עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם MSI H55M-E21. כיום מותקן בו סטיק זיכרון בודד DDR3 של 2 ג'יגה במהירות 1333. החלטתי לשדרג את הזיכרון ועל כן קניתי סטיק בודד DDR3 של 8 ג'יגה במהירות של 1600. החלפתי אותו המקום הישן והמחשב מתרסט תוך כמה שניות. חשבתי לעצמי שאולי קניתי זיכרון לא מתאים בגלל המהירות ועל כן קניתי כעת 2 סטיקים של DDR3 של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1333. לאחר שהתקנתי אותם המחשב תקוע במסך הפתיחה של לוח האם (הלוגו של לוח האם) ולא מגיב. ניסיתי לשים רק סטיק אחד ופה אני מקבל Blue Screen. האם מישהו יכול לעזור בעניין ? לא חשבתי שזה כזה סיפור גדול תודה,

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by lipa,

הרגיל לבין דגם הדלוקס ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by i3anG,

כמה זמן אחריות?

5. Started by Skippy,

יש לי 700 שקל לשים על זכרונות value חשבתי על זכרונות של קינגסטון 1 ג'יגה בסטיק אחד ב-680 שקל מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי אם תזמונים יותר טובים? הבנתי שעדיף לקחת סטיק אחד של ג'יגה מאשר שניים של 512 בגלל שהויסטה ידרוש שידרוג קל יש סיבה למה לקנות שני סטיקים של 512?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  6. חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.

7. אני נמצא בהתלבתות די קשה מה יותר אדיף לי intel pentium 4 800 mhz עם 2x256 זכרון או amd 2500 עם 2x512 האם ה dual ddr של אינטל תשפיע על הביצוים בצורה משמעותית, מה יותר ישפיע על המהירות המעבד או כמות הזכרון? ??? ???

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום, ראיתי אפשרות של שילוב של 4 זכרונות של 1 ג'יגה (667) במחיר של 500-700... אז רציתי לדעת, זה משנה האם החברות יהיו Corsair, Kingston, Transcend / אחרים? או שפשוט "לבחור" אחד מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כרגע E8400 ואני לא רוצה לעשות לו OC.. ויש לי כ.מ 5850HD והבעיה היא שנוצר לי צוואר בקבוק ואני רוצה לנצל את הכרטיס עד הסוף אז השאלה היא איזה מעבד יספיק לי, במחיר סביר, וכמובן של INTEL שבת שלום

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by Smooouken!,

אהלן מהו הצ'יפסט הטוב/מתקדם/מומלץ ביותר עבור מעבדי AMD ולאילו מעבדי AMD הוא מתאים? בסס, נמק הדגם וכו'...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by waizman,

שוטטתי היום באתר שלהם ושמתי לב שפתאום זיכרונות 3200 ו 3500 מהסדרה השחורה עברו שדרוג... ה 3200 לא יודע למה, עברו מ 2-2-2 ל 2-3-2, אבל ה 3500.... ירדו מ 2.5-4-4 ל 2-3-3 מדהימים ! Mushkin PC3500 512MB לדעתי זה יקח את תואר הזכרון הכי טוב בעולם נכון לעכשיו, ואני ממליץ לכולם לחכות עם הקנייה שלהם ולקנות אותו כשהוא מגיע לארץ כי בהחלט שווה לחכות לו !

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  14. 1. אני מעוניין שתמליצו לי על לוח אם למעבדי AMD , אני לא ממש מבין בקטע אבל אני מניח שיהיה לוח סביר שמידה ואני ירצה לעשות אובר-קלוק שלא יאכזב אותי , ושיהיה לו 4 סלוטים ולא 2 ושיתמוך עד כמה שאפשר בטכנולוגיות חדשות תקציב 400~450ש''ח. 2. כרגע יש לי מעבד AMD 4000X2 , האם שווה לי לשדרג אותו לAMD 7750X2 ? אני לא גיימר כבד או משו אבל אני מבין שהמעבד שלי כבר מיושן , וחשבתי על אלטרנטיבה זולה (המעבד עולה 379 ש''ח)

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  15. tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by yyuval,

אחת השאלות הנפוצות ביותר בזמן האחרון (ומעוררות הויכוחים נפןצה מאוד) היא מה עדיף - Q6600 או מעבד מסדרת E6XXX. אתר Xbit הרים את הכפפה וערך מבחן מקיף, כולל אוברקלוק והסטפינג החדש. ע"פ הכתבה המצורפת, כמעט לכל משתמש עדיף, גם היום לפני שיש ישומים רבים תומכים בארבע ליבות, לבחור ב - Q6600 . http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q6600.html

17. אני בונה מערכת לגלישה באינטרנט ולעבודות אופיס, הבעיה שבחנות שנוח לי לקנות ממנה לא מוכרים את הלוחות התקציביים המוצעים במפרטים המומלצים: Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB - Asrock K8NF4G-SATA2 PCIE (VGA, Micro.ATX) Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX) אלא קיים הלוח הבא של אביט: ?KV-85 s754, VIA K8M800, VGA, LAN, SATA? והוא עולה 330 ש"ח האם הלוח הזה נחות בהרבה מהלוחות המוצעים במפרטים המומלצים?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by EnerGy,

שלום, הזמנתי זכרונות שעובדים ב2.1V עם מחשב שהזמנתי. באתר כתוב שהם עובדים על 4-5-4-15 שקיבלתי את המחשב (מורכב) ראיתי שהזכרונות עובדים ב5-5-5-15 ואני מניח שזה בגלל שמי שהרכיב את זה השאיר על 1.8V. השאלה שלי היא, האם כדאי להעלות את המתח בהנחה שזה קצת סיכון בגלל שאין לי שום ניסיון בדברים כאלה ?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by feint,

שלום, ברשותי 2 צ'יפים של זכרונות 256 האחד של KINGMAX. אם אני אוסיף עוד צ'יפ של זכרון מפירמה אחרת - האם זה פוגע באיזה שהיא צורה בביצועי המחשב? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by danielhasan,

ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by lazy-bones,

מישהו מכיר את החברה הזאת??? אם כן אז מישהו מכיר את אתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by shainov,

שלום לכולם, מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש.. אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות) התקציה הוא עד 800 שקלים האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by zagreb,

מה יותר משתלם לקנות אם אני מתכוון בעיקר לשחק? והאם שווה לקנות 2 זכרונות למפרט של AMD או שה-DUAL ב-AMD זניח? ואיזה עדיף ל-AMD 333 או 400? 1. CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 947.28 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 171.87 ] 1 Subtotal : ¤ 1714.09 2. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, US…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

הם יש לוח אם טוב למערך raid 10 ,האם יש לוח אם שבכלל מאפשר מערך כזה (או שיש צורך בכרטיס חיצוני ) ,מומלץ לוח עם כמה שיותר חבורי sata . יהיה נחמד עם הלוח מאפשר o.c טוב . אני שוקל מעבר ל core i7 אז עם יש לוח טוב בתקציב לcore i7 אז בכלל מצוין . התקציב הוא באזור ה 1500 שקל ,עדיף פחות כמובן . תודה

25. Started by rotem20,

חברים שלום, יש לי לוח אם של אסוס דגם P5GDC PRO אבל אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים,באתר של אסוס אי אפשר למצוא חבילת דרייברים שלמה של הכרטיס קול אונבורד צ'יפסט וביוס והאמת זה קצת מסובך,יש לי WINDOWS XP32Bit אשמח אם מישהו ימצא קישור או פיתרון לבעיה שלי למרות שאני לא הצלחתי למצוא משהו תודה חברים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים