מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני קונה את המעבד Intel Pentium D 3.0 2X1Mb 830 ואני רוצה לוח אם תותח שיתאים לאוברקלוק להכל שיהיה סוס ראיתי שתי לוחות אם של ASUS דומים אחד לשני: הראשון : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7693 יותר זול מהשני ואני יכול להביא אותו בקצת יותר זול השני : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7147 יותר יקר מהראשון וגם אותו אני יכול להביא בקצת יותר זול עכשיו אני צריך שתמליצו לי על איזה לוח שאתם רואים לנכון שכדאי בשביל המעבד הזה דרך אגב התושבת היא LGA775 ... ואני רוצה שבלוח שלי יהיה DDR2 דואל וPCI-E ושיהיה מקום בין המיקום של ה-PCI-E כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור לכרטיס מסך..... ואם אתם יכולים תמליצו לי גם על זכרונות על 2ג'יגה אבל שייצא זול ת…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מתכוון לקנות מחשב (מקווה להזמין היום) מ TMS.. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את Q6600 ולגמור את כולו, או להשאיר כסף לדברים אחרים. בעיקרון הייתי לוקח E4400 עם OC (כמובן עם גוף קירור) אבל חשבתי שיכול להיות שהשימושים שלי יתרחבו, ואין לי כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. אני לא חובב משחקי יריות אבל אני כן אוהב את Unreal Tournament 2004 לדוג'. אני עורך וידאו מתחיל בVEGAS. אני משחק בכל מיני משחקים פשוטים, גולש באינטרנט , רואה סרטים וכו'. רציתי לדעת באיזה מהשימושים האלו יש/יהיה צורך במעבד חזק יותר מהE4400 ובאיזה שלב של שימוש.. נעזרתי בטבלה באתר שמקושר מהנעוץ והבנתי שלפעולות יומיומיות אין שינוי ניכר בין המעבדים. מתי יהיה? תודה רבה, מקווה שלא עברתי על שום חוק..
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. מצאתי את הדרייברים המעודכנים של הלוח אם שלי באתר החברה,הורדתי אותם. רק אני רוצה לדעת, איך מסירים את הדרייברים הישנים בצורה הטובה ביותר? (כולל גם דרייברים לכ.קול מובנה)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של A-DATA בגודל של 512 במהירות 400 אבל אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בו אני חושב שהוא תומך ב רק מתאים שישים ושש השאלה היא האם הארבעמאות יעבוד על המתאים שישים ושש וזה הפרטים של הלוח אם Motherboard Name Octek Rhino P4X266R-A4P Device Description North Bridge: VIA VT8753 Apollo P4X266 Device Description South Bridge: VIA VT8233C אם זה לא מתאים האם בכלל אפשר להשיג לזיכרון של המתאים שישים ושש משהו טוב בזול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש. סליחה על כפילות התרדים. בטעות שלחתי במפרטים.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכון אם מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה... אני מוסיף תמונה של המפרט שלי דרך "AIDA" שתדעו איזה ביוס יש לי.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני בעליו הגאה של לוח Epox 8rda3+ שכנראה נפטר שלשום בלילה. הדיאגנוזה עוד לא סופית. במידה וזה המצב יש לי בעיה: מבחינה כלכלית אני עוד לא יכול להרשות לעצמי שדרוג של כל המחשב ואני אאלץ למצוא לוח שיחליף אותו. שאר המפרט כרגע: AMD Athlon XP1600 1280MB DDR כרטיס מסך ATI Radeon 9600Pro (על AGP) HD מחוברים ב-IDE. לוח אם כזה מוצלח מת. זה מבאס. אני צריך המלצה ל"לוח מעבר". אני מתאר לעצמי שאין סיכוי גדול למצוא את אותו לוח או אחד דומה לו בגלל שהם די ישנים. מצד שני, אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות אחד היסטרי. האם כדאי לנסות יד שניה? יש לכם עצות ללוחות אחרים? אשמח לכל עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים רציתי לדעת מה ההבדל והאם שווה להוסיף ועד כסף ללוח שיש בו 965?? אבקש גם המלצה ללוח לא יקר וטוב לE6300 ושיתאים לOC קל...
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב. נשרף לי הלוח אם והמעבד. אני מחפש לקנות לוח אם (חדש, לא מיד שנייה) שיתאים לזכרונות שיש לי (DDR 400) האם עדייו ניתן למצוא בשוק לוחות אם לזכרונות הנ"ל? וכמו כן, לוח אם עם יציאת AGP (כי הכ.מסך שלי מהלוח אם שנשרף הוא AGP) עד עכשיו מצאתי לוחות אם שאומנם מתאימים לזכרונות DDR400 אבל כולם בלי יציאת AGP (כגון זה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1938&ProductName=GA-K8N51PVMT-9 אבל אני מחפש לוח אם עם יציאת AGP כי חבל לי לקנות לוח אם בלי יציאת AGP ואז הכ.מסך שברשותי ילך לפח תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מצאתי 2 כרטיסים HIGH END שאני לא ממש מצאתי תהבדלים בניהם זה http://shopping.com/xPC-OCZ_Platinum_PC_3200_1024MB_DDR_SDRAM_Dual_Channel_Enhanced_Latency_Memory_2_x_512MB_400MHz_Bus_Clock_Rate_Random_Access_Memory_OCZ4001024ELDCPE_K וזה http://shopping.com/xPC-OCZ_DDRAM_2x512MB_OCZ4001024ELDCPER2_K
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש חיה כזו: לוח למעבד איי אם די, שיהיה על רמה. עכשיו, בלי כרטיס רשת מובנה, בלי כרטיס קול מובנה, ובלי כרטיס מסך מובנה. שלא יעבור את ה 440 שקל ככה, יש כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב שבאמת כבר אין לי מושג איך להתמודד איתה. בקצרה. בעייה בכרטיסי זכרון. שתי כרטיסים - כל כרטיס - 256 DDR שתי הכרטיסים יחד זה 512 DDR הבעייה היא שלא תמיד המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, סתומרת שהמחשב רץ על 256 במקום 512. עכשיו משהו מוזר, שאני פותח את המחשב ומנסה להוציא את הכרטיסים ולהחזיר אותם או לאותם סלוטים (חריצים) או לסלוטים אחרים (לשחק בין השלושה חריצים ושתי הכרטיסים, סתומרת שלהחליף את המיקום שלהם) אז מידי פעם המחשב מזהה את ה 512 היום לדוגמא לא משנה כמה פעמים כיביתי את המחשב והחלפתי, הוצאתי, החזרתי עדיין המחשב לא זיהה את ה 512. ניסיתי עם אנשים שמבינים לסדר את המחשב, אמרנו אולי זה דרך הביוס אבל גם דרך הביוס לא מצאתי את המקום שצריך להגדיר. להתקין ל…
-
הם הולכים לצאת עוד בערך חודש אבל במחירים מטורפים?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, בהתחלה הוא רצה אביט NF7 ומעבד 2500+ בארטון. את הבארטון כבר אין, אז הציעו במחיר דומה את הסמפטרון 2800+, למישהו יש אולי ניסיון עם המעבד ויכול להגיד לי איך הוא משתווה מול הבארטון הנ"ל? כמו כן, אם יש קישורים להשוואות אשמח לקבלם. בנוגע ללוח, כפי שציינתי הוא רצה את האביט, אך לפי מה שהבנתי ישנה כרגע בעיה כלשהי עם היבואן כך שלא בטוח שעוד שנה יהיה למי לפנות אם יהיו בעיות של אחריות. הלוח שציינתי בכותרת הוצע במקום. מי מכיר את הלוח ויכול לתת דעה? כמו כן, גם פה אם יש ביקורות יתקנלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הזכרונות האלה: 4Gb A-DATA DDR2 Vitesta 1066 KIT (2x2g) kit בכללי ולאוברקלוק עם לוח GIGABYTE EP45 DS4 ומעבד Q6600 ולאיזה תדר אני יוכל בערך להגיע ביחד עם זה עם הקירור ninja 2 תודה
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-