מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש
-
מה הטמפ' הכי גבוהה ולא מסוכנת שלוח אם יכול להגיע אליה? לפי התוכנה (אם היא לא מזייפת) Everest יש לי תמיד בלוח אם בסביבות ה40 ואז כשאני נכנס למשחק זה עולה ל46 האם זה בסדר?,ואם אני נשאר במשחק לכל הלילה למשל זה יגרום לטמפ' לעלות? ואם לכל לוח אם יש מקסימום טמפ' מותרת אחרת אז הלוח אם שלי הוא D865GLC
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
גם everest וגם cpuz לא מזהים לי כלום לגבי הזיכרון חוץ מזה שהוא 4G. לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L, זיכרון OCZ 800M Reaper CL4. למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
זה שאלה שלי כי AMD יותר חזק במקרים מסוימים אבל גם פנטיום לא רע
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
תחילה אתן את כל הפרטים. מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות. זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים. מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז. עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה ל…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד 2.8 ג'יגה הרץ מסוג נורטווד הוא נמצא על הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B רציתי לדעת אם אפשר לשים מעבד 3.2 ועד כמה אפשר להרחיב את הזכרונות .. הזכרונות שלי כרגע הם 512 כמו כן רציתי גם לדעת עד כמה יהיה משמעותי השידרוג שאני יעשה ואם אני ירגיש אותו במחשב.. וכמה עולה מעבד 3.2 ..
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. (עם מעבד E8400) הבחירה שלי: לוח אם ASUS P5Q DELUXE כ- 900 ש"ח הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות אפשר לחברה אחרת אבל אני ממש מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
PQI או PDP [ftp=ftp://http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1]http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1[/ftp] או http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-141-139&depa=1[ftp][/ftp]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מהן החברות המובילות ל mobos של מעבדי amd? תוכלו לעשות לי רשימה של הטובים ביותר? +גם רשימה של החברות המובילות ב RAM. תודה רבה :]
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שם לב שהמחשב הוא לא מה שהיה פעם (הוא בן 4-3 להערכתי), המעבד הוא אינטל 1.6 סוקט 478, לוח אם של ASUS יחסית חדש (בן שנה ומשהו) ו2 סטיקים של 256 מ"ב. עכשיו ניסיתי להוסיף עוד זכרונות, והבנתי שהבעיה היא לא בזכרון כי לא רואים או חשים בהבדל רציני בביצועי המחשב. לוקח לו לטעון את הדפדפן, או תוכנה כלשהי יותר מדי זמן, מה שגורם לכך שהמחשב נתקע לכמה שניות לעיתים, ומה שגורם לי כנראה להזיק לאמץ את המעבד/זכרונות/דיסק קשיח יותר מדי. השאלה שלי היא כזו, אם אני רוצה להחליף את המעבד למעבד טוב יותר, חזק יותר, אילו אפשרויות יש לי? לקנות מערכת חדשה שזה אומר מעבד בסוקט חדש, לוח אם חדש וזכרונות חדשים? לקנות מעבד יד שנייה סוקט 478 וזהו? אשמח לכל יעוץ שהוא. תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זיכרונות: האם כדאי לי לקנות סטיק של 1024? כדי שעוד שנה נגיד אני רצה עוד אחד שיהיה לי 2 ג'יגה.. האם כדאי ומשתלם?.... ואיזה חברה כדאי וסוג! כי שמעתי שבמעבדי amd 754 לא פועלים בdual channel זה אומר שזה לא משנה אם לוקחים סטיק של 1024 ו512X2 זה נכון?? ואיזה חברה הכי כדאי חוץ מGEIL שהם דיי מוזרים ואיזה דגם.. ואם עדיף 512X2 אז איזה חברה גם ואיזה סוג תודה בקיצור: האם כדאי לקחת סטיק של 1024 ? אם 512X2 ואם כן תפרטו למה ואיזה חברה הכי טובה ואיזה דגם! לוח אם: שמעתי שהגירסה הראשונה היה לה קירור חרא ביותר(EPOX)! אבל אני לא יודע איך לבדוק.. כי אני קונה מחבר של אבא שלי =/ בעעעעעעעעעעע אז מה דעתכם.. בבקשה אני חייב תשובה האם לקחת MSI או משהו.. והאם EPoX EP-8KDA3J זה הדגם השני? או שבכלל ל…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אני מתחרט בין הלוחות הבאים: 1. GIGABYTE G1975X-C ש"ח1150 2. GIGABYTE 965P-DS4 ש"ח1100 3. ASUS P5B-E ש"ח1100 4. ASUS P5B ש"ח1000 5. GIGABYTE 965P-DS3 ש"ח 950 6. GIGABYTE 965P-S3 ש"ח 800 כמובן שרצוי הזול מביניהם, אך אפשר להתפשר עזרו לי בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המערכת: Athlon" 64 3000+ (S-939 AMD GIGABYTE K8NF-9 GIGABYTE 6600GT WD 160GB SATA CI-6A19\Diabolic רציתי לדעת זכרון 512MB של ADATA מספיק טוב לשאר הרכיבים של המחשב, או אם אני אקנה זכרון של OCZ או חברה מוכרת אחרת הביצועים ישתפרו, כי חבר אמר לי שהיה לו זכרון "סטנדרטי" כמו הADATA , וכשהוא שיפר לOCZ הביצועים של המחשב השתפרו פלאים אז רציתי לדעת אם זה ישנה (אני לא מתכוון להוציא את המיץ למחשב, אבל למשחקים חזקים וכאלה) תודהה.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע שוקל האם לקנות מחשב חדש. יש לי בבית מחשב AMD 2500, עם לוח עם בעיה בזכרונות, וזיכרון 256 כי ככה זה עובד הכי יציב. אני עובד עם כמה תוכנות, ZEND,VISUAL STUDIO,PHOTOSHOP ובזמן הפנוי פרו אבולושן. רציתי לדעת קודם כל במה לבחור? אינטל או AMD? אני יודע שdue2 ממש מומלץ. התקציב למשולש כזה הוא 1500-2500, והייתי שמח לקבל דיעה האם ההפרש משתלם. מה גם אני מתגיס בקרוב, ככה שאת המחשב לא נראה יותר מדי.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו מערך SLI בלוחות אם ובכרטיסי מסך וזכרונות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי AMD 3200 BARTON עכשיו המחשב עדיין לא הגיע ואני לא יודע איזה לוח לקחת כי הזמנתי בינתיים את ה ABIT NF7 הרגיל והוא תומך עד 333 FSB ויש את ה NF7-SL V2 שהוא תומך עד 400 FSB אבל 100 שקל להוסיף זה יקר לי ואני לא יודע אם המעבד שלי הוא 333 או 400 אז מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1.האם צריך שהמשחק יהיה מותאם מראש לניצול יעיל של מערך crossfire או שהדריבר של ati בנוי כך ,שלא חשוב איזו משחק מורץ ,בכל מקרה המשחק יזהה את מערך crossfire ככרטיס בודד לכל דבר? 2. האם מערך crossfire באמת מנצל ביעילות 2 כרטיסי מסך ? , כלומר הכפלת הביצועים וה-fps 3. האם מערך crossfire יעיל יותר מ-sli בניצול 2 כרטיסי מסך? 4.האם 2 הכרטיסים חייבים להיות זהים לחלוטין ? או שאפשר לדוגמא 2 כרטיסים שונים לדוגמא 3850 +3870 ? 5. האם 2 הכרטיסים חייבים להיות זהים לחלוטין מבחינת הזיכרון ? או שאפשר לדוגמא 2 כרטיסים עם נפח זיכרון שונה ? לדוגמא 8800 עם 320mb + 8800 עם 640mb? 6.מבחינת כדאיות עושה רושם שמבחינת יחס עלות ביצועים הקמת מערך crossfire יותר כדאי מאשר מערך sli וזאת משום …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
בהתחלה הציעו לי ללכת על מפרט עם החלקים הבאים כזה : לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 593.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 660.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 450.00 ¤ אבל אז מישהוא הציע דבר כזה כזה : SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤ 658 GA-965P-S3 GA-965P-S3 850שח אז השאלות שלי : איזה זכרונות עדיפים יותר? (שניהם במחיר דומה) איזה לוח אם לבחור ? השני יקר יותר אז אם אני לוקח אותו אני יורד בספק כוח ל FSP 400W המערכת תעבורOC קל. או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נניח שלא מדובר על החלפת הלוח אלא רק תיקונו במעבדה/בחברה. עד 600 שקל? עד 400? תודה עדכון: האם זה הגיוני לגבות 450 שקל על תיקון לוח?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-