה כדאי לי 3.0 pentium4 or amd 64 3000+

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by ron_n,

שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים

• 8 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.