מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..רציתי לשדרג את הזכרונות שלי ואני ממש מתלבט בין שני סוגים..אז ככה קודם כל בדקתי בהרבה אתרים והגעתי למסקנה שG.SKILL נותנים תמורה מעולה למחיר ומה גם שהם מגיעים עם צלע קירור מולבש עליהם לקירור יעיל יותר.. אני מתלבט בין שני סטים בסה"כ ..יש לי לוח ASUS P5ND2-SLI והוא תומך בDC עד 667.. עכשיו חשבתי לקחת סט 2 גיגה של חברת G.SKILL 2*1GB במהירות של 800MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 חשבתי על סט זה משום שעוד חודשיים-שלוש אני מתכנן החלפת לוח אם..ורציתי זכרונות שאני יוכל "לחיות" איתם לאורך זמן ולא להתחיל עוד חצי שנה לשרדג ואז עוד הפעם..והסט השני הוא פשוט במהירות של 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 עכשיו אם אני מגי…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תעזרו לי למצוא ביקורות על לוח M2N-E AM2 570Ultra
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח MSI RC410M-L תומך במעבדי קונרו כדוגמאת E4300?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לפני חמש חודשיים קניתי מחשב עם המפרט בצד... לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם, אז הלכתי להחליף בחנות ממנה קניתי (לא יודע אם מותר להגיד את שמה) ואחרי יומיים קיבלתי חדש, כאשר חיברתי הכול הוא נפתח למס' לכמה שניות ואז נכבה הלכתי להחליף אותו בחנות ולא נתנו לי להחליף כי אמרו שהפינים עקומים (ואני קיבלתי אותם עקומים!!!!!!!!!) והם מסרבים לקבל את הלוח. זה יעזור אם אני יפנה לספקי ג'יגה בייט או אפילו להרחיק לבית משפט לטביעות קטנות?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Dual Core E5800 והטכנאי שלי הציע לי לשדרג במחיר די נמוך לE6700 השידרוג שווה? כאילו אני ירגיש תוצאות מבחינת משחקים וכדומה? בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף. תודה. כמובן שאני מדבר מבחינת גיימינג...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה לספרי יהדות סרוקים בשם 'אוצר החכמה'. התוכנה מכילה עשרות אלפי ספרים שמקודדים בסוג קובץ ייחודי לתוכנה, ואפשר לעיין ולדפדף בהם דרך התוכנה. כל 'דפדוף' בספר בעצם פותח את הדף הבא מתוך הקובץ, ובבדיקה של שימוש במעבד (דרך מנהל המשימות) נראית עליה בשימוש של בערך 20% למשך כחצי שניה. לאחרונה הוציאו גירסה חדשה לגמרי של התוכנה, כשבין השאר הקבצים קודדו מחדש בסוג קובץ חדש שתופס פחות מקום איחסון. כתוצאה מזה, ואולי מעוד שינויים, בגירסה החדשה שנבדקה על אותו מחשב רואים בכל דפדוף עליה בשימוש במעבד של בערך 50%. השאלה היא כזו: כיוון שבשימוש רגיל בתוכנה יכולים לדפדף מאות פעמים בשעה, האם ה'קפיצה' הזו בשימוש במעבד מאות פעמים בשעה בכל פעם לחצי שניה יכולה להזיק לו או לגרום…
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זכרונות של Geil שעובדים ב-Dual Channel. אני לא מצליח להאיץ אותם. ייתכן ויש לי בעיית תאימות בין המודולים השונים של הזיכרון (סה"כ יש לי 4). אני רוצה להרכיב אחד אחד ולבדוק מה קורה. האם מותר להרכיב מודול אחד של זיכרון שנועד לעבודה ב-Dual Channel ללא כל נזק ובעיה? אין צורך להרחיב בנושא ביצועים אני רק רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה. אגב בבדיקות של Prime95, memtest86 וסנדרה הכל נראה תקין.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי זכרון 256MB DDRPC2100 לפנטיום 4 2.66 שלי וביחד עם הKINGSTON 256MB זה 512.... בקיצור - עם הזכרון המחשב נתקע ובלי הזכרון המחשב לא נתקע 1) מה אני יעשה איתו עכשיו!<!??!?! 2) תמליצו לי על זכרון אמין וזול .... (PC2100)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם. בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus. אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג? דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים? היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות, ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי EVEREST ושאני בביוס רשום לי Problems & Suggestions Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Contact eSupport Today! כדאי לעדכן א הביוס זה יביא לי יותר ביצועים?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה HT ב AMD? (זו לא תכנולוגיה שיש רק לאינטל?) מה זאת אומרת מהירות דרך הHT? משהו מוכן להסביר לי מה כתוב כאן בבקשה כי אני חושב שאני מבין את המושגים אבל כנראה שלא ??? והבקר הזה זה אומר שלמעבד אין דאול צ'אנל? או שזה דווקה אומר שהמעבד עובד במהירות אפיק של 800 (יענו צריך 400X2) ואם כבר התחלנו אז נסיים "64k L1 instruction cache, 64k L1 data cache" מה זה אומר חוץ מזה שיש למעבד 64K בL1 שלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קראתי במספר מקומות שהשיפור בביצועים של מעבדי 939 מול 754 הוא מקסימום 5% (למעבדים בעלי דירוג דומה) ושהשפור היחידי הוא גמישות בזיכרונות - 4 זיכרונות DDR 400 מול רק 2 ב- 754 האם זה באמת נכון?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה מחשב...מה כדאי לי 3.0 pentium4 or amd 64 3000+
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-