מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שיכול לעזור לי שלום רב, ברשותי לוח אם בעל 3 סלוטים לזכרון מסוג ddr 400 mhz כאשר שניים מהם פועלים בדואל צאנל וכרגע יש בהם שני מקלות מסוג 512 mb cl2.5 רציתי לברר האם הוספה של מקל נוסף בחיבור השלישי (שהוא לא דואל צאנל) תגרור הורדה בביצועים והאם משנה שהוא יהיה 1gb ולא 512 כמו האחרים. בתודה רבה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כרגע אני יודע שHZ של GSKILL הם D9 מה לגבי ה CORSAIR DHX ? יש עוד אופציות בארץ?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני ממש לא מעודכן בסוגים השונים של לוחות האם. ראיתי את לוח האם של גיגהבייט : H67MA-UD2H-B3 s1155. אין לי ניסיון קודם עם גיגהבייט, ואשמח להערות או ביקורות על הלוח, וכמו כן המלצות ללוח אחר. המערכת אמורה לסחוב מעבד 2500 I5 ובין 4 ל-8 גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בתור אחד שבונה שימים אלה תחנת עבודה חדשה ראיתי שישנם הבדלים עצומים במחירי הזכרונות. למשל :2 ג'יגה ב800 מה"ץ של חברה אחת יכולים לעלות עד כדי פי 2 מחברות מתחרות האם יש הבדלים משמעותיים בין זכרונות אלו? מה הם הזכרונות המשתלמים ביותר ביחס של עלות מול תועלת לתחנת עבודה במחיר של כ 15000
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
SUPERTALENT 2048MB (1024X2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 שניהם עולים אותו הדבר... וכמו שאתם רואים הם לא מיועדים לOC (אם כן יהיה זה לא להם, אלא להעלות את הבאס ל333 גג) לא שמעתי שום דבר על SUPERTALENT כבר הרבה הרבה זמן (איזה שנתיים), ולשניהם יש אחריות "לכל החיים" אז מה עדיף? (שניהם עולים טיפה פחות מ1000)
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד Amd 64 bit .. ואני רוצה לקנות 512MB זיכרון במהירות של 400MHz .. תמליצו לי בבקשה על חברות טובות של זיכרון .... ותגידו לי בבקשה למה אתם ממליצים על החברה המסויימת .. תודה מראש ....... !!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ;D __________________________________________ עריכה : יש לי מעבד פנטיום 4 (1.6), אם אפשר שיהיה בו פייווייר ויואסבי 2.0 כ.רשת ועדיף בלי 5.1 ערוצים והכי חשוב שיעבוד עם רדאונים !
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שאני מפרמט מחשבים שהם לא שלי ואין לי דיסיקים של דרייברים יש תוכנות או שיטות למציאת הדריבריים כמו שצריך ? כי זה תמיד סיפור... תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם? ביחס ל- Winbond ול- Geil. זה הסוג שאני מדבר עליו: Hyundai Electronics HYMD232 646A8J-J A209153E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 up to 167MHz) (CL2 up to 133MHz) ואני לא מתכוון מבחינת אוברקלוק! אלא מבחינת איכות.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני תכף יגיע לשאלה.. לאחרונה יצאה מישחק בשם Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (אחלה מישחק ד"א) ואני ממש מת לשחק בו.. הנה הדרישות מערכת המינימליות של המישחק: Minimum System Requirements Supported OS:Windows XP (only) Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent RAM:1024 Mb Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible Sound Card:DirectX 9.0c compatible DirectX Version:DirectX 9.0c Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc. Multiplay: Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game השאלה שלי היא כזאת.. כפי שרשום בדרישות המישחק דורש מעבד במהירות שעון של 3Ghz , וכפי שראיתי אין עדיין מעבד מסידרת ה CORE…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לאחר הסתכלות מהירה בתוכנה EVEREST מצאתי את הפרטים האלה, והם עוררו בי חדש...: למה התדר של שמעבד שונה ממה שהוא אמור להיות?! Field Value CPU Properties CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550 CPU Alias Yorkfield CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz CPUID Revision 0001067Ah CPU VID 1.1000 V CPU Speed CPU Clock 1999.8 MHz (original: 2833 MHz) CPU Multiplier 6x CPU FSB 333.3 MHz (original: 333 MHz) Memory Bus 400.0 MHz DRAM:FSB Ratio 12:10 תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה למגיבים!!!! אני מתכוון לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה את אחד מאלה רק אני לא בטוח מה יותר טוב... מה לדעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי! ניסיתי לחפש לפי שאילתה ולא ממש הצליח... אולי תוכלו לעזור לי בשאלה שאני מתחבט לגביה. האם הקונרו הוא מבוסס אריכטקטורה של 64 ביט או של 32 ביט ? אם ניתן לפרט קצת יותר אשמח לתשובה מפורטת ושוב תודה תודה מראש לכל העונים. גל
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אפשרות של שילוב של 4 זכרונות של 1 ג'יגה (667) במחיר של 500-700... אז רציתי לדעת, זה משנה האם החברות יהיו Corsair, Kingston, Transcend / אחרים? או שפשוט "לבחור" אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
על איזה חברה הייתם ממליצים לי ללכת? אני מחפש 256M 433MHZ תעזבו אתכם ממחיר,מה הכי כדאי.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא ידיע חדשה עם תמונות על Opteron socket F, לחצו על הקישור ותראו... הסוקט F תגיע עם 1207 פינים והיא תתמוך במעבדים עם 4 ליבות !!! בנוסף הסוקט תגיע עם מנגנון החזקה חדש למעבד. הסוקט החדש תעביר אותנו ואת AMD לסגנון LGA החדש כמו באינטל, כאשר הפינים יהיו כבר בסוקט ולא במעבד, דבר שיחסוך מצבים בהם קורא שמתעקמים הפינים למעבדים ונגרם להם נזק, וגם חיסכון בעלות הפיתוח של המעבד . הסוקט תהיה בשימוש למעבדי Opteron החדשים שאמורים להגיע עם 2 ליבות ו 4 ליבות ימים יגידו ואולי נזכה לראות אחרי סוקט AM2 גם סוקט כזה למחשבי PC, עם תכנון חדש שכזה.
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, אילו חידושים יש פה למעשה? ASUS P5Q-E http://en.expreview.com/2008/03/06/first-look-asus-next-gen-mainstream-mobo-p5q-e Striker II Extreme http://en.expreview.com/2008/03/06/asus-rog-strikes-back-striker-ii-extreme
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקציב הוא 1100 שקל חשבתי על אפשרות E5200 GA-EP43-DS3L G.Skill 2G DDR800 AC PRO 7 קירור הכל יצא 1100 שקל מסקיי פיסי איך המערכת?? אם למישהו יש הצעות או אפשרות אחרת מוזמן
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-