מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard CPU Bundle - Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM, Corsair TWINX 2048MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 1024MB) חבר מציע לישלוח לי ב- 1500 ש"ח את כל השלושה מעבד, זיכרון, ולוח אם, האם הלוח מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הלוח הזה תומך בדותן גם ללא מתאם של אסוס??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10610
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 2.26 שרץ על Asus P4B533-E. החלטתי לשדרג אותו זמנית לכמה חודשים ואז לקנות את המחשב החדש ולהעביר אליו רכיבים. בגדול בדקתי את האפשרות של להעביר את הרכיבים שאני רוצה לקנות מלוח ללוח ואני די מסודר, חוץ משני גורמים קריטיים: דיסק וזיכרון. הבעיה היותר קריטית זה הזיכרון. לפי הSpecs של הלוחות נראה שהP4B533 יהיה חייב DDR1 וזה אומר שאני לא אוכל לחבר את הזיכרון אח"כ ל P5B שצריך DDR2. זה נכון? או שאולי יש מצב ש DDR2 כן יצליח להתחבר לP4B533, רק לא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו בינתיים, עד שאני אקנה את הP5B? האם זה רק עניין של תזמונים בין סוגי הזיכרון או שהחיבורים בBoard פיזית שונים? ואם הם פיזית שונים, יש איזה מתאם? עם דיסק הבעיה פחות נוראית, לפחות באופן תאורטי, כי הבנתי …
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
- Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box - MSI 865PE 865PE Neo3-F - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 - 4X - מחשב ליצירת מוזיקה, בעיקר ב - Cubase, אבל לא מתחייב. - נראה לכם שזה משמעותי שהזיכרון זה C3 ולא C2.5? - מה אתם אוממרים על הלוח? - מה אתם אומרים על ה LGA 775? כי לפני כמה חודשים כשקניתי מחשב ובידיוק באו מעבדי ה E-Prescot אז אמרו לי שכדאי לי לנסות להשיג מעבד ישן מגירסת C כי ה - E-Prescot מתחממים ונותנים פחות ביצועים... אז יש איזה "פאקים" כאלה גם ב LGA 775?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למה בחלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה "בדור הבא ריבוי ליבות" (next generation Mulit-Core CPU) ואילו בשאר הלוחות אין תמיכה בדור הבא מה ההבדל , זה אותו ערכת שבבים ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה קורה והאם המחשב יעלה כאשר נשים מעבד נניח מעבד E8500 בלוח שמהירות הבאס שלו היא פחותה מ-1333MHZ שזה מהירות המעבד.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את המעבד הזה בשילוב לוח אם תואם, ובעזרת כרטיס מסך 260GTX רציתי לדעת לאיזה תוצאות הוא אמור להגיע, האם המשחקים של היום אמורים לרוץ היטב?, לאיזה סלוט מחברים את המסך עצמו והאם התיאום בין הכרטיסים מלא?. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
"מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עוד זיכרון למחשב ואני מתלבט יש לי לוח אם שתומך בדואל ממורי וזה ממ יש לי כרגע 2x256 ddr עדיף לקנות עוד 2x256 שיהיה 4x256 או להחליף את ה 2x256 ב 1 של 512 ולקנות עוד 1 שיהיה 2x512 מה יותר מהיר 2x512 או 4x256 ואם זה שווה אתזה או שהמהירות זניחה ועדיף להשאיר יותר מקום להוספת זיכרון בעתיד?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, סרטים והורדות באימיול. מה הכי טוב במחיר הזה?(אין לי כ. קול נפרד)
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש פה משהו שיודע לעשות עדכון ביוס ללוח אם אינטל לאחר שהעדכון האחרון לא הצליח והלוח לא מתעורר מדובר בלוח D865PERC
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא? כדאי לקנות? (ביחד עם מעבד AMD Dual-core) Abit KN9S nForce550 Socket AM2? לשימוש ממוצע של משחקים (לא כבדים), גלישה, הורדות וכו' פרטים על הלוח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9566 אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האוברקלוקר Der8auer גילה כי לוחות אם מסויימים של ASUS מאפשרים המהרה למעבדים נעולים של אינטל מסדרת Alder Lake - האם תכונה זאת תשרוד או תיעלם באותה הזריזות בה התגלתה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה! רציתי לשאול איך יודעים להבדיל בין הREVISIONS השונים של הלוח? איך אני יודע שאני קונה בוודאות את ה3.3 ולא גירסאות קודמות? האם ההבדלים משמעותיים בין הגירסאות? תודה למגיבים...
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש (gap35cds3r) והרצתי ויסטה לפני התקנת הדרייברים של של הלוח. לאחר שניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח המחשב ביקש ממני לעשות REBOOT מהו תהליך ההתקנה הנכון??? אני חייב לפרמט שוב?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 12:36:38 מצ"ב צילום של EVEREST שלא מזהה את הלוח אם[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים רציתי לדעת מה ההבדל והאם שווה להוסיף ועד כסף ללוח שיש בו 965?? אבקש גם המלצה ללוח לא יקר וטוב לE6300 ושיתאים לOC קל...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
רציתי להגיד שנימאס לי שאנשים אומרים שהמעבדים של AMD לא טובים ושהם מיתחממים זה שקר!!!! יש לי מעבד 2500+ עובד פצצה!!! עשיתי לו Overclock ל 1910Mghz והוא עובד ב 34 מעלות ושאני טוחן אותו 38 מעלות והוא עובד יציב!!! (עם מאוורר פשוט של Vantec עלה לי כ 80 שקל) הביצועים שלו בידיוק כמו ה 2500 של אינטל ואפילו יותר (חסכתי מאות שקלים!)(לפני ה Overclock) אז אתם שם שאומרים ש AMD לא טובים תפסיקו!! אתם חיים על שמעות נ.ב אני ניתקל בבעיות יותר עם מעבדים של אינטל מאשר של AMD אז תפסיקו גם עם השמועות האלה...
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי חברס היום התקנתי עוד שני גיגה נוספים במחשב שלי כך שיש לי 4gb זיכרון , כשנכנסתי ל everst שמתי לב שהוא מודיע לי שיש לי "רק" 3584 מתוך 4000 למישהו יש מושג לאן "אבד" חצי גיגה ? תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שאלה בכותרת . נראה לי שקראתי כאן באחד הת'רדים שכן אבל אני לא סגור על זה . במידה וכן , אז הוא "מתנהג" כמו אתלון 3200 לכל דבר כל עוד עובדים עם תוכנות קיימות שתומכות כרגע בליבה אחת . האמנם ?? תודה מראש . עריכה : http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/Default.aspx לפי מה שמצויין באתר AMD , יש מעבד ליבה אחת של 3800 ...חשבתי תחילה שלא. נראה שטעיתי .
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-