עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RayZ,

מישהו יודע מי היבואן של החברות הבאות ? : GIGABYTE,Geforce

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  2. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by icebreak,

http://www.steampowered.com/status/survey.html ידוע ש VALVE אוספת מידע ממשתמי STEAM על המחשב ומרכזת אותו לעמוד אחד. אפשר לבנות מעיין פרופיל של המשתמש הממוצע: חיבור אינטרנט מהיר של לפחות 1MBIT בין 256MB ל 512MB זכרון מעבד במהירות של בין 2 ל 2.3 GHZ כרטיס ATI 9800 (אם כי הרוב המכריע הוא של NVIDIA) מריץ WINDOWS XP SP2 מעבד INTEL כונן DVD דיסק של בין 70 ל 80GB האמת, הכי מעניין פה זה שיש 47% משתמשי AMD ו 52% משתמשי INTEL, לפחות בזירה הזו יש הרבה יותר מודעות ל AMD מאשר בשוק בכלליות.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. Started by Wreckovski,

טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום, יש לי פנטיום: מעבד 4 3.06GHZ זכרונות 1*256, 333MHz ו 1*500, 400MHz לוח אם ברונסוויל 2 כרטיס קול ומסך On Board בנוסף, כרטיס רשת, מודם, כרטיס 1394 ללכידת וידאו לעיתים רחוקות, בעת הדלקת המחשב הראשונית, לא ניתנת פקודה מהמחשב למסך להידלק ומסך נשאר ב StandBy. בנוסף, נראה כי גם המחשב לא עולה כלל (אני מניח, מכיוון שלא ניתן לראות כלום). למה זה קורה? מה עושים? מה שאני עושה זה מכבה ומדליק את המחשב כמה פעמים עד שמסך מופעל והמחשב עולה. האם זו בעיה ידועה? אוריאל

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. זכרון חדש של חברת PDP Systems תומך ב DDR400 ב 2-2-2-5 וגם ב DDR533 ב 3-4-4-8. הזכרון מבוסס על רכיבים טובים של סמסונג ה TCCD, הסוקר די מרוצה מהזכרון הזה, ביצועים טובים במחיר טוב (בחו"ל). מקור: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2390&p=1

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום לכולם כמו שאתם יכולים לראות בחתימה שמופיעה למטה יש לי כקגע 2 זכרונות של simpletech 2X512 שלא יעשו את העבודה ב oc אני רוצה המלצה לזכרונות טובים לoc 2X512 עד 1600 שח לשנייהם.. תודה..

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Black_Devil,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לזהות תושבת של מעבד על לוח האם? בכוונתי לשדרג את המעבד, ונאבדה לי החוברת של הלוח אם. יש איזה שהיא תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את התושבת? או דרך אחרת...?!?! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58656 המחיר הוא 110 דולר, נראה לוח חביב למדי לאוברקלוקרים עם תקציב נמוך.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  11. לא להאמין על מה אינטל מבזבזים את הזמן כשיש להם כזה אוצר ביד: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=770ct479&page=7 וזה כאשר ה M ב OC מתון ל 2.7 וה FX55 ב 2.6 ותסתכלו על הוואטים... http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=770ct479&page=4 ותסתכלו על ה M ב 2.13 בלי OC. קשה, קשה :

• 112 תגובות
    • 8.3k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת בלוח הזה K8N Neo4-F אם יש כרטיס קול ואיזה? כמה יצאות לזיכרון יש? אם יש כרטיס רשת ואיזה? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by gigabot,

שלום, באוורד ביוס אם יש אז נורא פשוט, נפגשתי עם הרבה פאוניקס ולא שמתי לב לאפשרויות אוברקלוק, האם יש אפשרות אוברקלוק בפאוניקס, אם לא אז האם יש איזו תוכנה לאוברקלוק, מדובר בפנטיום 4 די ישן, 1.5GHZ

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  14. כפולי ליבות הם מעבדים שנראים כמו מעבד רגיל אבל מכילים בתוכם שני מעבדים לכל דבר וענין ובכך מגדילים את ביצועי המערכת באופן ניכר ביישומים שיודעים לנצל ריבוי מעבדים. AMD היא החברה הראשונה בעולם ה x86 שתמכור מעבדים מרובי ליבות לשרתים, אינטל צפויה למכור מוצר דומה רק בתחילת 2006, השקת המעבדים הקודמה עקב הקדמת השקת מעבד כפול ליבות של אינטל לשוק השולחני, המוצר של אינטל מוגבל לשוק השולחני עקב בעיות של צריכת חשמל/פליטת חום קשה. המעבדים הראשונים שיצאו לשוק מיועדים למחשבים מרובעי שקעים (סדרת ה 800), בהמשך יצאו מעבדים דומים מסדרת ה 200 (כפולי שקעים) וה 100 (שקע בודד). כל מי שיש לו שרת/תחנת עבודה עם שקע 940 יכול בעדכון ביוס להתקיםן כפולי ליבות ובכך להכפיל את מספר המעבדים במע…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by qpalzm,

יש לי שנה עם המערכת שבחתימה, והגעתי למסקנה מאוחרת שהלוח שלי מהווה צוואר בקבוק: הביצועים שלו לא משהו, הוא לא תומך בדואל-צ'אנל, לא מאפשר לשנות מתחים...וגם נראה לי שחיישן הטמפ' שלו מזייף ברמות. בקיצור, לא לוח שהייתם מצפים לראות במערכת כזאת. מה שמוביל לשתי שאלות: 1. האם שווה לי להחליף לוח? האם הוצאת מאות שקלים, יחד עם פירוק כולל של המחשב ועוד כמה טרחות, שווה את השיפור בביצועים? 2. אם כן, איזה לוח מומלץ בתקציב 500 ש"ח? (אפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים) תודה.

• 45 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by jambo7,

אני עומד לרכוש מחשב עם מעבד amd 3200 339 האם יש לוח אם למעבד הזה שכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה שמספיק למשחקים כמו הפלייטסימולטור תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. רציתי לדעת מה דעתכם על : Corsair DDR2 VALUE SELECT 533MHz, 512MB , 64Mx64, non-ECC, 240 DIMM, unbuffered, CL4 VS512MB533D2 כעת נמכר במחיר של 550 ש"ח תודה אסף

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by ranyr,

קיבלתי הודעת שגיאה אחרי שינוי הגדרות בביוס "bios rom checksum error" ואחרכך אין תגובה...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by shimiger,

מעבד - AMD 64 3000 לוח - A8NSLI Deluxe כרטיס מסך - Leadetek PX6600 GT DTH EXTREME מה שחסר לי זה בעצם הזכרון חשבתי אולי על GEIL ULTRA X any ideas?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הזכרון שלי עובד ב2.5 CL בDDR333 ובCL 2 בDDR266. האם יש דרך להעביד את הזכרון בCL 3? (בביוס יש רק 2.5 ו-2)

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by Guns AND Moses,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.... Athlon 64 3200+ (S-939) 1 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) GIGABYTE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 ואני מתלבט לגבי הזכרונות....אני לא יודע אם שווה לי להשקיע הרבה כסף בזכרונות בשביל השימושים שלי...שהם משחקים פה ושם מוסיקה ואינטרנט ובלי אוברקלוק אז אני מתלבט בין...twinmos ddr 400 cl 2.5 (2.5-2-4-8( 512MB DDR400 (XMS) Corsair CL2(2-2-2-5) X2 קחו בחשבון שה-TWINMOS חוסכים לי 400 שקל אבל אם ההבדלי ביצועים הם משמעותים אני מוכן להשקיע....

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  22. שלום לכולם רכשתי לפני כשלושה שבועות את הלוח של asus (מופיע בחתימה) רק שלושה שבועות עברו והמאוורר שעל הצ'יפ מרעיש כמו איזה בית חרושת וכל פעם אני צריך לתת לו נגיעה כדיי שהוא יסתום עכשיו זה כבר לא מפסיק!! מה אתם אומרים אפשר לשלוח מייל לאסוס על זה? מה אני יכול לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Potter,

AMD Athlon64 3000+ (939) - BOX - האם המעבד הזה מגיע עם החומר הטרמי, הגוף קירור והמאוורר או שצריך לקנות אותם בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2389

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. יש לי את המעבד AMD64 3200 1MB ?754 וואני חושש שהוא מתחמם יותר מדי מכוון שאפילו במשחק GTA VC יש אחרי זמן מה תקיעות. בתוכנה EVEREST כתוב שהטמפ' של המעבד הייתה 68 , ובמנוחה היא 45-50 , עד כמה התוכנה מדוייקת?? והאם אני צריך להחליף קירור שהוא של TT למעבדי AMD64 אבל הוא נראה די פשוט תודה רבה לעונים SHIMON1

• 9 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים