עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yoniY100,

יש לי את הלוח אם P4MAM-V של MSI [מחשב די ישן..] הצלחתי למצוא עליו קצת מידע פה: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=577&maincat_no=1 ורציתי לשאול אם אני יוכל לחבר אליו 1GB זכרון של KINGSTON במהירות 667 MHZ [של DDR2..]. לא אכפת לי שאולי הוא לא יריץ אותו על המהירות הזאת, אבל האם אני יוכל לחבר אותו והוא יפעל? [גם אם הוא יפעל על מהירות של 400MHZ זה בסדר..] בינתיים לפי מה שראיתי, יש לי מקום לעוד סטיק אחד של זכרון [יש לי 2 סטיקים ואחד מהם תפוס..]. אגב במידע שמצאתי עליו כתוב שהוא תומך במהירות של 400/533MHZ [הFSB שלו] אז האם זה אומר שאני לא יכול לחבר את ה667? או שזה אומר שאני יכול לחבר אותו והוא פשוט יפעל במהירות של 533/400? תודה אנשים :]

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by badmama,

פורום חביב, לא יודע אם קראתם על זה ב YNET לא מזמן, אבל פרסמו בעיה שקיימת במעבדי ה CORE2DUO, שגורמת לפעמים לעכבר ולמקלדת להשתהות קלות. הבעיה היא שזה קורה על בסיס קבע אצלי (ויש לי MX רבולושן). פרסמו שם עדכון ל WINXP, לא ממש עזר והמליצו לעדכן BIOS כדי לפתור את הבעיה. זה בכלל כדאי? וכיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by neogod,

המערכת שלי רשומה בצד,ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון לפני שהמחירים יעלו! איזה זכרון מומלץ ? ומאיפה כדאי להזמין(חנות אמינה וזולה) ?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

לאיזה מעבד משתווה כל מעבד חדש? לדוגמא - ה E6550, לאיזה מעבד הוא הכי קרוב מהמעבדים הקודמים? (4300, 6300, 6600..) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  5. למרות שב CPU-Z הוא מזהה את כל הארבע מצ"ב תמונות. מה הבעיה למה ויסטה\pc-mark לא מזהה את כל הארבע? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  6. כמה WATT מעבד AMD +3000 צורך ?... זה דיי דחוף לי תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. שלום! אז כך ברשותי לוח אם של חברת DFI בעל אפשרות חיבור של שני כרטיסי מסך, אבל אני לא יודע עם הוא תומך בSLI או בCROSSFIRE הסתכלתי באתר של החברה ורשום שניתן לחבר שני כרטיסי מסך אך שוב לא רשום עם זה תמיכה בSLI של כרטיסי NVIDIA או CROSSFIRE של כרטיסי ATI, דגם הלוח הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זהו הלינק למפרט שלו: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בבריור הסיטואציה. בתודה מראש נאור

8. Started by nirfun,

(המפרט שלי מופיע בפרופיל) כרגע יש לי שני סטיקים של 512MB. אם אני מוסיף עוד סטיק של 1GB אני מאבד את ה-Dual Channel נכון? האם זה שווה את זה?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by danvis,

טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by rotem20,

חברים שלום, יש לי לוח אם של אסוס דגם P5GDC PRO אבל אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים,באתר של אסוס אי אפשר למצוא חבילת דרייברים שלמה של הכרטיס קול אונבורד צ'יפסט וביוס והאמת זה קצת מסובך,יש לי WINDOWS XP32Bit אשמח אם מישהו ימצא קישור או פיתרון לבעיה שלי למרות שאני לא הצלחתי למצוא משהו תודה חברים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by allammo,

Abit EP35-E או Gigabyte DS3L P35? ראיתי המון ביקורות על שניהם, שניהם מקוטלגים כלוחות מעולים, יש לוח מועדף יותר? יש סיבה להעדפה? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. קניתי אתמול לוח אם של MSI NEO2. יש לי זמנית (עקב תיקון) כרטיס מסך Geforce 2 MX, הקבוע שלי הוא Geforce 4 Ti4400. כתוב על לוח האם אזהרה שיש לעבוד עם כרטיסי מסך שעובדים ב-1.5v בלבד ולא 3.3v - אחרת ייגרם נזק ללוח האם. האם כרטיסי המסך הנ"ל עובדים אכן ב-1.5v ? תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by UC,

http://www.epox.org/products/mainboards/8rgmi/ ואם הוא לא כ"כ טוב, תנו לי הצעה ללוח עד 600 שקל ושאלה נוספת- הכרטיס מסך המובנה עליו טוב? אני מדבר מבחינת הרצת גרפיקה כבדה, אלא משחקים כמו פיפא ו-nfs? והאם אפשר להחליפו בכרטיס אחר?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקיי אז יש לי: AMD Athlon TB 1.4 Gigayte 7DXR 256 DDR mb הלוח הזה תומך בעקרון עד במעבד עד 2600 אבל רק עם FSB של 266. האם מעבד חדש יותר בכלל יבוא לידי ביטוי בפוטנציאל מלא במערכת הנוכחית?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

הלכתי ל KSP עם חבר שלי יש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =] קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזר קיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגה הוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לא הלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דבר הלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאים אמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספק נסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשב וראינו ששתי ההרדיסקים עובדים באנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנו הייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלה ואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של ה…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. זה המפרט שלי: p4 2.4ghz 533mhz 256mb 266mhz 60 gb wd לוח אם של eci נראה לי readon 9600 pro אני רוצה להחליף את הלוח אם והזכרונות ואולי להוסיף עוד הארד דיסק יש לך המצלות ושיהיה במחיר הגיוני בין 1000-2000 אני לא מתכנן להחליף את המעבד ואם אפשר רוצה להוסיף גם מארז חדש ונחמד תודה

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  18. אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מעבדי הפרסקוט החדשים מומלצים. כמו כן צויין באתר כי תתכנה בעיות תאימות עם לוחות מסויימים. השאלה-אם המעבד כדאי,מהו לוח האם המומלץ עד סכום של 800 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by hagay21,

מה התיזמונים של winbond 3200 256 ואיך אני יודע מה המתח המקסימאלי וכמה אפשר לדחוף אותם?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by liav12,

יש לי לוח אם מדגם d850gb ובדקתי באינטל על מעבדים שהוא תומך בהם... http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/gb_proc.htm זה אומר שהלוח אם תומך במעבדים עד 2000 מגה הרץ??

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. ביקשתי לפני כמה ימים מפרט לשידרוג הלוח אם,המעבד,והזיכרונות, ומה שיצא בסוף זה המפרט הזה: intel p4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 כולל dual ddr... ו שני זיכרונות geil ddr 333 256mb... סה"כ 2700 ש"ח עכשיו יש לי שאלה קטנה בנוגע לזיכרון.. איך הזיכרון הזה? זה cl2? ואתם חושבים היה שווה מבחינת ביצועים להוסיף 400 שקל ולקחת שתי זיכרונות geil ddr 400 ultra 256... ? ועכשיו לעצה.. כרגע אני פועל על מחשב intel p4 1.7, לוח אם של msi , ו384 זיכרון sdram,וכרטיס מסך geforce 3 ti 200 (הכי חלש בסידרה של ה ge force 3) עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים נטו.. בלי oc.. ואני מתלבט האם לקחת את המפרט שרשום למעלה ולהשאיר לי את הכרטיס מסך החרא הזה? או לחכות לסוף החודש שיצאו כרטיסי הראדון הח…

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by IMT,

יש לי 256DDR 133MHZ ואני רוצה לקנות עוד 256 התקציב לא בשמיים (אפילו הרבה יותר נמוך...), המחשב מיועד למשחקים כבדים. ראיתי שבמפרטים הקיימים באתר, כמעט כל הזכרונות הם pc3200, מה הנתון הזה מיצג? הלוח לא תומך בDuel DDR

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  24. שלום.. יש לי מעבד amd barton 2500 + עם לוח-אם NF7 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ללכת על 256MB Micron DDR PC3200/400 - Micron Original אני אקנה שתי סלוטים שזה יצא לי 512 ל duel channel... ואם בכלל הם מטעימים ללוח אם שלי? אם הם בכלל טובים לoc? תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  25. רציתי לדעת אם יש חיה כזו: לוח למעבד איי אם די, שיהיה על רמה. עכשיו, בלי כרטיס רשת מובנה, בלי כרטיס קול מובנה, ובלי כרטיס מסך מובנה. שלא יעבור את ה 440 שקל ככה, יש כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.