מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ה-ATA ה1 שלי תפוס יש עליו ארדיסק וצורב רגיל. עכשיו אני רוצה לקנות צורב דיוידי! ואני לא יודע לאן לחבר אותו חשבתי אולי לחבר אותו ל-RAID הזה אין מושג איך ה-RAID עובד אז אני שואל אתכם אם אפשר...?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור לי שלום רב, ברשותי לוח אם בעל 3 סלוטים לזכרון מסוג ddr 400 mhz כאשר שניים מהם פועלים בדואל צאנל וכרגע יש בהם שני מקלות מסוג 512 mb cl2.5 רציתי לברר האם הוספה של מקל נוסף בחיבור השלישי (שהוא לא דואל צאנל) תגרור הורדה בביצועים והאם משנה שהוא יהיה 1gb ולא 512 כמו האחרים. בתודה רבה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני ממש לא מעודכן בסוגים השונים של לוחות האם. ראיתי את לוח האם של גיגהבייט : H67MA-UD2H-B3 s1155. אין לי ניסיון קודם עם גיגהבייט, ואשמח להערות או ביקורות על הלוח, וכמו כן המלצות ללוח אחר. המערכת אמורה לסחוב מעבד 2500 I5 ובין 4 ל-8 גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
יש לי 700 שקל לשים על זכרונות value חשבתי על זכרונות של קינגסטון 1 ג'יגה בסטיק אחד ב-680 שקל מישהו מכיר משהו יותר טוב? אולי אם תזמונים יותר טובים? הבנתי שעדיף לקחת סטיק אחד של ג'יגה מאשר שניים של 512 בגלל שהויסטה ידרוש שידרוג קל יש סיבה למה לקנות שני סטיקים של 512?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות זכרון של 2GB של GSKILL במהירות 667MHZ. האם זה משנה מבחינת ביצועים במשחקים אם אני לוקח 4 סטיקים של 512MB או 2 סטיקים של 1GB?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ככה יש לי מעבד AMD Phenom 9550 Quad Core עכשיו איך הוא כיום נחשב מעבד חזק ...לתוכנות כבדות ומולטיטסקינג אני יודע שהוא טוב אבל 1.במשחקים איך הוא..?יש לי כרטיס 9500GT נניח 2.אם אני ישים כרטיס מסך יותר חזק כמו HD4870 אז אני יוכל להריץ על הגדרות גבוהות?? 3.אם אני משדרג לפנום 2 אני ירגיש הבדל בביצעוים ענק??. 4.ואיך הוא ביחס לE8400 יש הבדל גדול ביניהם... :s05: או E7400 או לשאר ה-QUAD בשוק הוא המרובע הכי חלש שיש?.. סליחה על החפירה תודה!וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם חברי המקצוענים, רציתי רק לוודא הרכבת 3 כרטיסי הזכרון בצורה הנכונה. יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם: ga-ex58-ud5 הנה ההסבר בסבר המוצר: האם לפי מה שאני מבין מההסבר זה שאם אני מרכיב נגיד 3 גיגה שמחולק ל-3 כרטיסים. אני צריך להרכיב ביציאות 1,3,5 שבלוח ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 01-B9C29F381D98 User Name 01 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port? (LPT1) האם אפשר להוסיף עוד זיכרון למפרט? אם כן תוכלו לתת לינקים לזכרונות מסוג זה? אפילו יד שניה זה סבבה כל עוד המחיר בהתאם.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם Asus PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם Asus ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 , יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2621&Pname=SAMSUNG מישהו מכיר את הזכרון הזה? הוא ממש זול. האם החנות הזאת אמינה?
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-7VRXP REV 1.1 עם מעבד ATHLON XP 1800 ... ברצוני להחליף את הנעבד ל-ATHLON XP 3200 ... האם הלוח אם יזהה את המעבד? מה בקשר לתאימות בין מהירויות שעון? הלוח אם 266 והמעבד 400 ..... תודה,
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש
-
מה ההבד בין AMD64 FX55 CLAWHAMMER לבין AMD64 FX55 SAN DIEGO מה יותר טוב? הם עולים אותו דבר בדיוק אז מה ההבדל בינהם? שיפורים קטנים (כמו ההבדלים בין WINCHESTER ל VENICE) חוץ מההבדל הטכנולוגית המזעור מה עוד שונה בינהם?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4836 ויש לי שאלה/בעיה קטנה איתו. יש שם סלוט לכבל של הספק אבל בסלוט יש יותר מידי פינים אני מחבר את החוטים ונשארו לי 4 פינים חופשייםץ השאלה שלי היא האם זה אמור להיות ככה? הנה תמונה יותר מדויקת של הסלוט, מה שנשאר לי חופשי זה ארבעת הפינים מצד שמאל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם ga-7kt600 ו-256MB Kingston DDR333 ואני רוצה להוסיף זכרון. מה עדיף? להוסיף עוד סטיק של 256MB מאותו סוג או לקנות 512 בסטיק אחד ddr400 ההפרש הוא 100 ש"ח בערך בין האופציות... דבר נוסף המעבד שלי ישן יחסית athlon xp 1800 כך שהוא מנצל רק 266 רוחב פס תודה אייל
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לעזרה ויעוץ. יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להוסיף לכל אחד מהם 2 GB. במחשב אחד אני יכול להשם 4 יחידות סה"כ של זיכרון ויש לי 2 יחידות של 1GB כל אחת. במחשב השני " " " " " " " " " " יחידה אחת של 2GB. השאלות שלי הן: 1. האם במחשב הראשון כדי לי להחליף את הראשון כדי לי לקנות 2 יחידות של 1GB כל אחת או יחידה אחת של 2GB? האם זה משנה? 2. כמה יחידה של 1GB עולה? 3. כמה יחידה של 2GB עולה? תודה, איציק
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח. לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D) עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם כן, האם התוכנה 6engine, שבאה עם דיסק ההתקנה של לוח אם? משום מה הסרתי את התוכנה, ואחרי ריסט, אני שומע את המאוור שם המחשב יותר חזק, כאילו הוא על אופציה "TURBO" או רמה אחת פחות.. זה מעצבן לי את האוזן.. כי בתוכנה הייתי שם על AUTO והמאוורר היה שקט.. אבל אני רוצה לדעת למה זה ככה? מה בלי התוכנה לוח אם לא יודע לשלוט על רמת המהירות בעצמה, צריך לכוון אותה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 צ'יפים של זכרונות 256 האחד של KINGMAX. אם אני אוסיף עוד צ'יפ של זכרון מפירמה אחרת - האם זה פוגע באיזה שהיא צורה בביצועי המחשב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-