מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מחשב שמיועד ל: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים מפעם לפעם. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד:אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 התלבטויות: 1. יצרן ודגם. 2. נפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור 4Gb של הנ"ל ב-1040 ש"ח) 3. סוג - האם ללכת על 667Mhz או 800Mhz (שעולה 40% יותר על אותו נפח) כרטיס מסך:התלבטות ק…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לוח אם של INTEL D915GAV שידרגתי את הזכרון מ500 ל -1000 (הוספתי עוד STICK אבל עכשיו מחשב בכלל לא עולה לאחר BIOS מסך שחור וזהו! כל STICK בנפרד עובד יפה, שניהם בדיוק אותו סוג ויצרן, ניסיתי גם DUAL וגם SINGLE CHANNEL (4 סלוטים 0-2 או 0-1) שום דבר לא עוזר חברה - מישהו ראה דבר כזה אני כבר שעתים עם זה ולא זזתי מילימטר..... BIOS מזהה את שני הזכרונות ולטח תומך עד 4G עזרוווו לי..... :s05:
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בעקרון הדבר היחידי בו אני מתלבט הוא הלוח אז לכל אותם החכמים כאן - מראש אומר זאת בצורה נכבדה לא להמליץ על גיגבייט - תודה ! אני לא מצפה לפחות מאסוס או אמאסאיי לא מתוכנן שום אוברקלוק - לא למעבד ולא ולזכרונות חשוב שיהיו שני כרטיסי רשת ! וכרטיס קול כמה שיותר איכותי על הלוח .
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלנו לראות DDR2 במהירות 800 או 1066 מגהרץ ואני שואל: האם זה אותו דבר כמו RDRAM שכן הוא עבד על אותן מהירויות? אם לא, איזה הבדלים יש ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע שוקל האם לקנות מחשב חדש. יש לי בבית מחשב AMD 2500, עם לוח עם בעיה בזכרונות, וזיכרון 256 כי ככה זה עובד הכי יציב. אני עובד עם כמה תוכנות, ZEND,VISUAL STUDIO,PHOTOSHOP ובזמן הפנוי פרו אבולושן. רציתי לדעת קודם כל במה לבחור? אינטל או AMD? אני יודע שdue2 ממש מומלץ. התקציב למשולש כזה הוא 1500-2500, והייתי שמח לקבל דיעה האם ההפרש משתלם. מה גם אני מתגיס בקרוב, ככה שאת המחשב לא נראה יותר מדי.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי Venice 3000 .. עם BT.. ורציתי לשאול אם 30-32 מעלות במנוחה (במצב חלונות עם כמה תוכנות פתוחות..) זה נורמלי? הסיבה שאני שואל היא בגלל ששייפתי וליטשתי את המאוורר, הרכבתי אותו ומחרתי לפני זה משחת AS5 ככה ששמתי נקודה מעל הליבה ופיזרתי אותה ע"י השמת הגוף קירור על המעבד וסיבובו קצת.. רציתי לדעת אם הטמפרטורה בסדר למצב שלי? או שאולי היא קצת גבוהה מידי? ** ראיתי פה אנשים עם מעבד ומאוורר כמו שלי עם 27-29 מעלות במנוחה.. (אולי אני פשוט צריך לתת זמן למשחה "להיצמד" והטמפרטורה תרד תוך כדי שימוש?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לקחת? שני הלוחות בדיוק באותו מחיר.. ואני מתלבט בינהם. איזה לוח עדיף לOC?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני בדרך לקנות מחשב בקטנה למחשקים קטנים אינטרנט וההמשך בסיגנון הדברים האלה האם כדאי לי לקנות את המחשב עם מעבד ליבה כפולה או פנטיום 4 מספיק כי הבנתי שהיו המון תקלות עם הליבה כפולה 2 מגה ? ואם כן איזה לוח אם ממולץ ווווו... מתי צפוייה ירידת המחירים המדוברת ?? ועל מה היא תשפיעה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ראם של OCZ 800MHz וכתוב שהתיזמונים שלו זה 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי אותו והפעלתי את המחשב התוכנה CPU-Z מזהה שהתדר הוא 800 ושיש שני סטיקים של ג'יגה אבל כתוב שהתיזמונים הם 5-5-5-15... איך אני גורם למחשב לזהות את התזמונים הנכונים? לוח אם- ASUS M2A-VM קישור לזיכרון http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד אינטל 1800 ג'יגה הרץ נראה לכם שב-500 שקל יסכימו לקחת את המעבד שלי ולתת לי במקום מעבד אינטל 2400 ג'יגה הרץ? המעבד שלי הוא פחות מחצי שנה....
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני באמצע אוברקלוק ל Q6600 שלי ונתקלתי בבעיה.. בביוס למתחים של המעבד אפשר לעשות קפיצות קטנות קטנות, עד שמגיעים ל 1.60.. אפשר לעשות את זה רק 1.6, 1.8 ו 2... האם יש דרך לתת לדוגמה 1.625 (שזה פחות או יותר המתח שאני צריך ל 3.7GHz, בהתחשב בעובדה שזה יורד עם vdrops)? ניסיתי לשנות את זה ידנית (+ ואז הקלדתי מספר), אבל במקום לתת לי 1.625 הוא ישר נותן לי 1.8... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לוח שיכלול בתוכו כ.קול, כ.מסך נורמלי( שיראו בו סרטים כמו שצריך) וכמובן כ. רשת. לוח שלא יהיה יקר וטוב. המלצות גם ל AMD וגם ל INTEL בבקשה... ורצוי כמובן היכן אני מוצא אותו...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, קראתי באיזשהו מקום שהורדת המחירים הצפויה של אינטל ב-22 יולי היא מדוברת רק על מעבדי ה-QUAD....ולא על מעבדי ה-core 2 Duo. אני צודק ? רציתי לרכוש מעבד core 2 Duo וחיכיתי ליולי איזה באסה... אני דווקא הולך על ה-CORE2 DUO ולא על QUAD מפני שפירסמו ביקורת שמוכיחה שה-CORE 2 DUO יותר טובים.... נכון ? הנה הביקורת בלינק הבא: http://hwzone.co.il/reviews/qx6700/ תודה למי שיענה לי
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
http://img450.imageshack.us/img450/8428/screenshot110zo0.jpg זאת תמונה שמצאתי באינטרנט בשביל המחשה אצלי זה ככה: cpu vid- default cpu vtt - 1.20 זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1.20 במקום על 1.325 ?? במסך בביוס של PC HEALTH רשום לי שהמתח למעבד עומד על 1.29 בכלל תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי מחשב מבוסס פנטיום 4 צ'יפסט 915 המפרט המלא: Intel Pentium 4 530 3GHz 1MB MSI 915P Combo-F זכרון הישן- GeIL DDR 400 1GB Dual Channel הנוכחי- CROSAIR DDR2 533 1GB Dual Channel ENERMAX Noisetaker2 420W עכשיו גם בזכרון הישן וגם בחדש אני מכניס את הזכרונות לסלוטים וזה מראה לי כל הזמן 512MB Single Channel למה לעזאזל אני לא מצליח לתת לשניהם לעבוד ביחד...? כ-Dual Channel??
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לאחר שנתיים וחצי מייגעות שלא החלפתי חלקים למחשב... ועכשיו שסוף סוף עולה בידי האפשרות לקנות וברצוני לקנות בשביל שיעבוד טוב למשחקים כמו הלף לייף 2 ובטלדפילד 2 שיגיע במרץ. בבקשה המליצו לי מה לעשות ואיזה מהמפרטים כדאי לקחת. מפרט 1 : AMD 64 3000+ SOCKET 754 Gigabyte K8NS-PRO/K8NS 2X512MB DDR A-DATA מפרט 2: amd 64 3000+ socket 939 Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 512mb ddr a-data - בהמשך אוכל להוסיף עוד סטיק של זכרון מפרט 3: פשוט לחכות לבורדים עם NFORCE4 עם PCIX זולים שיקח מספר חודשים. (אנא ציינו כמה זמן לדעתכם יקח לבורדים זולים עם PCIX להגיע) אני כרגע עובד עם כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB DDR בין שנתיים וחצי וברצוני להחליף ל GF6600GT זה למה אני צריך PCIX.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אם יש לי ארבע סלואים של זיכרונות 256 מגה בייט במהירות 400 מגהרץ, המהירות תרד ל333 מגהרץ?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-